|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
7.9.2012 10:12:56   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

dr. curly in dr. Helenčica in druge z nazivom user posted image user posted image imam eno vprašanje user posted image user posted image

Po O naj bi se izcedek zmanjšal, ane? Zakaj potem meni lije...kot albino menza (kradem) user posted image user posted image   cca. 5 dni po O??

LS, za takšna vprašanja bi pa potrebovala verjetno višji naziv. user posted image user posted image user posted image Ne znam ti razložit. user posted image Glede na to, da se tudi ti že (pre)dolgo časa boriš, verjamem, da si tudi sama doktor na tem področju.

Ni čist tako, da bi se naj izcedek zmanjšal po O...jaz sem živ dokaz, po O oz. pred M nekaj dni sem imela vedno fuuuuul izcedka. Vzrok so hormonske spremembe, ki pa so zelo podobne tistim pri N (ne vem točno kateri hormon je to "kriv"), dejstvo pa je, da ko sem jaz dejansko zanosila je ta izcedek lepo ostal...hm, ene 3 mesece se mi zdi. Na polno, tako da bi morala nositi ščitnike perila. Mislim, da ni nič nenavadnega pa MOGOČE DOBRO KAŽE! Tak stiskam pesti za tebe da me členki na prstih bolijo.

Hvala ti user posted image
čudna sem ta mesec...imam temperaturne valunge...me zakuha, potem me spet zebe user posted image user posted image hormoni delajo na polno, upam samo da v pravo smeruser posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.9.2012 13:30:21   
NajaaM
Mamica deklicam, drzim pesti, da te vzamejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.9.2012 13:37:26   
curly
Ah, jaz sem pa zalostna. Nisem odreagirala, se. Dr.Rejlic mi je rekel, da izgleda, kot da si ne dajem hormonov. V ponedeljek imam spet UZ. Doze mi ne upa povecati, ker ne smem imet prevec foliklov. Izgleda, da bo malo dlje trajalo. Sem pa videla polno tvorb-verjetno PCO.
Upam na boljse novicke drug teden.

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.9.2012 13:50:03   
LittleSun

Ah, jaz sem pa zalostna. Nisem odreagirala, se. Dr.Rejlic mi je rekel, da izgleda, kot da si ne dajem hormonov. V ponedeljek imam spet UZ. Doze mi ne upa povecati, ker ne smem imet prevec foliklov. Izgleda, da bo malo dlje trajalo. Sem pa videla polno tvorb-verjetno PCO.
Upam na boljse novicke drug teden.

user posted image user posted image stiskam pestke, da bo drug teden lepša slika.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.9.2012 13:51:33   
srečki
Curly tudi jaz stiskam pestke zate...

Neposredna povezava do sporočila: 305
7.9.2012 17:48:36   
aviva83
Curly upam da se vse uredi tako kot se mora in to čimprej user posted image user posted image

pri meni pa nič novega... hmmm danes me je kar naenkrat obšla slabost... se mi je malo zavrtelo.... pa še v desnem jajčniku me je špikalo... pa kmalu nehalo...kar nekaj... pa šele 15 dan ciklusa je.... bo še dolga do predvidene user posted image ... se kateri kaj podobnega dogaja? aja O naj bi ta mesec imela 9 dan ciklusa.... torej sem 6 dan po O... je prehitro da bi mogoče že kaj lahko sklepala??... se mi še nikoli kaj takšnega ni zgodilo...da bi mi bilo slabo brez razloga... user posted image user posted image user posted image user posted image
iiiiii sem neučakana.... user posted image
polivam z roziko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.9.2012 20:27:22   
mamica deklicam
Curly mislim, da kar vse navijamo zat, da te čimprej spravijo v red in tudi vidva zagledata magični +

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.9.2012 21:05:28   
curly
Hvala vsem za podporo.user posted image user posted image
Čisto me je šokiralo to danes. user posted image Upam, da bo drug teden res boljše! Moramo biti pozitivne, a ne? user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.9.2012 21:07:00   
Lorna4
curly stiskam pesti tud jaz user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.9.2012 21:56:19   
ta*mala

Čisto me je šokiralo to danes. user posted image Upam, da bo drug teden res boljše! Moramo biti pozitivne, a ne? user posted image

jaaaa! Moras bit pozitivna!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 310
8.9.2012 8:27:18   
Magična
LittleSun, mene je tudi ta mesec,dan pred user posted image v eni "minuti" kuhalo, spet v drugi zeblo.Kot da bom zbolela oz. sem že. No naslednji dan pa je točna kot ura prišla user posted image .Upam, da je pri tebi to znak, da boš kmalu videla user posted image .Saj veš,da smo si ženske različne.

