curly
|
Čestitke novi nosečki!!! Srečno do konca!!! Witch, oreh in LS, ne boste verjele, tudi mene je že zamikalo, da bi nekaj jemala na lastno pest, ker po pravici rečeno, sem bila tako sita čakanja na postopek. Najhuje je to, ko si misliš, da ti po naravni poti itak ne more uspet in imaš vsak cikel brez hormončkov za izgubljenega pa tudi če se še začel ni, kar pomeni, da si vdan v usodo, kar pa itak nobenemu ne koristi! Prvi korak je, da se znebimo negativnih misli! Treba se je prepričati, da vedno obstajajo možnosti! Zadnjič me je zdravnica presenetila (na razgovoru za IVF), ko mi je rekla, da takim parom, kot sva midva najpogosteje uspe zanositi med postopki (spontano), jaz pa sem imela v glavi, da nikakor ne moreva naravno zagledati , torej sem se vnaprej prepričala, da itak nič ne bo! Glede Klomifena je pa tako, da ga ni priporočljivo jemati več kot 3 cikle, vsaj tako je meni zdravnica na neplodnostni povedala. Pa še to je bila vmes potrebna pavza. Prvič sva imela 1 mesec čiščenja, drugič pa 2. Tretjič mi ga niti niso dali, tako da niti ni to pravilo. Nevarno je za PCO bolnice, zaradi hiperstimulcije, mislim, da je ena že to napisala pa vseeno, treba se je zavedati, da gre za resne zadeve pa tudi znan je po tem, da se po jemanju naredijo ciste, ki pa itak preprečujejo zanositev (oz. zmanjšajo možnost), tako da witch, če sta se odločila počakati še en cikel, le dajta. Zaradi PCO je boljše, da te spremljajo zdravniki, ker me smo pa res podvržene hiperci, ki je v hujši obliki lahko tudi smrtno nevarna. Drage moje, morala sem vas malo pozdraviti, vas redno berem, ampak se mi pa ne ljubi vsakič kaj napisati (niti nimam več kaj pametnega povedati - vsaj kaj novega ne ). Želim vam skrajno lep dan!
|