|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija
3.7.2012 10:51:35   
Anonimen
Danes je FS negativen. user posted image

(odgovor članu MajaJulija)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
3.7.2012 11:10:24   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Danes je FS negativen. user posted image

Čakaj, čakaj, ne tako hitro. CB je bil pozitiven, po mojem mnenju se pa na FS glih ni za zanest. Jaz bi še počakala. Upanje umre zadnje!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
3.7.2012 12:10:49   
ROXY_
Anonimna pojdi na krvnega....Boš najbolj za ziher vedla, kaj je na stvari user posted image

Moja izkušnja z zanesljivostjo FS ni najboljša...dvakrat lažni rezultat, nekje sem celo prebrala, če je preveč hormona, tudi ne pokaže +...
Držim pesti zate...
Takole pa se pakiramo na težko pričakovani dopust, bebico dajem malce na stran, ker me spravlja ob živce tole čakanje in upanje v prazno...Ko bo pač bo.....al kaj???
Lepo se imejte in uživajte!!!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 103
3.7.2012 16:31:28   
tanja26
Naredi CB digitalen. Tam ti sigurno pokaže ali si noseča ali nisi.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 104
3.7.2012 16:57:31   
Anonimen
Joj, v lab pojdi, ne pa da zapravljaš denar za nešteto testov, potem ti pa še vsak pokaže drugače in se psihiraš za brezveze. V labu boš dobila točno številko, kolk imaš hormona v krvi in bo vse jasno, kje si :) .

(odgovor članu tanja26)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
3.7.2012 22:10:56   
Tippi
Anonimna kako je? Kaj novega?

Pri meni pa še nič od user posted image . Poskušam se prepričevat, da pač zamuja (5.7.delam test), kar sploh ne bi bilo nenavadno, ampak po drugi strani pa upam, čeprav si ne želim in nočem upat, ker potem je razočaranje preveliko user posted image

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 3.7.2012 22:11:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
3.7.2012 22:58:43   
Powerpuff
Bi se vam pridružila... ne pričakujem že 2.7. drugač ampak mi je prejšni mesec tudi zamujala 2 dneva in me "razveselila" s poznim prihodom. Konec aprila sem prenehala s KT in čakamo na user posted image Ne vem še kdaj bom delala test... Sm na nekaj takega kot ti Tippi. Vso srečo pri delanju testa, naj M kar izgine za nekaj časa...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 107
3.7.2012 23:05:05   
Anonimen
Tippi, pri meni nič kaj novega. Test je bil negativen, jutri ga ponovim z jutranjim urinom.

(odgovor članu Powerpuff)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
4.7.2012 6:18:09   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Powerpuff

Bi se vam pridružila... ne pričakujem že 2.7. drugač ampak mi je prejšni mesec tudi zamujala 2 dneva in me "razveselila" s poznim prihodom. Konec aprila sem prenehala s KT in čakamo na user posted image Ne vem še kdaj bom delala test... Sm na nekaj takega kot ti Tippi. Vso srečo pri delanju testa, naj M kar izgine za nekaj časa...

Obvezno sporoči. Danes smo 4tega! Tudi tebi želim, da čim prej ugledaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 109
4.7.2012 6:19:57   
Tippi

Tippi, pri meni nič kaj novega. Test je bil negativen, jutri ga ponovim z jutranjim urinom.

No, čakam na poročilo. user posted image
Jaz bom test delala čez vikend, če do takrat ne bo user posted image , čeprav si vedno znova rečem, enega testa več ne naredim, ker samo zapravljam denar user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
4.7.2012 7:13:21   
Anonimen
Negativno.
user posted image
Saj sem pricakovala.user posted image

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
4.7.2012 7:18:13   
Tippi

Negativno.
user posted image
Saj sem pricakovala.user posted image

Zdej sem pa še jaz zmedena user posted image Zakaj ne greš še na krvni test, da ti ne gredo živčki v maloro? Tole vmes je najslabše. Tudi če nisi user posted image , boš vsaj vedela pri čem si. Če pa si, bomo pa nazdravili user posted image Samo pogumno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
4.7.2012 9:16:24   
Anonimen
V Petek grem na krvnega, sem se ze dogovorila.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
4.7.2012 11:54:40   
lidik
Anonimna stiskam pesti v petek, da bo krvni pokazal pozitivno!!!

Drugače pa pri nas so dnevi, ko bi se naj na veliko user posted image , ampak v tej vročini - ufffff user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak da tudi ta mesec ne upam, na nič kaj vzpodbudnih rezultatov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
4.7.2012 15:39:57   
Anonimen
Vse bi dala, da bil bil v petek krvni pozitiven, ampak se tako bojim upati. Kar slišim že, žal, niste noseči. Skrbi me samo, da ni bil kak SS ali IMN. No, saj to se da na krvnem tudi ugotovit. Če pa bo nič od nič (kar tudi pričakujem), bomo pa veselo user posted image še naprej in upam, da se nam kmalu posreči!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
4.7.2012 16:23:29   
Tippi
Lidik res je vroče za slončkanje, ampak zvečer, tist pa gre user posted image

anonimna, v petek bom stiskala pesti res močno, da boš pozitivna!! hkrati pa upala tudi zase.

