Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay Ojla! Evo jaz sem ravno prišla s sprehoda. Sem se mogla malo zluftat pred delovnim dnem, ker potem mi ne znese, pa tudi ko pridem domov je že tema. Tako da tale sonček je prav pasal . Joj naju tudi še čaka vsa ta papirologija . Se moram res en dan malo pozanimat kaj vse moram uredit. Sva pa ravno v fazi selitve in morava še glede naslova urejat, jaz bom zaenkrat prijavila začasno p., ker bom sicer imela nekaj nepotrebnih stroškov z dokumenti. Aja pa še to, priselila se bova v novo občino in moram prav vprašat, če dobiva darilo občine ob rojstvu otroka. Res upam da nimajo kakšnih fint, da moraš biti nek določen čas prijavljen . Mislim, če že tistega paketa ne bomo dobili. Oblekce in ostalo za dojenčka- joj jaz imam zdaj kar naenkrat toliko tega, sem dobila na izposojo od sorodnikov in mislim da skoraj nič več ne rabim. Ampak malo me je pa včeraj matralo, ko sem pregledovala vse te luštne stvari. Jaz bi tudi kupovala za dojenčka Mislim sem smotana, res. Bi mogla biti vesela, da vse to imam, ampak jaz bi kar kupovala. Gibi ploda- Imam občutek zdaj že ene 14 dni, da ne čutim gibov več tako intenzivno, mislim saj jih, samo so drugačni. Pa tudi kakšen dan ga ne čutim tako pogosto, recimo včeraj sem se mogla zvečer prav usest na kavč in počakat, da je začel migat, mislim takoj ko sem začela mislit nanj se je odzval. Zdaj sem brala Pušenjaka, ki pravi da se v obdobu med 22. in 26. tednom spremeni razmerje plodovnice (je je več) in da zato slabše čutimo gibe. Kakšne imate ve občutke? Vaši fajn migajo? No ampak danes zjutraj sem ga kar fajn čutila, pa zdajle tudi, tako da že mora biti vse v redu. Lep dan vsem hmm.. pozanimaj se, mogoče se ti pa splača ostat v stari občini do rojstva in potem spremenit naslov - preračunaj kje dobiš več jst smam tut praktično vse še od Brina, nekaj mi je dala kolegica... pa sm vseen še kr neki kupla. ne moreš se upret... sj smo vse iste. pa sj je prav, da kupiš tut kaj novega, nekaj kar bo samo njegovo oziroma njeno. jst sm zadnč tut kupla malemu debele zoknčke v Hummel-u za skor 7eur. smo pač v rokometu in vsi nosimo hummel. in normalno sm mogla še bebici kupit hummel. potrata denarja - dobesedno, ampak nism mogla čez. gibi - jst tega filinga še nimam. pa Brinu se pa ne spomnem, da bi blo kj manj. Brin je še na porodni migal tut trebuh mi ful počas raste... še nism na 100cm, pr Brinu sm bla pa že kr neki tednov nazaj na 100cm. nekje 98-99cm mam obsega. tut velik ljudi mi reče, da mam mali trebuh, glede na to, da sm že v 27. tednu. skratka, naš mali brca kot nor in nveliko več kot je njegov bratec. mi trebuh včasih kr skače sem in tja še najbolj se umirijo gibi proti koncu, tam po 36. tednu. zato jih takrat treba vsaj 10 naštet v dnevu.
|