|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
21.6.2012 9:42:56   
čiba
Pred tremi meseci sem se nazadnje javila v to temo, takrat sem povedala, da se je pravljica zame končala (v 11. tednu) in obljubila, da vam javim, ko bomo ponovno v pričakovanju.

In to je ZDAJ user posted image user posted image user posted image

Želim vam vse dobro še naprej in zdrave, srečne otročkeuser posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
21.6.2012 10:08:58   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: čiba

Pred tremi meseci sem se nazadnje javila v to temo, takrat sem povedala, da se je pravljica zame končala (v 11. tednu) in obljubila, da vam javim, ko bomo ponovno v pričakovanju.

Waaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
Kak sem vesela zate!!!!! Me veseli, da nisi izgubila upanja!
Želim ti mirnih user posted image
V kateri mesec si se zdaj prestavila? user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
21.6.2012 10:10:50   
čiba
Rok imam 1.3.2013 user posted image Zanosila sem po treh user posted image po SSuser posted image In tokrat verjamem, da bo vse okuser posted image

Uživajte punce, še malo, še malo, pa boste cartale, ni lepšega občutkauser posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
21.6.2012 10:29:56   
princess13
Seveda bo vse okej user posted image Sploh ne dvomi.

Ja me pa še slabe 4 mesece. Kako čas leti... Sej tudi pri tebi se bodo meseci hitro obrnili user posted image

SREČNO
do konca, pa javi se še kaj, ko boš vedela kaj boste meli in kako poteka nosečnost.
Veš, da nismo pozabile nate user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
21.6.2012 11:17:10   
HelenaLena
Čestitke čiba! user posted image
Lepo obdobje je pred tabo! user posted image Marec je lep mesec user posted image .

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
21.6.2012 15:49:10   
astrid1
Super, vse najlepše ti želim, Čiba!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
25.6.2012 17:17:29   
astrid1
Ha, danes so mi ful zatekla stopla in gležnji. Sem se počutila kot en hobit, pa še vročine ni. Tako da mi ni nič jasno.

Če se do jutri ne izboljša, se grem malo pokazat, sploh ker imam levo dlan tudi zatečeno.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
26.6.2012 11:02:40   
pikica010
Tudi men že od petka zatekajo stopala tak da se komaj vlačim sem in tja. Sem pa si včir skuhala čaj iz peteršilja. Svež peteršilj sem kuhala 3 min v vodi in precedila ter to spila (eno čajno skodelico) lulat sem hodila celo noč na vsake 2 ure. Danes pa sploh nimam zatečenih nog hvala bogu pa še bolijo me ne. 

Lp

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
26.6.2012 11:25:55   
astrid1
Meni se je tudi uredilo. Veliko sem pila, masirala noge, tako da mi danes ni treba nikamor. Bom pa tale recept s petršiljem naslednjič probala!

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
26.6.2012 15:12:29   
HelenaLena
Jaz sem pa končno opravila izpit za licenco in smo v soboto malo nazdravili s penino. Spila sem nekje 3 deci vsega skupaj pa skadila par cigaret in zdaj mam fuuuul slabo vest user posted image . Upam, da nisem s tem nič škodila otročku!
Eno uro po tistem pa mi je postalo slabo, v smislu, da nisem več ničesar videla, lahko bi omedlela, če se nebi takoj ulegla in je bilo po tem vse vredu. Bla je vročina in predvidevam, da sem malo dehidrirala zaradi tiste popite penine, ki je nikakor nisem več vajena. Uff, me je fajn ustrašilo, ker sem prvič kaj takega doživela.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
26.6.2012 17:30:33   
astrid1
Glede na to, da si pač malo proslavila in da se to ne dogaja redno, si nikar ne očitaj. Seveda je vse v redu.

Čestitam za opravljen izpit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2861
26.6.2012 17:32:57   
HelenaLena
Hvala Astrid1! user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
28.6.2012 7:29:24   
myshm
Hej,
Čiba Ful vesela zate, zdaj pa srečno do konca držim pesti!!!
Jaz sem včeraj videla mojo pupiko sem mela pregled in mi je delal UZ sem dobila tri slikce dve celo v 3D jejjj, je rekel G da je ful živahna pa je čist mal migala glede na to kakšne počne, sem rekla to ni še nič ;-)

Drgač pa v tej vročini komaj čakam morje, morski zrak in plavanje upam da mi rata skupaj z druzino pobegnit za kak tedn, lep pozdravček vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2863
29.6.2012 17:01:11   
Piščanka
Še ena oktobrka user posted image

Rok imamo 22.10.
Do sedaj je vse okej, upamo, da tako ostane!

