Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 8:50:28
|
|
|
|
ROXY_
|
Punca hvala za vse objemčke!!! Ejla- bravo bravo, bravo, čudovita novička, srečno in uživaj teh 9 mesecev!!! MinkaP objem!! Uživaj na morju!! Lidik čakamo novičke... viva kaj novega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 11:18:21
|
|
|
|
witch
|
lidik vas pa pusti čakati danes Lidik mi je včeraj javila tole: Gestacijska vrečka je primerna za 5 tednov. Sigurno je tam kje mora biti, utripa oz. ploda še ni. Naslednji pregled ima spet v četrtek. Tak da še naprej držimo pesti, da mamica v četrtek vidi srčka in bo pomirjena lahko začela uživati v nosečnosti.
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 11:29:49
|
|
|
|
Tippi
|
Sem se morala na hitro oglasit. Zjutraj delala testek, čeprav kar precej kmalu, ampak je bila ena črtica komaj vidna. Res zelo zelo zelo slabo vidna. Se u bistvu ne bom nič veselila, ker je lahko tudi lažni test. Znakov pa nobenih, razen občasnih vrtoglavic, ampak to se pri meni itak pogosto pojavlja v času PMS Naslednji test delam naslednji vikend, do takrat bom pa še naprej uživala v dopustu Vsem ostalim pa prijetne poletne dni in veliko plusekov!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 14:49:19
|
|
|
|
*viva*
|
Tippi, črtica je črtica Kdaj pa je ne pričakuješ? Pri meni ni nič novega ampak mislim, da se že napoveduje, sodeč po razpoloženju... Če je ne bo do torka v torek lulam...takrat bo rezultat že sigurno pravilen Sicer sem se pa sprijaznila, da bo potrebno počakati...velike upe polagam na avgustovski pregled v bolnici... in pa na O testke, po 3 letih sem se jih le poslužila Pa še maca me čaka, da jo pričnem konzumirat Tak da je zdaj dost heca, resno bomo zagrabili, dragi pa bo tudi dobil prepoved vikend izletov brez mene Sem prepričana, kot sem že napisala, da bo pri Lidik vse kot mora biti in prav je, da nas pusti čakati ima zagotovo pametnejše in prijetnejše delo Kakšne imate plane za vikend? Mi bomo lenarili pa malo gremo obiskat Prekmurje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 15:21:51
|
|
|
|
Ejla
|
MinkaP in srečki ...kot sem že rekla, več slončkanja v avgustu!!! Uživajte morje in vaše seksi može Viva navijamo za torek. Lidik ti pa kar mirno, ob naslednjem pregledu bo že lepo videt srček!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 16:20:38
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *viva* Tippi, črtica je črtica Kdaj pa je ne pričakuješ? Uf. Zapleteno. Sicer je ne pričakujem konec meseca, te dni enkrat (od danes pa do konca meseca - imam kar veliko zmešnjavo zadnje mesece), ampak glede na splet okoliščin, RTG obdelava, sem zaprosila, da se me briše iz seznama, in sem bila bolj ZA da pride. Zdaj pa sem v dilemi in sploh se nočem veselit. V kakšnih drugih okoliščinah, bi bila tudi meglene črtice zelo vesela, tako pa Po drugi strani pa, ne bom nič komplicirala. Test ponovim drug vikend in bomo videli kje smo. Viva in ostale, ja, dost heca!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 17:48:41
|
|
|
|
lidik
|
Ejla čestitam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi končno ena rozika več !!!!!! Tippi črtica je črtica kot je že ena rekla. Ki bo seveda čez par dni močno močno močno vidna !!!!! witch hvala, ker si javila namesto mene. Meni danes v službi spet ni in ni odprlo foruma, tako da nisem imela nobene osnovne možnosti, da vam javim prej. Jah, jaz bom pa očitno imela četrtkovem zmenke z G. Pa nič hudega, grem tudi še kdaj vmes če je treba, samo da bo vse ok. Ampak zdaj sem pa že ful pomirjena. Mi je G dala eno slikico, je rekla, da mi to za tiste trenutke ko mi bo vse dol padlo in bom začela na slabo študirat, da naj si le to slikco pogledam, in mislim, na to, da nama bo naslednji četrtek že nekdo mahal od tam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 27.7.2012 19:52:00
|
|
|
|
črtica1
|
Ojla, najprej česttike vsem nosečkam:) mene barvajte v modro.. smo že v novih bojih in ..včeraj se je vlil bel tok prihaja ovulacija.bomo pridni pa upamo da nardimo družbo bratrančku.. se vam še kaj javim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 28.7.2012 8:30:26
|
|
|
|
witch
|
PRIČAKUJEMO ALI : SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČKE:4 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, Sa.je, tana01, čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch, HeLenčica, Katte
|
|
RE: II pričakujemo Julija 30.7.2012 7:39:37
|
|
|
|
*viva*
|
