|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija
7.7.2012 14:09:26   
pramsky
Pozdravljene,
še jaz se vam pridružim tukaj, kot navijačica in čakajoča na čas za test ter seveda user posted image !user posted image
Super ste, berem vas že nekaj časa in se končno aktivno pridružujem...
S fantom sva z veliko željo in pripravljenostjo aktivno pričela z delomuser posted image ..s tem pa seveda takoj pride zmeda...vedno sem imela redno user posted image , za kak dan odstopa mogoče...po tisti, za katero sem že upala da bo zadnja, pa po dobrih 10 dneh dobim krvavitev, ki je bila sicer zelo šibka in brez značilnih znakov, trajala pa je ravno tako kot običajna. Sumim pa, da je do slednjega prišlo zaradi stresa, ki ga je povzročilo intenzivnejše ukvarjanje s športom. Tako, da kar računam od tu naprej, ne pričakujem nekje 24.7.user posted image ... okvirne datume sem si ogledala, zaradi lažjega opazovanja, zdaj pa nameravam brezskrbno in z ljubeznijo redno user posted image ..enkrat se bo že prijelouser posted image
Vsem vam želim veliko pozitivnih občutkov in pozitivnih znakcev!user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 151
7.7.2012 15:24:54   
Night
Kdaj je pa najbolj smiselno narediti test? A na dan, ko bi morala priti M, je že dovolj zanesljivo, če ga narediš? Kupila sem First Sign in včeraj mi je pokazal negativno, do predvidene M imam pa še 4 dni.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   [Brisano sporočilo]
7.7.2012 17:01:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Night)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
   [Brisano sporočilo]
7.7.2012 17:12:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
8.7.2012 9:23:24   
brioš
Živjo....

no kot veste sem jaz za julij že mimo...tako, da se sicer selim v avgustuser posted image . user posted image je mimo, tako, da AKCIJA..in bolje, da bo user posted image , ker gremo ravno v času user posted image na dopust. Ta mesec gremo praktično v 2 krog, oz skoraj 1 ( prejšni smo se lotili skoraj malo po O...).
Navijam pa za vse vas..držim pesti...user posted image ...uživajte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 155
8.7.2012 9:48:33   
Anonimen
Kar odpri temo za avgust user posted image .

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
8.7.2012 15:34:51   
Night
A jemlje katera slučajno Utrogestan? Zanima me, če z njim M pride kot običajno? Ginekologinja mi je naročila, naj ga jemljem 7 dni pred predvideno menstruacijo, če zanosim, nadaljujem, če pride M, pa preneham. Ampak zdaj pa nekje berem, da znajo Prometrium, Utrogestan ali Dabroston precej zmešat ciklus.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
8.7.2012 15:43:08   
curly
Hej hej.
Jaz sicer s temi zdravili še nimam izkušenj, ampak sem pa slišala že večkrat, da M nerada pride po njih. Če ti že zamuja, naredi test, da boš vedela, ali jih jemat naprej, ali prenehat.
Zanima me, če si to dobila recept, ali si brez recepta kupila?

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 158
8.7.2012 17:05:25   
Night
Ne zamuja mi še, predvidena je čez dva dni, ampak jst ponavadi vnaprej paničarim, zato sprašujem user posted image
Mi ginekologinja nič ni omenila, da M ne bi prišla, ko pa sem nekaj na internetu brala, pa ta zdravila zmešajo ciklus user posted image
Drugače sem zdravilo dobila na recept, mislim, da ga brez tega ne moreš kupiti, vsaj pri nas ne.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 159
8.7.2012 22:42:55   
mamica deklicam
Za utrogestan lahko povem iz prve roke, ker ga jemljem. Začneš 14. dan cikla po eno tableto zjutraj in eno zvečer. Nehaš 25. dan cikla. Potem pride user posted image . Meni ciklov ni zmešal, se pa na njegov račun sčistim v nekaj dneh. Ker prej sem imela krvavitve vsak mesec daljše, poleg tega pa tako šibke, da mi skoraj ne bi bilo potrebno menjavati vložkov.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 160
9.7.2012 7:32:02   
Lorna4
Pozdravljene user posted image
Se javljam po dopustu, smo včeraj prišli.. samo sporočam, da moja user posted image zaenkrat še ni prišla, bi pa mogla včeraj, ampak mislim da bom s testom še malo počakala, ker ponavad tko v dveh dneh potem sigurno pride...bomo videli.

pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nas čim več zagleda user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 161
9.7.2012 8:47:28   
mamica deklicam
lorna4 upam, da boš med user posted image , rabimo čimveč takih.

Sama imam občutek, da bo user posted image prišla ravno za konec tedna, ko gremo na morje. user posted image

Že sedaj študiram, kako bo to zneslo. Dva majhna vražička,ki ju bova lovila po celem kampu, jaz menjavanje tamponov... Če ne bom iz dopusta prišla bolj zmatrana, kot bom šle, pa tudi nič ne rečem.
Poleg tega gremo prvič v štiričlanski zasedbi in nimam pojma koliko in kaj naj spakiram.

