|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
22.6.2012 11:56:09   
Matkurja
Vijolica, tale je brez sladkorja in brez mleka http://www.milupa.si/bzk_riz.html

Jaz sem tudi kupovala v DM. Sem imela nek popust izkoristit in sem tudi že prej kupovala. Samo na cukr sem bila pa res pozorna. Imam pa bio hirse (proso) od DM in mi je tudi fajn. Tole s sadjem kombinirano pa... jaz bom verjetno sama dodala. Zmečkaš banano, al pa jabolko naribaš pa je. V uno "za lahko noč" pa ne verjamem. a misliš, da bi otrok potem dlje spal al kaj?

Naš Lojzek je imel pa včeraj zvečer žur. Ob 10h sva ga dala v posteljico pa ni in ni zaspal dokler nisva tudi midva prišla spat (pol polnoči). Se je premetaval, tako da je bil enkrat čisto dol v vznožju posteljice, ga dam nazaj k vzglavju, čez nekaj časa je bil z glavo pri vznožju... sva se mu samo smejala. Potem sva pa rekla, da je dost heca. Sem šla rečt lahko noč še enkrat in sva ga pustila, da je malo jokcal (samo se ni drl, se je prav videlo, da hoče izsilit) pa sem ga pustila par minut, pol sm šla spet tja pa spet par minut več. No, pol smo šli pa vsi spat. Je takoj zaspal. Mogoče je blo krivo tudi to, ker ponavadi pustiva odprta vrata, zdaj sva jih pa zaprla, ker je bil če ne prepih.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
22.6.2012 11:58:48   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Kako 50? Men kaže predračun 48,99, se pravi 49. Pa če plačam po predračunu je še en evro manj. Pa men poštar vsak paket tako prinese, tudi če ni za plačat.

Draga, še poštna provizija, ki znaša slab euro user posted image user posted image
Ja, poštar ti prinese- če si doma in če se njemu da hodit do vrat.. Se je že zgodilo, da je kar listek pustil v nabiralniku pa sem potem morala do 14-15ure čakat za ga it dvignit.. A prava muka mi je pa hodit na pošto, ker moram potem rihtat varstvo za tamalo ali pa dat nekomu denar in naj gre plačat user posted image

Zato pa sem jih že ene parkrat najurila. ZDaj so vsi prijazni ko mi prinesejo v 3. štuk paket. Pa kar precej na tak način naročam.

No, da še povem.. mi pošljejo predračun pa ista cena kor po povzetju. Sem jim takoj poslala mail nazaj, da piše na spletni strani drugače in so popravili. Bogve koliko jih takole ogoljufajo.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
22.6.2012 12:01:29   
Matkurja

Jaz pa ne zaupam preveč plačevanju preko klika in se tudi ne trudim tako plačevat.. Moja teta ima vedno kašne probleme.. Že 5 let odkar plačuje preko klika, ji vedno pošiljajo opomine, a plačuje vse sproti user posted image user posted image

Zato pa jaz nisem več pri NLB. Pri šparkase dela vse tipitopi. Še varčevanja si vse sproti sama urejam.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
22.6.2012 13:47:58   
vijolica2

Vijolica, tale je brez sladkorja in brez mleka http://www.milupa.si/bzk_riz.html

Ravno tole sem danes kupila,ker nisem bila pozorna. In ta se dela z mlekomuser posted image Jaz ga pa dojim in nimam črpalke, aptamil mi je pa škoda kupovati. Te bio se mislim da vse delajo z formulo.

Moram kupiti tole../Users/user/Pictures/iPhoto Library/Modified/2012/22.6.2012/IMG_8838.jpg... sem gledala v DM samo je bila neka čudna etiketa kjer ni pisalo da je brez dodatnega sladkoruser posted image

uf sem jezna naseuser posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
22.6.2012 13:57:47   
kimica86

Zato pa jaz nisem več pri NLB. Pri šparkase dela vse tipitopi. Še varčevanja si vse sproti sama urejam.

