|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija
10.7.2012 10:14:06   
Lorna4
ja, ko bi vsaj blo, ampak prejle na wc se je pa vlila user posted image ...me je očitno mal shecala, no ampak vsaj vemo pri čem smo in gremo lahko naprej v boj, kajne user posted image je treba bit mal pozitiven, sej nam bo vsem uspelo user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.7.2012 10:27:48   
srečki
Lorna4 user posted image user posted image user posted image itak, da nam bo :) Superca za tvojo pozitivnost. Uh sem že skoraj 100% bila prepričana, da bo to to.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.7.2012 10:44:03   
Shana86
Brioš, Arual, Lorna4 objemčke za vse tri *** Verjamem, da bo avgust bolj uspešen!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 178
10.7.2012 12:39:27   
curly
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.7.2012 17:50:59   
witch

PRIČAKUJEMO user posted image   ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.7.
Powerpuff user posted image

3.7.
tamala86
anonimnauser posted image

5.7.
Tippiuser posted image

8.7.

Lorna4 (5.krog)user posted image

10.7.
Niri
Mincaa

11.7.
Sa.je
klopek

13.7.
nova anonimna (6. krog)
MajaJulija

14.7.
mamica deklicam
črtica1

15.7.
lidik
Tammyv

16.7.
Shana86
Anonimna user posted image

17.7.
Žabica86
anonimna user posted image

19.7.
LittleSun (20. krog)

20.7.
niinii (6. krog)

24.7.
pramsky

23.7.
srečki

27.7.
curly

31.7.
Tippi
rozi55

x.7.
Arualuser posted image
tana01 (1.krog)
tiana
briošuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 30

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, Sa.je, tana01,
čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch

< Sporočilo je popravil witch -- 10.7.2012 17:52:35 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.7.2012 17:55:14   
witch
Jaz bi prosila, da tista, ki ureja seznamček vnaša vse podatke. Ker to prej je bila ena klobasa. Polovico stvari je manjkalo, poleg tega pa ni bila nobena pobarvana. Potem pa je to ena nepregledna zmašnjava.

Hvala.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 181
10.7.2012 18:20:57   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Jaz bi prosila, da tista, ki ureja seznamček vnaša vse podatke. Ker to prej je bila ena klobasa. Polovico stvari je manjkalo, poleg tega pa ni bila nobena pobarvana. Potem pa je to ena nepregledna zmašnjava.

Hvala.

user posted image
user posted image
Se strinjam! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.7.2012 19:51:11   
HeLenčica
Zakaj pa mene še ni med navijačicami?! Navijaaaaaaaam, punce moje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 183
10.7.2012 20:53:28   
witch

PRIČAKUJEMO user posted image   ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.7.
Powerpuff user posted image

3.7.
tamala86
anonimnauser posted image

5.7.
Tippiuser posted image

8.7.

Lorna4 (5.krog)user posted image

10.7.
Niri
Mincaa

11.7.
Sa.je
klopek

13.7.
nova anonimna (6. krog)
MajaJulija

14.7.
mamica deklicam
črtica1

15.7.
lidik
Tammyv

16.7.
Shana86
Anonimna user posted image

17.7.
Žabica86
anonimna user posted image

19.7.
LittleSun (20. krog)

20.7.
niinii (6. krog)

24.7.
pramsky

23.7.
srečki

27.7.
curly

31.7.
Tippi
rozi55

x.7.
Arualuser posted image
tana01 (1.krog)
tiana
briošuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 30

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, Sa.je, tana01,
čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch, HeLenčica

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 184
10.7.2012 20:55:58   
witch
HeLenčica zato ker je to bila cela klobasa brez začetka in konca user posted image Napaka je popravljena. Sem prebrala da boste imeli fantička user posted image čestitam user posted image kako pa buhi raste?

curly kako se ti držiš?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.7.2012 21:15:55   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Za utrogestan lahko povem iz prve roke, ker ga jemljem. Začneš 14. dan cikla po eno tableto zjutraj in eno zvečer. Nehaš 25. dan cikla. Potem pride user posted image . Meni ciklov ni zmešal, se pa na njegov račun sčistim v nekaj dneh. Ker prej sem imela krvavitve vsak mesec daljše, poleg tega pa tako šibke, da mi skoraj ne bi bilo potrebno menjavati vložkov.

