|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
5.9.2012 19:19:53   
mamica deklicam
Mojemu že od nekdaj ni bilo preveč za user posted image , zdaj ko se je konkretno zredil, pa sploh ne. Ga vedno zafrkavam, da če ne bi jaz po njem "skakala", ne bi niti obeh hčerk imela. Mislim, da je že malo naveličan ko ne uspe, čeprav me trenutno on bodri in sem sama bolj na tleh.

Jutri držite zame pesti ob 10.30. Imam razgovor za službo. Trenutno imam to polno glavo, glede na ali je ali ni? pa se bom ubadala čez 14 dni, ko bomo videli. Če dobim službo in še kaj testi pokažejo (II), bom pa takrat reševala. Itak je pa pri nas tako, ko se nekaj uredi, se takrat kar nekaj stvari odpre.

Curly tisto si kar dobro napisala in pravilno. Kakor jaz vem, naj bi tako bilo.

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.9.2012 19:22:10   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Hej.
IZVIRNO SPOROČILO: NajaaM
Curly, me pa se nekaj zanima v zvezi s temi folikli. Bila sem na pregledu in je rekla, da imam dva folikla, velika 25 in 17 (merske enote ne vem, verjetno mm). To je bilo 12.dan ciklusa, nato sem sla se 15.dan in je rekla, da sta pocla. Kaj to dvoje pomeni? A da je mozno, da pride do oploditve? In zakaj je velikost pomembna?

Bom poskušala na vse odgovorit, če se kje motim (takšno je namreč moje znanje, ne pravim pa da vse vem), me prosim POPRAVITE. user posted image

To pomeni, da sta bila folikla zrela in sta počila (ko poči folikel=ovulacija). Potem jajčece (veliko za makovo seme), ki je bilo prej varno spravljeno v foliklu, potuje po jajcevodu do maternice. Nasproti bi mu naj prišli spermiji in če se srečajo se bi naj jajčece oplodilo. Nato potuje naprej v maternico, kjer se vgnezdi (nekatere ženske imajo vgnezditveno krvavitev). V večini primerov se jajčece in spermij najdeta, ampak se potem oplojeno jajčece ne more vgnezdit ali se slabo vgnezdi ali hitro odmre ipd. (SS). Mislim, da se 90% nosečnosti konča še preden izvemo, da je nosečnost sploh bila...
Merske enote so 25mm. Folikli so lahko veliki od 16mm pa tam do 27mm sem slišala, lahko pa tudi več, po moje - glede tega nisem prepričana. Ponavadi je tako, da je en vodilni folikel in ko ta poči, ostali odmrejo. V kolikor si bila na Klomifenu, je možno da si imela dva folikla in je možnost večplodne nosečnost= dvojčkov (3je folikli=trojčki, 4-je=četvorčki, čeprav pa ni nujno, da se vsi oplodijo, ker lahko imaš tri folikle pa se samo en opodi). Glede na to, da si bila na pregledu 12. in 15. dan ciklusa, lahko predvidevaš oz. lahko si 100%, da imaš ovulacijo na 13. ali 14. dan ciklusa, ker 12. dan sta folikla še bila, 15. jih ni bilo več. Velika verjetnost je, da imaš O na 14.dan ciklusa, torej je tvoj ciklus dolg približno 28 dni. 14 dni po ovulaciji lahko narediš test nosečnosti, ker bi ti že moral pokazati.
Zakaj je velikost pomembna? Pomembno je, da folikli rastejo in ko zrastejo do neke velikosti (ne vem, koliko je najmanj in koliko največ) počijo = torej ženska takrat ovulira. Nekaterim ženskam folikli rastejo bolj počasi, zato imajo ženske različno dolge cikluse in zato je težko pri nerednih ciklusih ugotovit, kdaj ima ženska ovulacijo. 14 dni po O (+/- 1 dan) bi naj vsaka ženska, ki ni zanosila, dobila M. Nekatere ženske nimajo ovulacij, zato tudi ne morejo zanositit. Nekatere imamo PCO, kar pomeni, da so včasih folikli prazni (ni jajčeca notri) in tudi to predstavlja velik problem za zanositev. Torej ovulacijo lahko izračunaš za nazaj! Če imaš cikel dolg 30 dni, od tega odšteješ 14 dni (lutealna faza) in ugotoviš, da si na 16. dan cikla imela O. 1. dan cikla=1. dan M.
Skratka, to je to, kar vem s fraj glave. user posted image Očitno je, da vem preveč! user posted image Upam, da sem kaj pomagala, če pa katera opazi, da kaj narobe vem pa naj me le popravi, ne bom nič jezna. user posted image

