|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
20.6.2012 23:06:42   
ronja
beti, zna, zna, hehe. Navadno mu rata, da je edini, ki zaspi:D. Samo ga ponavadi zbuditauser posted image

Matkurja: mi2 še prvega obroka nimava

Enako, hehe. Sicer pa sem jaz uvajala 1 obrok na mesec, samo sem vedno začela šele pri pol leta s hrano. Sem mu pa zadnjič dala za lizat marelico, ker me je gledal, ko sem jo jedla, pa sem mislila, da jo hoče. Jedel je ni kaj dosti, samo na dlesen si jo je dal, mu je pasalo, ker je bila hladna:). Mislim, ad še niti približno ne rabi druge hrane, očitno še ni pripravljen, nič ni hlastal, nič kaj dosti ga ne gane, ziza rules:D. Sedi sicer lepo ob opori, vse tlači v usta (ne glede na užitnost), zobki mu rastejo, ni pa še noben zunaj... ja, pripravlja se, ampak ziher je ziher - bom še počakala.

trnjulčica, hvala, sem ti že odgovorila:). Saj se ne mudi tako zelo, ker morava najprej najt nekaj oz. ceno, ki bi bila sprejemljiva... Ampak saj veš: boljše bit pripravljen:).
A dej nehi- da te ne pusti stran? Ja, kak dojenček je pa to?user posted image hmmm... mogoče moj?user posted image Moji so vsi trije taki. Sem se že sprijaznila:D. Danes smo bili v zooju na Lejlinem zaključku in so me vsi starši malo začudeno spraševali na koncu: "ja, kako pa to, da ni nič spal?" " a ta vaš dojenček pa nič ne spi?" Ne, moj dojenček ne spi spljoh. Samo ponoči nekaj malega... Taki so moji otroci, j* ga, rada jih mam, praktično ni, ampak taki pač so.

Zaključek: bilo je mal hecno - bilo nas ej res malo, pa mi smo predstavljali res velik delež (pri tem, da lubija ni bilo, je mel teren, sem bila sama s tremi činkvini tam... zabavnouser posted image ). Sem pa ugotovila, da so moji otroci milo rečeno drugačni. Pridemo na igrišče, mame vse v senčki se usedejo, tiho gledajo predse - sem jih vprašala, kaj so tako resne, pa so rekle, da je prevroče za karkoliuser posted image , še za govorit. NJihovi otroci lepo na ležanikih in tisti viseči mreži, ki jo gugaš, ki jo lepo idilično počasi poganja en oči... A mojidve? Plezata po tanajvišjih rečeh, valjda hočeta na krokodila, kamor sami ne moreta - mami, pomagi, daj lokico, mami leti tja, iz vreče mi visi pol Svita, ostale pol mu je vroče, da ga skoz mal piham, da mi ne bi zakuhal (ampak v voziček it - to pa ne, tega pa on ne bo toleriral, on se bo lepo pri mami okoli nosil!), voziček cel zmahan, ker mi samo ta gre v avto (pa še ta jedva), ko smo prišle, smo divjale okoli s krožnikom mafin-muck v rokah, skratka kaj naj rečem? Vprašam potem starše, kako jim je to ratalo - da bi jaz tudi mela otroke, ki bi tako lepo ležali na viseči mreži in bi jaz lepo tam zraven bila in to je to. Pa so rekli, da je vroče, pa se jim nič ne da. Ja, zakaj pa mojim ni nikoli tako vroče?user posted image No, so rekli, da jih nisem dop. zmatrala - ja, saj sta bili v vrtcu - skup z vašimi otroci? Zakaj so vaši fino zmatrani, moji pa ne? Saj nisem tako težila, to je bil moj tok misli na koncu;) - ampak res: zakaj moji otroci niso nikoli zmatrani? Mislim tako, da bi kdaj počivali... So kdaj zmatrani tako, ad težijo;), ampak ne bojo pa nikoli pri miru na igrišču, ne bojo nikoli lepo zadovolno čepeli v vozičku ali ležalniku ali kjerkoli. Skoz akcija, non stop, od 6h do 22h... Ne se mi režat, ker ni smešnouser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
21.6.2012 6:54:05   
lily32
Hvala za čestitke.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
moj mali falot se je odločil, da se bo zbujal na tri ureuser posted image Spat je šel ob 21h, in bil pokonci že ob 12h in potem ob 3h in spet ob 6h... pa ene 2x še vmes. Sem kar zmatrana.... Ne vem kaj mu ne paše. A je res tako lačen? IN ponavadi poje iz ene dojke(vedno se doji iz obeh) in zaspi.
Drugače pa te dni dosti manj je....Vaši normalno jedo?

