|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
8.7.2012 7:48:40   
astrid1
HelenaLena, čestitke za zaroko!

Meni se zadnje čase ful sanja o dojenčkih. Danes ponoči sem kupovala previjalno torbo v DM...

< Sporočilo je popravil astrid1 -- 8.7.2012 7:49:31 >

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
8.7.2012 7:50:24   
astrid1
Kdaj pa planirata poroko, če ni skrivnost?

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
8.7.2012 10:36:26   
HelenaLena
Astrid1, hvala! user posted image Nimava še določeno glede poroke, enkrat drugo leto verjetno.
Tudi meni se skoz nekaj sanja o dojenčku, kot da bi prav že vedela, kakšen bo user posted image . Verjetno to podzavestno vpliva, ker skozi razmišljam in štejem tedne do oktobra user posted image . Prav po imenu ga že kličeva, ko se pogovarjava o njem. Najbolj smešno mi je bilo včeraj, ko me je fant predstavil enima dvema prijateljema v dvojini user posted image , pol pa sprašujejo, kdo?

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
8.7.2012 14:51:01   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Pattsy

Pozdravljene!
Tu pa tam vas malo spremljam in sem zelo vesela za vse kako vam mineva nosečnost. Še naprej vsem prijetno nosečnost.

Tudi meni je spet uspelo!! user posted image takoj ko sem se pomirila po ss in si rekla da je že moglo tako bit, nama je spet ratalo. Rok imam 4.3.
Uživajteuser posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
8.7.2012 14:51:40   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: HelenaLena

Evo, končno doma. Bli na Lentu in ufff zmatrana, kot že dooolgo ne... Pa še z dragim sva se zaročila, tako da je bil dolg, a nepozaben dan user posted image user posted image ! Mali veselo brca, zakaj ni že oktober user posted image ...
Lahko noč punce.

ČESTITKE za zarokouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2880
8.7.2012 17:23:14   
astrid1
Ha, ha, res je tvoj zaročenec posrečen!
Takšni pripetljaji so za zapisati v kakšne spomine. Bog ne daj, da bi se pozabili.

Tudi moj partner ogovarja moj trebuh z imenom. Mene pa to vznemirja. Imam namreč rizično nosečnost in mi je kar neprijetno, ko začne. Sva se dogovorila, da bova govorila raje o bejbiki... Pač sem paničar.

Sem pa vesela, ker imam super partnerja, ki me zelo zelo podpira. Kot sem opazila na forumih, vse nimajo takšne sreče.

Jutri imam test za sladkorno, pa toksoplazmo, pa urinske in krvne preiskave. Upam, da bo vse OK. Sploh tale sladkorna.... Teža mi je kar narasla. Sedaj se res striktno nazaj držim, čeprav se že prej nisem nažirala. Sicer sem potem kar naprej lačna, ampak ne smem se več toliko rediti. Nekako mi ne uspe zmanjšati želodca, potem pa samo na uro gledam, kdaj bo dovoljen naslednji obrok...

Neposredna povezava do sporočila: 2881
8.7.2012 21:28:02   
wessna
prodam košek za otroka za 10 eur, zraven je tudi pena na kaateri otroček leži, prevzem možen v ljubljani, slike pošljem lahko na zs

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
9.7.2012 12:34:19   
astrid1
Joj, tale obremenilni test za sladkorno mi je pa dal danes po repu.
Že vrsto let se bolj kot ne izogibam sladkorja, zato nisem navajena takšnih šokov, kot je bil danes. Kmalu po zaučitju napitka mi je postalo slabo, začelo se mi je vrteti v glavi, pa hudo spati.
Ko sem šla na prvi odvzem krvi, sta laborantki kar izbuljili oči, ko sta me zagledali. Potem so me dali na en počivalnik v drugi sobi laboratorija, da sem malo prišla k sebi. Res je smotan tale test.
Sem pa hvaležna laborantki, ki mi je menjavala obkladke in preverjala, če sem v redu še naslednjo celo uro. Zdaj me pa ful glava boli....