Kaj naj rečem - ponosno predajam curly naziv dr. Curly in te pooblaščam, da odgovarjaš na "tehnična vprašanja". Edino kar bi te popravila je to, da lutealna faza NI zmeraj dolga 14 dni +- 1 dan, je pa to večinsko povprečje. Nekatera dekleta ne morejo zanositi zato, ker imajo prekratko LF, mislim, da mora biti LF dolga vsaj 10 dni da lahko pride do uspešne vgnezditve. Drugače pa curly - držim pesti! Pa za vse ostale tudi, itak! Witch, zdaj pa bo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.9.2012 19:32:48   
ta*mala
Mene tud nekaj zanima spet user posted image teoretičnega user posted image kaj če sta oba teoretično b.p. zdrava in res ujameta tisti taprav dan, torej dan ovulacije. Zakaj v takem primeru nebi uspelo? Kaj se zalomi?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.9.2012 19:53:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Mene tud nekaj zanima spet user posted image teoretičnega user posted image kaj če sta oba teoretično b.p. zdrava in res ujameta tisti taprav dan, torej dan ovulacije. Zakaj v takem primeru nebi uspelo? Kaj se zalomi?

vse živjo je možno...mogoče jajčece ni ok, mogoče spermij ni ok, mogoče sluznica ni ok, mogoče se ne vgnezdo dobro, mogoče je kakšna napaka na "plodu" in pride do ss ko niti ne veš (misliš da je m)...

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
5.9.2012 20:02:38   
Sa.je
Curly to pa je razlaga in poluser posted image mislim, da smo res vse v tem času delanja na user posted image postale že prave poznavalke in bi lahko že diplomirale iz tega področja user posted image

Jaz pa sporočam, da je moja user posted image pritekla user posted image kar po vsej verjetnosti pomeni, da me naslednji teden čaka HSC op in to pomeni, da bomo oktobra že lahko pridno user posted image in začeli spet delat na user posted image in to pomeni, da so vse možnosti odprte in, da mogoče končno le uspe in zagledam en čudovit debel + user posted image joj, kako močno si želim, da bi bilo res tako...

Srečki imam še eno vprašanje zate - ali si jemala kontracepcijske tabletke tisti mesec, ko si imela OP? Meni so jih v LJ sicer predpisali, vendar mi v KR niso nič posebej omanili, da jih je treba jemat user posted image

glede user posted image pa - nama je ta cikel ratalo samo 4x user posted image pa ravno zdaj, ko sva bila lahko sproščena in ni bilo ni pritiska bi moralo bolj pasat pa kar ni. Mogoče nama je pavza od delanja na user posted image prinesla tudi pavzo od user posted image no pa saj mu nič ne zamerim, sem ga zadnjega 1,5 leta priganjala vsak drugi dan tako, da naj si revež malo odpočije pred novo akcijo user posted image user posted image

Witch tebi pa želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.9.2012 20:26:06   
curly
Tako je to, ko se trudiš že toliko časa za user posted image . Ko sem bila absolventka, sem namesto, da bi se učila za izpite čepela na forumih in na netu in brala, brala, brala... Vse bi naredila, da bi povečala možnosti zanositve, zato sem se res samo temu posvečala.. Hja, če bi bili izpiti iz ne-/plodnosti, bi že davno diplomirala. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aviva83

curly vprašanje zate...ker sem videla da si kar poučena o teh stvareh.. user posted image torej.... po mojem koledarčku-izračunu ki ga vodim naj bi imela ovulacijo danes oz jutri.... hmmm glede na to da naj bi se po cca 14 dneh po ovulaciji pojavila predvidena user posted image kaj je možno da sem imela ovulacijo na 9 dan cikla? ali je to prekmalu user posted image user posted image cikel moram potrkati imam za zdaj kar reden ... priblizno 24 dan...+/- en dan... Kaj misliš?

