|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
10.9.2012 13:39:26   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Kaj naj rečem...vlekli se bojo, upam da z razlogom!

Ne bodo se...sem raziskovala in imam neko ranico...sicer ne vem od česa, ampak vem pa vsaj od česa je krvavitev.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.9.2012 14:27:26   
ta*mala
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

ta*mala hm ti ne bi znala povedati zakaj imaš tok sluziuser posted image , midve spet lulalava na isti dan user posted image . Dej mi povej tebe kaj dol špika? mene na vsake toliko špika in v križu boli, upam da to pomeni kaj dobrega sicer kakšnih drugih znakov nimam. Boš v pon ali torek lulala?

No ja, saj toliko je spet ni kot med O... sam ponavadi jo že kak dan po o ni več, sedaj je pa še kar prisotna... tako da se vidi kakšen flek na hlačkah... pa tko občutek k da si moker tam spodi, no... ne vem kako naj povem drugač.

Lulala hm... v nedeljo naj bi ne bilo m... pojma nimam kdaj če bom sploh zdržala do ponedeljka ali torkauser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.9.2012 14:33:00   
Anonimen
^Z mojo sluzjo je ta mesec isto in se sploh ne spomnim, a je vsak mesec tako, al samo zdaj, ko se malo bolj opazujem.

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
10.9.2012 14:34:45   
ta*mala
Aja, pozabla sem ti povedat... no, špika me lih ne mogoče sem pa tja, me je pa en dan neki bolel tko no čutila sem tako napetost na spodnji desni strani. Pa pogosteje me lulat in to tko da kar boli spodi... pa tak občutk mam ko da bi bla že prvi dan m, sam v veliko blažji obliki...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.9.2012 14:36:07   
ta*mala
IZVIRNO SPOROČILO: katka_

^Z mojo sluzjo je ta mesec isto in se sploh ne spomnim, a je vsak mesec tako, al samo zdaj, ko se malo bolj opazujem.

Jaz vem, da ponavadi so po o prišli suhi dnevi, da se je bilo treba kar malo potrudit, da ni bil sex boleč, oz lih na hitro v dneh po ovulaciji ni šlo... med o pa itak lahko direkt na mene prleti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.9.2012 17:20:21   
ena_štajerka
Ojla, sem nova tukaj, občasno sem vas pa že malce spremljala...Bi prosila, če me dodate na seznam. M (ne) pričakujem 15.9., tole je pa 8. krog (sicer pa se trudimo za prvega). Pa med navijačice tudi user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.9.2012 20:40:05   
Tammyv
Mi gremo tudi v naslednji krog.Sem delala test ker mi je en dan zamujala in seveda je bil negativen in naslednji dan je prišla.Naslednje user posted image ne pričakujem 30.9.2012.

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
10.9.2012 20:46:04   
Tammyv
Sem se naročila k ginekologu, ker mi je rekel da če do avgusta ne uspe naj pridem k njemu in valda sem naročena šele konec novembra, upam da nama prej uspe. Prešnji mesec sem začela delat ovulacijske teste in ko je bila druga črtica vidna sem tudi čutila bolečine v jajčnikih. Druga črtnica ni bila močnejša kot testna kot piše v navodilih, vendar prej in potem je bila druga komaj vidna, sem morala res dobro pogledati, ko pa sem imela bolečine se je takoj pokazala in je bila lepo vidna.

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.9.2012 21:06:42   
curly
LS, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, to more biti to! Zahtevam od nekoga tam zgoraj, da je ta krvavitev z razlogom!!! UPAM, DA BOŠ user posted image !!! Močno močno močno ... navijam zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 359
11.9.2012 7:43:25   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

LS, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, to more biti to! Zahtevam od nekoga tam zgoraj, da je ta krvavitev z razlogom!!! UPAM, DA BOŠ user posted image !!! Močno močno močno ... navijam zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala.

kako si?? Kako je stanje pri tebi? Je padla stopka?
Sem že včeraj napisala, da sem našla eno ranico, tako da je bila krvavitev iz spolovila. Zgleda, da tudi ta mesec ne bo nič, hvala ti za vse pikepoke in pujske...ampak saj veš...upanja ni veliko user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 360
11.9.2012 7:52:18   
ta*mala
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

hvala.

kako si?? Kako je stanje pri tebi? Je padla stopka?
Sem že včeraj napisala, da sem našla eno ranico, tako da je bila krvavitev iz spolovila. Zgleda, da tudi ta mesec ne bo nič, hvala ti za vse pikepoke in pujske...ampak saj veš...upanja ni veliko user posted image

LS, upanje umrje zadnjeuser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 361
11.9.2012 8:03:24   
LittleSun
ta*mala hvala user posted image user posted image po 2 letih se naučiš, da so pričakovanja zelo majhna in zame je to super, ker nisem več samo s tem obremenjena. Seveda je upanje vsak mesec prisotno, vendar ne več v taki meri kot je bilo prvo leto. Jaz sem našla način kako se ne obmerenjevat in ne bit neprenehoma v čakajočem stanju in moram rečt, da sem znova zaživela user posted image
ko bo pa prišel plusek bom pa najsrečnejša na svetu.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 362
11.9.2012 8:21:40   
ta*mala
user posted image Sej bo... tudi pri tebi user posted image . Jaz moram pa še cca en teden počakat, da vidim, če sva ta mesec dovolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 363
11.9.2012 8:35:40   
Honey26
ena_štajerka, dobrodošla.

