|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
6.9.2012 9:07:34   
NajaaM
CURLY, res ti NAJLEPSA HVALA za odgovor. sedaj mi je vse jasno in sem res vesela, da vem za kaj se gre in da vem, da se v bistvu potem pri meni nekako dogaja tako kot bi se moglo. Res sem ti hvalezna, tisockrat hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Lorna4 CESTITAM, se mi je kar zdelo, da bosta user posted image , ko si napisala, da ti sedaj ze tri dni zamuja user posted image user posted image user posted image Zelim ti lepo nosecnost in zdravega user posted image in vesela sem, da si otvorila september z roza barvico user posted image user posted image

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.9.2012 9:10:10   
Sa.je
Lorna čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.9.2012 9:10:55   
NajaaM
Trezka, baje je za sluznico in te stvari zelo pomemben vitamin B in jaz zato jem b-complex od krke. To mi je svetovala moja G. In v surovih jajcih in mesu je tega baje veliko, ampak mogoce bi ti bilo lazje jesti tablete.

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.9.2012 9:58:56   
LittleSun
dr. curly in dr. Helenčica in druge z nazivom user posted image user posted image imam eno vprašanje user posted image user posted image

Po O naj bi se izcedek zmanjšal, ane? Zakaj potem meni lije...kot albino menza (kradem) user posted image user posted image   cca. 5 dni po O??

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 6.9.2012 10:02:24 >

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.9.2012 10:08:40   
polho3006
LittleSun ti še vedno v borbi? Sem upala da si že dočakala magični +. Pri zdravniku se že kaj bila? Ker tole se pri tebi pa res že PREDOLGO vleče. Sva bili lani nekje tak čas skupaj med čakajočimi in...res ti želim da ti ČIMPREJ uspe!!!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.9.2012 10:10:20   
Tippi
Lorna čestitam user posted image
Otvoritev je, zdaj pa še ostale! navijam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.9.2012 10:24:13   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

LittleSun ti še vedno v borbi? Sem upala da si že dočakala magični +. Pri zdravniku se že kaj bila? Ker tole se pri tebi pa res že PREDOLGO vleče. Sva bili lani nekje tak čas skupaj med čakajočimi in...res ti želim da ti ČIMPREJ uspe!!!!

Sva že na obdelavi v ambulanti ja..
Hvala ti za lepe želje user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 282
6.9.2012 11:44:54   
witch
Hej hej user posted image

Pa se tudi jaz počasi sestavljam nazaj. Izgleda da nisem med srečnicami, ki narkozo dobro prenašajo. O tem, da sem po operaciji bruhala in da sem že dva dni totalno zadeta sploh ne bom dosti govorila. Vrti se mi še vedno. Mislim pa, da je za vse kriv tudi nizek pritisk ki ga imam.
Ja in če do zdaj nisem vedela kje so jajčniki zdaj točno vem user posted image

Zdravnik mi je rekel, da so jajcevodi prehodni, jajčniki so ok, maternica lepe oblike. V glavnem vse je tam kot mora biti. Zdaj pa moram počakati na branje izvidov, da zdravnica pove kak naprej.

Imam pa za naše zdravnice eno vprašanje. Imam diagnozo PCO. A to ne pomeni, da imam na jajčnikih ciste? Ker so jajčniki kao ok.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 283
6.9.2012 11:54:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Imam pa za naše zdravnice eno vprašanje. Imam diagnozo PCO. A to ne pomeni, da imam na jajčnikih ciste? Ker so jajčniki kao ok.

Ja, to pomeni da so na jajčnikih ciste. Vodne ciste, katere pri laparoskopiji prepikajo. Nisem vidla, kašno operacijo si imela ti?
Jst sm mela PCO, in so mi to u laparo poštimal.

A. user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
6.9.2012 12:42:20   
curly
Lorna, ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
6.9.2012 15:21:05   
aviva83
Lorna ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo nosečnost ti želim!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.9.2012 16:04:24   
tara.81
Lorna čestitke tudi iz moje strani user posted image user posted image

Mene pa lahko kar modro obarvate. Danes se user posted image že najavlja, tako da se bo jutri ulila. user posted image . Naslednjič bo prišla 11.10., to bo 10. krog...

