Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 9:46:52
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Powerpuff hej haj... ma jst sm šla pa kar po test in se je pokazal velik + tako da vlivam pogum tudi ostalim in držim pestke in navijam da uspe tudi vam!!! in se potem skupaj veselimo in selimo na temo pričakujemo čestitam jeeeeeeeeeeeej , lepo in mirno nosečnost, ter zdravega otročka!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 11:24:43
|
|
|
|
witch
|
tetka lidik evo me veš da tudi jaz tebe pogrešam. hihihi sve imele debate midve Počasi pa bi lahko padla ena kavica spet? Tvoj malček je bil takrat ko smo se videli še čisto mičkena pikica zdaj pa je verjetno že pravi moški. Moj dragi pa zdaj za spremembo hitro pride nazaj Veš, če ti po resnici povem, me sploh ne gane ker gre ob tistem času. Ker tak ali tak verjetno ne bi bilo nič. Pa ne nisem obupala. AMpak brez pomoči verjetno nebo šlo....
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 12:57:18
|
|
|
|
lidik
|
JAAAAAAAAAAAAAAA tetka witch kavica !!!! Zdaj pa se že res tako dolgo pogovarjava, da bi bil že skrajni čas!!!! In zdaj ko tvojega dragega ne bo, bi si lahko en dan vzela čas in se pripeljala do nas. Sej bomo lepo skrbeli za tebe. In verjemi da ob našem navihancu, ki ima itak "ose v riti" ti niti malo ne bo dolgčas. Drugače pa uffff najine debate....te so pa bile ja. Bo res treba nekaj ukrenit v tej smeri !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 13:56:29
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce, čisto na hitro sem se pokazala ter da sporočim da še vedno upam na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Test delam naslednji teden v nedeljo - torej 15.7.. Na seznamu sem sicer 17. ampak to je vedno moja rezerva in upanje, če prvi test ne pokaže 2 ćrtici Vsem ki čakate z mano veliko No in še simptomi: Kaj pa vem? Kar nekaj me vleče in cuka. Neboleče, a čutim kot da me špika ! Sam tega špikanja sem imela vsak mesec toliko, da ga imam že dovolj ! Mislim, da je to špikanje znak za prihod . Ko špikanja ne bo bom srečka . Vse ostalo je pri meni nespremenjeno ! Komaj čakam na rezultat.
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 14:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa morem malo potožit. Sem tista nesrečnica, ki je v enem dnevu nalulala plus in dve črtici, naslednji dan pa BELINA! Ne vem, ali si domišljam, ZELO VERJETNO, DA SI, ampak na cajte imam kakšne zelo blage krče v trebuhu. To je edina stvar, ki se mi dogaja. Nimam bolečih prsi, nimam slabosti, apetit sem sicer imela povišan, ampak ga nimam več, limonade se mi sicer skoz lušta in jo pijem, ampak to jo vedno poleti, ker je to edina pijača, ki me odžeja, tako da to ne more bit znak, lulat hodim normalno, tako da NIČ OD NIČ, samo tisti majhni krči, ki so verjetno PLOD MOJE DOMIŠLJIJE! Vse bi dala, da bi jutri krvni pokazal, da sem nosečka, ampak VEM, da ne bo... Samo ni mi jasno, kaj je bilo s tistim plusom in dvema črticama... Saj vem, da sta slabo vidni, ampak vidni pa sta pa še nikoli nisem imela pozitivnega testa v dveh letih in pol!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 14:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti želim, da bi ti pokazalo veliiiko betaHCG hormona v krvi , ampak po mojem je tako: ali sta bila testa lažno pozitivna (baje je tudi to možno, čeprav redko, glede na obljubljeno zanesljivost), ali pa si bila noseča in je nosečnost žal zelo hitro propadla in je bila tista menstruacija v bistvu splav :( . Dr. Pušenjak tule piše, da ima betaHCG 2 dni razpolovne dobe (ko recimo pada po splavu), kar bi se verjetno ujemalo z rezultatti tvojih testov ... http://med.over.net/forum5/read.php?19,1026030
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 14:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi na to sem že pomislila... V bistvu, če bi šlo za splav, bi vsaj vedela, da mi je enkrat uspelo zanosit in bi imela več upanja za naslednjič. Mogoče, ali pa tudi ne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 16:45:03
|
|
|
|
Shana86
|
Čakaj kako že, test si delala osmi dan cikla? Potem je lahko zaznal tudi LH vrh pred O in so tile krčki ubistvu ovulacija? Pač ena od možnosti... Vseeno močno držim pesti zate, da se je zadnji test zmotil in boš ju3 fulllll vesela Čestitke vsem za pluske Jaz sem ravno po O. Upam, da nama je tokrat uspelo, obenem pa sem ravno spremenila delovno mesto in je bilo ta teden čisto preveč stresen. Katero dete pa bi želelo biti spočeto v takem?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 16:45:23
|
|
|
|
Powerpuff
|
hvala vsem za čestitke... držim pesti tudi za vas!!! Naj vam poletje prinese željene
