|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
7.6.2012 17:42:34   
astrid1
Ja, z denarjem je res težko. user posted image Tudi midva sva se odrekla 3D ultrazvoku. Bova za ta denar raje šla v Ikeo po nekaj stvari za dojenčka (stolček, previjalna mizica...).
Mi je žal, vendar moram misliti še na našo gimnazijko in njene potrebe...
Nekaj tednov nazaj je šla kolegica na ta pregled, pa je otroček obrazek ves čas skrival, tako da ni 100%, da bi midve res videli, kako zgleda otročiček.

Drugače pa mene tudi hormoni dajejo. En dan sem tečna, drugi dan mi gre na jok brez veze, tretji dan sem pretirano vesela. ... in tako dalje. Zdaj imamo res en lep izgovor, ker če ne bi bile noseče, bi bile pa samo tečne.user posted image

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
8.6.2012 9:47:51   
nelinka
Jaz sem zgleda tako zelo tečna (meni se ne zdi), da ko sem omenla da bi imela še tretjega otročka, se je moj samo zgrozil in komentiral da ni variante... edini razlog, da ne bi prenesel še ene take nosečnostiuser posted image user posted image user posted image , se mi zdi da čist nič ne razumeljo user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
8.6.2012 11:31:20   
myshm
Zaspančka ČESTITAM! jeeeeee user posted image user posted image user posted image sama imam doma pupo rojeno februarja in je super! Zdaj pa SREČNO do konca!
HelenaLena 3D je res drag ampak že v Postojni je recimo mičkeno ceneje kot v Ljubljani, jaz bom šla, ker imam veliko opreme že od prve pupe doma in ker sem bila prvič mi je to res tako noro lep spomin, mam tako lepe slikce in posnetke, ampak glej po zmožnostih.
Astrid1 Sem vesela da brcate in da si bolj pomirjena. No pri meni je čez dan tako bolj umirjena tale naša pupa pobrcka kar pogosto, ampak zvečer se ji pa odpili, ceu trebuh mi premika, sem ravno včeraj posnela, mojmu kar roke dol meče takšne akrobacije počne po trebuščku, že zdaj je tako živa user posted image

Imena
Nimamo nič še dokončno zbrano piševa na en listek kaj nama je všeč odločila se bova tako po mojem za ene tri imena in potem enega od teh dala pupi ko jo vidiva, tako sva naredila tudi v prvo user posted image

Če katera rabi, so super http://www.facebook.com/pages/For-you-4U-Collection/110082259040649 - spodnje hlačke za nosečnice in copatki in kapice user posted image

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
8.6.2012 20:42:30   
HelenaLena
Punce kako pa je z ožiljem med nosečnostjo? Baje, da bi morala nosečnica nositi kompresijske nogavice za nosečnice za preprečevanje nastajanja krčnih žil? Ker jaz opažam, da med hojo ali pa če stojim, mi ful izstopijo žile na nogah- čisto spodaj pri gležnjih. Če se usedem ali ležim, pa izginejo. Sploh ko je vročina, to opažam. Pozimi jih skorajda ni. Sicer mam to že od nekdaj, ker sem suha in so bolj vidne. Ampak sedaj med nosečnostjo, predvsem ta teden pa sem začela opažati, da so še bolj izstopajoče. Ne zgleda glih preveč lepo. Kaj to so krčne žile ali kaj je to? Pa niso vijugaste ali kaj podobnega. user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
8.6.2012 20:53:25   
nelinka
S krčnimi žilami nimam problemov, imam pa velike probleme s kapilarami, že zdaj so mi popokale kaj šele bo, iz prve nosečnosti mi je na stegnih ostal tak grd flek zarad kapilar, upam da se bo umirlo. Danes sem si kupla masažno rokavico za boljšo cirkulacijo, upam da bo kaj pomagalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2830
8.6.2012 21:49:18   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Hej, nosečke, se me še spomnite? Z vami sem začela pot, vendar se je na žalost moja nosečnost končala s SS. Včeraj pa sem naredila test in sem spet srečka nosečka! user posted image Zaradi zmešanih ciklov ne vem točno, kdaj bom imela rok, predvidevam pa nekje konec januarja, začetek februarja.