Neposredna povezava do sporočila: 311
8.9.2012 8:31:33   
Magična

user posted image Curly sam z pozitivnimi mislimi naprej.Zdaj si u pravih rokah in boš videla,da se bo vse dobro končalo oz. začelo (seveda z roza barvo). Držim pesti zate.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 312
8.9.2012 9:42:06   
NajaaM
Curly, tudi jaz drzim pesti zate, da bi bilo vse ok in da cim prej zagledata user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 313
8.9.2012 9:51:09   
curly
Lep pozdrav!
Sem že boljše volje. RES, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za pesti in za lepe/pozitivne misli! user posted image
No, danes sem opazila, da je moj izcedek postal malo bolj bister. Sicer je še mlečen, ampak se vidi, da bo čez par dni postal prozoren! user posted image Torej O bo! user posted image

ZDAJ PA ČIM PREJ IN ČIM VEČ, DA VAS JAVI ROOOOZAAAA NOVIČKE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 314
8.9.2012 14:32:33   
ta*mala
Punce, a nobena še ni lulala?

Kdaj pa boste??? user posted image

Jaz imam še dober teden do dneva D...

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 315
8.9.2012 15:08:26   
witch
curly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo O in da bo vse pripravljeno za IUI, pa da bodo user posted image čim boljše user posted image

Mislim na tebe in močno stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 8.9.2012 15:09:17 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 316
8.9.2012 19:55:24   
črtica1
ojla,

čestitke prvi nosečki!!

ta mesec smo čist v odklopu sploh me testi ne zanimajo k me sam okrog prinašajo in ga ne delam pred zamudo.škoda mojih živcev..tudi ovulacija ta mesec sploh ne vem če je bila, skoraj brez sluzi v dneh ko naj bi bila, a je možno da je kdaj ovulacija brez sluzi?čudno vprašanje ampak pri meni vedno je..in iste dneve.tk da res ne vem če je kaj bilo..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 317
8.9.2012 20:13:17   
Anonimen
Pri dr. Pušenjaku sem enkrat prebrala, da nekje 50% (se mi zdi) žensk med ovulacijo sploh nima tiste značilne sluzi, imajo pa kljub temu dokazano ovulacijo.

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
8.9.2012 20:56:37   
črtica1
čudno mi je da samo ta mesec je pa ni bilo..ker je res vedno.odkar je user posted image se spovnim sluzi na sredi cikla..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
9.9.2012 4:03:38   
petrussa
Ste pridne za pisat punce! user posted image Jaz se vam samo na hitro javim. Malo dvomim da se bo že kar prvo rudno kaj prijelo, ker nisva prav preveč pridna... Kakšen dan res samo padeva zvečer v posteljo in spat! Ko pa se nama zalušta, je pa to na hitro (nama obema paše tako) in največkrat niti ne v postelji (tako da ni nič držanja rite u zrakuser posted image ).
Sem vam pa hotela povedat, da vas vsak dan na hitro preberem. In - ne me narobe razumet, nočem preveč dolgo "viset_i" na forumu, ker potem začnem računat kdaj je O, kdaj ima user posted image za priti... Sem preden sem prvič zanosila točno to počela dva meseca in se ni nič prijelo. Tretji mesec sem vse skupaj odkolopila in zanosila.
Držim pa pesti in navijam za vse tukaj zbrane, da nam uspe! Raje prej kot slej... user posted image

< Sporočilo je popravil petrussa -- 9.9.2012 4:04:47 >

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 320
9.9.2012 9:06:14   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog)

10.9.
trezka

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog)
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1

12.9.
Anonimna XX

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog)
ta*mala (1. krog)

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog)

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
9.9.2012 10:02:37   
Honey26
Čestitke prvi septembrski srečki nosečki! Tako mesec je odprt, hitro sledit in čim več roza barve polit user posted image

Mene že malo grabi... pa sem rekla, da bom v izi, ker prvič sem komaj končala s KT in imam itak tako kaotičen cikel (ki sploh ni cikel ampak kr neki user posted image ), tako da niti ne vem pod kdaj naj napišem da ne pričakujem user posted image . O.k. ta teden me je tako doletela. Ma, počasi ane. Ste se ve držale tega, da 3 mesece po jemanju KT še uporabljat zaščito?

BTW a Tifola se ne da dobit več na recept?

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
9.9.2012 10:41:30   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Honey26

BTW a Tifola se ne da dobit več na recept?

nisem vedela, da se ga je kdaj dalo user posted image

Dober dan pupe. Izkoristtie to sončno nedeljo, jaz bom doma igrala fatouser posted image user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 323
9.9.2012 13:25:19   
LittleSun
Nekje moram ven spravit user posted image
sem zdaj eno uro zlagala majhna oblačilca za brata, ki januarja dobijo dojenčka.
Tako mi je hudo, če bi bilo vse po planu, bi jih zdaj zlagala že v omare in oblačila svojemu drugemu škratu. Sej vem, da se vse stvari zgodijo z razlogom in nekako sem se že navadila, da M pride vsak mesec in da odklopim in vse....ampak tu in tam ob situacijah kot je ta, pa privrejo na dan vsa čustva, ki jih v bistvu potiskam nekam vstran. Jezna na ves svet user posted image user posted image

grem dalje čistit, da se zamotim..

Neposredna povezava do sporočila: 324
9.9.2012 15:48:37   
ta*mala
Po ovulaciji naj bi nastopili t.i. suhi dnevi, ane? Jaz sem sedaj en teden po o in en teden pred nepricakovano m...izcedek podoben tistemu pri o oz. v plodnih dneh pa je se vedno prisoten. mi katera zna povedati kaj naj bi to pomenilo?

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?