|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
14.7.2012 10:47:15   
finec
Bijoux, rjav izcedek ni tako problematičen, sploh, če je to res izcedek kot npr. beli tok. Pazi pa, če bi prišlo do sveže krvavitve, svetlo rdeča kri, takrat pojdi takoj na urgenco. Vseeno to povej svojemu ginekologu in bo potem on presodil kako in kaj naprej. Jaz imam rjav izcedek sedaj že tri tedne, imam sicer predležečo posteljico, tako da vem, kaj je vzrok.

V katerem tednu pa si?

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.7.2012 14:55:59   
pik ipoki

tudi jaz sem imela en petek rjav izcedek. preveč napora za tist dan mi je rekla ginekologinja. res je da sem delala in potem še cel dan po lj hodila in pozno prišla utrujena domov. tako da to naj bi bil takrat razlog za dvodnevni rjavi izcedek! je rekla da nič hudega, kot nekakšno opozorilo pikice, naj se malo bolj pazim!

kila pa ne vem od kje, kar naekrat in zdaj jo imam...
bo že bolje!

(odgovor članu finec)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.7.2012 14:56:24   
Bijoux
Sem na koncu 12. tedna, mislim, da se mi jutri ali pa v ponedeljek prične 13. teden.
Ja danes se je zadeva spet ponovila, tokrat bolj svetlo rjava in spet v zelo majhni količini. Pa v spodnjem delu trebuha čutim neko napetost..ko ležim ne, ko vstanem pa jo občasno kar čutim. Se trudim res ne komplicirat, ampak čisto vseeno mi pa tudi ni, ko ne vem kaj se dogaja... user posted image

(odgovor članu finec)
Neposredna povezava do sporočila: 728
14.7.2012 17:59:48   
finec
Sprašujem zato, ker je meni sedaj moj gin. povedal, da se v 13. tednu začela krvaveti, ker se takrat formira posteljica (tega nisem vedela - mogoče že kdaj prej prebrala, slišala, pa pozabila) in pri meni se je žal zagozdila in imam zato predležečo posteljico. Sem jo imela že v prvi nosečnosti, samo takrat se je potem krvavite umirila, sedaj pa traja že tri tedne. Prvi dan se je ulivala sveža kri, sem dobila antibijotike, Buskopan in še nekaj. Buskopan imam še sedaj za vsak slučaj, pa magnezij in folno. Mi smo sedaj zakorakali že v 17. teden, tako da upam, da uspešno prilezemo do 28.-tega, in da se do takrat posteljica dvigne.

Bijoux, ta napetost in posledično tudi krvavitev, sta verjetno ravno zaradi posteljice, počivaj, ne se preveč sekirat (to samo poslabša situacijo) in se nekaj dni pusti crkljati. Vse bo počakalo, konec koncev; kaj pa je teh nekaj mesecev v primerjavi z življenjem otročka user posted image .

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 729
14.7.2012 19:10:11   
Bijoux
Finec, najlepša hvala, s svojim sporočilom si me res pomirila user posted image Odkar se mi je to pojavilo, res počivam in zadeva se mi je zdaj popoldne spet umirila, tako da očitno ne bo hujšega. Bom pa vsekakor v ponedeljek klicala ginekologa in povedala kaj je bilo..sicer imam pregled čez en teden, mogoče me pa že prej naroči zaradi tega..

Hvala za spodbudne besede, lepo je prebrati nekaj takega, sploh od nekoga, ki ve kaj govori in nima samo splošnega nasveta, naj ne kompliciram (takšnih, ki govorijo samo zato, da govorijo, se trenutno ogromno najde user posted image ....čeprav vem, da želijo le dobro).

Tebi pa želim vso srečo in da uspešno prilezete do 28. tedna. Pošiljam še eno user posted image za srečo user posted image

(odgovor članu finec)
Neposredna povezava do sporočila: 730
14.7.2012 20:37:37   
Shilou
hubika

ja k njemu hodim. Se morda bova kdaj srečali. S kot si

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 731
14.7.2012 21:23:14   
finec
Bijoux z veseljem vedno pomagam, če boš pa še kaj rabila, lahko tudi na ZS.

No, ko boš ti čakala 3 user posted image , boš tudi ti lahko kakšen nasvet dala sotrpinkam user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 732
15.7.2012 10:08:29   
hubika
Shilou si se nam mogoče pridružila na fb-ju, lahko tam malo bolj poklepetamo..

(odgovor članu finec)
Neposredna povezava do sporočila: 733
15.7.2012 19:06:27   
Buska
tole pa jst ustvarjam ... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150949627222731.441774.615477730&type=3&l=e3e2fa2601

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 734
15.7.2012 20:42:52   
MioBambino

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

tole pa jst ustvarjam ... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150949627222731.441774.615477730&type=3&l=e3e2fa2601

Cene?