Sem prav čudne volje. En trenutek pravim, da bom test delala čez vikend, drug trenutek, da bom v petek, spet tretji trenutek da bom jutri, čisto sem že zmešana. Bolj ko se bliža user posted image (vsaj mislim, da se), bolj mi raste upanje, da pa je mogoče tokrat ne bo in zagledam user posted image . Ali katera sploh razume, kaj sem povedala user posted image user posted image user posted image

Mi je pa že od jutra slabo. In spet smo pri teh nosečniških znakih, ki nam v glavi zrastejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
4.7.2012 18:13:06   
*viva*
Aloha babuške!

Evo mene po dolgem času. malo je bila gužva, malo je bilo pauze, malo je štekal računalnik.... user posted image

No, tečka je seveda prišla in na srečo tudi že odšla user posted image

Ta mesec samo navijam, ker ne bo nič časa za user posted image , sem jaz službeno na morju...user posted image

Drugače pa sem se pravzaprav že sprijaznila, da septembra štartamo s stimulacijo, bomo videli kaj bodo 9.8. povedali, da nam natanko sledi.

Je pa z nami skoraj 2 leti stara pupa (mrzla nečakinja), ki mi vsak dan znova pokaže kako luštno je, ko imaš takšnega malega navihanca ob sebi.

Vsem pošiljam user posted image user posted image za srečo in veeeelikooo user posted image ta mesec.

Bodite pridne kto vedno, naj vam ne bo preveč vroče in sej veste, nasmešek v srčku dela čudeže user posted image

Lp

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 117
4.7.2012 19:55:15   
Powerpuff
hej haj...

ma jst sm šla pa kar po test in se je pokazal velik + user posted image user posted image user posted image
tako da vlivam pogum tudi ostalim in držim pestke in navijam da uspe tudi vam!!! in se potem skupaj veselimo in selimo na temo pričakujemo

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   [Brisano sporočilo]
4.7.2012 21:56:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 119
4.7.2012 23:05:44   
curly

hej haj...

ma jst sm šla pa kar po test in se je pokazal velik + user posted image user posted image user posted image
tako da vlivam pogum tudi ostalim in držim pestke in navijam da uspe tudi vam!!! in se potem skupaj veselimo in selimo na temo pričakujemo

ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 120
5.7.2012 7:58:59   
Tippi
Prišla user posted image user posted image

Ostajam pa še vedno v temu mesecu. Naslednje ne čakam med 29. in 31.7.
Pravzaprav vedno večjo zmešnjavo imam in težko napovem kdaj je ne bo. Konec meseca enkrat user posted image

Upanje me zapušča user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 121
5.7.2012 7:59:58   
Tippi

hej haj...

Čestitam! Vsaj ena lepa novička in vzpodbuda za vse nas! Lepo nosečnost želim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 122
5.7.2012 8:41:09   
witch
Čestitke novi nosečki user posted image user posted image

Vse, ki vas je obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa na seznamček pod navijačico user posted image navijam za vse vas, da bo julij čim bolj roza.
Čeprav v tej vročini je včasih res misija nemogoče user posted image še zvečer je soparno kot user posted image

Drugače pa jaz tudi ta mesec ne upam nič preveč. Ker imam dolge cikle, vem, da O še ni bilo in da bo prišla po vsej verjetnosti takrat, ko bo dragi za en teden odsoten.

Probajte čim bolj uživati v tej vročini, jaz sem z mislimi že na morju user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 123
5.7.2012 8:44:44   
lidik
Anonimna če bi bila IMN bi bolelo ko hudič, tako da to bi 100 % vedela, da je nekaj narobe.

Tippi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak glavo pokonci in še vedno ostaja upanje da bo ta mesec !!!! user posted image user posted image user posted image

Powerpuff jejjjjjjj bravo, čestitam za otvoritev "roza sezone v mesecu juliju" user posted image user posted image user posted image user posted image Super lepih in čarobnih user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 124
5.7.2012 8:46:32   
lidik
Tetka witch ku ku...., kaj si tu????? Te pogrešam, ker se nič več ne oglasiš !!!!
Hmmmm kam pa spet dragi gre????? Pa ravno ob neprimernem času. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Še enkrat IME ZA FANTKA ...
Lubici

... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!

ADAM (37%)

ARON (18%)

LUKAS (35%)

RUBEN (11%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!