Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.7.2012 10:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je FS negativen.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.7.2012 11:10:24
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Danes je FS negativen. Čakaj, čakaj, ne tako hitro. CB je bil pozitiven, po mojem mnenju se pa na FS glih ni za zanest. Jaz bi še počakala. Upanje umre zadnje!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.7.2012 12:10:49
|
|
|
|
ROXY_
|
Anonimna pojdi na krvnega....Boš najbolj za ziher vedla, kaj je na stvari Moja izkušnja z zanesljivostjo FS ni najboljša...dvakrat lažni rezultat, nekje sem celo prebrala, če je preveč hormona, tudi ne pokaže +... Držim pesti zate... Takole pa se pakiramo na težko pričakovani dopust, bebico dajem malce na stran, ker me spravlja ob živce tole čakanje in upanje v prazno...Ko bo pač bo.....al kaj??? Lepo se imejte in uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.7.2012 16:31:28
|
|
|
|
tanja26
|
Naredi CB digitalen. Tam ti sigurno pokaže ali si noseča ali nisi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.7.2012 16:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, v lab pojdi, ne pa da zapravljaš denar za nešteto testov, potem ti pa še vsak pokaže drugače in se psihiraš za brezveze. V labu boš dobila točno številko, kolk imaš hormona v krvi in bo vse jasno, kje si :) .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.7.2012 22:10:56
|
|
|
|
Tippi
|
Anonimna kako je? Kaj novega? Pri meni pa še nič od . Poskušam se prepričevat, da pač zamuja (5.7.delam test), kar sploh ne bi bilo nenavadno, ampak po drugi strani pa upam, čeprav si ne želim in nočem upat, ker potem je razočaranje preveliko
< Sporočilo je popravil Tippi -- 3.7.2012 22:11:58 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.7.2012 22:58:43
|
|
|
|
Powerpuff
|
Bi se vam pridružila... ne pričakujem že 2.7. drugač ampak mi je prejšni mesec tudi zamujala 2 dneva in me "razveselila" s poznim prihodom. Konec aprila sem prenehala s KT in čakamo na Ne vem še kdaj bom delala test... Sm na nekaj takega kot ti Tippi. Vso srečo pri delanju testa, naj M kar izgine za nekaj časa...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.7.2012 23:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tippi, pri meni nič kaj novega. Test je bil negativen, jutri ga ponovim z jutranjim urinom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 6:18:09
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Powerpuff Bi se vam pridružila... ne pričakujem že 2.7. drugač ampak mi je prejšni mesec tudi zamujala 2 dneva in me "razveselila" s poznim prihodom. Konec aprila sem prenehala s KT in čakamo na Ne vem še kdaj bom delala test... Sm na nekaj takega kot ti Tippi. Vso srečo pri delanju testa, naj M kar izgine za nekaj časa... Obvezno sporoči. Danes smo 4tega! Tudi tebi želim, da čim prej ugledaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 6:19:57
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tippi, pri meni nič kaj novega. Test je bil negativen, jutri ga ponovim z jutranjim urinom. No, čakam na poročilo. Jaz bom test delala čez vikend, če do takrat ne bo , čeprav si vedno znova rečem, enega testa več ne naredim, ker samo zapravljam denar
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 7:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Negativno. Saj sem pricakovala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 7:18:13
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Negativno. Saj sem pricakovala. Zdej sem pa še jaz zmedena Zakaj ne greš še na krvni test, da ti ne gredo živčki v maloro? Tole vmes je najslabše. Tudi če nisi , boš vsaj vedela pri čem si. Če pa si, bomo pa nazdravili Samo pogumno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 9:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
V Petek grem na krvnega, sem se ze dogovorila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 11:54:40
|
|
|
|
lidik
|
Anonimna stiskam pesti v petek, da bo krvni pokazal pozitivno!!! Drugače pa pri nas so dnevi, ko bi se naj na veliko , ampak v tej vročini - ufffff Tak da tudi ta mesec ne upam, na nič kaj vzpodbudnih rezultatov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 15:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse bi dala, da bil bil v petek krvni pozitiven, ampak se tako bojim upati. Kar slišim že, žal, niste noseči. Skrbi me samo, da ni bil kak SS ali IMN. No, saj to se da na krvnem tudi ugotovit. Če pa bo nič od nič (kar tudi pričakujem), bomo pa veselo še naprej in upam, da se nam kmalu posreči!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 16:23:29
