|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.9.2012 16:59:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: za tiste, ki imate otroke doma
19.9.2012 21:41:08   
ronja
Gromska, hvala za slikce, krasne so! Tudi meni je tista s stopalci najbolj všeč (verjetno še hormoni:D).

Čežana, evo, kaj je danes moj otrok povedal v vrtcu za bralno značko:
"Cigan cigana vpraša, kje bo jutri maša? Gori na planinci, pri sveti Katarinci" LUbi kar ne more preboletuser posted image , pa glih to, od vseh blesavih pesmic v Enci benci, pa pri vseh fajn knjigah, ki jih mamo!user posted image To si je sama izbrala, označla in se v vrtcu zjokala, ker smo knjigo pozabili doma... in sem jo šla nazaj iskat in jo prineslauser posted image . No, vsekakor moraš priznat, da je ne zatiramo s svojim ateizmomuser posted image .

< Sporočilo je popravil ronja -- 19.9.2012 21:50:18 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.9.2012 9:19:59   
skuštrana
Gromska, tiste metlice so lani pri nas v vrtcu delai. pa rožice iz plastenk tudi.
Nogice pa full krožijo po facebooku, so glavni hit user posted image

Mi smo ok, v šola-vrtec varianti. user posted image Nimamo nekega ustvarjalnega navdiha trenutno, tako da nič kaj ne pišem user posted image .

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 628
20.9.2012 11:19:10   
lenčy
jaz se bom samo malo priključla, ker ravno ne sodelujem pri vas, ste preveč kreativne zameuser posted image  naš 2,5 mesečnik je sicer v vrtcu ampak ga imam dostkrat doma, ker sem sama doma in tudi dostikrat joka, da noče v vrtec. no to je že druga zgodba.
rada bi vas samo pohvalila za res izvirne ideje, od katerih bova s sinom še kaj poskusila. sama se trudim, da bi mu pokazala marsikaj novega, mogoče celo kaj, kar v vrtcu ne bo počel. zelo rada pečeva oz. delava v kuhinji vse možno. trenutno so najbolj aktualne škarje in pa moja metla, ker je tega po stanovanju velikoooo. in prav vesela sem, da sva mu jih kupila, ker z njimi razvija motoriko in jih je že čisto osvojil. opazke mojih bližnjih spregledam (češ da so nevarne), ker je zelo pazljiv. marsikaj sva naredila že in kinder jajčkov (zahvala gre babici, ker jih kupuje)-čebelice, pirhke, rožice,... iz plastičnih flaš metuljčke,...
zdaj mu obljubljava še lepilo, da bomo limali jesenska okrasja, delali možice iz storžov, kostanjev.
prejšni teden sem se odpravila v knjižnico in izbrala ustvarjalne knjigice in imam že par idej za jesenske dni-okrasja za jelko, barvanje kamenčkov in še in še. (mimogrede ronja hvala za naslov knjige Igrišča narave)tudi ve mi dajete ideje,vala vam, da lahko vse to delim z mojim sinom.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.9.2012 19:23:07   
Pikica_82
Na to temo pa je zmeraj fajn prijadrat, super ideje imate user posted image

Bi pa potrebovala en nasvet, če mi lahko katera prosim pomaga. Za bodočega družinskega člana bi rada poslikala tetra pleničke. Zamisel je, da bi mi trije naredili na eno pleničko odtise naših rok. Se barva za tekstil potem spere iz rok al ne? Oziroma katera barva je obstojna na tekstilu in se hkrati da izprat z kože?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.9.2012 19:32:07   
ronja
Se spere. Ne bojo pa plenice tako vpojne, če jih boste poslikali, ta barva naredi tak sloj gor.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 631
20.9.2012 19:38:53   
Pikica_82
O super user posted image  Vpojnost me niti ne skrbi, bodo kot podloga v vozičku, na previjalni... Pač na živce mi grejo, ker so čist bele, novih potiskanih pa mi ni za kupovat, mam teh navadnih belih še od starejšega okoli 20 user posted image
Hvala Ronja!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.9.2012 20:04:56   
ronja
Evo, kako smo me tiskale na blago z rokicami - preverjeno se lepo spere:)
http://vecna-optimistka.blogspot.com/2012/01/potiskan-prt.html