Me prav zanima, kaj bo test pokazal.

Mogoče je dobro, če je katera občutljiva tako kot jaz, da ima kakšno spremstvo s sabo ali pa da lahko koga pokliče in jo pospremi domov. Danes sem bila sama, pa bi mi kdo od bližnjih prišel zelo prav.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
9.7.2012 16:50:34   
Ksenc
oila =)

No pa sm se odločila da se še sama prijavim med bodoče mamice user posted image . Stara sem 22let, 1.nosečnost, 30.10. imam rok, za spol sicer nisem prašala pa mi ga je ginekologinja sama povedala user posted image . Kar se tiče nosečnosti do danes je use potekalo normalno, brez težav. Kakšnih skrbi nimam, če pa dobim kaj v glavo pa odmislim user posted image .
Prejšnji teden sva se s fantam KONČNO preselila v svoje stanovanje, ker je pri nas doma preveč napetosti pa še premalo prostora za 3. Tako, da bom od danes naprej redno brala vaša sporočila in poskusila kaj napisat user posted image .
A ima še katera občutek da jo je čas povozu haha jst kar ne morm vrjet da je že 5 mescev mem user posted image . Komej že čakam da greva s fantom nakupovat..To še napišem, da imam starejšo sestro in 2 nečaka tako, da mislim da imam že nekaj izkušn, usaj kar se nakupovanja tiče. Samo nujne stvari in nobenih ˝preseravanj˝..pa to kremco pa tist oljček user posted image . Bom še kakšen dan kaj napisala, da nebo ratav roman. Pa napišite če je že katera kaj kupila oz. kaj imate že pripravljeno user posted image

Vsem bodočim mamicam želim lepe 4 mesece še naprej, veliko dobre volje in pozitivne energije user posted image

lp, Ksenja user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
9.7.2012 20:48:36   
astrid1
Pozdravljena Ksenc!

Ja, mi imamo že tudi nekaj kupljenega. Lupinico, avtosedež za po lupinici (je bilo pač ugodno), voziček... Nekaj oblačilc imam še od prej. Avgusta pa upam, da bom lahko šla še v Ikeo (če bo počutje OK) po previjalno mizico... Če ne bo moral pa moj kar sam.

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
10.7.2012 7:48:08   
Ksenc
Tudi midva sva šla v ikeo pogledat previjalno. In nakoncu sem se odločila da je ni težko nardit, na eno omarco pršraufaš še mal lesa pa je to to user posted image tako da jo bo moj kr sam naredu. Jst nimam še nič kupljenega, niti dudike še ne user posted image ..Moj fant pravi da bova šla drugi mesec u baby center in da bova tam use kupila. Jst bi pa rajš vidla da greva u usako trgovinco mal, da vidiš ceno in use. Nakonc usega je tok enih stvari pa tut če je 5 centov cenej se pozna.

A vozičke in te stvari boste rabljene kupovale al nove?? Sem gledala po bovhi da ene prodajajo ful dobr ohranjene vozičke (skoraj nove), in novejše modele pa je cena pov nižja kot v trgovini user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
10.7.2012 13:08:48   
astrid1
Jaz sem želela uporabljati še stari voziček (Cam, 17 let star), vendar moj ni bil za to in je na bolhi našel voziček, katerega so uporabljali samo 4 mesece. Zgleda kot nov.
Lupinico sva tudi kupila opreki bolhe.

Takšni časi so, da si novih stvari res ne moremo privoščiti. Na žalost.

Če mislita kupovati vse v Baby centru, je dobro na spletu slediti njihovim akcijam, ker so cene v trgovini še pa še zasoljene.
Včasih se splača tudi v Pikapolonico pokukati. Pa v DM tudi.

Meni je tudi bolj všeč, če se prej malo razgledam naokoli.