Mi smo pri Banki Koper user posted image user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
22.6.2012 13:58:19   
Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Ravno tole sem danes kupila,ker nisem bila pozorna. In ta se dela z mlekomuser posted image Jaz ga pa dojim in nimam črpalke, aptamil mi je pa škoda kupovati. Te bio se mislim da vse delajo z formulo.

Moram kupiti tole../Users/user/Pictures/iPhoto Library/Modified/2012/22.6.2012/IMG_8838.jpg... sem gledala v DM samo je bila neka čudna etiketa kjer ni pisalo da je brez dodatnega sladkoruser posted image

Pa saj lahko kupiš manjšo pakungo AM, ni treba lih kilske.
Ja, tele deklaracije so včasih tko napisane, da se ne da vsega razbrat. Pa moraš glih od Milupe kašico kupit? Saj imajo tudi druge firme, brez sladkorja in z mlekom, ziher se najde.
Recimo tole http://www.hipp.si/otroska_prva_probioticna_mlecna_kasica

< Sporočilo je popravil Matkurja -- 22.6.2012 13:59:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 2781
22.6.2012 14:00:38   
Matkurja

Mi smo pri Banki Koper user posted image user posted image

A se spletna banka od Koprske banke tudi imenuje klik? Zato sem mislila, da si pri NLB.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
22.6.2012 14:03:18   
ronja
Nisem pa vedla, da delajo tašen cirkus glede slikanja- za nas še razumem, ma za dojenčke.. HALOOOO!!?? Pa ne sme se tvoje roke videt, ko jo držiš, pa mora gledat naravnost v objektiv, mora imet glavo lepo gor.. Ehhh, grozaaa..

Joj, ne praši, kako je to zgledalo pri Ronji, ko je imela komaj par tednov! Mala seveda se še ni mogla pokonci držat, pa ker fotograf ni mel časa takrat, ko sva prišli, sva morali prit kasneje in takrat je mala ravno zaspala in je bila čisto koma na slikanju. Smo se kar namatrali, pa prav hecno zgleda na sliki:D.

Sicer pa hvala da si me spomnila, moram naredit vsem 3 nove dokumente (torej jih moram dat najprej slikat - pa kdaj bo to že digitalno, da te tam slikajo ali pošlješ sliko in to je to).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
22.6.2012 14:15:21   
vijolica2

Pa saj lahko kupiš manjšo pakungo AM, ni treba lih kilske.
Ja, tele deklaracije so včasih tko napisane, da se ne da vsega razbrat. Pa moraš glih od Milupe kašico kupit? Saj imajo tudi druge firme, brez sladkorja in z mlekom, ziher se najde.
Recimo tole http://www.hipp.si/otroska_prva_probioticna_mlecna_kasica

Ne itak da ni potrebno da je od milupe.

hvala za odg.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
22.6.2012 14:37:27   
vijolica2
Preveč kompliciram...

Zanima me glede dojenja... moj mali se sedaj manj doji, meni se pa zdi da imam vedno več mlekauser posted image Sedaj komaj čakam da se zbudi, saj mi bo joške razneslouser posted image .Saj ko uvajamo druge obroke, naj bi potem mleko samo postopamo šlo stran-oz. bi ga bilo manj a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2785
22.6.2012 15:58:02   
trnuljčica
Violica meni se tole vaše spanje ne zdi prav nič čudno. Sedaj so pač večji, matrajo jih vsakega po svoje zobki, pa gibanje... Moja je od 1,5 do 3 mes samo dojena prespala po 8 ur ponoči. Od treh mes (torej 2,5 mes) pa se zbuja 2 x ponoči ( na točno 3 ure). Če seveda ne štejem zbujanj do 24 ure. Teh je v povprečju 3-5. Tako da mi verjemi, ko primerjam s prvim je to NORMALNO. Pa še to ne bi vedno spala, če ne bi uporabila tiste sladkobe od Koroških kapljic ali kapljice Daktarina.user posted image Lahko me kregate kolikor hočete, ampak jih uporabljam za to, da sploh zagrabi dudo za tisto 1 min in zaspi. Ker pri dojenju zaspi res redko. Joka pa po prvem več ne prenesem. Mislim resss joka. In ko se joče zaspanček, se pač ne neha, samo hujše je... Očitno sem pri prvem prve 2 leti toliko joka dala skozi, da več nimam tolerance. Pa ne me narobe razumet, drugi otročki se lahko jočejo, nič si ne bom mislila o mamicah... Prej se mi smilijo, ker me asociira na prvo porodniško...A jok moje user posted image mi je sedaj nekaj kar dlje časa teško prenesem.