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.9.2012 18:07:24   
niinii
Lorna čestitke!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.9.2012 18:35:42   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

dr. curly in dr. Helenčica in druge z nazivom user posted image user posted image imam eno vprašanje user posted image user posted image

Po O naj bi se izcedek zmanjšal, ane? Zakaj potem meni lije...kot albino menza (kradem) user posted image user posted image   cca. 5 dni po O??

LS, za takšna vprašanja bi pa potrebovala verjetno višji naziv. user posted image user posted image user posted image Ne znam ti razložit. user posted image Glede na to, da se tudi ti že (pre)dolgo časa boriš, verjamem, da si tudi sama doktor na tem področju.

Neposredna povezava do sporočila: 289
6.9.2012 19:06:02   
Anonimen
hej babe žabe, kok ste se razpisale ja najprej pa čestitke naši novi user posted image !!!!!!!! kok lepo, js sm toooook zlooo vesela za vsako k zvem!!!!

jah moj šiht je kr fajn imam kar dost razmigan urnik user posted image , pogodbo imam za 4 mesece potem naj bi mi jo podaljšali user posted image ampak do torka še nič ne vem na čem sem, a se bo prikazal user posted image ali bomo nalulali user posted image user posted image ampak kaj čmo če mi bo usojeno bom mogoče imela oboje, ki ne eno in ne drugo ni prišlo toliko časa in se zna zgoditi da bo zdaj pa vse na hmalu user posted image

za vse ki ste obarvane modro pa en velik topel user posted image

LP NA

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
6.9.2012 21:47:53   
ta*mala
jaz sem trenutno 4-5 dni po O...pa me neki boli v spodnjem delu trebuha na desni strani pa tko nazaj proti krizu. kera ve kaj to je?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
7.9.2012 7:42:00   
srečki
Vsem ki je pritekla pošiljam user posted image user posted image user posted image

KJe se je izgubila mamica deklicam kako je bilo na razgovoru?

ta*mala tudi jaz sem danes točno 5 dni od O in me tudi boli spodaj pa cel križ...upam, da to pomeni to. Bove kmalu izvedele.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 292
7.9.2012 7:42:34   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

LS, za takšna vprašanja bi pa potrebovala verjetno višji naziv. user posted image user posted image user posted image Ne znam ti razložit. user posted image Glede na to, da se tudi ti že (pre)dolgo časa boriš, verjamem, da si tudi sama doktor na tem področju.

Sej zato pa ravno user posted image user posted image user posted image ponavadi je med O in par dni pred M čista suša...sem najprej pomislila na vnetje, ampak ponavadi sem imela ob vnetju bolj rumen izcedek, pa tudi nič me ne boli/srbi, tako da zgleda tudi to ni.

Me pa je začelo ful špikat in glava me boli, do dneva D je še cel dolgi teden ali še več, ker ta mesec sem imela čudne izcedke in sploh ne vem če/kdaj je bila O. Imam pa pred seboj zapolnjen teden, tako da bo vse to na stranskem tiru in tako mi je všeč user posted image user posted image se nič kaj ne sekiram, ker ko dobim M imam tako vse preglede in lab v neplodnostni. Seveda bi bila vesela, če M ne bi bilo, ampak ne vem če premorem toliko optimizma, da jo ne bi pričakovala user posted image user posted image

danes nimam delodiša, samo glavobol, tako da bom malo več tu visela user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 7.9.2012 7:44:35 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.9.2012 7:56:56   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

ta*mala tudi jaz sem danes točno 5 dni od O in me tudi boli spodaj pa cel križ...upam, da to pomeni to. Bove kmalu izvedele.

pa te drugac tudi boli tko v casu med o in m? Mene naceloma pri O do en dan pa potem prvi dan m. Zdj me je pa vceri tko da sem mojmu odpovedala sex hehe...pa ne spika bolj boli oz tisci... no sej dans je ze bolse... pa tko v casu o je blo mal izcedka prozornega...zdaj ga je pa se manj in je belkast...hm??