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 735
16.7.2012 8:25:34   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: finec

Bijoux, rjav izcedek ni tako problematičen, sploh, če je to res izcedek kot npr. beli tok. Pazi pa, če bi prišlo do sveže krvavitve, svetlo rdeča kri, takrat pojdi takoj na urgenco. Vseeno to povej svojemu ginekologu in bo potem on presodil kako in kaj naprej. Jaz imam rjav izcedek sedaj že tri tedne, imam sicer predležečo posteljico, tako da vem, kaj je vzrok.

V katerem tednu pa si?

Rjavi izcedki so včasih tut od kakih počenih žilic... npr. med spolnim odnosom poči kaka žilica, pa se potem ta "stara kri" kasneje izloči. skratka, nč hudega. Razen če se ponavlja... pač omeniš svoji G user posted image

(odgovor članu finec)
Neposredna povezava do sporočila: 736
16.7.2012 17:15:49   
Anonimen
Pozdravljene, še ena januarka :) na svet naj bi prikukali 21.1. po NS pa 17.1. Tako da smo pretekli vikend povedali babicam in dedku, takoj no NS pa že v službi. Je že tako da vsi niso bili najbol veseli (eni ljudje res vidijo slabo v vsem) a mi smo najsrečnejši na svetu. Na NS ni želel razkriti spola, jutri pa imamo drugi pregled in upamo na najbolše. Veliki smo nekje 6,5cm in mamin trebušček se zvečer že lepo opazi.

Se veselim druženja z vami, če je še kakšna iz Dolenjskega konca, pa naj javi za kakšno kavo, mislim da teme ne bi zmanjkalo :)

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
16.7.2012 19:29:15   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

Cene?

za 80x60 pride blago 40e (je amerisko, ki se ne barva, ipd - drugacen od nasega) in 20e za delo (7-8 ur dela)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 738
17.7.2012 10:03:35   
db
nuhalna je za mano vse je bp,spola nismo vidl ker je mal čudn ležal in je bil naš sonček zelo len in se ni pustil veliko motit

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 739
17.7.2012 10:51:44   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: db

nuhalna je za mano vse je bp,spola nismo vidl ker je mal čudn ležal in je bil naš sonček zelo len in se ni pustil veliko motit

super! user posted image user posted image user posted image je bolj počitniško razpoložen user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 740
18.7.2012 17:56:28   
SanaNeva
Pozdravljene bodoče mamice! user posted image

Čestike vsem za nosečnost! Tudi jaz se vam pridružujem. Noseča sem že 16 tednov, pdp naj bi bil 5.1 in to je najin prvi otroček. Juhej!!!! Tako sva vesela in srečna, ker bova lahko starša!user posted image Pozdravček in se tipkamo!user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 741
19.7.2012 9:19:58   
malatt
Čestitke tudi z moje strani!!! user posted image  Moj PDP 2.1., komaj čakam user posted image .

(odgovor članu SanaNeva)
Neposredna povezava do sporočila: 742
19.7.2012 11:56:08   
HANYBANY
Dekleta jaz pa se tudi od vas poslavljam, saj sem v ponedeljek v 14. tednu v ljubljanski porodnišnici splavila svoja sončka. Ne morem opisati bolečine, ki jo SPET doživljam, sem pa hvaležna celotnemu osebju na oddelku E4 in babicam v porodnem bloku, da so mi stali ob strani in celo dovolili da je bil partner z mano ob kritičnih trenutkih. Vsaka čast jim, ker prejšnjič, ko sem splavila v KCLJ je bilo tako grozno, od kričanja sester: kaj hudiča zdaj jokam, ko sem pa vedela kaj bo, do odgovorov na vprašanja: jaz nič ne vem, mene sploh ne sprašujte. Očitno pa se bodo zdaj zganili, ker sem že drugič splavila na praktično isti način (odpiranje materničnega vratu) in me bodo zdaj končno dali še testirat na neke bolezni, tako da morda še kaj upanja je in bom nekoč srečno donosila.
Takole, zdaj se poslavljam od vas in vam prav vsem želim da srečno donosite in rodite zdrave otročke, SREČNO VSEM!
user posted image

(odgovor članu malatt)
Neposredna povezava do sporočila: 743
19.7.2012 14:54:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Dekleta jaz pa se tudi od vas poslavljam, saj sem v ponedeljek v 14. tednu v ljubljanski porodnišnici splavila svoja sončka. Ne morem opisati bolečine, ki jo SPET doživljam, sem pa hvaležna celotnemu osebju na oddelku E4 in babicam v porodnem bloku, da so mi stali ob strani in celo dovolili da je bil partner z mano ob kritičnih trenutkih. Vsaka čast jim, ker prejšnjič, ko sem splavila v KCLJ je bilo tako grozno, od kričanja sester: kaj hudiča zdaj jokam, ko sem pa vedela kaj bo, do odgovorov na vprašanja: jaz nič ne vem, mene sploh ne sprašujte. Očitno pa se bodo zdaj zganili, ker sem že drugič splavila na praktično isti način (odpiranje materničnega vratu) in me bodo zdaj končno dali še testirat na neke bolezni, tako da morda še kaj upanja je in bom nekoč srečno donosila.
Takole, zdaj se poslavljam od vas in vam prav vsem želim da srečno donosite in rodite zdrave otročke, SREČNO VSEM!
user posted image

brez besed sem in solze mi kar same tečejo...za tvoje angelčke, za moje in vseh deklet, ki nam te grozote niso prizanešene....drži se dekle...izjoči bolečino in verjemi, da bo tudi zate prišel čas, ko boš v roke stisnila svojo štručko...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
22.7.2012 9:32:43   
HotCat

