|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
12.7.2012 13:58:48   
HelenaLena
Jaz sem dobla neke svečke proti slabosti v prvem tromesečju, samo verjetno to ni to. V bistvu ga je čisto malo proti večeru. Bom ji omenila jutri, da si ne bom belila glave. Bom pa spet mogla na izpiranje ušes. Če me kaj živcira, je to, da slabo slišiš oz. sama sebe slišim in bi najraje znorela. Jutri zjutraj grem še to, da rešim pred morjem. ufff 

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
13.7.2012 7:37:27   
astrid1
Ne, ne to so vaginalne svečke za popravljanje vaginalne flore.

A si mogoče poskusila čistiti ušesa s ušesno svečo? To je moji hčeri še najbolj pomagalo. Je bolj očutljiva in se ji uho hitro vname, če ji ga zalivajo z vodo. Ta sveča pa deluje na toplotnem principu.

Morje, morej, komaj čakam drugo leto... Letos pa samo sanjam o njem.

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
13.7.2012 8:49:53   
Ksenc
Dobro jutro user posted image Kako ste kaj spale?Moj mali me je včeraj zvečer čist prebrcov user posted image , že zdj me kr prestavla če me brcne v kšno kost ali v spodnji del, kaj šele pride ko bo še večji in močnejši user posted image
Sem pa čutila mal močnejše krče v maternici, ki naj bi bli že popadki user posted image , usaj tako sm se pozanimala.

Braxton Hicksove popadki so povsem nenevarni krči maternice, ki se ne pojavljajo v rednih intervalih, z njimi se maternica pripravlja na porod. Občasno jih občutite kot kratkotrajno otrdevanje maternice. Če bi se krči začeli pojavljati v rednih časovnih intervalih, je nujen pregled pri zdravniku!

Mi je pa fino super, ker zdaj zadnja dva meseca redno usako jutro hodim na blato, ker sem bila vedno zaprta in tudi po cev teden nisem šla user posted image . Pa tako so usi rekli, da si v nosečnosti zaprt in nevem kaj.Tudi z nohti nimam nobenih problemov in s kožo tudi ne juhuuuu
A imate že kakšna imena izbrana??Jst sm se neki matrala da bi najdla kakšnega pa je tako težko.Upam da mi pade kej na pamet predn bom rodila user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
13.7.2012 9:24:55   
astrid1
sem slabo spala. Kljub magneziju sem imela hude krče, zlasti v levi nogi, tako da danes malo šepam.user posted image Pa tole otrdevanje trebuha je tudi bolj prisotno zadnje dni. Dokler ni večkrat na uro menda ni takšen problem.... se bom pa čez 10 dni o tem pogovorila z ginekologinjo.
Spim pa tako ali tako do treh ponoči. Potem pa berem. Ogrevanje za po porodu.user posted image

Včeraj sem zvedela za rezultat izvida glede nosečniške sladkorne. Vse je OK. Me je kar malo skrbelo, ko mi je pa bilo tako slabo med samim postopkom. user posted image

Prebava, čisto normalna, lasje lepši kot pred nosečnostjo....

Ime že imava od skoraj samega začetka. Kot da bi že takrat vedela, da bo punčka. Je pa moj dragi izrazil željo, meni pa je ime hvala bogu všeč.user posted image .

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
13.7.2012 9:43:57   
Ksenc
Zdj sm se spomnila da sem tut jst imela eno noč krče in nasledni dan nism mogla hodt user posted image . Res smotan občutek. Sramna kost me tut pogosto zelo boli da nevem kaj bi naredila. Sem pa na začetku (približno 2 meseca) jemala tifol zdaj pa nič. Bom šla ta vikend u lekarno po elevit da nebom mela slabega očutka ker ne jem tega.

Meni sestra vedno uzame kri, vodo, zmeri pritisk in use to pa mi nikoli ne pove za kaj je kaj pa če je use uredu. Verjetno če bi bilo kaj narobe bi povedala. Sem jo pa vprašala glede pritiska če je uredu pa mi ni znala najbol povedat user posted image . Smotan se mi zdi, ker dela tok preiskav pa nič mi ne pove. Še sama nevem zakaj mi je uzela kri za 3 preiskave, uglavnem počutim se neumno user posted image .

