|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
24.10.2012 11:03:33   
Sadrika
HeLenčica - kakšno blago si pa kupila za sling? Ene pravijo, da jersey, ene bombaž, pa bombaž z elastanom... Sicer mi ni problem zašiti, sem pa nekako skeptična glede blagauser posted image
Dane sem imela pregled in g pravi, da imam velik trebuh za 30.teden, če se je user posted image  obrnil pa mi ni hotela pogledati, da tako v vsakem primeru v 36.tednu in, da ima še čas, če se še ni..... Ah, kdo bi jo razumel, nazadnje je pa ona paniko peljala. Mi pa sestra ni dala oz.povedala kaj o CSD-ju in ostalih stvareh, ki se urejajo po 30., je pa res, da je imela ful gužvo in pa sama sem tudi pozabila vprašat..... A ste ve tudi kaj pozabljive? Meni se konstantno dogaja, da pozabljam stvari in mi je včasih prav nerodno zaradi tega, sploh, če kaj obljubim, pa me potem opomnijo, se niti ne spomnim, da smo sploh kaj govorili okoli tistega. In pa desna roka mi je začela ful mravljinčit, G je rekla, da spada k nosečnosti in da bo po porodu minilo, zna bit pa problem čez 30 let, he he he, mislim, da čez 30 let bo spadalo pa letom primerno user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
24.10.2012 11:10:34   
Sadrika
Inigo - jaz sem prav na tej strani gledala te trakove, ki so za zavezat, saj moja kolegica ravno te najbolj hvali, ker imaš lahko user posted image  tesno ob sebi. Sem pa videla, da se jih da tudi rentat za 1 ali 2 tedna na tej strani, ampak še nisem pogruntala kakouser posted image .

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
24.10.2012 11:46:52   
Inigo
sadrika - ne sme bit preveč elastičen material, ker se ti bo raztegnil in ga ne boš mela prav zvezanega gor. mislim, da je najboljša kombinacija bombaža s spandexom. sj tko tut piše na teh deklaracijah od slingov.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 24.10.2012 11:56:18 >

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
24.10.2012 12:07:41   
HeLenčica
Ja, jaz sem kupila bombaž, pa za notranjo stran (kjer bo otroček nameščen) še eno mehkejšo podlogo....za sling pa brez podloge.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
24.10.2012 12:16:18   
mika
pUNCE, A ima katera info. kako je z db in njeno Anamarijo? Velikokrat se spomnim na njiju...upam, da pupa lepo napredujeuser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
24.10.2012 12:34:25   
nitta
inigo, katero nosilko potem ti proporočaš? jst ne vem če se bom znašla s tistim vezanjem :(

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
24.10.2012 12:55:35   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: nitta

inigo, katero nosilko potem ti proporočaš? jst ne vem če se bom znašla s tistim vezanjem :(

eh, to ne skrbet, kr se vse naučiš in potem is zmotaš gor kkr teb in tvojemu dojenčku paše user posted image ampak men je blo ful bolj na izi dat pouch gor, malega notr vržeš in si. pouch samo prepogneš in obrneš glede na to kk ga nosiš - ko še notri spi, imaš oblazinjem del zgoraj pri obrazku, ko pa že sedi, obrneš in imaš oblazinjen del pr nogicah. to je vsa umetnost. pa tut za shranjevanje ga je manj skup.

jst sm ga mela vedno v vozku spodaj, če je bla sila, da nism malega nosla pa porivala vozek. sm ga dala u pouch pa je blo velik lažje.

izberi takega, da ga bo lahko še tvoj nosu. jst tu nism najbolš razmišljala in izbrala rože... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 24.10.2012 12:56:08 >

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
24.10.2012 12:58:26   
Sadrika
Mika - tudi sama se dostikrat spomnem na db in njeno drobceno Anamarijo in sem pisala tudi zs in še čakam na odgovor, upam, da se nam javita.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
24.10.2012 13:02:37   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Mika - tudi sama se dostikrat spomnem na db in njeno drobceno Anamarijo in sem pisala tudi zs in še čakam na odgovor, upam, da se nam javita.

