vesper
|
ojla punce, kako je fajn videt ko se tolk razpišete pa se še jaz pridružim današnji debati kilce- zdaj smo v 28.tednu in smo pridelali 10kg in ja, tudi meni se ne pozna samo v trebuh, ampak se mi zdi, da sem cela bolj zalita. Bedrce in ritko sem kr fajn napolnila pa čeprav mi isto ljudje govorijo, iiiiii kako lepo zgledaš. res se ti nič ne pozna, samo trebušček si dobila. Pa si mislim, zdaj ali lažejo, ali pa jaz tako dobro skrivam z oblačili Sicer mi tudi moj pravi, da se nisem kaj dosti zredila, da se mi samo v ritko pozna Kaj se pa tiče mojga trebuščka, pa me že kr fajn moti, sploh pri prepogibanju. Sem kr dosti sklonjena in se počutim prav okretno, me kr fajn tišči noter že vse skupaj gibi- naš otrok začne najbolj noret ko sem jaz pri miru. Recimo zadnjič sem na roj,dnevu od mojga preplesala skoraj cel večer in je mala spala kot bubica. Seveda, ko sva prišla domov in sem se jaz lepo vlegla da zaspim, se je pa začelo veselje v trebuhu Skratka gibe čutim vsak dan, en dan malo bolj, drug dan majn, so pa vedno bolj intenzivni, ko se umirim. Kr strah me je kaj to pomeni naslov- tudi mi imamo isti problem. Midva sva prijavljena še vedno vsak na svojem naslovu, živiva pa v hiši, kjer še čakamo papirje za ureditev hišne številke. Najbolj smotano mi je, ko bom mogla otroka prijavljat na moj naslov, ki ga pa bom čez kratek čas itak spremenila in potem spet vsi dokumenti na novo itd... Pa še patronažna bo verjetno malo čudno gledala, ko bomo prijavljeni na en naslov, živimo pa na drugem, kjer naslova sploh ni jaoooo, ko eni imigranti smo papirologija- kaj te papirje ti da G sama, al jo moram jaz na to spomnit? Ker jaz imam namreč pregled 6.novembra, potem pa vprašanje spet kdaj bo naslednji. Imam pa rok 6.1, tak da bo verjetno november še zadnji čas, da grem to urejat. Kaj se tiče enkratnega dodatka ob rojstvu in otroškega dodatka sem se jaz že itak od tega skoraj poslovila, ker vem, da ne bomo dobili nič Ta naša država je itak čist fuč sploh kaj se tiče denarja, ko ga morajo oni dat od sebe. Jaz sem recimo zaposlena pri svojem d.o.o.-ju in sem že celo nosečnost v bolniški. Kaj je najbolj idiotsko, prispevke moram plačat na datum in tudi plačo si moram dat na datum, potem pa na refundacijo tega denarja čakam tudi po mesec in pol do dva. Da ti gre na bruhanje. A ko moraš ti plačat, če ne plačaš na datum, ti nabijejo takoj obresti itd....eh brezveze