Verjetno ti je bilo slabo zaradi same nosečnosti, če je use uredu user posted image . Kaj pa zgaga??Mene daje usak večer, ali pa če kaj takega pojem oz. popijem preveč pomarančnega sirupa user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
13.7.2012 17:16:24   
astrid1
Slabo mi je bilo, ker nisem navajena takšnih sladkornih šokov. Sladkorja se namreč bolj izogibam, pa me je dobesedno zadelo.

Zgaga zaenkrat še ni prisotna, mi pa trebuh pritiska na želodec. Sploh če zvečer pijem, potem pa traja, da grem parkrat na wc in teža izgine.

Imam pa takšen ogroooomen trebuh, da kar res ni.

Pogosto čutim tudi medenico in zbadanje spodaj. Meni pomaga. če povečam dozo magnesola. Je dr. Pušenjak zapisal, da se praktično ne moremo predozirati z magnezijem.
Elevit pa še vedno jemljem, že od začetka nosečnosti. Sicer pravijo, da ni treba, vendar sem se navadila na jutranjo tableto pri zajtrku.

A ne, da paše tole hladno vreme! Meni je super.

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
13.7.2012 19:37:14   
HelenaLena
Jaz tudi jemljem Elevit. 3 mesece pred nosečnostjo pa v prvem tromesečju pa Tifol.
Mene tudi zgaga daje, bolj zvečer in moram kar paziti kaj pojem pa da ni pred spanjem. Danes sem imela UZ, vse je lepo in prav le pri srčku se ji je zataknilo user posted image . Ni bila prepričana, ali je leva stran srčka malo večja ali ne, potem je mene spraševala pa da se s tem UZ ne vidi vedno dobro. Potem pa se je mali obrnil in sma zaključile. Tako da zdaj sem dobila napotnico za MB, da še oni pogledajo. Kar malo me je ustrašila user posted image . Naročena sem po naslednjem tednu in upam, da bo vse ok.
Midva sva se več ali manj že odločila za ime user posted image . Meni so ruska ful všeč za fantke.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
14.7.2012 8:48:41   
astrid1
Seveda bo vse v redu s srčkom. Je pa boljše, da so malce bolj previdni in naredijo kakšen UZ več kot premalo. Vmes pa te je strah, kaj bo.

Ruska imena so tudi meni lepa, saj enega od njih nosi tudi moj partner.

Neposredna povezava do sporočila: 2908
14.7.2012 9:00:52   
HelenaLena
Res je astrid1. To mi je pri moji ginekologinji všeč, ker se ful zavzema. Strah pa je prisoten, čeprav moram rečti, da se danes več ne sekiram tako kot včeraj.
Vreme je čudovito, ravno prav user posted image . Na morje ne boma šla, tako da si boma ta teden drugače splanirala. Pa greva malo gledat za otročka.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
14.7.2012 9:27:50   
astrid1
Tudi sama sem gledala ta teden. Mi je bilo kar žal, ko sem videla znižana oblačilca, pa jih nima smisla kupiti. Pa tako luštkana so bila!

Tudi mi smo to poletje kar doma. Razmišljam, kako lepo se bomo imeli drugo leto na morju...

Neposredna povezava do sporočila: 2910
16.7.2012 14:26:21   
Ksenc
No jst sm že čist notr padla user posted image . Cunc mam zdj že dovolj..sem dobila od sestre in od prjatlce in zdj sm že dala eno rundo prat user posted image .Si bom uzela bl na easy use ampak začet sm pa mogla user posted image . Nism se mogla zadržat hehe...Ker sva se nedovg nazaj s fantom preselila sva mogla zdj use kupt. Tut likalnik tko da ga morm sprobat zdj.user posted image Še en razlog več da sm začela user posted image
Čeprov bom skor vrjetno mogla kasnej še enkrat preprat use, ampak useen user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
16.7.2012 15:23:50   
astrid1
Ti kar uživaj! user posted image
Sama tudi komaj čakam, da avgusta stopiva v akcijo. Me že kar fejst drži tudi glede oblačilc, vendar še nimava pohištva, zato je brez veze, ker jih ne bi imela kam pospraviti.

