matejad
|
Hej! A ste vse na FB? Men je pa tam že malček dolgočasno...predolgo že traja in mi ni več zanimivo... Spomnim se vrtoglavice iz prve nosečnosti. Vem, da sem potem pač tempo upočasnila, tako je tudi telesu najbolj odgovarjalo. Sedaj zaenkrat je še nimam, sem pa sicer že sama upočasnila tempo, sin pravi, da mami sopiha kot stara lokomotiva, hehe! Brcike...verjetno vse komaj čakamo tiste prve, ki pa včasih kar malo razočarajo. Ni to to, kar smo pričakovale, kajne? A ni to smešno? Če pa že, pa en dan čutimo metuljčke, potem pa par dni nič...ah smola. Sigurno je to normalno...Še malo, da dete zraste...potem pa bo akcije. JUHU! Jaz ga/jo sicer zdaj čutim že vsak dan. Sem pa rekla, da bom začela malo gledati, ob katerih urah je to, da si okvirno predstavljam njen/njegov urnik. Na morfologijo gredo lahko partnerji. Moj sicer z mano ne bo odšel, ker jaz to kar med službo opravim, bo pa po vsej verjetnosti dobil domov celo pošiljko slikic. Gre potem katera še na 3D/4D? Midva pri sinu nisma šla, tako da tudi zdaj ne grema. Sem danes zavila v BC pogledat, če imajo kaj oblekc. Dobivajo novo kolekcijo, vendar se mi zdi, da je vse bolj prehodnega značaja, zdaj za jesen, takrat ko bomo me na vrsti, bo zima...bo treba kakšne kombinezončke nabavit, tega je pa zdaj še bolj malo. Imajo pa polno plišastih pajackov, kar bi nam pa prav prišlo. Mi bomo nabavljali nekje jeseni, oktobra, novembra, decembra še mogoče malo več, ker bom že doma in bom imela za priprave več kot dovolj časa. Želim vam lepe sončne dneve! HB so jutra in večeri tako lepo sveži, kar meni zelo odgovarja....
|