Tako da če se navežem s sladkorji iz kašic. Prve tri mesece vse dajemo to sladkobo proti krčem malim (sem jih več probala, vse sladke), da ja ne bi trpeli ob krčkih potem pa, beremo etikete, iščemo sladkorje.... Pa ne me razumet narobe, tudi jaz sem to počela pri prvem in bom pri drugi user posted image (še nima kašic, ker poje ca pol žličke), a po zdravi pameti, če jim ni prej grozno ogrozilo zdravja, bodo tudi sedaj preživeli, kakšno narobe kupljeno kašico. Tako, da uživat z malčki in se čimmanj žret kaj, kako... Po zdravi pameti pa je.user posted image

No mala mi je sedaj ravno prepuzala čez celo sobo...user posted image

Aha, user posted image je ugotovila. da je melona zakon. Sem ji dala tako za lizat, cuzat in je uspela brezzoba pocuzat pol koščka. Samo so pa tukaj res super okusne! Mali je pojedel pol melone.

Neposredna povezava do sporočila: 2786
22.6.2012 16:55:25   
kokosh
mene pa cedalje bolj boli hrbet (v krizu) zaradi slabe drze. Kar pase mi biti skljucena, pa prenasanje malega me tudi "krivi" (prej pa dojenje) in seveda veliko oprsje. Ima se katera podobne tezave? Kaj svetujete - naj grem k dr, ft, katere vaje pomagajo za okrepitev hrbtnih misic?

Dobili smo prvi zobek na dan :)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
22.6.2012 17:28:56   
Matkurja
Trnuljčica, jaz dajem biogaia kapljice in nimajo sladkorja. Al se motim?

Kokosh, čestitke za zobek.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
22.6.2012 18:54:44   
trnuljčica
Matkurja not ni sladkorja. http://www.lekarnaljubljana.si/upload/izdelki_dokumenti/222/BIOGAIA_probiotine_kapljice.pdf A jaz sem jih uporabljala pri prvem kot probiotčne kapljice, ne proti krčem. Torej ob atb in črevesnih težavah. No v bistvu samo 1 ali 2x. Ker je bil zdrav.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
22.6.2012 19:02:10   
kimica86

A se spletna banka od Koprske banke tudi imenuje klik? Zato sem mislila, da si pri NLB.

Klik imajo vse banke- temu se pač reče "plačevanje položnic iz naslonjača" user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Joj, ne praši, kako je to zgledalo pri Ronji, ko je imela komaj par tednov! Mala seveda se še ni mogla pokonci držat, pa ker fotograf ni mel časa takrat, ko sva prišli, sva morali prit kasneje in takrat je mala ravno zaspala in je bila čisto koma na slikanju. Smo se kar namatrali, pa prav hecno zgleda na sliki:D.

Sicer pa hvala da si me spomnila, moram naredit vsem 3 nove dokumente (torej jih moram dat najprej slikat - pa kdaj bo to že digitalno, da te tam slikajo ali pošlješ sliko in to je to).

Ajejjj.. Res si ne morem predstavljat, če je še pri moji tamali bil problem pa je stara 5 mescev user posted image user posted image
Edino kar je lažje pri mlajših otrocih je to, da so lažji in jih je zato lažje držat v luftu stran od sebe.. Je to počela kar moja mami, ki je močnejša od mene in ji je skoraj roka odpadla, ker jo je fotografinja ene 20x poškljocala.. Jaz pa zgleda nisem tako močna, ker moje tamale nimam skozi po rokah user posted image

Sej naša fotografinja ima to vse digitalno.. Ona pošlje sliko naprej na občino in oni imajo potem to sliko shranjeno v programu še 1 leto..