Lepo nosečnost vam želim, upam, da bo tudi moja tokrat zdržala do konca. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
9.6.2012 10:44:04   
HelenaLena
Nelinka, masažna rokavica pa je dobra ideja. Jaz uporabljam tudi gel z izvlečkom kostanja in mi ful pomaga. Prav pomiri noge in žile se takoj skrijejo user posted image .

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
11.6.2012 9:59:00   
nelinka
Ta gel s kostanjem ma moja mami menda tut še, hvala da si me spomnila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2833
13.6.2012 22:29:20   
amaddeja
Zaspančka čestitke in pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image . Jaz se nisem javla že precej časa zaradi slabosti, ki niso hotele nehati in sem imela totalen odpor do računalnika. Zdaj ko so slabosti nehale se je začelo zaprtjeuser posted image .
Zdaj sem v 24. tednu, zredila sem se za 10 kg. Noge imam že fajn zadebeljeneuser posted image  hehe. Še cca 3 mesece bo potrebno zdržat pa bo. Punce a tle že vse veste za spol? user posted image  pri nas se skrivauser posted image noče pokazat, če ne prej bo pa na pdp pokazal/a  haha

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.6.2012 8:18:42   
astrid1
Upam, da se je slabost pri tebi le končala. Naj se nikoli ne vrne.
A piješ donat za zaprtje? Nekaterim pomaga, nekaterim pa spet ne.

Moje noge so takšne, da jih raje ne gledam... To je posledica bolniškega staleža. Tudi če ratajo še bolj zašpehane, se ne sekiram, ker imam samo eno željo, da se moja nosečnost konča srečno.
Sem se pa zredila za 8 kg, pa sem v 22. tednu. Sem pa prej bila kar vitke postave.

Mi bomo najbrž dobili deklico, ni pa 100% pri nikomur, dokler se ne rodi...

(odgovor članu amaddeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.6.2012 9:18:21   
bulbqa
Ojla,

po dolgem času se tudi jaz malo javljam! Tudi jaz sem na +9 in ja, ne vem kam bo še šlo, glede na to, da sedaj pridejo šele pravi meseci kg+ user posted image . No glede zatekanja je tako, da v službi poskušam velikokrat vstati, če pa doma celo popoldne potem tekam okoli, pa nimam nobenih problemov. Le, ko sedim v službi user posted image .
Je pa tudi res, da prave vročine še ni bilo....bomo potem videli.

Kdaj začnete s porodniškimi? Oziroma končate s službami?

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.6.2012 9:24:31   
HelenaLena
Pri meni isto Astrid. Tudi jaz sem prej bla vitka, sedaj pa dobrih 7kg več user posted image .
Pri meni ni otečenih nog, mam pa od gležnjev navzdol napeto ožilje ko stojim, groza. Moram danes ginekologinji omenit, grem na morfologijo, pa mi naj pove kako in kaj. Drugače pa delam neke vaje z dvignjenimi nogami za boljšo prekrvavitev pa mažem se z gelom iz kostanja.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.6.2012 18:12:34   
astrid1
Uh, se mi je kar oddahnilo, ko vidim, da je še katera pridobila kar nekaj kg. user posted image
Ja, ko bo prava vročina, bo pa hudo. Pri prvi hčerki se spomnim, kako je bilo med vročinskim valom v Ljubljani. Živa groza. Sedaj sem pa 17 let starejša, pa bo še huje...

Neposredna povezava do sporočila: 2838
15.6.2012 9:46:45   
HelenaLena
Malo me je strah vročine, ker sem že od marsikatere slišala, da ni enostavno user posted image . Eh, bo že. Čimbolj lahka oblačila, veliko tekočine pa vmes bom se pač šla hladit pod tuš pa bo user posted image .

Včeraj sem bla na morfologiji, z najinim user posted image je vse vredu, lepo se razvija. Malo je zaspal user posted image pa nič za to. Verjetno je zehal, ko je vmes odprl usta user posted image . Ginekologinji sem se malo pohecala, češ da vsakič ko pridem, mam 2kg več. Rekla je, da zaenkrat ne bo nič rekla pa da se naj nekako držim 12kg v celi nosečnosti. Tak da od danes naprej bom zreducirala sladko, ker sem malo pretiravala. Tak ni zdravo.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
15.6.2012 10:06:53   
astrid1
Jaz imam morfologijo drugi teden. Komaj čakam. Ne veselim pa se tistega trenutka, ko bom morala stopiti na tisto user posted image vago.

