|
RE: za tiste, ki imate otroke doma 22.9.2012 22:26:48
|
|
|
|
pomlad08
|
Drage mame! Z užitkom prebiram tole temo. Tudi pri nas sta fanta (zdaj stara 4 in 2) še vedno doma. Ja, marsikdo me gleda čudno, ampak me (med drugim) tudi tile vaši pogovori in odgovori utrjujejo v prepričanju, da delam prav :) Kaj kej počnemo pri nas? Poleg običajnih risarskih-pevskih-kuharskih aktivnosti je v zadnjem času blazno zapalil izlet v zagrebški zoo, kjer imajo (ta-da-dam!!!!!!!!!!!!) krokodile! Naš ta večji (ej, chezana, ime mu je Jeb z o-jem!) je namreč zaljubljen v plazilce. To je bila res sreča in te krokdili+pitoni+varani so neskončna tema risanj in branj in pogovorov in igre. Aja, prejšnji teden smo se pa takoj po tistem hudem deževju (mislim, da je bilo v četrtek) skidali v KG in si pogledali Zelence in slap Peričnik. res je bil mogočen. a ste že vse bile tam? priporočam. Se pride čisto zraven do slapu in je res veličasten pogled. Ta teden pa smo prenavljali stanovanje in sta fanat seveda sodelovala. Sicer je bilo svinjsko še 3x bolj, kot med običajno prenovo, ampak sta bila res hepi. Smo belili, pa skupaj prebarvali en njun regal, gajbice za igrače, ipd. Lušno, sam zmatrana sem pa k bik. IZVIRNO SPOROČILO: ronja se mi zdi, da zdej večinoma premal časa starši preživijo s svojim podmladkom Joj, veš, da že par dni točno o tem razmišljam... Mi je bilo zadnjič tako hudo na roditeljskem... Ma, zdaj šibamo, spomni me, da napišem, ker me res zanima, a je to resnično normalno tako... Mene je kar butnilo... Ronja, mene pa ful zanima, kaj si hotela tule še povedat ... Tudi sama dosti razmišljam o tem. Sploh mi ni jasno (živim v enem takem mehurčku - moja sestra je doma z otroci, brat tudi, druga sestra dela polovično ...), kako zgleda, če imata oba starša eno "obično" 8urno službo??!
< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 22.9.2012 22:27:19 >
|
|
|