Da manj je, je možno zaradi vročine ali pa če ga bolijo čeljusti, če se nakazujejo kakšni zobki.

Kaj naj ti rečem? Vem, da je slaba tolažba, a bodi srečna, da je zdrav. Jaz sem se od 6. meseca dalje sprijaznila, da pač še kar nekaj časa ne bom normalno spala. Ko so zobki, se zbujamo na 1-2 uri, ko jih, ni na 3-4 ure - so pa ta obdobja zelo kratka user posted image . Se tolažim samo še s tem, da ji manjkajo samo še trojke in da bo kmalu konec. Potem računam, da jo bom odstavila. A sama ne vem, kako naj se tega lotim - ni namreč še nikoli spila niti 1 dl kravjega ali AM pa ima 1 leto in en mesec.user posted image Kako ste se ve lotile odstavljanja?

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Saj nisem tako težila, to je bil moj tok misli na koncu;) - ampak res: zakaj moji otroci niso nikoli zmatrani? Mislim tako, da bi kdaj počivali... So kdaj zmatrani tako, ad težijo;), ampak ne bojo pa nikoli pri miru na igrišču, ne bojo nikoli lepo zadovolno čepeli v vozičku ali ležalniku ali kjerkoli. Skoz akcija, non stop, od 6h do 22h... Ne se mi režat, ker ni smešnouser posted image

Moji deklici sta tudi taki; nonstop v pogonu. No, le ko gremo na kratek sprehod po vasi (ker dolgo časa mala noče biti v vozičku), večjo zelo bolijo noge, zato spleza zadaj na voziček in moram še njo peljati.user posted image Ko se ustavimo, pa spet dirja okrog. Še popoldanska malica izgleda tako, da pritečeta oz. se priplazita po koščke sadja.

Še eno vprašanje glede vrtca: koliko je približno v eur nižje plačilo vrtca, ko otroka vzameš ven za več kot 30 dni? Me zanima, ker nameravam zdaj vzet večjo ven za julij.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
21.6.2012 10:05:48   
beti 1
Lilly: odvisno od tega kolko zdaj plačuješ, če maš rezervacijo, ki jo omogoča MOL je to 30% siceršnje cene. Če maš kaj drugega pa ne vem.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
21.6.2012 11:13:33   
kimica86
Pozdravljene punce..

En lep vročinski pozdrav iz Ankarana.. Pri nas je že sedeaj 30°C, na soncu verjetno tudi 33-34°C user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mojo malo piško ob 9h peljala na slikanje za OI.. Nekaj malega je sodelovala, kaj preveč pa ne.. Zakaj??? Smo ugotovili, da ji je PREVROČEEEE.. Ko smo z avtom parkirali pred hišo (ko smo prišli nazaj domov in avto je bil v senci), je bruhnila ven.. Sva z mami ugotovili, da je bruhala zaradi vročine.. Boga revica.. Pa še hitre smo bile.. Ob 9:30 smo bile že nazaj..

Nisem pa vedla, da delajo tašen cirkus glede slikanja- za nas še razumem, ma za dojenčke.. HALOOOO!!?? Pa ne sme se tvoje roke videt, ko jo držiš, pa mora gledat naravnost v objektiv, mora imet glavo lepo gor.. Ehhh, grozaaa..

Jutri grem najbrž takoj na občino, da naredijo dokument.. Me zanima, koliko časa se ponavadi čaka, da ti pošljejo dokument???