tut jst kr pomislim na njiju... jst mislim, da se punci kr fajn rihtata. glede na to, da je mala ob rojstvu celo zajokala in sama zadihala - je kr frajerka! sj bo še najbrž kr neki časa v inkubatorju, ampak kakšnih večjih težav najbrž nima. tak imam občutek in resnično upam, da se ne motim.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
24.10.2012 13:05:44   
Inigo
nitta - lej tu sm našla dva oglasa za rabljene: http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/pripomocki-za-otroke/ostali-pripomocki/vreca-hotsling-adjustable-pouch-1282972685.html in http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/nahrbtniki-torbe/kengurujcki-in-nahrbtniki-za-otroke/peanut-shell-pouch-nosilka-za-otroka-1282492919.html see ti pomoje kr splača rabljenega kupit. sploh taprvi. očitno jim ni odgovarjalo...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
24.10.2012 13:28:26   
vesper
hej punce,

Dajte nekaj mi povejte. Kaj ve mislite kako je s temi dnevnimi počivalniki za otročke? V mislih imam namreč nek počivalnik, na katerem bi lahko naša pupa počivala oz.spančkala podnevi, da je ne dajem spat v postlico. Želela bi imet ločeno spanje podnevi in ponoči. No, koliko tega spanja sploh bo user posted image ampak vseeno. Ne vem kaj bi kupila. Ali kar ta počivalnik ki je kot neka gugalnica in je namenjen tudi novorojenčkom. Ali raje zibko, ali kaj bi? Rada bi nekaj kaj ne zavzame dosti prostora v dnevni sobi in da bo vseeno udobno za našo pupiko. Obstaja kaj takšnega? user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
24.10.2012 13:37:54   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Vesper, vem, da obstaja več plenic Racman....Jaz govorim o tem:

http://pleniceracman.si/ponudba/pralne_plenice/seti/31/bombazni_set_plenic_racman/

http://pleniceracman.si/ponudba/pralne_plenice/seti/32/bambusov_set_plenic_racman/

Kakorkoli user posted image

helenčica veš da ne vem. Zdaj sem čist zmedena glede teh plenic. Saj nisem mislila, da ti ne veš, jaz sem ful malo poučena o njih. Nam so jih priporočali v šoli za starše, tam sem jih tudi prvič videla in si nisem bila čist na jasno z njimi user posted image V ponedeljek sva pa šla v Tosamino trgovino in mi je tam potem pokazala te pleničke. Imela je dve vrsti, ene bombažne, brez tistih prekrivnih hlačk, ki so bile cenejše in je komplet 10 stal nekaj čez 100eur. Potem je pa imela še tisto bambusovo, ki pa je že imela zraven prekrivne hlačke kr gor na plenički. Tista je stala 25eur, je pa rekla, da mi lahko naroči 10 v kompletu, ki je potem malo ceneje, ampak vseeno pride čez 200 eur. Zdaj pa ne vem, ker na teh linkih ki si mi jih ti poslala je zadeva dosti cenejša, pa ne vem ali gre zdaj za iste plenice ali ne!? Ker če gre, potem so ti v Tosami malo nori kakšne marže imajo ali kaj user posted image user posted image Ker tu na tej strani od racmana piše da dobiš 10 kompletkov teh bambusovih pleničk + prekrivne hlačke gratis za 144 eur. Tam pa za čez 200 eur? Ampak ne vem kakšna je razlika glede teh prekrivnih hlačk, če so že gor na vsaki plenički ali imaš samo ene potem zraven user posted image so mogoče te v Tosami zaradi teh prekrivnih hlačk toliko dražje ali kaj? user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 1537
24.10.2012 14:00:27   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

hej punce,

Dajte nekaj mi povejte. Kaj ve mislite kako je s temi dnevnimi počivalniki za otročke? V mislih imam namreč nek počivalnik, na katerem bi lahko naša pupa počivala oz.spančkala podnevi, da je ne dajem spat v postlico. Želela bi imet ločeno spanje podnevi in ponoči. No, koliko tega spanja sploh bo user posted image ampak vseeno. Ne vem kaj bi kupila. Ali kar ta počivalnik ki je kot neka gugalnica in je namenjen tudi novorojenčkom. Ali raje zibko, ali kaj bi? Rada bi nekaj kaj ne zavzame dosti prostora v dnevni sobi in da bo vseeno udobno za našo pupiko. Obstaja kaj takšnega? user posted image