Če ne bi bila na bolniški, bi šla med vročinskim valom za nekaj dni k staršem. Imajo hišo zraven gozda in je prav prijetno. Nič, bo treba zdržati. Mogoče pa le ne bo letos takšne vročine.

Neposredna povezava do sporočila: 2840
18.6.2012 17:54:35   
HelenaLena
Joooj proti večeru mam skoz tako lukno v želodcu, da bi pojedla celega vraga user posted image !
Včeraj sem si od doma privlekla sobno kolo, tako da bom lahko vsak dan aktivna, še posebej, če se bom mogla spet vmes pregrešiti s sladkim...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
18.6.2012 19:19:51   
astrid1
Kako prenašate vročino? Naš blok in okolica sta že čisto pregreta.

Paše kašen kos lubenice, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2842
19.6.2012 8:26:59   
pikica010
Men je tako vroče da nevem kam se naj dam sam iščem kje je hladno. Sredi noči ko je že postelja pregreta grem v dnevno na usnjen kavč mal zadremat pol pa spet nazaj v posteljo kose shladi. Vglavnem mam dele ponoč. Pa po celem stanovanju okne odprte. 
Drugače pa za večerjo jem samo sadje češnje. melone, lubenice. 

< Sporočilo je popravil pikica010 -- 19.6.2012 8:28:23 >

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
19.6.2012 12:51:16   
bulbqa
Ojla,

jaz tudi zelo slabo prenašam vročino + nimamo niti klime v službi, delam pa vsaj še en mesecuser posted image ....bomo videli.
Drugače mi je pa kar nekaj slabo...user posted image , otroček pa je vedno močnejši in vse bolj postaja glavniuser posted image .

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
19.6.2012 14:07:15   
levan
Se vam pridružim še jaz. Vidim, da me najprej čaka ogromno dela-branja, da ne bom spraševala neumnosti in po nepotrebnem postavljala vprašanja, ki ste jih že dale skozi.

Lp

PDP 1. 10. 2012user posted image

(odgovor članu bulbqa)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
19.6.2012 14:44:38   
HelenaLena
Dobrodošla med oktobrkami Levan! user posted image

Drugače pa jaaaaa, lubenicaaa user posted image . V hladilniku jo mam in res paše! Jaz tudi zdaj pojem veliko sadja, nektarinke sem si nabavila, jabolka pa kakšna banana tudi zapaše. Midva sva trenutno v stari hiši z debelimi stenami, tak da na srečo ne potrebujeva klime. Taka vikend hišica na bregu user posted image , samo kaj ko so njegovi stari samo par metrov vstran doma, pa ne morema glih rečti, da mama blažen mir. Bo boljše, ko bo dnar user posted image .

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
19.6.2012 15:29:25   
astrid1
Levan, ti kar vprašaj! Tudi meni marsikaj ni jasno, pa sem drugič noseča...

Mi se kar kuhamo v bloku. Tudi zvečer se ne shladi. Takrat začne beton oddajati toploto. Pa saj ne bo tale vročina trajala v nedogled. Dokler je lubenica, še gre...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
20.6.2012 11:28:20   
Momtobe
A še kateri noge zatekajo? Meni grozno zatekajo v stopalih zdaj par dni skupaj že. A mislite, da je od vročine? Proti večeru že komaj hodim :( ...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
20.6.2012 14:27:28   
HelenaLena
Momtobe, vročina je kriva in očitno je to v nosečnosti redna praksa, saj je marsikatera že potožila. Meni zaenkrat ne otekajo, imam pa kar napeto ožilje od gležnjev navzdol. Pomaga mi tuširanje z mrzlo vodo od spodaj navzgor in kar izginejo user posted image . Priporočam gel s kostanjevim izvlečkom. Ful pomiri noge s tovrstnimi težavami.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
20.6.2012 15:32:12   
astrid1
Meni še ne otekajo gležnji, sem pa oprazila, da določenih čevljev ne morem več nositi.
Veliko tekočine, pa omejiti sol v hrani. Menda tudi pomaga.

Sem pa danes zjutraj bruhala. Zdaj pa sem cela zabuhla okrog oči, ker so mi popokale žilice. Sem mislila, da sem opravila z bruhanjem, pa očitno nisem, čeprav sem v 22. tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?