Jaz ga jemljem od 21. do 28. dne, ker ginekologinja ni vedela, kdaj imam ovulacije. Če ga začneš prehitro jemati, moti ovulacijo. Drugače sem imela pa ta ciklus enkrat vmes rjavkast izcedek, tako da sem upala, da je vgnezditvena, včeraj se je pa kar od nekje ulilo (in to na plažiuser posted image ), pa sem imela celo življenje prva dva dni menstruacijo po par kapljic, ulilo se je šele 3. dan. No, ja, očitno je tale utrogestan zrihtal, da je tako kot je treba.

Grem tudi jaz v avgust, ampak sem rekla, da se ne bom več toliko sekirala. V času ovulacije bom ravno na dopustu, tako da bo to mogoče kaj bolj spodbudno. Manj ko sem na internetu in manj ko imam dostopa do različnih informacij, boljše se počutim, ker se ne ukvarjam toliko s tem.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 186
10.7.2012 23:05:32   
curly
witch, mi pridno user posted image , ampak smo z mislimi že na 3. IUI in na razgovoru za IVF.
Drug teden greva na morje, da se malo sprostiva, drugače pa uživava v družbi drug drugega in se imava rada. user posted image
Kaj pa ti? Kaj imaš planirano za naprej? A si bila na Klomifenu zdaj?

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 187
11.7.2012 9:54:03   
HeLenčica

HeLenčica zato ker je to bila cela klobasa brez začetka in konca user posted image Napaka je popravljena. Sem prebrala da boste imeli fantička user posted image čestitam user posted image kako pa buhi raste?

Naj bi bil fantek, bomo videli kaj bodo rekli na morfologiji, še vedno pa se lahko zgodi da pride ven punčka user posted image . Trebušček ja....mi ga je v zadnjem tednu kar "razneslo". Sem že komaj čakala da zraste user posted image

Curly moja in ostale stare borke! Držim pesti user posted image user posted image . "Nove" ne rabite moje pomoči user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.7.2012 10:02:06   
LittleSun
dan

vidim da je cela zmeda na seznamčku odkar me niuser posted image user posted image ampak žal se moram odpovedat tej funkciji, ker mi ne znese, da bi ga urejala, nimam časa niti sledit, kaj šele seznmček urejat. Pri nas je za čas dopustov namesto malo bolj na izi, zaradi nadomeščanj še večja gužva. Sedaj nadomeščam eno, od petka naprej pa kar tri, je nastala zmeda pri datumih in so "po pomoti" vsi napisi istočasno dopust user posted image user posted image

Imam neke prebavne motnje (zaprtje) in me tako boli že 4 dni, da o user posted image ne morem niti razmišljat, tako da smo ta mesec pomoje zamudili vse, kar se je zamuditi dalo. Pa nič za to, naslednji mesec me čaka prvi posvet v neplodnostni in bomo videli kako naprej user posted image user posted image

šibam dalje delat....čakam na rozike, navijamuser posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.7.2012 10:44:49   
*viva*
Hej babike!

Ste se že stopile? Jooj, pri nas je tako vroče, klilma ne zmore...kuham se že 10 dni cele dneve...,morja pa nisem še niti povohala,ko je toliko dela. Upam, da se danes uspem malo namočit... :)

Drugače pa witch mene tudi prosim med navijačice user posted image user posted image user posted image

Aja, je moj dragi imel danes andrloga..njegov rezultat je svetoven, samo 2% "lenob" ostalo vse polno gibljivi. Zdaj pa res čakam 9.8., da vidim kaj je to z nama in kdaj štartamo...