Seveda je možno, da imaš 9. dan cikla že O. Priporočam ti, da si kupiš O teste in testiraš recimo od 7. -10. dneva oz., testiraš dokler ne bo druga črtica enako močna kot testna (oz. najmočnejša). Pri meni je tako, 3 dni pred O je druga črtica že lepo vidna, na dan O je malo manj močna kot testna, en dan po O pa je čisto bleda oz. komaj vidna, ker hormon drastično pade - toliko da imaš kontrolo in da točno veš, kdaj je O bila. Na plodnost.si imaš poceni testke. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Kaj naj rečem - ponosno predajam curly naziv dr. Curly in te pooblaščam, da odgovarjaš na "tehnična vprašanja". Edino kar bi te popravila je to, da lutealna faza NI zmeraj dolga 14 dni +- 1 dan, je pa to večinsko povprečje. Nekatera dekleta ne morejo zanositi zato, ker imajo prekratko LF, mislim, da mora biti LF dolga vsaj 10 dni da lahko pride do uspešne vgnezditve. Drugače pa curly - držim pesti! Pa za vse ostale tudi, itak! Witch, zdaj pa bo! user posted image user posted image user posted image

Hahaha, Helenčica.
Ja, pogrešamo te, a ne vidiš???user posted image Danes sem bila prav presenečena sama nad sabo, koliko že vem o tem. Včasih sem tebe občudovala. O lutealni fazi nisem toliko poučena, ker s tem pa res nimam nekih težav. Vedno dobim M 14 dni po O. Sicer sem nekaj že slišala o tem, da so lahko težave, če je prekratka, ampak googlat pa nisem šla... HVALA, ker si me popravila!!! Kako si kaj ti? Imaš že velik trebušček? Še zdaj, ko se spomnim, da si ti noseča, dobim kar naval pozitivne energije. Res sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image

Verjela ali ne, stres ima veliko vlogo pri tem. Eno je, če imaš težave in ti nekdo pametuje, da se moraš samo malo sprostit, it na morje in ne vem več, kakšne ideje še imajo ti pametnjakoviči, ampak glej, jaz in moj imava težave pa tudi če bi bila ne vem, kako sproščena, zadeta/pijana, če že hočete, se ne bi prijelo, ker 1. nimam svoje O, 2. imam PCO, 3. imam povišan hormon in 4. ima moj slabo seme. Pa še kaj bi se našlo, torej midva se ne moreva samo sprostit in potem pa bo, NE midva potrebujeva pomoč. Poznam pa pare, ki so na neplodnostni prišli skozi z super izvidi pa so vseeno potrebovali 2, 3 leta, da so zanosili. Pravijo, da je nekaj na tem, da se je treba sprostit, vem pa ne...
Pa še to bi rada poudarla. Poklopiti se mora milijon stvari, da se "prime" in 1 leta poskušanja je normalna doba. Pri zdravih parih, v enem letu rednih spolnih odnosov (vsak drugi dan) in rednih ciklov (28-35 dni), uspe 75%, v naslednjem letu pa mislim da še dodatnim 15% (torej uspe 90% parom). Možno je, da je ta številka z leti padla, ker neplodnost je problem sodobne družbe in VEDNO VEČ nas je - NA ŽALOST!user posted image

Tako, dr. Curly gre zdaj na pivo, da bodo folikelčki lepo zrasli! user posted image user posted image user posted image
Lep večer vam želim še naprej!

< Sporočilo je popravil curly -- 5.9.2012 20:35:24 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.9.2012 20:36:11   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog)

10.9.
trezka

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog)
tara.81 (9. krog)
črtica1

12.9.
Anonimna XX

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog)
ta*mala (1. krog)

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog)

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image NOSEČKE:

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
5.9.2012 20:49:11   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Hahaha, Helenčica.
Ja, pogrešamo te, a ne vidiš???user posted image Danes sem bila prav presenečena sama nad sabo, koliko že vem o tem. Včasih sem tebe občudovala. O lutealni fazi nisem toliko poučena, ker s tem pa res nimam nekih težav. Vedno dobim M 14 dni po O. Sicer sem nekaj že slišala o tem, da so lahko težave, če je prekratka, ampak googlat pa nisem šla... HVALA, ker si me popravila!!! Kako si kaj ti? Imaš že velik trebušček? Še zdaj, ko se spomnim, da si ti noseča, dobim kar naval pozitivne energije. Res sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image

!