LP

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
29.6.2012 18:58:59   
HelenaLena
Super Piščanka! En dan pred mano user posted image

(odgovor članu Piščanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
29.6.2012 20:34:10   
pikica010
Super jaz imam tudi 23.10. rok. kako ste kaj punce men je vroče da nevem kam bi se dala naj rajši če bi lahko bi v hladilnik zlezla. Klimo lavfam napolno kadar me ni v stanovanju da mi hladi pa sploh zarad tamale da se ne prehladi. 

Lep večer še naprej! 
:-)

Lep pozdrav! Pikica

Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.6.2012 9:09:49   
darchy82

Sem šele zdaj videla tvojo objavo, ampak iskrene čestitke čiba user posted image user posted image user posted image

Želim ti vso srečo in zdravega user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.6.2012 16:23:12   
astrid1
Ja, vroče je, stopala imam spet kot en hobit. Ampak dokler se dobi lubenica, se ne dam!

Klime nimamo, ampak nekako preguramo z ventilatorjem. Pa saj tudi tale vročinski val ne bo trajal večno.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.7.2012 9:55:04   
Maša88
Ojla

No pa se vam pridružujem tudi jaz. Rok imam 22.10.2012, to bo moj drugi otrok.

Pri prvem sem imela težave z zatekanjem oziroma nabiranjem vode v telesu.... zredila sem se 35 kg user posted image
Zdaj za drugo nosečnost pa se mi dogajajo druge stvari sem v 25 tednu nosečnosti in me grozno boli spodnji del trebuha, križ in sramna kost, zraven tega mi je še slabo... do zdaj sem se zredila 3kg. Zanosila sem s 60kg zdaj jih imam 63kg. Trebuh imam vsaki dan manjši. A se mogoče še kateri to dogaja? Nasvet? V porodnišnico si ne upam it na pregled ker me je strah, da bom tam ostala user posted image ampak si to ne morem privoščit ker za prvega otroka dopoldne do 15h nimam varstva user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.7.2012 10:52:03   
Srčekgirll

Rok imam 1.3.2013 user posted image Zanosila sem po treh user posted image po SSuser posted image In tokrat verjamem, da bo vse okuser posted image

Uživajte punce, še malo, še malo, pa boste cartale, ni lepšega občutkauser posted image

WIIIIIIIIIIIII, čestitke.....želim ti da se vse lepo končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.7.2012 17:12:29   
astrid1
Veš, Maša88, včasih je potrebno poskrbeti zase, sploh če se ti zdi, da je kaj narobe. Pusti, da partner poskrbi za otroka. Vedno se najde rešitev. Mogoče pa kakšen sorodnik prevzame za dan ali dva.

Upajmo, da te bodo v porodnišnici pomirili, da je vse v redu.

(odgovor članu Maša88)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
6.7.2012 16:14:24   
Pattsy
Pozdravljene!
Tu pa tam vas malo spremljam in sem zelo vesela za vse kako vam mineva nosečnost. Še naprej vsem prijetno nosečnost.

Tudi meni je spet uspelo!! user posted image takoj ko sem se pomirila po ss in si rekla da je že moglo tako bit, nama je spet ratalo. Rok imam 4.3.
Uživajteuser posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
6.7.2012 21:23:50   
HelenaLena
Pattsy, čestitke! Želim ti vse najlepše! user posted image user posted image

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
7.7.2012 6:16:37   
astrid1
Bravo, Pattsy! Tudi jaz ti želim vse naj naj!!!!

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
8.7.2012 3:28:09   
HelenaLena
Evo, končno doma. Bli na Lentu in ufff zmatrana, kot že dooolgo ne... Pa še z dragim sva se zaročila, tako da je bil dolg, a nepozaben dan user posted image user posted image ! Mali veselo brca, zakaj ni že oktober user posted image ...
Lahko noč punce.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?