Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 7.7.2012 14:09:26
|
|
|
|
pramsky
|
Pozdravljene, še jaz se vam pridružim tukaj, kot navijačica in čakajoča na čas za test ter seveda ! Super ste, berem vas že nekaj časa in se končno aktivno pridružujem... S fantom sva z veliko željo in pripravljenostjo aktivno pričela z delom ..s tem pa seveda takoj pride zmeda...vedno sem imela redno , za kak dan odstopa mogoče...po tisti, za katero sem že upala da bo zadnja, pa po dobrih 10 dneh dobim krvavitev, ki je bila sicer zelo šibka in brez značilnih znakov, trajala pa je ravno tako kot običajna. Sumim pa, da je do slednjega prišlo zaradi stresa, ki ga je povzročilo intenzivnejše ukvarjanje s športom. Tako, da kar računam od tu naprej, ne pričakujem nekje 24.7. ... okvirne datume sem si ogledala, zaradi lažjega opazovanja, zdaj pa nameravam brezskrbno in z ljubeznijo redno ..enkrat se bo že prijelo Vsem vam želim veliko pozitivnih občutkov in pozitivnih znakcev!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 7.7.2012 15:24:54
|
|
|
|
Night
|
Kdaj je pa najbolj smiselno narediti test? A na dan, ko bi morala priti M, je že dovolj zanesljivo, če ga narediš? Kupila sem First Sign in včeraj mi je pokazal negativno, do predvidene M imam pa še 4 dni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2012 17:01:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2012 17:12:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 8.7.2012 9:23:24
|
|
|
|
brioš
|
Živjo.... no kot veste sem jaz za julij že mimo...tako, da se sicer selim v avgust . je mimo, tako, da AKCIJA..in bolje, da bo , ker gremo ravno v času na dopust. Ta mesec gremo praktično v 2 krog, oz skoraj 1 ( prejšni smo se lotili skoraj malo po O...). Navijam pa za vse vas..držim pesti... ...uživajte
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 8.7.2012 9:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar odpri temo za avgust .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 8.7.2012 15:34:51
|
|
|
|
Night
|
A jemlje katera slučajno Utrogestan? Zanima me, če z njim M pride kot običajno? Ginekologinja mi je naročila, naj ga jemljem 7 dni pred predvideno menstruacijo, če zanosim, nadaljujem, če pride M, pa preneham. Ampak zdaj pa nekje berem, da znajo Prometrium, Utrogestan ali Dabroston precej zmešat ciklus.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 8.7.2012 15:43:08
|
|
|
|
curly
|
Hej hej. Jaz sicer s temi zdravili še nimam izkušenj, ampak sem pa slišala že večkrat, da M nerada pride po njih. Če ti že zamuja, naredi test, da boš vedela, ali jih jemat naprej, ali prenehat. Zanima me, če si to dobila recept, ali si brez recepta kupila?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 8.7.2012 17:05:25
|
|
|
|
Night
|
Ne zamuja mi še, predvidena je čez dva dni, ampak jst ponavadi vnaprej paničarim, zato sprašujem Mi ginekologinja nič ni omenila, da M ne bi prišla, ko pa sem nekaj na internetu brala, pa ta zdravila zmešajo ciklus Drugače sem zdravilo dobila na recept, mislim, da ga brez tega ne moreš kupiti, vsaj pri nas ne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 8.7.2012 22:42:55
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Za utrogestan lahko povem iz prve roke, ker ga jemljem. Začneš 14. dan cikla po eno tableto zjutraj in eno zvečer. Nehaš 25. dan cikla. Potem pride . Meni ciklov ni zmešal, se pa na njegov račun sčistim v nekaj dneh. Ker prej sem imela krvavitve vsak mesec daljše, poleg tega pa tako šibke, da mi skoraj ne bi bilo potrebno menjavati vložkov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 7:32:02
|
|
|
|
Lorna4
|
Pozdravljene Se javljam po dopustu, smo včeraj prišli.. samo sporočam, da moja zaenkrat še ni prišla, bi pa mogla včeraj, ampak mislim da bom s testom še malo počakala, ker ponavad tko v dveh dneh potem sigurno pride...bomo videli. pošiljam da nas čim več zagleda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 8:47:28
|
|
|
|
mamica deklicam
|
lorna4 upam, da boš med , rabimo čimveč takih. Sama imam občutek, da bo prišla ravno za konec tedna, ko gremo na morje. Že sedaj študiram, kako bo to zneslo. Dva majhna vražička,ki ju bova lovila po celem kampu, jaz menjavanje tamponov... Če ne bom iz dopusta prišla bolj zmatrana, kot bom šle, pa tudi nič ne rečem. Poleg tega gremo prvič v štiričlanski zasedbi in nimam pojma koliko in kaj naj spakiram. Pa kaj se pritožujem. NA MORJE GREMO kamor nismo šli že prejšni dve leti. No nekateri ga sploh ne vidijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 10:33:31