Smo pa lihkar domov dobili paket (Fredov obroč + neoprenski kombinezonček).. Jojjj, kako je fajn zadevca user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
21.6.2012 11:54:33   
Matkurja
En lep dober prvi poletni dan. Danes imam malo bolj znosno v stanovanju, ker ne kuham. No, samo za malega. Zase bom pogrela iz skrinje, moj bo pa na šihtu jedel ker imajo neko praznovanje.

Mi smo našega Lojzeka tudi slikali prejšnji petek. Pa je bil ful priden. No, to da se ne vidi roke je samo po sebi umevno. Sem ga morala držat tako nizko na kolenih, da mi je skoraj dol padel. Na upravno enoto grem pa tudi jaz jutri dat vlogo za osebno izkaznico.
Koliko časa bomo pa čakali pa ne vem. Mogoče bodo osebne prej, za potni list bo po moje trajalo, ker je ravno obdobje, ko smo jih morali zamenjati in je pol Slovenije zdaj na vrsti za menjat. Midva z MM s bova namreč naredila potni list.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
21.6.2012 11:56:37   
kokosh
Mi pa s slikanjem za OI res nismo imeli nobenih sitnosti. Punce na Tobačni so res obvladale in smo opravili v manj kot 5min s slikami vred. Fanta smo posadili na stol za tavelike, podprla sem ga v bokih in se je prav fajn pokonci držal. S slike tako zelo zaskrbljeno gleda v svet kot politiki s predvolilnih plakatov user posted image

A vam povem eno skrivnost - zdaj ko smo se legalizirali pri potepanju v EU - našega fanta smo 4x švercali čez mejo :P :D (neodgovornost pa taka!)

Sicer pa je fantu noro vroče. Smo na severni strani, pa je notri 27°C. Je pa fajn, da več spi čez dan :)

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
21.6.2012 12:03:42   
kimica86
Ma pri nas se pa na sliki vidi del mojega prsta.. Ker je drugače nismo uspeli poslikat, ker se je drugače preveč dol sklanjala in ni bilo možnosti kot jo višje gor prijet..
Je poslala fotografinja naprej in napisala, da naj bo to kot izjema, ker je dojenček in drugače ni šlo..

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
21.6.2012 12:28:44   
Mistica
Kimica - don''t worry, na sliki naše male za OI je bilo videt več kot cel moj prst in OI so brez težav naredili. Ko boš šla na občino, tam sliko skenirajo in to naredijo praktično tako, da prsta ni videt oz. je videt samo obrazek in skoraj nič od vratu dol. Če bo kaj narobe pri izdelavi, te itak pokličejo nazaj in še 1x skenirajo. Sem jaz tako morala it nazaj na občino zaradi svoje slike, ker so jo očitno narobe skenirali. OI pa dobiš v roku enega tedna ali prej. Jaz sem jo delala v sredo, v ponedeljek ali torek naslednji teden sem jo že prejela.

Ronja - tudi mi imamo (sicer samo eno) tako dete - spi čez dan ne praktično nič, v miru ni nič, nogice, rokice, to skozi "muvajo", ... me tolaži, da nismo edni user posted image Vsi me sprašuejo, da kdaj se kaj spočijem(o)... kako že to zgleda user posted image

Naredite si lep dan V SENCIuser posted image

< Sporočilo je popravil Mistica -- 21.6.2012 12:30:28 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
21.6.2012 14:05:12   
Matkurja
Pravkar naročila neoprenček in fredov obroč za malega. user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
21.6.2012 14:13:12   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Kimica - don''t worry, na sliki naše male za OI je bilo videt več kot cel moj prst in OI so brez težav naredili. Ko boš šla na občino, tam sliko skenirajo in to naredijo praktično tako, da prsta ni videt oz. je videt samo obrazek in skoraj nič od vratu dol. Če bo kaj narobe pri izdelavi, te itak pokličejo nazaj in še 1x skenirajo. Sem jaz tako morala it nazaj na občino zaradi svoje slike, ker so jo očitno narobe skenirali. OI pa dobiš v roku enega tedna ali prej. Jaz sem jo delala v sredo, v ponedeljek ali torek naslednji teden sem jo že prejela.