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.9.2012 22:13:35   
mateyka
lepo spere - a to s prta? user posted image
ok, šalo na stran; ti, kakšne sestave pa je ta barva za tekstil - akril?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 634
20.9.2012 22:24:49   
ronja
Sestava je podobna akrilu, ja. Lahko v bistvu tudi barvaš z akrilom, ki ga zmešaš z medijem za tekstil (ta naj bi naredil, da je blago vseeno lepo mehko, da ni trdo tam, kjer je barva), vendar se baje "high quality" akrili lahko uporabljajo tudi kar tako na blagu. Kar se mojih izkušenj tiče: zadnjič, ko smo delale globus, Ronja v svojih takrat novo sešitih legicah... z enimi najbolj junk akrilih (v bistvu namenjeni za toniranje zidne barve)... no, ta reč še do dandanes ni šla dol, pa jih veliko nosi in se veliko perejo... Tako da sem prav razmišljala, da bi začela risat na blago s temi barvami:). Bom poizkusila in poročam. Čeprav tam gore imate itak vse drugače in ti verjetno ne bo pomagalo (sicer je nemška firma, mogoče pa)...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.9.2012 22:34:35   
khurde
chezana, hvala za ponudbo. verjetno bi si res sposodila knjigo od tebe, pa če bi mi bila všeč, jo naročim prek neta.

ronja, kako lahko v tako majhno stanovanje spraviš toliko ljudi in toliko stvari, pa da morebitnemu klavstrofobiku ni neprijetno user posted image resno me to zanima, sem te hotela ze vprašati, če imaš kje kakšno fotko.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.9.2012 22:39:52   
ronja
chezana, hvala za ponudbo. verjetno bi si res sposodila knjigo od tebe

Enako, dam pa prednost khurde, ker mam še nekaj literature za prebrat;)

khurde, ne vem, kako se klavstrofobiki počutijo pri nas doma - midva nisva klavstrofobičnauser posted image . Moj oče sicer je, ampak ga tamali preveč okupirata, damora dol gledat in ne opazi, da ma police nad glavo:D. Se pa vsi obiski non stop zaletavajo in jim ni jasno, kako to, da se mi neuser posted image . Smo bile ravno danes pri zobozdravnici, pa ji ni bilo jasno, kako se tako znajdemo na unem malem placu med njenim stolom in zobozdravniškim stolom (smo bili vsi 4je,pa še oba sem mela v rokah - mali se je sicer drl...) in sem ji povedala ključno besedo 39 kvadratovuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 637
21.9.2012 10:50:28   
lenčy
a ima mogoče katera idejo, kaj naredit iz starih voščenk, ker jih imam res ogromno(dobro da prišparam svoje stvari iz otroštva).
mimogrede, včeraj smo naredili nogice iz kamnov, katerega link ste objavile. meni so bile luškane, sin se ni ravno zmenil zanje, jih je kar brcaluser posted image  naslednji teden delamo "tlakovce" iz listov, da bo imel potko do svoje lesene hiške.

Rada te imava!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 638
21.9.2012 11:01:04   
ronja
Stopi jih v velike "gigantske voščenke" - daš koščke v pekač za mafine ali kakega kake fajn oblike, v pečico, da se stali in potem ven, da se strdi, butneš ven in dobiš eno "multicolored voščenko v obliki pekača, recimo zvezdice, če imaš tak pekač.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 639
21.9.2012 11:33:12   
mateyka
a ne moreš kake sveče narest in voščenk?

