Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tajalaja Pozdravljene sonosečke. Najprej en objemček HANYBANY . To so zgodbe, ki jih piše življenje ... Preveč je tega, no. Čimprej optimistično naprej. Tudi jaz ves čas spremljam forum, vendar je bolj zatišje tukaj gor. Ravno sem malo okrog klicala za vozičke za dvojčke, da se danes popoldne spravim v akcijo. Vsaj toliko, da si ogledam teren in čez mesec ali dva samo še naročiva. Imajo zelo malo razstavnih modelov. Vozička ne bom kupovala samo po slikcah, ampak si ga je potrebno ogledat. Ali ima katera še kakšno dobro idejo za vozičke za dvojčke. Kakšen predlog? Kaj pa kaj nosečniška oblačila? Danes si bom kupila ene kavbojke, ker svojih več ne spravim gor . Zdaj za poletni čas pa imam zaloge dovolj; ni blo potrebno nekaj zapravljat. Zdaj šibamo že v 15T pa se že kar pozna, še malo verjetno, pa bomo čutile prve brcike. Tiste, ki imate že otročke, kdaj ste jih prvič začutile. Včasih zvečer imam že tak občutek, da vem da se nekaj skriva tam notri ... Lepo se imejte, Tajalaja moja kolegica podarja vozicek za dvojcke ... poslji ZS - pa ji lahko recem, ce ga se ni oddala - mislim, da ima pegperego zaporednega .... grrrr, spet mi ti odgovori ne delujejo ... grrrr.... zato ne maram uporabljati foruma ... grrrrr mi2 sva nabavila vse za prevozno sredstvo (vozicek, kosaro, lupincko, isofix podstavek), v BC rezervirala posteljo, ko je bila akcija 50:10, pa zdaj, ko vidim, da si rekla, da se da zmeniti, da skladiscijo do akcije, se bom probala zmenit, ker mi niso pustili vplacat, ker so narocili iz skladisca ... pa dobima 30e v bonih, kar ni malo nov ali rabljen = jaz sem hotela vse novo, potem pa so me prepricali, da se ne splaca in da se dobijo prou lepi rabljeni ... in res ... mi2 sva dala namesto cca 850e = 140e (vozcek quinny speedy, kosara, lupinca); ter cca 300e =100e za maxicosi in isofix podstavek posteljica in jogi bo pa nov previjaloko mi bo naredu kolega vse ostalo morava tudi nabaviti, saj bo to najino prvo dete
< Sporočilo je popravil Buska -- 24.7.2012 11:39:10 >