Še vedno vas spremljam in navijam, itak! Ne morem kr tak pozabit na svoje stare so-borke! Drugače pa ja, trebušček je velik (si lahko misliš, da sem že skoraj v 25. tednu?), ampak na žalost tudi rit z njim user posted image . Naj bo IUI uspešen!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.9.2012 21:14:02   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vse živjo je možno...mogoče jajčece ni ok, mogoče spermij ni ok, mogoče sluznica ni ok, mogoče se ne vgnezdo dobro, mogoče je kakšna napaka na "plodu" in pride do ss ko niti ne veš (misliš da je m)...

a je pol moja čudna m prejšnji mesec lahko u bistvu tud ss? bila je ful šibka napram ponavadi pa od svetlo rdeče do rjavo skoraj črne barve... kako pa veš kdaj je ss? in kdaj je kul če maš kao m kdaj morš pa h zdravniku?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.9.2012 21:30:08   
Anonimen
Po moji logiki je M pri SS močnejša in ne šibkejša? user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
6.9.2012 6:58:05   
Lorna4
Jutro čvekice user posted image kako ste? kje so pluski???
pri meni še vedno nič...danes zamuja 3 dan, ne vem kdaj naj spet delam test?? Joj šele zdaj vem kako se počutite tiste, ki imate neurejene cikluse... Moja je bila do zdaj vedno točna in me je tole kr mal iz tira vrgl, upam da se mi ne bodo zdaj kar od enkrat začele težave z neurejenim ciklusom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.9.2012 7:05:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a je pol moja čudna m prejšnji mesec lahko u bistvu tud ss? bila je ful šibka napram ponavadi pa od svetlo rdeče do rjavo skoraj črne barve... kako pa veš kdaj je ss? in kdaj je kul če maš kao m kdaj morš pa h zdravniku?user posted image

moje mnenje je, da ne niti razmišljat o tem... pomojm ni bil ss. pa tudi če je bil...kaj čš...

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
6.9.2012 7:15:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: katka_

Po moji logiki je M pri SS močnejša in ne šibkejša? user posted image

po moji tud, in prav kosi padajo s tebe ven.

A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
6.9.2012 7:26:36   
trezka
Jutro tudi od mene.

Ste se kar razpisale, pa me samo en dan ni bilo gor. Super ste in nekatere veste že zelo veliko stvari o  delovnju telesa, pa še razložite super. No da malo poročam . . . včeraj sem bila pri G in sem malo spraševala glede PMS, ki se mi pojavlja sedaj kakih 9 mesecev (tako močan se je začel po operaciji HCS, no vsaj tak čas nekje), ampak G pravi, da to nima nobenega vpliva in da se to najverjetneje naredi zaradi kakšne spremembe v življenju ali nepravilna prehrana ( preveč OH). Očitno se mi je šele po operaciji začela mučit izguba (ss) in si nekak ne morem priti k sebi - ker prehranjevalnih navad nisem glih spreminjala. No na pregledu ni nič omenila, da naj bi se kaj videlo, tako da bom očitno šla v naslednji mesec, ampak bom vseeno počakala do mojega datuma. user posted image
Če povem, da sem imela prej grozno pohoto in željo po user posted image , je zdaj nekak nimam več - vsaj takšne ne. Imam tudi težave z vlažnostjo - prej nikol, vedno sem bila preveč vlažna sedaj pa komaj da. user posted image  In potem se sekiraš še zaradi tega. OH in UH in AH nobena stvar mi nekak ne vzame pozornosti od otroka - mučno, zelo. Podzavest in psiha mi očitno delata ko nore in sploh ne morem odklopit ali se sprostit - pa lahko imam ne vem kakšno gužvo.

No dosti sem zatežila za jutro - zdaj grem pa delat, pa vsake tolk cajta poškilit tu gor k vam.