btw, kaj se vse da narest iz embalaže za jajca?
vem da se da narest gosenice
http://mominchapelhill.blogspot.se/2012/05/arts-crafts-thursday-egg-carton.html
pa ostrige, rakce, postavke za jajca...
kaj pa kake bolj večje odbite zadeve - kaj vem kak grad, hiša, neki - da limaš in ne tok režeš user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.9.2012 11:35:12   
ronja
Zvončke za na vrata otroške sobe, nakit,... iz embalaže za jajca. Samo mi jo dajemo nazaj tja, od koder dobimo jajcauser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
21.9.2012 11:45:27   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Zvončke za na vrata otroške sobe, nakit,... iz embalaže za jajca. Samo mi jo dajemo nazaj tja, od koder dobimo jajcauser posted image

hah, vi - komu naj jast nesem - jetiju? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 642
21.9.2012 12:33:13   
Kasija
lency sem videla iz voscenk takele slike na netu http://m.pinterest.com/pin/219620919298815737/. pa enih par idej o risanju z voscenkami na vrocem pladnju. torej pladenj segrejes v pecici, das nanj peki papir in rises s pritiskanjem voscenk. je bolj za vecje otroke, ki jim lahko razlozis, da je pladenj vroc. glede svec pa lahko dodajas voscenke za barvilo vosku, ce jih izdelujete. mi mo delali samo to, kar je ronja omenila - da raznbarvne voscenke stopis v eno veliko. je bilo fantoma zelo zanimivo, ker potem rises s to voscenko v razlicnih barvah.

khurde meni se ni zdelo klavstrofobicno pri ronji. prvic ima stanovanje genialno razporeditev kvadrature po sobah, drugic pa je vse urejeno v nadstropjih. v smislu knjiznih polic do vrha in visokih omar. prav lepo stanovovanje imate ronja. moras pa biti res iznajdljiv, da uporabis vsak prost cm.

prav prijetno vas je brat!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 643
21.9.2012 13:31:31   
lenčy
ronja dobra ideja, če bi zraven potopila še vrvico, bi imeli pa novoletne okraske. hvala ti.
svečk pa ne delam, nekako mi ne sedejo, ker jih ne uporabljamo.

Rada te imava!!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.9.2012 15:46:07   
ronja
komu naj jast nesem - jetiju?

A tam gor njegova jajca jeste???user posted image user posted image user posted image Pa vas nič ne...user posted image ? MIslim, že če bi kaki manjši zverini hotel jajca odtrgat, bi se zbunlauser posted image . Mi ostajamo pri kokoših, one sam kljunejo, jetija ne bi šla izzivat;).
Ti kar ustvarjaj iz kartonov, tega maš malo morje na netu, nekaj je bilo tudi v Unikatu, če si mela kdaj naročeno.

Z voščenkami lahko rišeš tudi po vročih kamnih (segretih v pečici), tega si sama ful želim, samo čakam, da bo mraz in bo to bolj pasalo:).

Voščenke so sicer fajn za obarvat sveče, samo se mi zdi, da imamo vsi z malimi otroci isti problem - ni prave prilike porabit te romantikeuser posted image . Ker z malimi otroki sveče niso glih romantične- non stop moraš gledat, da ti česa ne zažgejo (oz. zažge se samo, samo da ne prevrnejo, da se ne spečejo, itd...)

Kasija, hvalauser posted image user posted image . Lepo slišat, da ni tako grozno videt, kot se slišiuser posted image Je pa res tloris odličen, večinoma s to kvadraturo nimajo 2 sob, pa še ločene kuhinje... Res je malo, ampak je pa luštno, pa lokacija... To bom pa res pogrešala...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.9.2012 18:14:02   
ronja
Danes ob 19h se poslavlja Iztok Čop na Ljubljaniciuser posted image . Pridete?
Jutri je pa Pikin festival.
V nedeljo je prvi jesenski dan.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 646
21.9.2012 22:00:21   
Izabelina
no da mal poroča... naša Eva ima danes rojstni dan, js pa sm imela nepričakovan zagovor diplome... ampak smo zmogl, včeri lih kon sva delali torto me kličejo, da mam lahko dans zagovor če hočem (mogla bi ga met pa čez 14 dni),

tko, da je Evo potem prevzel moj, dans je šla v vrtec in prvič prespala tm (menda brez dude kar se doma še nikol ni zgodil, sicr ma dudo samo in striktno za spanje ampak brez nje ni šans da zaspi) js sm se pa pripravljala... potem smo pa skupi šli v lj, kjer sta moja dva šla po darilo (poganjalček) js pa na zagovor (k sm ga opravla z 10ko, da se mal pohvalm)...