So-noseškeeeeee....kje se skrivate??? Vse na morju, ostale na FB user posted image user posted image user posted image ?? hehe
3d
meni prav paše da je bil včeraj in danes malo bolj deževen dan...prav paše biti brez sparine! Včeraj zvečer sem spet poslušala srček od malega pikeca, joooj kako se to lepo sliši...nekje enkrat na teden ga poslušam.
Ta vikend pa šibava na morje, komaj čakam dopust!

Punce, kdaj bosta šla kej v shopping? mi2 bova začela počasi ko prideva iz morja..torej nekje augusta...ali pa septembra...da počasi vsak mesec nekaj kupimo...nočem da se novembra in decembra največ nabere.-..no najraje bi vse kupila pred decembrom ker takrat se pa itak nabere potem še za darilo za božička...

Komaj čakam morfologijo, in pa 3d/4d ker bi res rada čimprej vedela spol pikeca/pikica...na nuhalni je sicer rekla da je verjetno fantek samo mislim da je takrat res kr zgodaj za ugotovitev spola...ampak morfologijo mislim da bom imela šele nekje 2 teden v septembru...to je pa še kr daleč hehe..no, bomo videli :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
23.7.2012 10:43:32   
Inigo
Ja, so najbrz res vse na fb in je tale forum cist umrl. Skoda...

Js sm pa v bolnici. Sm vceraj zbolela in so me sprejeli na infekcijski oddelek. Imela sem 40 vrocine, vse me je bolelo (glava, grlo, ledvice, mehur, hrbet, misice...)... Grozno! In zdaj so ugotovili da imam neko bakterijsko okuzbo, ki mi povzroca vnetje vsega moznega-angina, vnetje mehurja in ledvic. Sm na kapalni, dobivam ab...

Skratka popolnoma ista zgodba kot v prvi nosecnosti. S tem da se mi je takrat mal prej to pripetilo- 11-12. teden, zdj sm pa v 15. tednu.

Nc, ce se katera slucajn bere... Lepo se mejte!

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 746
23.7.2012 14:57:09   
julij82
eto jaz vas redno berem :)
Sem se pa danes zbudila z kar močno bolečino v spodnjem delu trebuha in bolečina ni popustila, bolelo je nekaj časa manj nekaj časa bolj. sem od samega hudega kr zaspala. potem se je bolečina mal umirila, po tuširanju pa kot da bi me nekdo rezal v spodnjem delu trebuha.... me je kr malo strah. še dobro da imam čez pol ure pregled, da bom lahko potožila o bolečini.
je imela katera že kaj podobnega??

morje pa vsem nosečkam priporočam, mi2 sva bila v začetku julija in edino tam sem lahko prenašala vročino. Doma se pa bolj notri držim. počasi bova šla v nabavo vožičke, da ne bo potem prevelik šok za denarnico, ker mamo v planu še sobico narediti...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 747
23.7.2012 15:48:18   
pik ipoki
helow
jest tut še spremljam, čeprav se bolj malo tu dogaja!

julij82- kaj so ti povedal na pregledu?? mene tut občasno vedno bolj boli, kot bi me v jajčnikh

inigo - pazi nase!! hitro okrevaj in pazi na pikico!!

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 748
23.7.2012 16:47:19   
zvezdica01
Hello nosečke!! Moje počutje je super, trebušček tudi že malo težje skrijem in mi je prav všeč touser posted image Drugače pa sem mogla danes ponovno v lab., ker so me klicale iz ginekološke da so izgubili/polili moje vzroce, ki jih rabijo za sanford testuser posted image Sem bila kar malo jezna!! Sva se pa tudi mi2 odločila, da bova šla po nakupih vsak mesec po nekaj in prva stvar bo voziček. Imava že izbranega, znamka je Baby Boom in je 3-kolesnik. Pa ve? Ste že kaj razmišljale? No pa sem se se razpisalauser posted image Pazite nase in čim manj skrbi!!

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 749
23.7.2012 17:01:53   
finec
julija82 in indigo, poročajta kako je z vama, tudi jaz stiskam pesti, da bo pri obeh vse ok.

Smo pa res kar več na FB-ju, ker je lažje komunicirat user posted image , no vsaj meni.

Kar se pa nakupov tiče, imamo pri nas po večini vse še od prej, manjka mi samo oprema za zimo user posted image , tako da sedaj iščem košaro za vozček, drugače bomo morali pa novega nabavit.

Dopusta pa letos ne bo nič, ker si jaz ne upam na tako dolgo pot, bodo pa šli mož in otroka za kakšen vikend, da se vsaj malo pocrkljajo.

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?