LS, držim pesti, močno, močno.user posted image Lepo bi bilo še eno roza dodat ane. Preden dodamo še tretjo, pa četrto pa peto... user posted image

Uf, mate pa naštudirane te toke pa sluzi. Meni je to še znanstvana fantastika :)
Nekaj me pa zanima že nekaj let (pa še kr ne vem, jao), a user posted image sledi 14 dni po ovulaciji - vedno? Namreč če imaš kr neki od ciklov, na 36 pa na 40 pa na... ma ni reda v glavnem. Gledano nazaj, ne glede na to, kateri dan se pojavi user posted image je bila ovulacija 14 dni pred tem? Upam da je katera razumela kaj hočem sploh vprašat user posted image
Glede na to da imam user posted image bolj ko ne naključno, ne vem kdaj sem imela ovulacijo.

Pridno user posted image in user posted image lulajte user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 364
11.9.2012 8:39:50   
ta*mala
Kolikor je meni znano naj bi bila O 12-16 dni pred M. In naj bi bila pri 28 dnevnem ciklusu nekje okrog 14. dne pred M, pa še to jo očitno včasih zjebe kej user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 365
11.9.2012 9:19:18   
črtica1
mene v modro..user posted image se je prikazala že včeraj..je bla pa pričakovana..

nekaj me pa zanima..včeraj ko sem se pod tušem spirala so iz mene šli taki prozorni listi- grdo povedano kot ribja hrana samo nežno roza in ful je blo tega..kaj bi to lahko bilo?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 366
11.9.2012 9:54:14   
oreh
Oh, ja LS, takšni in drugačni izcedki, a neuser posted image
Ti se drži svoje ustaljene formule za neobremenjevanje, me bomo pa držale pesti, da vsaj na klomifenu ma da rata, če slučajno ne že prej!

Helenčica, vidim da si gor. nekaj me zanima... a ti še lohk stegneš roke do mize ali je trebuh že prevelik? kdaj imaš že rok?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 367
11.9.2012 10:17:35   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Kaj naj rečem...vlekli se bojo, upam da z razlogom!

Ne bodo se...sem raziskovala in imam neko ranico...sicer ne vem od česa, ampak vem pa vsaj od česa je krvavitev.

Pa KAK? Joooooj user posted image

Oreh, ja, jaz lahko v bistvu še čisto vse delam razen obuvam se sede al pa s pručko user posted image pa misionarskega položaja ne prakticiram več. user posted image . 29.12. je D dan, tak da če si zapomniš za novo leto user posted image . Kako ti?
Pa Rozi tud že dolgo nisem brala.... Se še spomnite naše predsednice Vivaldi? ONA po mojem že težko doseže tipkovnico user posted image user posted image user posted image

Honey26, bo ti dr. HeLenčica razložla user posted image . Čas od konca M do O je vsak mesec različen, zato so različne tudi dolžine ciklusa, drug del ciklusa od O do M pa bi naj bil stalno enak (ko enkrat ugotoviš koliko časa traja, naj bi bilo vsak mesec isto). Temu se pravi LUTEALNA FAZA in je dolga, tako kot ti je že ena napisala, navadno med 12 in 16 dni, nekatere punce pa imajo tudi manj ali več. Zato sem tudi jaz delala ovulacijske teste, saj sem po tem, ko sem vedela kdaj je bila ovulacija, vedela tudi, kdaj mora priti M, kdaj dejansko zamuja in kdaj je zamujanje samo zaradi kasnejše O.

Neposredna povezava do sporočila: 368
11.9.2012 11:11:58   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Moji cikli so postali čisto zmešani. Prejšni mesec je user posted image prišla na 32 dan, ta mesec pa očitno že danes, ko sem komaj 24 dan. Sem zjutraj mislila, da mogoče bi bila pa vgnezditvena glede na dolžino prejšnih ciklov, a sem sedajle našla na papirju kupček rdečega tkiva. To pa mislim, da je verjetno stena maternice, ki se je začela luščiti. Poleg tega pa naj bi po G navodilih jemala Utrogestan še 25 dan cikla a se je krvavitev začela že danes. user posted image user posted image

Da je morala res na psu, me pa iz mogoče bodoče službe niso še nič obvestili, tako da tudi tu pričakujem poraz. In sem še vedno na Zavodu, za katerega pravijo, da je to ustanova kjer se končajo vse sanje. user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
11.9.2012 11:16:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
11.9.2012 11:48:51   
minca_n
Pozdravljene punce user posted image
Mi smo v nedeljo prišli po 15 dneh iz morja... očitno sva bila dovolj pridna saj sem včeraj zagledala plusek!!!!
Za vse držim pesti da je to naš mesec in da se tipkamo pri nosečkah ;)

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
11.9.2012 11:54:38   
Lorna4
minca_n čestitke user posted image user posted image zdaj pa hitro pridi klepetat med majčice user posted image

punce navijam za vse ostale, da vas čim več pride klepetat za mano in da vse zagledate user posted image user posted image

en user posted image za tiste ki vas je obiskala user posted image

jaz sem pa drugače ok, nestrpno pričakujemo prvi pregled, ki bo šele 2.10 in stiskamo pesti, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 372
11.9.2012 12:26:47   
smeška83
Čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem, ki pa bomo to postale oktobra, pa en velik user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 373
11.9.2012 13:00:28   
Anonimen
minca_n ČESTITKE!!!! user posted image

(odgovor članu smeška83)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
11.9.2012 13:01:59   
tara.81
minca_n čestitam. lepo, mirno nosečnost in enega zdravega sončka ti želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?