jst sm najprej tut misla kupit sam ležalnik. Brin sicer ni maral bit v ležalniku in sm mu pol uredila kotiček na kavču... potem pa na tleh... zdj sm pa našla tole: http://www.pegperego.si/si/novo-siesta-g1705.shtml?_=groupped in mi je ful všeč. je u bistvu stolček za hranjenje, ampak se spremeni v ležalnik in ga lahko naštimaš tut v več višin. kar pomeni, da ga mam lahk zrav u kuhinji in me mali lepo zravn gleda. ležalnik morš nekam pol odločit... na mizo al pult, kar ti zasede delovni prostor. lahk ga pa spustim nižje in bo gledal Brina pri igri in bo še bolj zanimivo. tko da sm se odločla za to varianto. itak ga bo pa mel ful dolgo, ker se spremeni v stolček za hranjenje. Brin namreč še vedno uporablja svoj tip trap in bo mogoče še mal mali, da bi sedel na svojem velikem stolu, ko bomo že potrebovali njegovega.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 24.10.2012 14:02:19 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
24.10.2012 15:14:34   
vesper
inigo ja ta stolček je super. user posted image Saj to je podobna varijanta kot tisti baby bloom ko bi ga midva nabavila ne!? Ampak je to primerno za počivanje tud novorojenčka? Kaj pa tisti veš ko so, menda jih je največ od fisher price, tisti ki se tresejo ali nekako tako!? Al misliš, da je boljše kupit kr tega, ko ga potem uporabljaš tudi za hranjenje?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
24.10.2012 15:21:47   
vesper
http://www.mali-vragci.si/gugalnik-chicco-polly-swing-skylight-2012
evo inigo nekaj takšnega sem imela v mislih. Kako je s tem? Je to primerno ali brezveze?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
24.10.2012 15:51:27   
nusika2013
Jah kolko sem jaz slisala za te lezalnike, ki se tresejo in nevem kaj, da se otrok razvadi in ga mores potem skoz nekaj nositi in migati z njim. To so mi pac povedle druge, ne me zdaj za besedo drzat, ker jaz svojih izkusenj se nimam. Sem pa dobila taksno visecko/zibelko, ki se s stropa obesi in bom kr to uporabla. je pa zgoraj tudi fedra in jo malce zazibas, pa se ziba skoz, tak da tud moja se bo razvadla, ce to drzi.

http://www.babystuff.co.nz/shop/BABY+FURNITURE/Bassinettes/Natures+Sway+Baby+hammock.html

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
24.10.2012 15:58:36   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Vesper, vem, da obstaja več plenic Racman....Jaz govorim o tem:

http://pleniceracman.si/ponudba/pralne_plenice/seti/31/bombazni_set_plenic_racman/

http://pleniceracman.si/ponudba/pralne_plenice/seti/32/bambusov_set_plenic_racman/

Kakorkoli user posted image

helenčica veš da ne vem. Zdaj sem čist zmedena glede teh plenic. Saj nisem mislila, da ti ne veš, jaz sem ful malo poučena o njih. Nam so jih priporočali v šoli za starše, tam sem jih tudi prvič videla in si nisem bila čist na jasno z njimi user posted image V ponedeljek sva pa šla v Tosamino trgovino in mi je tam potem pokazala te pleničke. Imela je dve vrsti, ene bombažne, brez tistih prekrivnih hlačk, ki so bile cenejše in je komplet 10 stal nekaj čez 100eur. Potem je pa imela še tisto bambusovo, ki pa je že imela zraven prekrivne hlačke kr gor na plenički. Tista je stala 25eur, je pa rekla, da mi lahko naroči 10 v kompletu, ki je potem malo ceneje, ampak vseeno pride čez 200 eur. Zdaj pa ne vem, ker na teh linkih ki si mi jih ti poslala je zadeva dosti cenejša, pa ne vem ali gre zdaj za iste plenice ali ne!? Ker če gre, potem so ti v Tosami malo nori kakšne marže imajo ali kaj user posted image user posted image Ker tu na tej strani od racmana piše da dobiš 10 kompletkov teh bambusovih pleničk + prekrivne hlačke gratis za 144 eur. Tam pa za čez 200 eur? Ampak ne vem kakšna je razlika glede teh prekrivnih hlačk, če so že gor na vsaki plenički ali imaš samo ene potem zraven user posted image so mogoče te v Tosami zaradi teh prekrivnih hlačk toliko dražje ali kaj? user posted image