Lep dan, deževen, sončen ali pa oblačen (kakorkoli je pri vas)

Aja pa še veliko user posted image  želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.9.2012 7:32:06   
Lorna4
PUNCEEEEEE JA KRIIIIIČIIIIM, KER SEM NALULALA VELIK user posted image user posted image user posted image so ble očitno slabosti s pravim razlogom, joj ne znam vam povedat kako sem srečna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.9.2012 7:39:13   
LittleSun
Lorna4 čestitke user posted image user posted image user posted image prečudovito user posted image in zdravega user posted image ti želim.

Pa je otvorjen september, sedaj pa v roza vrsto in premagajmo avgustovsko statistikouser posted image user posted image

Helenčica
rit gre nazaj s trebuhom po porodu user posted image user posted image

curly lepo si naštudiralauser posted image user posted image

witch kako se počutiš??

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.9.2012 7:41:10   
srečki
Lorna4 user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, bravo, lepo nesočnost ti želim.

sa.je ne jaz nisem pila tabletk, ker sem bila konec maja na pregledu naslednjo M pa sem šla že na poseg.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.9.2012 8:03:42   
Anon2012
IZVIRNO SPOROČILO: Lorna4

PUNCEEEEEE JA KRIIIIIČIIIIM, KER SEM NALULALA VELIK user posted image user posted image user posted image so ble očitno slabosti s pravim razlogom, joj ne znam vam povedat kako sem srečna user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeee, kričim s tabo (potihem, sem s sluzbi :) ), čestitke!!!!

CURLY wow, kako dobro si razložila ti tole. hvala.

Night kako je s tvojim izcedkom? Pri meni včeraj po izcedku prišla M in zdaj izgleda vse normalno.

< Sporočilo je popravil Anon2012 -- 6.9.2012 8:06:29 >

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 268
6.9.2012 8:12:18   
LittleSun
trezka če imaš težave z vlažnostjo poskusi preseed...neke vrste lubrikant. Meni pomaga, ga uporabljam kot lubrinkat in ne tako kot piše v navodilih, da si moraš 15 min pred odnosom stisnit noter. Pa ne sline uporabljat, baje ni dobra za spermije. Pravijo tudi, da je najboljši jajčni beljak, ampak meni je to preveč jak

Na pregledu ti pa ni mogla rečt nič, ker se nič kaj ne vidi...kar lepo počakaj na dan d user posted image user posted image
najpogostejši dejavnik, ki vpliva na PSM je pa tako ali stres.

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.9.2012 8:16:31   
Anonimen
Lorna4 čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

Kaj ko bi se ostale vse zgledovale po njej? user posted image user posted image user posted image

l.p
A. user posted image

(odgovor članu Anon2012)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
6.9.2012 8:21:32   
Anonimen
Lorna4, ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image
A sem ti rekla, da si 2 dni nazaj prehitro delala test user posted image . Sem vedla, da te ne smem še obarvat v modro user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
6.9.2012 8:22:46   
Lorna4
joj punce hvala vam vsaki posebi, res sem vesela. sm šla takoj še clear blue digital kupt, in tud ta je pokazal plus in nosečnost 2-3 tedne user posted image user posted image mojmu se je kr zmešal jst pa komi čakam da bom lahko tud moji princeski povedala, sicer ne vem kolk bo kej zastopla user posted image stiskam pa pestke in navijam za vse vas da pridete za mano user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.9.2012 8:22:50   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog)

10.9.
trezka

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog)
tara.81 (9. krog)
črtica1

12.9.
Anonimna XX

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog)
ta*mala (1. krog)

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog)

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
6.9.2012 8:36:50   
Magična
Lorna4 čestitke za user posted image .Bravo user posted image user posted image user posted image .Želim ti vse dobro.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.9.2012 8:59:15   
trezka
Jeeeeeeeee Lorna4, pa je uspelo prvi punci ta mesec, čestitke za user posted image .  Sedaj pa uživaj nadaljne mesece. :)

LittleSun - hvala za informacijo, bom poskusla. Mogoče tudi z beljakom, sem že pred časom kr cele jajce pila - zaradi glasu, pa je še kr šlo - no vsaj beljak je bil še ok, rumenjak pa je šel malo težje dol, ampak je šlo. user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?