MooZ
|
Živjo punce! Evo, prebrala sem celo temo in sem se odločila, da se vam oglasim, čeprav vidim, da ste na FB preselile precej debat, ampak vseeno... Zame je to prva nosečnost in smo v 19 tednu, PDP je zaenkrat 20.1.2013, stara sem 35 let in sem z Vrhniškega konca. Naslednji torek nas čaka morfologija in sva z mojim že čist nestrpna, hehe. Ker smo na začetku nosečnosti imeli nekaj neprijetnosti s krvavitvami ipd., sem nekako raje čakala, da pridemo ven iz tega in da se lahko sprostim, tako da sem šele pred kratkim začela brat RR in forum. Razen občasnih bolečin v križu in išiasa (zaenkrat še v precej blagi obliki), nimam čist nobenih težav. Ker sem pa že v osnovi precej pretežka, zdaj poskušam precej pazit na prehrano, da mi kg ne pobegnejo prehitro, tako da se mi nikjer še nič ne pozna in me že sprašujejo, če sploh sem noseča Včeraj sva z mojim prvič šla malo po trgovinah firbcat, pa naju je skor kap, ker je tolk vsega, da človek niti ne ve kako in kaj...sva se oba strinjala, da je to samo prva izvidnica, ker ne bi rada kupovala česa po nepotrebnem. Imava pa to srečo, da dobiva veliko reči, od postelje, vozička, lupinice, do vseh mogočih cunj. So drugi bolj nestrpni glede spola, kot sva midva Ne vem, mogoče naju premami naslednji teden na morfologiji Dost zaenkrat, mogoče se pa še za FB odločim, da se pridružim, čeprav nisem velik fan FB na sploh. Lep sončen dan vam želim!
|