Punca, saj to je razumljivo! Jaz sem te samo hotela opozoriti, da te ne bi opeharili. Ker Tosama je pač posrednik pri prodaji plenic, ta stran ki sem ti jo prilepila pa PROIZVAJALEC in seveda, da je ceneje. Torej, gre za iste plenice, plenice Racman. So slovenske izdelave in če si tam pogledaš pod SETI vidiš, kaj vse vsebuje set. Prekrivnih hlačk ne rabiš toliko kot plenic, ampak 2-3 komade, plenic pa seveda več. RAZEN če kupiš tale set vse v enem, ta pa je dražji, ker nima prekrivnih hlačk, ker so plenice že tako narejene. Če boš kupovala, ti definitivno priporočam, da naročiš direkt pri Racmanu.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
24.10.2012 16:35:39   
vesper
ja Helenčica to je to, midva sva kupila ta set ki je vse v enem in so pleničke že tako narejene. Zato potem verjetno tudi takšna cena. Ja super za tole informacijo, definitivno bova kupila kar direktno preko te spletne strani. Super, hvala ti user posted image user posted image si nama veliko prišparala sedaj user posted image

nusika2013 ta vreča pa zgleda super user posted image kje jo boš nabavila? Kar preko spleta?

Neposredna povezava do sporočila: 1543
24.10.2012 16:49:19   
nusika2013

ja Helenčica to je to, midva sva kupila ta set ki je vse v enem in so pleničke že tako narejene. Zato potem verjetno tudi takšna cena. Ja super za tole informacijo, definitivno bova kupila kar direktno preko te spletne strani. Super, hvala ti user posted image user posted image si nama veliko prišparala sedaj user posted image

nusika2013 ta vreča pa zgleda super user posted image kje jo boš nabavila? Kar preko spleta?

Jaz sem jo na sreco dobila direkt iz Nove Zelandije, kjer so si jo kao zmislili, drugace sploh ne bi vedela, da obstaja. Jaz tud mislim, da bo ok. Baje tam vsi to uporabljajo, pri nas pa ni glih tolko to poznano to.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
24.10.2012 18:33:29   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

Jaz sem jo na sreco dobila direkt iz Nove Zelandije, kjer so si jo kao zmislili, drugace sploh ne bi vedela, da obstaja. Jaz tud mislim, da bo ok. Baje tam vsi to uporabljajo, pri nas pa ni glih tolko to poznano to.

Hudooooo! Ful dobra stvar :)

Js bom nabavla to siesto, kr nimam niti placa za tole vreco. Stolcek bo pa itak ob mizi parkiran, ce bomo rablinplac, se ga pa da na ful ozko zlozit.

Vesper-sm ga gledala v BC in se ga da cist polezat in ce das notr eno dekco, da je bolj udobno, ga mas kamot od rojstva. Tele stvari, ki se gugajo in tresejo pa men niso vsec. Sj vem, da je otrokom to ponavad vsec, ampak mene pa kr strese ob tem in tega nebi nabavla.

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
25.10.2012 7:59:45   
nusika2013
ja saj pri nas je isto, ko nimama glih nekaj ful prostora, pa pac mores gledati, da nabavis taksne stvari, ki so "multi" :) Inigo koliko pa stane ta stvarca? Nisem zasledila cene na onem linku kaj si ga dala.

A ve tud tak slabo spite? Jaz se vsako noc okoli 3-4 zbudim in ne morem vec spat, moj otrok pa ima razgibalne vaje po trebuhu. dans mi je nekje ob pol 6 uspelo se za eno urco zaspat nazaj, pol pa tako v sluzbo. Ubija me to, ko se zbujam ponoci in se premetavam iz enega boka na drugega :(

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
25.10.2012 8:14:38   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

ja saj pri nas je isto, ko nimama glih nekaj ful prostora, pa pac mores gledati, da nabavis taksne stvari, ki so "multi" :) Inigo koliko pa stane ta stvarca? Nisem zasledila cene na onem linku kaj si ga dala.

A ve tud tak slabo spite? Jaz se vsako noc okoli 3-4 zbudim in ne morem vec spat, moj otrok pa ima razgibalne vaje po trebuhu. dans mi je nekje ob pol 6 uspelo se za eno urco zaspat nazaj, pol pa tako v sluzbo. Ubija me to, ko se zbujam ponoci in se premetavam iz enega boka na drugega :(

na peg peregotovi strani je 190eur, v BC je pa 200eur.

jst relativno dobr spim. se zbujam in obračam in hodim lulat, kar sigurno ni kakovosten spanec... ampak zaenkrat še kr gre. itak pa hodim najkasnej 21.30 spat. dlje ne zdržim.