Ahaaa.. No, potem ni straha user posted image user posted image Ma nam ni treba nič skenirat, ker fotografinja je že preko nekega maila poslala direkt na upravno enoto sliko, tako, da jo imajo oni v sistemu..
Oooo, potem so pa hitri.. Sem upala, da ne bo treba čakat 14 dni ali več (v Sloveniji me nič več ne preseneča, glede na to, da čakamo na OD že 4 mesce user posted image ), ker bom šla najverjetneje komaj v ponedeljek, ker jutri mi ne more nihče dopoldan počuvat tamalo, da skočim na občino..

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

No, potem ju boš verjetno jutri že dobila (seveda, če ti do 17h pošljejo odgovor) user posted image

Jaz sem pred 2 urama dobila paketek in sem full zadovoljna, ker je neoprenček precej mehek.. Sem bila malo skeptična, da ne bo bolj trd in da bo malo kritično za se premikat v njem.. Pa je res full dobro user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
21.6.2012 14:16:00   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

No, potem ju boš verjetno jutri že dobila (seveda, če ti do 17h pošljejo odgovor) user posted image
Jaz sem pred 2 urama dobila paketek in sem full zadovoljna, ker je neoprenček precej mehek.. Sem bila malo skeptična, da ne bo bolj trd in da bo malo kritično za se premikat v njem.. Pa je res full dobro user posted image

Čakam na predračun, da plačam prej, ker mi je zoprno štet šoldke pred poštarjem na hodniku pa še en evro ceneje naj bi blo.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
21.6.2012 14:36:28   
kokosh
Kimica - ne se razburjat nad OD. Mi smo oddali že takoj januarja, pa še zdaj nismo dobili odločbe (Lj. šiška). Ko sem klicala v začetku tega meseca, vloga še niti vnešena ni bila. So me pa potolažili, da se za letos upoštevajo dohodki družine iz 2010, kar je fajn (vsaj za nas, saj je bil MM takrat še študent). Čakam, čakam, ko pa bo, bo vsaj nekaj več izgledalo ...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
21.6.2012 14:58:38   
kimica86

Čakam na predračun, da plačam prej, ker mi je zoprno štet šoldke pred poštarjem na hodniku pa še en evro ceneje naj bi blo.

Ehhh, jaz sme imela 50 eur v denarnici in sem čakala, da pride.. Tako, da, ko je prišel sem samo vzela ven in je.. Pa še 4 cente manče sem mu pustila, ker je bilo 49,96 eur user posted image user posted image
Jaz pa dam vedno po povzetju, ker mi je brezveze plačevat po predračunu in hodit zaradi tega na pošto- se mi ne daaa user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Kimica - ne se razburjat nad OD. Mi smo oddali že takoj januarja, pa še zdaj nismo dobili odločbe (Lj. šiška). Ko sem klicala v začetku tega meseca, vloga še niti vnešena ni bila. So me pa potolažili, da se za letos upoštevajo dohodki družine iz 2010, kar je fajn (vsaj za nas, saj je bil MM takrat še študent). Čakam, čakam, ko pa bo, bo vsaj nekaj več izgledalo ...

Lih, da se razburjam, se ne.. Ampak malo me najezi to, da potrebujejo toliko časa user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
21.6.2012 15:07:44   
Matkurja

Ehhh, jaz sme imela 50 eur v denarnici in sem čakala, da pride.. Tako, da, ko je prišel sem samo vzela ven in je.. Pa še 4 cente manče sem mu pustila, ker je bilo 49,96 eur user posted image user posted image
Jaz pa dam vedno po povzetju, ker mi je brezveze plačevat po predračunu in hodit zaradi tega na pošto- se mi ne daaa user posted image

Kako 50? Men kaže predračun 48,99, se pravi 49. Pa če plačam po predračunu je še en evro manj. Pa men poštar vsak paket tako prinese, tudi če ni za plačat.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
21.6.2012 15:11:48   
beti 1
Matkurja: načeloma je ceneje, ker ne plačaš provizije pošti, ki je 0,89€, je pa odvisno potem kolko daš za samo plačilo predračuna.