Preveč kompliciram...

Zanima me glede dojenja... moj mali se sedaj manj doji, meni se pa zdi da imam vedno več mlekauser posted image Sedaj komaj čakam da se zbudi, saj mi bo joške razneslouser posted image .Saj ko uvajamo druge obroke, naj bi potem mleko samo postopamo šlo stran-oz. bi ga bilo manj a ne?

Ma glej, če imaš toliko mleka, ti jaz predlagam, da si nabaviš črpalko.. Res!!! Ker, če ga imaš res toliko in se mali ne doji več toliko ti lahko pride prav za te riževe kašice.. Zakaj neki bi kupovala druge kašice in jih mešala z mlekom, ko pa imaš svojega mleka na izvoz in ga boš lahko imela še vsaj pol leta, če boš skozi lepo praznila zizke??!!
Ne vem, no.. Jaz bi dala tistih 60 eur za črpalko ali pa sposodila (je res poceni).. Mislim, da okrog 10-12 eur na mesec in če jo boš 2-3 mesce rabila, je že dobro user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
22.6.2012 19:32:13   
kimica86
Oooo, mi smo pa že dobili Evropske kartice.. Veljajo do 20.6.2013- 1 leto.. Fajn to.. Lahko, da bomo do takrat še kam skočili user posted image
Nisme pa vedla, da bojo tako hitri.. Sem v torek poslala naj mi jih pošljejo, danes sem pa že dobila- hitri so, vsaj pri nečemu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
22.6.2012 19:51:11   
Trobentica_

Ma glej, če imaš toliko mleka, ti jaz predlagam, da si nabaviš črpalko.. Res!!! Ker, če ga imaš res toliko in se mali ne doji več toliko ti lahko pride prav za te riževe kašice.. Zakaj neki bi kupovala druge kašice in jih mešala z mlekom, ko pa imaš svojega mleka na izvoz in ga boš lahko imela še vsaj pol leta, če boš skozi lepo praznila zizke??!!
Ne vem, no.. Jaz bi dala tistih 60 eur za črpalko ali pa sposodila (je res poceni).. Mislim, da okrog 10-12 eur na mesec in če jo boš 2-3 mesce rabila, je že dobro user posted image

Jaz imam viška črpalko...ročna od Aventa....bila je 50€, seveda jo dam za občutno manj, če se odločiš....

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
22.6.2012 20:25:44   
Matkurja

Klik imajo vse banke- temu se pač reče "plačevanje položnic iz naslonjača" user posted image user posted image user posted image

Ne, šparkase ima net stik.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
22.6.2012 21:36:26   
Mistica

Klik imajo vse banke

Ne bo držalo. Banka Koper ima BankoIN... user posted image

kokosh -
čestitke za prvi zobek user posted image Sicer pa imam tudi jaz (prvič v življenju) težave z bolečinami v hrbtu, križu in ramenih user posted image

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
22.6.2012 22:54:05   
trnuljčica
Kokosh tudi jaz opažam tole. Že drugič. Le da je bilo pri prvem res zelo hudo prve 4 mesece ( sem ga božčka res prenosila), da so me že mislili slikat itd ala hernia disci. Jaz pa sem vztrajala, da je to normalno, ker ga toliko prenosim in sem stalno odlašala z diagnostiko... Imela sem prav. Postopoma ni bilo več tako grozno. Me je še bolelo, a ne tako zelo. Je pa res, da se mi od takrat vsake toliko ob nošenju česa težkega itd, prav vklešči živec na levi strani. Pa seveda v user posted image .

