HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Vesper, vem, da obstaja več plenic Racman....Jaz govorim o tem: http://pleniceracman.si/ponudba/pralne_plenice/seti/31/bombazni_set_plenic_racman/ http://pleniceracman.si/ponudba/pralne_plenice/seti/32/bambusov_set_plenic_racman/ Kakorkoli helenčica veš da ne vem. Zdaj sem čist zmedena glede teh plenic. Saj nisem mislila, da ti ne veš, jaz sem ful malo poučena o njih. Nam so jih priporočali v šoli za starše, tam sem jih tudi prvič videla in si nisem bila čist na jasno z njimi V ponedeljek sva pa šla v Tosamino trgovino in mi je tam potem pokazala te pleničke. Imela je dve vrsti, ene bombažne, brez tistih prekrivnih hlačk, ki so bile cenejše in je komplet 10 stal nekaj čez 100eur. Potem je pa imela še tisto bambusovo, ki pa je že imela zraven prekrivne hlačke kr gor na plenički. Tista je stala 25eur, je pa rekla, da mi lahko naroči 10 v kompletu, ki je potem malo ceneje, ampak vseeno pride čez 200 eur. Zdaj pa ne vem, ker na teh linkih ki si mi jih ti poslala je zadeva dosti cenejša, pa ne vem ali gre zdaj za iste plenice ali ne!? Ker če gre, potem so ti v Tosami malo nori kakšne marže imajo ali kaj Ker tu na tej strani od racmana piše da dobiš 10 kompletkov teh bambusovih pleničk + prekrivne hlačke gratis za 144 eur. Tam pa za čez 200 eur? Ampak ne vem kakšna je razlika glede teh prekrivnih hlačk, če so že gor na vsaki plenički ali imaš samo ene potem zraven so mogoče te v Tosami zaradi teh prekrivnih hlačk toliko dražje ali kaj? Punca, saj to je razumljivo! Jaz sem te samo hotela opozoriti, da te ne bi opeharili. Ker Tosama je pač posrednik pri prodaji plenic, ta stran ki sem ti jo prilepila pa PROIZVAJALEC in seveda, da je ceneje. Torej, gre za iste plenice, plenice Racman. So slovenske izdelave in če si tam pogledaš pod SETI vidiš, kaj vse vsebuje set. Prekrivnih hlačk ne rabiš toliko kot plenic, ampak 2-3 komade, plenic pa seveda več. RAZEN če kupiš tale set vse v enem, ta pa je dražji, ker nima prekrivnih hlačk, ker so plenice že tako narejene. Če boš kupovala, ti definitivno priporočam, da naročiš direkt pri Racmanu.