Pa kaj se pritožujem. NA MORJE GREMO user posted image user posted image kamor nismo šli že prejšni dve leti. No nekateri ga sploh ne vidijo.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 162
9.7.2012 10:33:31   
LittleSun
Na hitro pozdravim in se javim. Brat nimam časa, so me zasuli z delom...že prvi dan mi ne dajo dihat.
Smo se imeli super na dopustu, sproščeno, edino sločkali smo bolj malo (pa je bil ravno čas O),ker je bil tamali z nama v postelji user posted image user posted image pa nič hudega, morda smo pa le ujeli trenutek. Sem čisto odklopila in mi zelo paše tako.

stiskam pestke za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 163
9.7.2012 11:04:05   
Lorna4
Pa mi ne bo treba testa kupit, user posted image se že nakazuje z rdečkastim izcedkom, tko da samo še čakam da se čist ulije in se selim v naslednji krog.
stiskam pesti naprej za vse ostale user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 164
9.7.2012 11:50:57   
srečki
Pozdravljene punce,

se vam lahko pridružim tudi jaz :) Jaz pričakujem user posted image 23.07. sicer sem bila na dopustu in vse odklopila, slončkala sva takrat k nama je pasal...tako, da bomo videli kmalu rezultat.

Prosila bi še če me lahko date med navijačice....mater stiskam pestke za vse, najbolj pa za vse stare borke. DEJMO punce :)

LEP DAN

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 165
9.7.2012 12:46:54   
curly
LS, pogrešali smo te!
Upam, da si napolnila baterije! user posted image
Lorna, nimam besed. Mi je zelo žal. user posted image
srečki, upam, da ga boš ta krog dočakala! Stiskam pesti!

No, mi pa se bližamo O, sicer nimamo veliko upanja, ker naravno bo težka, ampak poskusimo pa lahko, a ne?
Drug teden pičimo na morje, da bo tistih 14 dni čakanja na user posted image ali user posted image čim krajših! user posted image Mogoče bo pa morski zrak pripomogel k temu, da se prime!user posted image

Malo je žalostno s seznamom. user posted image A nismo rekle, da bo julij čisto rozast!!! Še malo pa bomo na polovički pa nimamo še nobene user posted image !? user posted image
Upam, da vas čim več nalula user posted image in da popravite žalostno statistiko zadnjih mesecev! user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 166
9.7.2012 13:03:58   
Anonimen
No še 8 dni pa bomo vedeli ali smo kaj naredili ali ne

pošiljam toooooooonoooooooooooo pozitivne energije!!

apropo ovulacija....jaz ovulacije ne čutim nikoli, kakšno špikanje ali kaj podobnega. a ve jo vedno čutite al kako?

anonimnauser posted image

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
9.7.2012 13:26:12   
srečki
Anonimen držim pestke da bo.

Drugaeč pa jaz vedno čutim O, sem ravno v teh dnevih. Včeraj sva z mojim morala nekam it, pa sem mu rekla, čutim O in sva še prej slončkala user posted image

Je pa tko, da je prej nisem čutila, od prve nosečnosti pa vse čutim. Nikoli nisem uporabljala O testov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
9.7.2012 14:02:17   
mamica deklicam
curly nisi dobro pogledala seznama: imamo že eno user posted image , drugače se bo pa šele sedaj začelo bolje dogajati, ko nas je več, ki čakamouser posted image aliuser posted image . Tako da močno upam, da bo čimveč nalulanihuser posted image

držim pesti za vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 169
9.7.2012 15:44:41   
curly
Pa res. Jaz sem samo seznam pogledala, ne pa tudi spodaj, ko piše nosečke! Vseeno nas je daleč premalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 170
9.7.2012 15:51:47   
Tippi
Mene za petega že brišete, ni bilo nič! Tisti datumček na koncu meseca pa ostaja.

Navijam za vse!!user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 171
9.7.2012 19:36:15   
Arual
Hey.

Mene kr v modro. Tečka se je že poslovila. Selimo se v avgust.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.7.2012 8:10:08   
Anonimen
Tippi in Arual user posted image user posted image user posted image

anonimenuser posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
10.7.2012 8:42:02   
Lorna4
Punce koliko časa ponavad pri vas traja, ko se vam user posted image prvič začne nakazovati z izcedkom, pa da se vam potem dokončno ulije? Ker jaz sem bila po včerajšnjem izcedku sigurna da se bo še včeraj ulila, pa po tistem ni bilo nobenega sledu več, sicer se mi zdi da bo prišla, ker me skos mal trebuh boli, pa mozolji so me napadli kot me ponavadi pred user posted image , se mi pa še ni naredil da bi tkole trajal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.7.2012 9:54:27   
srečki
Lorna4 user posted image user posted image user posted image mogoče si pa imela samo vgnezditveno.....jaaaaaaaaa, bom kr čestitala :)

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?