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
16.7.2012 15:41:16   
Ksenc
Je res da mogoče mal prehitevam..čas imam,prostor imam,cunce imam in me je čist navdušla misev na to user posted image . 1. nosečnost je pač taka ko komaj čakaš in se nomorš upret temu user posted image .
Tut midva bova drug mesec use ostalo kupila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
16.7.2012 15:58:42   
HelenaLena
Jaz sem pa trenutno pri vozičkih, zelo pestra ponudba. Ampak je treba kar dobro pogledat, kaj se splača in po kakšni ceni, ker so nekateri res predragi in nikoli nebi dala tolko za njega. Malo po spletu, malo po trgovinah, pa se bo že nekaj našlo. Cunjice pa majo ravno v H&M znižane in se splača. Boljše je sproti nabavljat kot pa zadnji mesec user posted image .
Mater sem lena. Moram malo na svež zrak, mogoče bo boljše...

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
18.7.2012 21:38:49   
HelenaLena
Ko prebiram ponudbe otroških vozičkov, se mi poraja eno vprašanje. In sicer, čemu bi potrebovala košaro, če ga lahko vozim tudi v lupinici? Mislim, da je športni del + lupinica čisto dovolj ali kaj pravite ve?
Mogoče košaro kdo uporablja še doma, da otrok v njej spi. Nisem več prepričana, kaj je bistvo košare. user posted image

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
19.7.2012 8:37:22   
Ksenc
Kokr jst vem je fajn da je tut košara.Usaj za začetk da dojenčk leži na ravni podlagi in če sem prov slišala je lupinca bol za kratke relacije z vozičkam user posted image .
Tako kot pri vzmetnici,priporočajo da prve mesece dojenček spi brez povštrčka.Samo pod vzmetnico daš knjigo da je malo višje, če bruha. To sem ta teden zvedela. Jst pa iščem povštre k zmešana user posted image

A si že najdla kakšen voziček?user posted image Ful se ti splača pogledat na bovho, prodajajo zelo malo rabljene pa za polovico manj evrčkov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2916
19.7.2012 9:56:16   
HelenaLena
Mislim, da bom čez zimo hodla na kratke relacije na sprehod, sploh če bo zelo mrzlo. Zato sem v dvomih. Ja, nekje do 1 uro na dan bi naj otrok lahko bil v lupinici. Quinny-jevi me matrajo user posted image , ker so lahki in enostavni za zložit v avto, kar mi je zelo pomembno, ker se bom večinoma vozila okoli. Hmm, razmišljam to in ono in upam, da se bom do septembra odločila kaj pametnega user posted image . Bolha je zanimiva, mi je pa pomembno, da voziček vidim v živo.

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
19.7.2012 13:39:55   
astrid1
Sama bom obvezno uporabljala košaro.
Lupinica je samo za v avto, tako pravijo zaradi otročkove hrbtenice. Baje lahko pride do deformacij, če je preveč v lupinici.

Če bo zima bolj suha, bom dala našo dojenčico lepo v vrečo in v košaro, pa na sprehod. Nameravam veliko časa preživeti zunaj, ker sem sedaj, ko sem v bolniški, prikrajšana.

Neposredna povezava do sporočila: 2918
19.7.2012 19:15:50   
HelenaLena
Dekleta, končno sem našla svoj sanjski voziček! user posted image user posted image Septembra grema po njega. V bistvu ma športni del, ki se da v popolnoma vodoraven položaj in je tako primeren tudi za novorojenčke in lupinica. Lepi je, tehnično dovršen, zlahka se zloži in je lahek, ker bom kar precej vlačila po avtu user posted image .
Par stvari za oblečt mi je nabavila mama, ona pač ko vidi kaj lepega, ne more mimo user posted image . Baje me čakajo v moji omari doma na malih obešalnikih user posted image , kak prikupno. Sicer pa je še kar nekaj stvari, ko jih boma mogla nabaviti. Drugi mesec spet.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
19.7.2012 19:18:02   
astrid1
Super, čestitam! Ena skrb manj, kajne!