Kje pa so rozike?? Polivam z roza barvo, ker je zgleda spet nekam odtekla... gremo,gremo,gremouser posted image user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.7.2012 11:23:06   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: *viva*

Aja, je moj dragi imel danes andrloga..njegov rezultat je svetoven, samo 2% "lenob" ostalo vse polno gibljivi. Zdaj pa res čakam 9.8., da vidim kaj je to z nama in kdaj štartamo...

juhuhuhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image super, sedaj pa akcijauser posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
11.7.2012 11:45:45   
witch
curly vidva kar uživajta. V evidenci sta, na IUI bosta šla, doma pa lahko itak pridno vadita mogoče pa bo kaj. Saj drugega, kot sprijazniti se in začeti uživati ni.
Pri nama gre vse po polžje. Klomifena mi ni dala za naprej. Tak da sem jaz že februarja nehala z njim. Ga pa imam doma, mi ga je ena kolegica ki je zanosila dala. Pa ne vem če ga naj sama jemljem ali ne. Do konec avgusta bi mogla imeti izvide od laparo. In zdaj ko pride M takoj po njej greva na dopust. Tak da če me ta mesec pokličejo bom mogla odpovedati. Ker jaz ne morem od aprila doma sedeti in čakati če se komu zazdi da sem lahko jaz na vrsti ali ne. Enostavno moram živeti naprej.
Sem pa iz tiste popolne pozitive prišla nekam v totalni pesmizem. Sploh se mi ne da več. Prav zaskrbi me, ko pomislim, kaj vse bom mogla dati v MB skozi in kak bom jaz to prenesela. Bom dovolj močna?

Helenčica user posted image user posted image user posted image za buhija. Počasi pa se bo moglo nekaj videti. Ja fantič pa lahko kaj hitro postane punčka user posted image Ah, pa saj ni važno, samo da je detece zdravo.

LittleSun samo da si se na dopustu spočila, da ste uživali, mogoče so pa bile to zadnje počitnice v troje. Pa boste imeli naslednje leto zraven malega kričača.

viva ja tudi naše klime ne delajo dovolj hitro. In v mansardnem stanovanju je katastrofa. Mi prav paše da je za ti dve stopinji bolj hladno user posted image
Seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za plavačke.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.7.2012 11:49:30   
lidik
evo mene se končno lahko malo javim...Jaz ne vem kaj je s tem računalnikom tu v službi, ampak nikakor mi noče odpreti RR-ja, kaj šele kakšnega foruma, ali da bi lahko kaj napisala, ko pridem pa domov, pa naš mali razgrajač v polnem pogonu (jaz res ne vem kje jemlje energijo pri tej vročini), pa še nekaj si je zdaj umislil, da bi pa on ratal ponočnjak in imamo že več kot en teden borbe za spat, ker ga pred enajsto sploh do postelje ne dobiva, potem pa še kakšna urca da zaspi.....in ko končno zaspi, midva padeva v posteljo čisto ubita....tako da user posted image je skoraj misija nemogoče - no ok, smo v času O se vseeno potrudili, tako da malo upanja še vseeno ostaja. 

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 193
11.7.2012 12:48:17   
mamica deklicam
jaz že nestrpno čakam konec tedna. Nobenega znaka, da prihajauser posted image , tako da upam, da je to user posted image v tej hudi vročini prineslo rezultate. Saj tavelika že nekaj mesecev govori, da ona bi pa bratca. No kaj pravite, takim otroškim željam je pa potrebno ustreči ali ne?

vsem pa ki jim ni ratalo veliko user posted image user posted image in navijam za vas in seveda za vse nas

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 194
11.7.2012 14:21:01   
lidik
aha tej želji pa je res treba ustreči ja. user posted image Stiskam pestke, da znakov in user posted image ne bo še dolgo !!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
11.7.2012 14:35:44   
črtica1
ojla,

pri meni nič ne kaže kaj bo user posted image ali user posted image neki spika pa spet ne pa utrujena sem skoz..sam spala bi..user posted image prvic sem vedla da je to to zdj pa res sploh brez filinga..jutr greva na morje upam da se spravm mal k seb in ne bom k cuna. test bom delala u soboto če je še ne bo..sporočim pa u torek ko prideva nazaj.

držim pesti za vse!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 196
11.7.2012 14:36:29   
mamica deklicam
hvala lidik. Se strinjam s tabo. Pravi da sestrico že ima in bi bratca. Upam, de se ji bo želja uresničila, čeprav se sedaj že več kot pol leta matrava in če kmalu ne bo uspelo, bom po dopustih šla do ginekologinje. Mi je marca rekla, da naj po pol leta pridem nazaj, če ne bo nič.
Če pa bi bilo lani vse v redu, bi sedaj že najmanj en mesec zibali.