|
|
|
|
LittleSun
|
Na hitro pozdravim in se javim. Brat nimam časa, so me zasuli z delom...že prvi dan mi ne dajo dihat. Smo se imeli super na dopustu, sproščeno, edino sločkali smo bolj malo (pa je bil ravno čas O),ker je bil tamali z nama v postelji pa nič hudega, morda smo pa le ujeli trenutek. Sem čisto odklopila in mi zelo paše tako. stiskam pestke za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 11:04:05
|
|
|
|
Lorna4
|
Pa mi ne bo treba testa kupit, se že nakazuje z rdečkastim izcedkom, tko da samo še čakam da se čist ulije in se selim v naslednji krog. stiskam pesti naprej za vse ostale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 11:50:57
|
|
|
|
srečki
|
Pozdravljene punce, se vam lahko pridružim tudi jaz :) Jaz pričakujem 23.07. sicer sem bila na dopustu in vse odklopila, slončkala sva takrat k nama je pasal...tako, da bomo videli kmalu rezultat. Prosila bi še če me lahko date med navijačice....mater stiskam pestke za vse, najbolj pa za vse stare borke. DEJMO punce :) LEP DAN
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 12:46:54
|
|
|
|
curly
|
LS, pogrešali smo te! Upam, da si napolnila baterije! Lorna, nimam besed. Mi je zelo žal. srečki, upam, da ga boš ta krog dočakala! Stiskam pesti! No, mi pa se bližamo O, sicer nimamo veliko upanja, ker naravno bo težka, ampak poskusimo pa lahko, a ne? Drug teden pičimo na morje, da bo tistih 14 dni čakanja na ali čim krajših! Mogoče bo pa morski zrak pripomogel k temu, da se prime! Malo je žalostno s seznamom. A nismo rekle, da bo julij čisto rozast!!! Še malo pa bomo na polovički pa nimamo še nobene !? Upam, da vas čim več nalula in da popravite žalostno statistiko zadnjih mesecev!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 13:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No še 8 dni pa bomo vedeli ali smo kaj naredili ali ne pošiljam toooooooonoooooooooooo pozitivne energije!! apropo ovulacija....jaz ovulacije ne čutim nikoli, kakšno špikanje ali kaj podobnega. a ve jo vedno čutite al kako? anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 13:26:12
|
|
|
|
srečki
|
Anonimen držim pestke da bo. Drugaeč pa jaz vedno čutim O, sem ravno v teh dnevih. Včeraj sva z mojim morala nekam it, pa sem mu rekla, čutim O in sva še prej slončkala Je pa tko, da je prej nisem čutila, od prve nosečnosti pa vse čutim. Nikoli nisem uporabljala O testov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 14:02:17
|
|
|
|
mamica deklicam
|
curly nisi dobro pogledala seznama: imamo že eno , drugače se bo pa šele sedaj začelo bolje dogajati, ko nas je več, ki čakamo ali . Tako da močno upam, da bo čimveč nalulanih držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 15:44:41
|
|
|
|
curly
|
Pa res. Jaz sem samo seznam pogledala, ne pa tudi spodaj, ko piše nosečke! Vseeno nas je daleč premalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 15:51:47
|
|
|
|
Tippi
|
Mene za petega že brišete, ni bilo nič! Tisti datumček na koncu meseca pa ostaja. Navijam za vse!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 9.7.2012 19:36:15
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Mene kr v modro. Tečka se je že poslovila. Selimo se v avgust.
|
|
RE: II pričakujemo Julija 10.7.2012 8:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tippi in Arual anonimen
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 10.7.2012 8:42:02
|
|
|
|
Lorna4
|
Punce koliko časa ponavad pri vas traja, ko se vam prvič začne nakazovati z izcedkom, pa da se vam potem dokončno ulije? Ker jaz sem bila po včerajšnjem izcedku sigurna da se bo še včeraj ulila, pa po tistem ni bilo nobenega sledu več, sicer se mi zdi da bo prišla, ker me skos mal trebuh boli, pa mozolji so me napadli kot me ponavadi pred , se mi pa še ni naredil da bi tkole trajal...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 10.7.2012 9:54:27
|
|
|
|
srečki
|
Lorna4 mogoče si pa imela samo vgnezditveno.....jaaaaaaaaa, bom kr čestitala :)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?