Sedaj nimam nekih ekstra težav v primerjavi s prvič. Le kadar recimo sesam (z njo v kenguruju- ker se avtomatsko nagneš malo naprej) itd. Se pa grdo držim in kot si rekla- pašeuser posted image . Dojenje tudi ne pomaga pri tem...
V user posted image se že zmehčajo vezi zaradi relaksina, namenjeno seveda medenici, a tudi drugje in posledično tudi obhrbtenične, diski itd...Po porodu pa to ne gre ravno takoj nazaj. Vsaj če jaz gledam po hlačah je medenica še nekaj mesecev , drugačna,user posted image Lahko shujšaš, a ni isto. No, kasneje je spet po starem.user posted image

Na netu imaš veliko vaj. Upoštevaj pa, da so za to, da te ne boli križ poleg krepkih hrbtnih mišic pomembne tudi krepke trebušne!
Jaz prvič nisem imela niti časa vadit. Sem čakala da mine, ko bo mali boljši. Kdor čaka dočaka. A ti le vadi, če imaš motivacijo in čas.user posted image Če pa ne bo boljše oz se močno poslabša pa pojdi dr.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
23.6.2012 13:53:08   
kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Buuu, ne vem.. Vem, da sta in moja teta in moj user posted image oba na Koprski banki pa vem, da teta vedno pravio, da plačuje preko klika.. Ima pa tudi dragi tisto napravico za plačevat preko neta..

Aaaaa.. Nam je vročeeee.. Tamala spi že 3 noči v bodi- ju brez rokavov in nič pokrita.. Ker, če ji dam prevleko od kovtra, se zbudi in postane sitna in se spoti.. Če pa ji dam pleničko pa jo itak čez 10-15min zbrca dol, tako, da jaz jo kar pustim, da spi kot hoče user posted image user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
23.6.2012 15:38:12   
trnuljčica
Ja tudi tukaj je res vroče. Nikoli ni bilo tu recimo sredi junija 35 + st.
Ko moja spi in se recimo obrne z glavico na drugo stran je na tisti strani kjer je prej ležala čisto vlažno. Na vozičku pa se prav vidi vlažna tkanina, ko gremo na plažo ali s plaže...
Pred 2 dnevi sem jo prvič dala v vodo, kar brez obroča in neoprenk, ker vedno prespi tisto plažo do 10 ure in nisem niti vzela s sabo...pa je ful uživala, se smejala... Še voda je topla in čisto vsi user posted image se tu kopajo kar natur. Noben se ne pritožuje. Ko se zbudi se mi pa zdi, da je že takšno sonce, da gremo kar domov. Okoli 8 ih ko pridemo je pa tako zaspana, da jo raje uspavam, kot na silo dajem plavat... Za sedaj uporabljamo od njenih stvari za morje samo kremo, za po nogicah, ker glih one vedno vidijo sonce na poti na plažo...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
24.6.2012 10:51:58   
vijolica2
......Likanje, pripravljanje, pakiranje.......

.............Jutri pa na pot........

...........Morje..........user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
25.6.2012 10:57:32   
Trobentica_

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Buuu, ne vem.. Vem, da sta in moja teta in moj user posted image oba na Koprski banki pa vem, da teta vedno pravio, da plačuje preko klika.. Ima pa tudi dragi tisto napravico za plačevat preko neta..
Aaaaa.. Nam je vročeeee.. Tamala spi že 3 noči v bodi- ju brez rokavov in nič pokrita.. Ker, če ji dam prevleko od kovtra, se zbudi in postane sitna in se spoti.. Če pa ji dam pleničko pa jo itak čez 10-15min zbrca dol, tako, da jaz jo kar pustim, da spi kot hoče user posted image user posted image

Verjetno so ljudje navajeni in pač pravijo, da plačujejo "preko Klika" in itak vsi vejo, da to pomeni pač e-plačevanje, ne glede na to na kateri banki si.... :)
Naš tudi spi v bodiju brez rokavov že kar nekaj časa....takoj ko ga dam spat, ga pustim odkritega, ko grem pa še jaz spat, ga pokrijem s pleničko čez nogice, ampak se itak razbrca.... :)

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
25.6.2012 14:26:48   
Mistica

......Likanje, pripravljanje, pakiranje.......

.............Jutri pa na pot........

...........Morje..........user posted image user posted image

vijolica2 - želim vam lep dopust in polno veselja z vašim malčkom prvič na morju user posted image user posted image user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......