Nisem pa še obupala in kakor sem rekla, sem za vsako vesela, ki ji bo uspelo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 197
11.7.2012 15:02:25   
lidik
a res? no pa stiskam pesti, da bo zdaj se pokazal velik plus, da bo zrastel "lulček" in da se bo sestrici uresničila velika želja !!!!

jaz tudi upam, da se bo pri nas kmalu kaj prijelo, ker drugače mene tudi čaka obisk G. Bi pa tudi mi imeli že dober mesec staro štručko doma, če bi šlo vse tako kot bi moralo. IN naš razgrajač bi že bil veliki bratec.

Neposredna povezava do sporočila: 198
11.7.2012 17:15:19   
curly

curly vidva kar uživajta. V evidenci sta, na IUI bosta šla, doma pa lahko itak pridno vadita mogoče pa bo kaj. Saj drugega, kot sprijazniti se in začeti uživati ni.
Pri nama gre vse po polžje. Klomifena mi ni dala za naprej. Tak da sem jaz že februarja nehala z njim. Ga pa imam doma, mi ga je ena kolegica ki je zanosila dala. Pa ne vem če ga naj sama jemljem ali ne. Do konec avgusta bi mogla imeti izvide od laparo. In zdaj ko pride M takoj po njej greva na dopust. Tak da če me ta mesec pokličejo bom mogla odpovedati. Ker jaz ne morem od aprila doma sedeti in čakati če se komu zazdi da sem lahko jaz na vrsti ali ne. Enostavno moram živeti naprej.
Sem pa iz tiste popolne pozitive prišla nekam v totalni pesmizem. Sploh se mi ne da več. Prav zaskrbi me, ko pomislim, kaj vse bom mogla dati v MB skozi in kak bom jaz to prenesela. Bom dovolj močna?

Draga moja witch, vem kako se počutiš. Poglej iz druge strani, tam ti bodo pomagali in rezultat bo user posted image ! Jaz razmišljam, da so oni edina pot do zanositve in vse upe polagam v njih. Ful velik plus imajo zato, ker so izredno prijazni. Jaz jih večkrat kontaktiram s kakšnim vprašanjem kar po mailu in mi vedno prijazno odgovorijo!
Vem, da boš dovolj močna, ker je želja zelo velika in zato smo marsikaj pripravljene dati skoz. Boš videla, ko boš enkrat user posted image boš na vse te tegobe pozabila oz. najprej boš rekla, da je bilo vredno, čez nekaj časa pa boš pozabila, kako težko pot si prehodila, da si prišla do user posted image .
Ne vem zakaj se nam to dogaja, tudi jaz imam zadnje čase več slabih dni, kot sem jih imela včasih, ampak še vseeno govorimo o nekaj dneh na mesec, tako da še ni krize. user posted image
Če ti bo hudo, nam potoži, bomo jokale skupaj, ko bo treba in tudi veselile se bomo s tabo, ko boš sporočila najlepšo novičko! Drži se! user posted image

A je katera naročila teste nosečnosti na http://www.plodnost.si/? V kolikem času ste jih dobile?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 199
12.7.2012 9:56:06   
lidik
tetka witch kot ti je curly že zelo lepo napisala itak da ne smeš obupat in ne metat puške v koruzo in tisti pesimist tudi naj gre nekam - oprimizem, voljo in moč. Ko ti je bo zmanjkalo, ko boš na tleh, ko boš rabila pogovor, ramo za jokat, karkoli itak veš kje nas najdeš !!! In tudi veš, da ti stojimo ob strani, da ti vse želimo, da čimprej zagledaš tudi ti tisti dve magični črtici, da tudi ti čimprej dobiš svojo štručko v roke. Ja življenje je kruto - to je res, da tistim, ki si ne želijo in jim je dete v breme, ne da tistim, ki bi vse naredili za svoje sonček. Oziroma ne, se popravlja, tudi tistim da, samo na žalost morajo tisti iti skozi marsikaj. Witch jaz vem, da boš tudi ti mamica, da boš tudi ti dobila svojega sončka, in ja vem, da boš dovolj močna, ker imej skoz pred očmi, da skozi vse kar greš, greš iz razloga, grez zato, da boš dobila najlepše darilo kar jih lahko dobiš !!!! hej babika, če pa rabiš pogovor, pa pokliči, kadarkoli !!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?