|
|
|
|
Tippi
|
Lidik res je vroče za slončkanje, ampak zvečer, tist pa gre anonimna, v petek bom stiskala pesti res močno, da boš pozitivna!! hkrati pa upala tudi zase. Sem prav čudne volje. En trenutek pravim, da bom test delala čez vikend, drug trenutek, da bom v petek, spet tretji trenutek da bom jutri, čisto sem že zmešana. Bolj ko se bliža (vsaj mislim, da se), bolj mi raste upanje, da pa je mogoče tokrat ne bo in zagledam . Ali katera sploh razume, kaj sem povedala Mi je pa že od jutra slabo. In spet smo pri teh nosečniških znakih, ki nam v glavi zrastejo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 18:13:06
|
|
|
|
*viva*
|
Aloha babuške! Evo mene po dolgem času. malo je bila gužva, malo je bilo pauze, malo je štekal računalnik.... No, tečka je seveda prišla in na srečo tudi že odšla Ta mesec samo navijam, ker ne bo nič časa za , sem jaz službeno na morju... Drugače pa sem se pravzaprav že sprijaznila, da septembra štartamo s stimulacijo, bomo videli kaj bodo 9.8. povedali, da nam natanko sledi. Je pa z nami skoraj 2 leti stara pupa (mrzla nečakinja), ki mi vsak dan znova pokaže kako luštno je, ko imaš takšnega malega navihanca ob sebi. Vsem pošiljam za srečo in veeeelikooo ta mesec. Bodite pridne kto vedno, naj vam ne bo preveč vroče in sej veste, nasmešek v srčku dela čudeže Lp
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 19:55:15
|
|
|
|
Powerpuff
|
hej haj... ma jst sm šla pa kar po test in se je pokazal velik + tako da vlivam pogum tudi ostalim in držim pestke in navijam da uspe tudi vam!!! in se potem skupaj veselimo in selimo na temo pričakujemo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2012 21:56:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 4.7.2012 23:05:44
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Powerpuff hej haj... ma jst sm šla pa kar po test in se je pokazal velik + tako da vlivam pogum tudi ostalim in držim pestke in navijam da uspe tudi vam!!! in se potem skupaj veselimo in selimo na temo pričakujemo ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 7:58:59
|
|
|
|
Tippi
|
Prišla Ostajam pa še vedno v temu mesecu. Naslednje ne čakam med 29. in 31.7. Pravzaprav vedno večjo zmešnjavo imam in težko napovem kdaj je ne bo. Konec meseca enkrat Upanje me zapušča
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 7:59:58
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Powerpuff hej haj... ma jst sm šla pa kar po test in se je pokazal velik + tako da vlivam pogum tudi ostalim in držim pestke in navijam da uspe tudi vam!!! in se potem skupaj veselimo in selimo na temo pričakujemo Čestitam! Vsaj ena lepa novička in vzpodbuda za vse nas! Lepo nosečnost želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 8:41:09
|
|
|
|
witch
|
Čestitke novi nosečki Vse, ki vas je obiskala pa Mene pa na seznamček pod navijačico navijam za vse vas, da bo julij čim bolj roza. Čeprav v tej vročini je včasih res misija nemogoče še zvečer je soparno kot Drugače pa jaz tudi ta mesec ne upam nič preveč. Ker imam dolge cikle, vem, da O še ni bilo in da bo prišla po vsej verjetnosti takrat, ko bo dragi za en teden odsoten. Probajte čim bolj uživati v tej vročini, jaz sem z mislimi že na morju
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 8:44:44
|
|
|
|
lidik
|
Anonimna če bi bila IMN bi bolelo ko hudič, tako da to bi 100 % vedela, da je nekaj narobe. Tippi , ampak glavo pokonci in še vedno ostaja upanje da bo ta mesec !!!! Powerpuff jejjjjjjj bravo, čestitam za otvoritev "roza sezone v mesecu juliju" Super lepih in čarobnih .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 8:46:32
|
|
|
|
lidik
|
Tetka witch ku ku...., kaj si tu????? Te pogrešam, ker se nič več ne oglasiš !!!! Hmmmm kam pa spet dragi gre????? Pa ravno ob neprimernem času.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Še enkrat IME ZA FANTKA ... Lubici... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!ADAM (
37%)
ARON (
18%)
LUKAS (
35%)
RUBEN (
11%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!