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
25.10.2012 8:29:25   
nitta
Jaz sem nabavila Bloom-a in se mi zdi super, zraven sem kupila še vložek za v stolček ki je prav za novorojenčke-ima oporo za glavico. Sem imela srečo in dobila rabljenega za okoli 200€, so imeli dva in je zato super ohranjen (sploh mizica in za noge je še zapakirano). Prilagam slikico (če še nisem, se mi zdi da sem nekje že objavljala), meni se zdi res vreden nakupa ker ga od prijateljica tamala še sedaj uporablja zraven pisalne mize ko že v šolo hodi.

http://www.peppermint.co.uk/nursery_department/childrens-high-chairs/high-chair-accessories/bloom-newborn-snug-white.html

Inigo...hvala ti za linke, prvi res zgleda lepo ohranjen in bi ga še moj nosil glede na barve :) ampak ne vem zakaj se mi zdi tako zakomplicirano, jst bom že tako ali tako nerodna z otročkom (prvič je le prvič) in da ga potem še tukaj noter tlačim in mi ne uspe :( moram najprej z neko igračo probat...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
25.10.2012 8:39:24   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Jaz sem nabavila Bloom-a in se mi zdi super, zraven sem kupila še vložek za v stolček ki je prav za novorojenčke-ima oporo za glavico. Sem imela srečo in dobila rabljenega za okoli 200€, so imeli dva in je zato super ohranjen (sploh mizica in za noge je še zapakirano). Prilagam slikico (če še nisem, se mi zdi da sem nekje že objavljala), meni se zdi res vreden nakupa ker ga od prijateljica tamala še sedaj uporablja zraven pisalne mize ko že v šolo hodi.

http://www.peppermint.co.uk/nursery_department/childrens-high-chairs/high-chair-accessories/bloom-newborn-snug-white.html

Inigo...hvala ti za linke, prvi res zgleda lepo ohranjen in bi ga še moj nosil glede na barve :) ampak ne vem zakaj se mi zdi tako zakomplicirano, jst bom že tako ali tako nerodna z otročkom (prvič je le prvič) in da ga potem še tukaj noter tlačim in mi ne uspe :( moram najprej z neko igračo probat...

dj dj, kompliciraš! user posted image vse bo šlo, še zavedala se ne boš. s svojim je itak vse drugače, kot če imaš v rokah otroka nekoga drugega - to morš vedet. prav zanimivo je, da ga boš že od začetka prijela kot, da je že tvoj tretji. zdj si ne predstavljaš, ampak je res tko. mogoče zato, ker imaš v podzavesti, da to itak moreš, da nimaš glih izbire, da se nekaj obiraš zraven. skratka, brez panike - od prvega dne, ko boš mamica ti bo vse jasno in vse bo šlo bp. verjemi user posted image user posted image

nitta - od kje pa si ti?

< Sporočilo je popravil Inigo -- 25.10.2012 8:40:26 >

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
25.10.2012 8:52:48   
vesper
dobro jutro punce,

uf kakšna noč je za mano. Še ena takšna pa kr znorim. Spala sem ravno 1urco sedaj proti jutru user posted image
Prvo je mojga bolel trebuh in je hodil gor pa dol po stanovanju ko zmešan, je ko en otrok ko ga nekaj boli. Valda da sem bedela z njim, potem ko je on zaspal, pa je naša malecka začela z razgibalnimi vajami v trebuhu. Adijo, jaz ne vem kaj ji je bilo to danes, čisto celo noč mi ni pusitla spat.
Ko se je končno malo umirila nekje ob 5 zjutraj, pa sem jaz zadremala, pa se je naš pesonja odločil, da bo začel jokat in hoče ven, ker ga lulat. Pa vedno spi celo noč, nikoli ne gnjavi. Potem gre on lulat, Jaz seveda umivat njemu noge ko pride nazaj, kar me je itak spet zbudilo. Se vležem, pes zaspi in spet začne z razgibalnimi vajami naša baba. Tako da.....joooj sem tečna zdaj in nenaspana. Mogla sem se nekomu izpovedat punce user posted image

No zdaj, bi pa mogla it bivši šefici še trgovino urejat, ker me je včeraj prosila. Mislim, da bom šla kr spat, pa vse nagnala od bajte user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......