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
10.7.2012 13:21:32   
Ksenc
Ja se čist strinjam s tabo user posted image pikapolonca je mal cenej kokr sm gledala po intrnetu..Dm je tut uredu za določene stvari. Kar se tiče plenic sem se že odločila da jih bom kupovala u mulerju, če bojo odgovarjale ritki user posted image . So najcenejše pa usi jih hvalijo.

Sem take sorte ženska, da ne paničarim za usako stvar, na ceno se mi pa zdi, da kar usi gledamo u tem času user posted image . Zaenkrat sem še umirjena, ko bo šlo pa h koncu bo pa vrjetno drugače.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
10.7.2012 14:56:02   
HelenaLena
Midva bova šla v avgustu v nabavo. Bolj ali manj pa nujne stvari. Jooj se že veselim user posted image !
Voziček so nama obljubli njegovi stari, tako da je treba naredit seznam, kaj točno bo treba.

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
10.7.2012 16:47:29   
myshm
Čestitke Pattsy!!!
Ksenc Dobrodošla!
HelenaLena ČESTITAM, joj medva bova mela pa že 5 obletnico poroke letos, pa se mi zdi kot da sva se poročila lani user posted image

No jst sem tudi planirala nakupe za avgust, sem tudi v prvi nosečnosti kupovala okoli 7 mesca in morm rečt da je bilo fino ker potem se mi ni dal prav nikamor več lazit, glede na to pa da imam že sedaj ogromen trebušček, si mislim da bo tokrat večji kot je bil v prvo, tako da se mi pa sploh ne bo dalo nikamor.

Danes sem se še zadnjo minutko prijavila na nagradno igro na RR, ki je za nosečke do 24.tedna prosila bi za kak glas, vem sicer da je verjetnost da ga dobim ravno jaz majhna ampak mogoče mi pa uspe.

Tukaj v Ljubljani je ravnokar nehalo deževat, ampak moram priznati kar paše malce ohladitve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
10.7.2012 16:55:42   
HelenaLena
Myshm, to je pa dober znak! user posted image
Pri nas v Bistrici se še pripravlja na dež in jaz ga že nestrpno pričakujem, ker bi pasala ohladitev.

Punce kaj pravite na polovični delovni čas do 3. leta starosti otroka, kjer ti baje polovico prispevkov plačuje država?
To mi je včeraj malo ne hotela vsiliti mama od mojega fanta in se mi zdi dokaj butasto, glede na to, da imam že delovne izkušnje, končujem magisterij pa garala letos, da sem dobila licenco za nepr. posrednico. Bi se spodobilo, da po porodniški grem delat redno in to čimprej, pa plača bo cela user posted image ...mislim, skoz mi pride z nekimi čudnimi predlogi, da mi gre to že kar malo na živce. Pa še to, kdo pa me bo gledal 3 leta samo za 4 ure, v Sloveniji pač ni to še neka uveljavljena praksa ali pač? To je pač moje mnenje glede na moj trenutni položaj. Mogoče pa kateri drugi to pride prav in prav je tako.

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
10.7.2012 17:28:17   
Ksenc
Polovični delovni čas pride prav za tiste ki nimajo varstva. Recimo v naši družini je tako da moja mami sploh ne želi pomerkat otrok moje sestre kar je groza od groze. Časa ima dovolj saj nikjer ne dela, tako da bi lahko usaj kdaj pomagala za usaj kakšno urco, pa ji je popolnoma odveč. Kdaj pa kdaj jih pomerka stara mama, ki je naju s sestro spravila gor. Sedaj bo lažje ker je sestra dobila tudi popoldanski vrtec. Z mano bo vrjetno isto glede varstva. Nekateri starši so res obupni. Upam da drugi nimate tega problema.