Neposredna povezava do sporočila: 2920
19.7.2012 21:52:53   
HelenaLena
Res je Astrid1 user posted image . Kako se pa kengurujčki kaj obnesejo? Ma kera izkušnje kaj s tem?

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
20.7.2012 6:58:00   
astrid1
Naj bi se kar dobro obnesli pri tistih dojenčkih, ki so nemirni in nočejo lažat v vozičku. Sama imam tudi v načrtu kakšnega nabavit, bomo videli. Ali pa sling.

Sedaj se dobijo takšni kengurujčki, ki so tudi za čisto majhne dojenčke, novorojenčke.

http://nakup.pikapolonica.com/zabava/nasveti-strokovnjakov/kenguru-3-v-1-odlicen-za-sprehode

Midva tudi imava že voziček doma. Najprej sem hotela še enkrat uporabiti 17 let starega Cam-a, vendar moj ni bil za to. Preko bolhe je kupil pol leta star trikolesnik, ki je bil v uporabi zgolj 4 mesece. Malo mi je bilo tesno pri srcu.
Potem pa mi je mama rekla, da naj ga pustim, da nabavlja, kar mu srce poželi, ker pač čuti potrebo, da poskrbi za svojega otroka, kot se mu zdi. Stari voziček je pa lahko pri starših doma, da ne bom vlekla tega s sabo, ko bomo prišli na obisk.

Joj, imela sem takšno slabo noč. Trebuh mi je noro otrdeval, tako da sem se zbudila pred 3. uro. user posted image Potem pa sem skušala čim bolj predihat krče. Hvala bogu, da je magnezij prijel in da se je do 6. zjutraj umirilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2922
20.7.2012 12:37:16   
Ksenc
Super HelenaLena user posted image . Jst nism še tok gledala teh vozičkov, bo pa treba kej kmal. Tut jst razmišlam o kakšnmu kengurujčku. Bom še mal razmišlala o tem kaj se splača pa kaj ne user posted image

Astrid1 meni je ginekologinja rekla, da naj z rokami primem trebuh spodaj in nežno dvignem (kot da bi ga božala). Meni pomaga.
Hvala bogu nimam ponoč nobenih težav, samo zvečer imam trd trebuh user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
20.7.2012 16:02:43   
HelenaLena
Tudi jaz opažam rahlo otrdevanje trebuha, ki pa ni hudo. Glih tolko, da se opazi pa hitro mine. A to je zaradi pomanjkanja magnezija? Mogoče bi si spet nabavila Donat, ko še ni tak hudo.

Sem gledala kengurujčke za novorojenčke in so res prikupni. Vendar bom s tem počakala. Bom videla po rojstvu, če bi ga sploh uporabljala.
Zanekrat nimam nekih posebnih težav, vse je ok. Razen tega, da me je malo strah pregleda v sredo, na katerega me je poslala moja ginekologinja, s katero sma ugotavljale, ali je ena polovička srčka večja ali ne. Tak nisma prišle do zaključka, ker se je kmalu zatem mali obrnil user posted image . Verjetno si je mislil, babe komplicirate user posted image . Če bi blo kaj hudega, bi verjetno že blo očitno. Nisem pa še slišala, da je kaj takega sploh možno, da je ena polovica lahko malo večja kot druga in kaj bi to vplivalo na kvaliteto življenja pozneje. user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
20.7.2012 16:54:47   
Ksenc
Jst mislim da bo use uredu user posted image . Bom držala pesti za usak slučaj. Tut men ni to jasno če je ena polovica večja kot druga..mogoče bo pa bolj dobrosrčn otročiček hh

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?