Kimica: jaz tudi raje plačujem po predračunu, mi je ceneje, pa bistveno bolj udobno, ker to naredim preko e-banke iz naslanjača.

Kokosh: ne vem, kaj je s temi na CSD Šiška, mojo vlogo za vrtec so prednostno obravnaval in ker so me mel že "na tapeti" so odločili še o OD. Ampak so mi obe odločbi narobe naredili, tko da sem morala na obe ugovarjat in zdaj čakam razrešitev ugovorov. Po mojem so med počasnejšimi. Sem zadnjič dobila osebo, ki je glavna za te zadeve in je rekla, da je svojim referentom v času izven uradnih ur prepovedala sprejemat klice strank, ker majo preveč zaostankov.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
21.6.2012 15:19:20   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Matkurja: načeloma je ceneje, ker ne plačaš provizije pošti, ki je 0,89€, je pa odvisno potem kolko daš za samo plačilo predračuna.

Imam tak račun, da če preko računalnika plačam, ne plačam provizije user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
21.6.2012 16:25:53   
Trobentica_
Oooo, potem so pa hitri.. Sem upala, da ne bo treba čakat 14 dni ali več

Jaz sem osebno za malega dobila v 3eh al 4ih dneh...

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1
Kimica: jaz tudi raje plačujem po predračunu, mi je ceneje, pa bistveno bolj udobno, ker to naredim preko e-banke iz naslanjača.

Tudi jaz kadar kaj naročam preko spleta plačujem po predračunu preko Klika, če je le mogoče. Mi je najlažje, ker ponavadi v denarnici nimam neke gotovine in že nasploh najraje plačujem z bančno kartico...zelo nerada hodim na bankomat, ker sem enkrat že ostala brez kartice-so jo zablokirali, ker so sumili na zlorabo...sem čakala ful dolgo na novo in ni prav fajn biti "brez vsega"''''...

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 21.6.2012 16:32:12 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
21.6.2012 17:57:09   
Matkurja
Imam še eno vprašanje. Kdaj lahko dam stročji fižol. Zdaj se je namreč začela sezona. Grah (brez lupine) mu že dajem pa ga ne napenja. Se mi zdi, da mu zadnje čase kuham samo krompir z bučko in malo korenja. Jah, raje dam tisto, kar je doma, kot da grem kupit. Cvetače in brokolije še en lep cajt ne bo.

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
21.6.2012 18:13:58   
Trobentica_
Se mi zdi, da mu zadnje čase kuham samo krompir z bučko in malo korenja. Jah, raje dam tisto, kar je doma, kot da grem kupit. Cvetače in brokolije še en lep cajt ne bo.

Tudi jaz poskušam čimveč domače zelenjave dat, nimam pa sama vrta, ga ima mami, tako da me ona zalaga :) Danes smo imeli na jedilniku domačo kolerabico, je fuuul pojedel. Mi je pa ravno včeraj dala cvetačo, mi jo imamo že... :)

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 21.6.2012 18:18:19 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
21.6.2012 18:57:04   
Auri
Evo, sedaj sem jaz na mute. Glas mi je sel po gobe. Bo ze boljse, samo moram pazit, da ne user posted image nalezem. Se je ravno ta teden pozdravil prehlada.

Jaz tudi uporabljam domaco zelenjavo. Poizkusil je sele bucko in danes se bledo. Doma pa imamo grah in krompir. Korencka se ni na maminem vrtu user posted image . Tudi mene zanima kako je s strocjim fizolom.

Osebno izkaznico so tudi nam poslali zelo hitro. Majn kot 1 teden.