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 294
7.9.2012 8:05:55   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

pa te drugac tudi boli tko v casu med o in m? Mene naceloma pri O do en dan pa potem prvi dan m. Zdj me je pa vceri tko da sem mojmu odpovedala sex hehe...pa ne spika bolj boli oz tisci... no sej dans je ze bolse... pa tko v casu o je blo mal izcedka prozornega...zdaj ga je pa se manj in je belkast...hm??

belkast izcedek in bolečina mene zelo spominja na vnetje

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 295
7.9.2012 8:35:54   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Ni čist tako, da bi se naj izcedek zmanjšal po O...jaz sem živ dokaz, po O oz. pred M nekaj dni sem imela vedno fuuuuul izcedka. Vzrok so hormonske spremembe, ki pa so zelo podobne tistim pri N (ne vem točno kateri hormon je to "kriv"), dejstvo pa je, da ko sem jaz dejansko zanosila je ta izcedek lepo ostal...hm, ene 3 mesece se mi zdi. Na polno, tako da bi morala nositi ščitnike perila. Mislim, da ni nič nenavadnega pa MOGOČE DOBRO KAŽE! Tak stiskam pesti za tebe da me členki na prstih bolijo.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 296
7.9.2012 8:47:06   
ta*mala

[/quote]

belkast izcedek in bolečina mene zelo spominja na vnetje

[/quote]

Ni tako kot pri vnetju, vem kako je to... nič me ne srbi/peče niti ko grem na wc... pa izcedka je res malo kot beli tok bolj...sam tko včas nč včas pa tko res pikico na hlačkah... sicer se je od včeraj bolečina ful zmanjšala. Pa bolj tišči v desnem spodnjem delu trebuha kot špika ali boli... ne znam drugač povedat, nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
7.9.2012 9:35:38   
Sa.je
Jutrooo!

Dobila sem datum za operacijo user posted image v torek 11.9. (ravno na moj RD user posted image ) se moram oglasiti v bolnišnici zjutraj ob 8h, tam dobim neke napotke,...in potem grem lahko do večera domov in zvečer ob 7h moram priti nazaj. Operacija bo v sredo zjutraj. Zdaj me pa že zvija po trebuhu malo od nervoze malo od strahu malo od veselja, da se le končno premikamo naprej... In po dveh letih spet jem KT - kako mi je čudno user posted image No ampak vse zato, da bo Op uspela in, da potem kmalu zagledamo user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.9.2012 9:48:12   
srečki
ta*mala ne mene drugače ne boli, tudi O ne čutim. Nikoli nisem imela nekih bolečin ob prihodu M, če pa so že bile trahle bolečine so bile kakšen dan prej. Ne pa celih 10 dni prej. sicer prejšnji mesec sem imela neznose bolečine na dan M, ampak vzrok je bil v vnetju mehurja.

LittleSun jaz zagotovo nimam vnetja, ker sem bila pri G prejšnji teden in tudi nobenih izcedkov nimam, nič me ne srbi, pač špika me dol, pa niti ne vem a me na sredini al malo bolj v levo....hihihhihi, res sem dober napisala pa križ me boooli za znort. Mah bo kar bo :)

Sa.je user posted image user posted image user posted image superca, še malo, naj te ne bo strah ni nič strašnega, boli pa tudi ne.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.9.2012 9:56:51   
mamica deklicam

KJe se je izgubila mamica deklicam kako je bilo na razgovoru?

Mi je končno uspelo vse prebrati ,kar ste napisale

ČESTITKE PRVI user posted image V TEM MESECUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na razgovoru ni bilo nič tako težkega, je pa lastnik firme hotel vedeti, če imam kaj otrok, kaj je moj po poklicu, kje dela, kaj so moji starši po poklicu... Koliko sem imela plače do sedaj. Malo ga skrbi, ker delovno mesto je razpisano za srednješolsko izobrazbo, jaz imam pa univerzitetno. A jim diši to, ker bi lahko še malo vskočila, ker gre njihova tehnologinja na porodniško. Je pa majhna firma in ga zgleda tudi skrbi, če ne bi imel dela za vse. Ko sem mu povedala za višino plače v prejšnji službi, bi kmalu s stola padel, tako majhno sem imela. Upam, da se bodo odločili zame. Nas je bilo pa 6 v tem izboru, zvem pa šele naslednji teden. Upam, da že v ponedeljek, ker je to zelo živčna vojna.

A služba je le služba in če mi jo v teh časih uspe dobiti, pa četudi je malo slabše plačana, bom zelo vesela. Nadomestila z zavoda bo hitro konec. Bom naslednji teden javila, kako ležijo stvari.

lp

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?