HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene. Zanima me, ce ima katera podobno izkusnjo kot jaz. S fantom se trudiva ze 2 leti, naredila sem ze malo morje testov, vsi negativni do danes! Danes sem 8. dan cikla, sicer je M bila, ampak skoraj neboleca, kar pa se pri meni NE dogaja. Navadno 1.&2. dan prelezim na mocnih tabletah, tokrat nisem, krvavitev pa je bila normalna. Danes me je nekaj bolel trebuh in kar nekaj mi pravi ze 3 dni, naj naredim test... FS mi je danes pokazal 2 crtici Ful sem zmedena, ker teoreticno ni moznosti, da bi bila noseca, ce sem pravkar imela M! A mislite, da bi lahko pokazal O? Moji cikli so drugace dolgi okoli 30 dni, tako da je tudi za O prehitro. Naj se povem, da je ta druga crtica mocnejsa od kontrolne, nobena pa ni ful mocna!? Cez 2 dni definitivno ponovim z jutranjim urinom, ampak zanimajo me vase izkusnje z FS! JE ZE IMELA KATERA LAZNO POZITIVNEGA? za vsak odgovor bom hvalezna. LP, anonimna Mislim, da ni lažno pozitiven, še posebej ne, če jih je TOLIKO pozitivnih. Tisto pač ni bila M ampak vgnezditvena krvavitev in danes je 8. dan po vgnezditvi, zato so testi pozitivni. ČESTITAM, kar verjami testom!!!