Sem pa brezposelna že več kot leto dni in komaj že čakam da začnem delat user posted image . Sama sebi grem že pošteno na živce. A je še katera brezposelna a sem edina? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2892
10.7.2012 17:54:38   
HelenaLena
No, v tem primeru čisto razumem, da je boljše delo s polovičnim časom. Ni mi jasno, kaj mi je spet hotela povedati. Moja mama mi je že sedaj rekla, da mi bo z veseljem pomagala, pozneje pa ga boma dala v vrtec.

Tudi jaz sem brezposelna, tako da sem sedaj nekako v tem času izkoristila čas za dodatno izobraževanje pa tudi veseli me to področje, tako da takoj po porodniški grem delat v tej smeri. S službami je kriza, če ne bo drugače, bom šla na svoje. Ampak trenutno me zanima samo še potek nosečnosti in user posted image user posted image .

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
10.7.2012 18:18:24   
astrid1
Pri nas je tako, da bo potrebno delati cel delovni čas zaradi preživetja. Polovička nam ne bi znesla, sploh ker imamo še gomnazijko, ki bo čez dve leti šla študirat in bo treba takrat še bolj zategniti.

Sen kar vedela, da smo pametne in da bomo vwčino stvari nabavile avgusta. September bo bolj slonji mesec. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2894
10.7.2012 19:06:57   
Ksenc
Me veseli da imamo isto mišlenje. Tudi jst bi se še šolala če bi imela več financ. Škoda je tega, ko imaš še priložnost se šolat pa si tok ˝neumn˝ da use pustiš da kasnej nimaš skoraj nobenih možnosti.user posted image
Jst malo manj razmišlam o poteku nosečnosti, ker me skrbi da bi potem več mislila na slabe stvari.user posted image Verjetno naslednji mesec ko bo treba u šoping, potem bom pa mislila samo še na to kako ga bom držala u rokah pa crklala hehe user posted image . Da nebo pomote to že zdj komej čakam user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
10.7.2012 21:29:05   
HelenaLena
Zadnji teden opažam, da se je trebušček povečal user posted image . V petek pa na morje. Hvala bogu so mi ene kopalke še prav, malo so šle kile gor, dekolte večji za eno številko in se že pozna user posted image . Želim si, da bi dekolte ostal takšen za vedno user posted image .

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
11.7.2012 8:15:24   
astrid1
Meni so se košarice povečale kar za 2 številki. trebuh pa je tako velik, da nekateri mislijo, da bom rodila kakšna 2 meseca prej...

Moj misli, da bo dekolte ostal tudi po porodu, pa mu skušam to iluzijo razbiti... Zaenkrat neuspešno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
11.7.2012 10:06:25   
HelenaLena
Problem je v tem, da po porodu shujšaš in se pozna tudi na dekolteju. Ko pa mleka več ni, pa itak. user posted image Ampak upanje umre zadnje user posted image . Lepo nam je, kaj naj rečem, razen ene par tegob, ki te hočeš nočeš spremljajo med nosečnostjo. user posted image

Danes zjutraj sem opazila rumenkast izcedek user posted image . Bom videla, kako bo naprej, v petek pa na UZ.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
11.7.2012 10:22:50   
Ksenc
Tut meni je fajn ker mam sedaj večje prsi, trebušček mi je pa sploh sexy user posted image . Najraši oblečem kakšne oprijete majčke in oblekce da ga razkazujem okol hehe.

Jst imam bel tok že zelo dovgo in pride učasih bol rumenkaste barve. Lahko da je to to. Ginekologinja mi je dala neke svečke (gyno-daktarin), ki pa jih uporabljam občasno, ko se mi bel tok poveča. Dobiš jih pri ginekologu brez recepta. Najbolše je da vprašaš pa ti bo sam/a povedal/a user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2899
11.7.2012 17:21:24   
astrid1
Jaz tudi uporabim kdaj pa kdaj kakšno svečko, če se mi zdi, da je izcedek čuden. Naj bi samo koristilo...

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?