Doobroo jutroo! Kako smo preživeli vikend? Danes že spet ponedeljek... Pri nas je bil vikend prekratek nimo uspelo postoriti vsega kar smo si zadali, hehe. No, da ne pozabim, grem tudi jaz v modro, je zjutraj prihrumela, sicer nenavadno tiho ampak se bojim da je le zatišje pred viharjem. Tako da zdaj še bolj nestrpno pričakujemo 9. avgust, ko imava pregled. Sicer pa štartava z glavo gor v 30 i neki krog. Naj vam sije sonček! Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 30.7.2012 9:25:08
|
|
|
|
HeLenčica
|
Babe moje!!! Vidim, da ste zelo pridne! čestitke obema novima nosečkama . Stare borke, imam predlog: vsaka naj se roza obarva en mesec, prav? Pa recimo, da je bil julij od Katte (ne recimo, to je dejstvo, a ne punca?), avgust naj bo pa od LittleSun, Mladike, srečki, Vive, oreh, curly in vem, da sem katero od vas pozabila. Pa saj veste katere ste. Tippi, najprej še enkrat čestitke, naj ti pa povem nekaj: tudi če si imela RTG to še ne pomeni nobene katastrofe (po Pušenjaku), ker tako zgodaj v nosečnosti gre na vse ali nič. Torej, če si noseča in se je plodek obdržal z njim ne bo nič narobe. V primeru kakšnih okvar se nosečnost ne obdrži. Zato se ne sekiraj, naredi CB da boš še bolj ziher in UŽIVAJ V !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 30.7.2012 9:57:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce! Že nekaj časa vas spremljam in vse čestitke 4 naj bodo lepi meseci nosečnosti Ker že nekaj časa delava , me zanima ali uporabljate oz. kakšne metode imate po ? Malo smešno vprašanje, vendar upam, da ga bo katera delila z mano Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 30.7.2012 16:22:18
|
|
|
|
Ejla
|
Anonimna,ne vem ali si mislila kakšne položaje al kaj. Jst sem upoštevala samo ovulacijo in na srečo točno vem kdaj jo imam in kateri jajčnik je kriv zanjo, ker jo čutim, ampak to vem šele zdaj ko sem pridno sledila temu, prej sem pač mislila , da je tista bolečina sam mal prebavna motnja. No, ko sem vedla, da je O sva veselo , pa poskrbela za vrhunec seveda( kar je vedno dobrodošlo) ter čimbolj uživala in po sexu sem še mal poležala preden sem se šla stuširat. Drugo se je pač samo poklopilo. Srečno pri planiranju!
< Sporočilo je popravil Ejla -- 30.7.2012 16:23:14 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 30.7.2012 17:08:03
|
|
|
|
Shana86
|
Ejla, čestitam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 30.7.2012 22:45:47
|
|
|
|
Sa.je
|
hei punce! sem se vrnila z dopusta tako lepo je bilo, da bi še kar malo ostala na morju. Zelo sem bila vesela, ko sem videla, da imamo v Juliju 4 nosečke - čestitam vsem moja se je seveda kot ponavadi tudi tokrat pokazala v vsem svojem sijaju, zdaj pa tako ali tako nič ne prilčakujem, ker se moram avgusta prijavit za histeroskopsko operacijo, da mi odstranijo pregrado. Tako, da sva midva še kar na pavzi in do nadaljnega bo tako ostalo, po operaciji pa ima, da rata!! avgusta bo namreč tudi eno leto od kar sem prvič zanosila in potem septembra žal splavila...ampak mi se na damo in VEM, da se mi bo kmalu izpolnila največja želja.... Navijam za vse vas, še posebej za stare borke, da čimprej zagledate tisti prelepi
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.8.2012 20:10:46
|
|
|
|
niinii
|
No jaz sem z morja. Moja :sm_evil: se je po 4 dneh zamude prikazala, sem v ponedeljek 23. delala test, je bil -, v torek popoldan se je pa prikazala. Tako da gremo v 7. krog. Naslednje ne pričakujem recimo 24.8. vzamem 2 dni z rezervo. Ampak imam vsaj eno dobro novico. Na morju me je moj dragi zaročil. Wiiiiiiii.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 3.8.2012 20:16:51
|
|
|
|
Shana86
|
niinii čestitam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.8.2012 15:33:59
|
|
|
|
rozi55
|
Evo mene, konc uživancije, prišli z morčija, že kar zamujala, se doma hitro polulala, belina kot na moji riti, ker ne spravim deca na nudl plažo in evo, danes je pritekla. Tako da mene v modro, če bo še katera kaj urejala seznamček, jaz pa direkt v september, v 25. mesec garanja . Klomifena ne bom več jedla, ker mi je našopal kandido na ful, tako da bom šla raje na bioresonanco in dieto (se kar smilim sama sebi ), ampak po moje je bolj pametno, da se prepucam, ker če že zakisanost ne pobije vseh spermijev in se slučajno kaj spoji, se pa ne more dobro vgnezdit, 2 splava se mi pa zdi, da sta zadost. Tako, zdaj je na vrsti pucanje pa akcija ( v bistvu druge vrste pucanje ) Drugače pa Katte moja draga, iskrene iskrene čestitke. Zdaj si že 100 let srečka nosečka, ampak sem imela ornk odklop od civilizacije in je jako pasal. Lepo nosečnost ti želim, pa prekrasno štručko, itak boš pa top mami, ker si top ženskica. Srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?