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 17:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Shana86, ne vem, če je nosečniški test občutljiv na ovulacijo (LH), po mojem je samo na betaHCG? To bi bla šele zmeda .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 17:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Shana, težkoverjetno. Moja O je med 17, in 19. dnem in je bila zadnjih par ciklov točna. Vem, ker so me spremljali v neplodnostni. Med ovulacijo ponavadi nimam krčev pač pa me špika v jajčnikih, skratka, drugačen občutek. Kot sem že rekla, verjetno si namišljam. Hvala za pestke! Tudi jaz držim zate, da se je prijelo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 17:30:06
|
|
|
|
Shana86
|
Če se prav spomnim, je nosečnostni test sicer občutljiv na betaHCG, lahko pa navzrkižno reagira tudi s po zgradbi podobnimi hormoni (LH, TSH...). Aha, če imaš tako redne O, najbrž res ni to. Ja no, kakorkoli filozofiramo, jutri bo trenutek resnice Srečno in hvala ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 5.7.2012 19:31:05
|
|
|
|
Tippi
|
Anonimna še čisto malo in boš vedela, kaj se dogaja! Držim pesti za še naprej!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2012 8:25:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 10:57:26
|
|
|
|
lidik
|
Anonimna kje si?????? Čakamo na rezultate.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 11:03:48
|
|
|
|
Tippi
|
Anonimna zdejle nekje po luftu skače od veselja (ja, do zadnjega sem optimist)!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 11:09:17
|
|
|
|
witch
|
lidik veš, da si želim že enkrat dobiti na tej kavici. Ampak da pridem do vas pa je misija nemogoče V nedeljo sem varuška, cel teden imam obveznosti, dopoldne delam, popoldne pa ena predavanja, tak da me do petih ni. Nadlednji vikend pa že dragi pride nazaj. Pa še šparati morava za dopust Kako pa je vaš mali razgrajač? Saj se sploh ne slišimo več da bi si osnovne stvari povedale
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 13:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam dobre novicke! Zdravnik je rekel, da je verjetno bil zgodnji splav in da se veliko nosecnosti tako konca pa sploh ne vemo, ker pac dobimo M. Nisem razocarana, ker se bliza O in z njo nove moznosti! Mislim na vas in navijam za pluse! LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 13:43:53
|
|
|
|
črtica1
|
Ojla se mene lahko na seznam. Smo bli kr pridni pa bomo vidl kaj smo nardil.test je pokazal ovulacijo. Anonimna pri meni je bilo isto aprila test pozitiven potem pa nic in je blo nekaj hormona se vedno prisotnega. Ne pricakujem je 14.7 bomo pa na morju tk da se vlozkov upam da ne bomo rabil.dons pa zacenjam dopust..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 13:56:45
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nimam dobre novicke! Zdravnik je rekel, da je verjetno bil zgodnji splav in da se veliko nosecnosti tako konca pa sploh ne vemo, ker pac dobimo M. Nisem razocarana, ker se bliza O in z njo nove moznosti! Mislim na vas in navijam za pluse! LP ampak kot praviš tukaj je O in nove možnosti! Gremo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 13:57:26
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: črtica1 Ojla se mene lahko na seznam. Smo bli kr pridni pa bomo vidl kaj smo nardil.test je pokazal ovulacijo. Anonimna pri meni je bilo isto aprila test pozitiven potem pa nic in je blo nekaj hormona se vedno prisotnega. Ne pricakujem je 14.7 bomo pa na morju tk da se vlozkov upam da ne bomo rabil.dons pa zacenjam dopust.. Jaz tudi upam, da tokrat ne bom rabila vložkov na dopustu Stiskam pesti za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 20:34:42
|
|
|
|
Shana86
|
Škoda Zdaj pa akcija!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 21:44:01
|
|
|
|
Shana86
|
Ah brez veze, meni se že začenja pms, boleče bradavice itd. Očitno spet ne bo nič, najbrž bo prišla celo prej Teče peti mesec in sem totalno naveličana vsega. Kako se ve vlečete iz takih depresivnih trenutkov? Jaz se po navadi lotim kake stvari, da se zaposlim, včasih pa mi niti do tega ni in bi se najraje nekam zvlekla in jokala. Vem, saj 5 mesecev še ni toliko, ampak se vse bolj bojim, da je mogoče z nama kaj narobe in, iskreno povedano, ne vem, če bi zdržala vse, kar temu sledi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 21:54:15
|
|
|
|
Night
|
Shana, kako pa veš, da je PMS in da niso nosečniški znaki? A ni to ful podobno? Drugače pa tudi jaz upam, da se je kaj prijelo ta mesec. Še 4 dni bom jemala Utrogestan, potem pa naredim test. Poskušava sicer šele 2. krog, a ker imam endometriozo, moram čimprej zanositi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 6.7.2012 22:30:54
|
|
|
|
Shana86
|
Zato ker sem šla že skozi vse mogoče nosečniške znake, vključno z zamudo sicer redne , in ne verjamem več v to. Saj sem večino časa optimistična, včasih pa mi takole vse pade dol... Naveličana pač. Držim pesti zate
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?