ko smo pa domou pršl pa še tortica in sprobavanje poganjalčka... tko, da odličen dan!! Jutr pospravljamo, v nedeljo pa imamo žurko za razširjeno družino... potem pa spet nazaj v naše tirnice in naše plane...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 647
21.9.2012 22:21:27   
josephine27
user posted image user posted image user posted image čestitke za diplomo in lepo praznujte.

Mi imamo tudi praznično jutri. Tako, da sem danes cel dan v pripravah. Najprej torta in piškoti, potem smo pa še prostor urejali in krasili. S 4 in 1 letnikom je to pravi podvig. Jutri zjutraj je pa že mož doma tako, da bo lažje.

Sem pripravila eno tako malo foto predstavitev od rojstva naprej po mesecih. Drugače pa bo "tema" zabave Letala. Ta malemu je itak čisto vseeno ta večji je pa zadnje čase nor na letala tako, da je kar on določu temouser posted image . Bodo pa otroci od 1 do 4 let pa seveda starši zdraven.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 648
22.9.2012 15:06:12   
Izabelina
ena je spraševala kaj bi lahko naredila s starimi voščenkami: dans sm dobila prliman na fb-ju pa je lušt projektič - http://www.artfulparent.com/2012/06/beautiful-stained-glass-bunting.html

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 649
22.9.2012 22:26:48   
pomlad08

Drage mame!

Z užitkom prebiram tole temo. Tudi pri nas sta fanta (zdaj stara 4 in 2) še vedno doma. Ja, marsikdo me gleda čudno, ampak me (med drugim) tudi tile vaši pogovori in odgovori utrjujejo v prepričanju, da delam prav :)

Kaj kej počnemo pri nas? Poleg običajnih risarskih-pevskih-kuharskih aktivnosti je v zadnjem času blazno zapalil izlet v zagrebški zoo, kjer imajo (ta-da-dam!!!!!!!!!!!!) krokodile! user posted image Naš ta večji (ej, chezana, ime mu je Jeb z o-jem!) je namreč zaljubljen v plazilce. To je bila res sreča in te krokdili+pitoni+varani so neskončna tema risanj in branj in pogovorov in igre.

Aja, prejšnji teden smo se pa takoj po tistem hudem deževju (mislim, da je bilo v četrtek) skidali v KG in si pogledali Zelence in slap Peričnik. res je bil mogočen. a ste že vse bile tam? priporočam. Se pride čisto zraven do slapu in je res veličasten pogled.

Ta teden pa smo prenavljali stanovanje in sta fanat seveda sodelovala. Sicer je bilo svinjsko še 3x bolj, kot med običajno prenovo, ampak sta bila res hepi. Smo belili, pa skupaj prebarvali en njun regal, gajbice za igrače, ipd. Lušno, sam zmatrana sem pa k bik.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

se mi zdi, da zdej večinoma premal časa starši preživijo s svojim podmladkom

Joj, veš, da že par dni točno o tem razmišljam... Mi je bilo zadnjič tako hudo na roditeljskem... Ma, zdaj šibamo, spomni me, da napišem, ker me res zanima, a je to resnično normalno tako... Mene je kar butnilo...

Ronja, mene pa ful zanima, kaj si hotela tule še povedat ... Tudi sama dosti razmišljam o tem. Sploh mi ni jasno (živim v enem takem mehurčku - moja sestra je doma z otroci, brat tudi, druga sestra dela polovično ...), kako zgleda, če imata oba starša eno "obično" 8urno službo??!

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 22.9.2012 22:27:19 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?