Nas user posted image pa je precej umirjen. Bomo vidli kako bo naprej. Necakinja je bila zelo umirjen dojencek, sedaj pri letu in pol pravi pulver. user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
21.6.2012 22:27:56   
vijolica2
Mi smo danes imeli pregled... imamo 7300g in 66,5 cm smo dolgi. V enem mesecu smo pridobili 600g, kar je rekel da je ok.Bil je tudi tretjič cepljen in 2 dozica proti rotavirosu. Drugače pa vse ok. Povedal nam je kako naj naprej s prehrano gremo, saj imamo naslednji pregled šele 5.10. (na r. dan mojega user posted image )
Tako da sem mu danes prvič dala večerjo-imam mlečni riž od Milupe. In sem pripravila po navodilih na škatli. In je mali vse pojedel. Sedaj pa me zanima, ali je to dosti za njega za celi obrok ali bi ga mogla še podojiti? Pa jaz sem mislila da so te kašice bolj goste, pa je vodena in je malo smotano ga hraniti z žličko. Kaj drugega mu pa lahko pripravim za večerjo, poleg teh kupljenih kašic?
Sem nanizala par vpra. upam da bo katera imela čas da odpiše.

p.s. trenutno imajo v tušu akcijo Huggis plenic za v vodo...cca. 2 eur ceneje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
21.6.2012 23:18:52   
Matkurja

Mi smo danes imeli pregled... imamo 7300g in 66,5 cm smo dolgi. V enem mesecu smo pridobili 600g, kar je rekel da je ok.Bil je tudi tretjič cepljen in 2 dozica proti rotavirosu. Drugače pa vse ok. Povedal nam je kako naj naprej s prehrano gremo, saj imamo naslednji pregled šele 5.10. (na r. dan mojega user posted image )
Tako da sem mu danes prvič dala večerjo-imam mlečni riž od Milupe. In sem pripravila po navodilih na škatli. In je mali vse pojedel. Sedaj pa me zanima, ali je to dosti za njega za celi obrok ali bi ga mogla še podojiti? Pa jaz sem mislila da so te kašice bolj goste, pa je vodena in je malo smotano ga hraniti z žličko. Kaj drugega mu pa lahko pripravim za večerjo, poleg teh kupljenih kašic?

Čestitke za take fajn mere. Naš mora imet tudi nekaj podobnega. Mi imamo pa šele čez en teden drugo cepljenje, ker smo ga zaradi bolezni prestavili.
A to ste imeli že pregled pri 6. mesecih al zakaj imate šele oktobra? Takrat bo že 9 mesecev star a ne?

Koliko časa pa mu že daješ kosilo, da si mu že večerjo dala? A tale mlečni riž od Milupe ima sladkor not a ne? Kako je pa gost pa ne vem. Jaz še nisem naredila celega obroka (imam riž od Hippa), ampak uporabljam samo pri kosilu za zgostit, oz. dodat nekaj zraven zelenjave.
Po moje zdaj razen riža, polente in prosa ne moreš dat, razen če misliš že probat z glutenom.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
22.6.2012 2:03:38   
vijolica2

Čestitke za take fajn mere. Naš mora imet tudi nekaj podobnega. Mi imamo pa šele čez en teden drugo cepljenje, ker smo ga zaradi bolezni prestavili.
A to ste imeli že pregled pri 6. mesecih al zakaj imate šele oktobra? Takrat bo že 9 mesecev star a ne?

Koliko časa pa mu že daješ kosilo, da si mu že večerjo dala? A tale mlečni riž od Milupe ima sladkor not a ne? Kako je pa gost pa ne vem. Jaz še nisem naredila celega obroka (imam riž od Hippa), ampak uporabljam samo pri kosilu za zgostit, oz. dodat nekaj zraven zelenjave.
Po moje zdaj razen riža, polente in prosa ne moreš dat, razen če misliš že probat z glutenom.

Ja očitno je to kot pregled pri 6. mesecih. Stari smo pa 5 in pol. Ja v oktobru bo že9 user posted image

Sedaj je jedel točno 1 mesec kosilo in je rekel da mu naj dam večerjo. Tale mlečni riž sem že nekaj časa nazaj kupila in takrat nisem bila pozorna na sladkor in mislim da ga ima(po okusu je sladko). Sem pa gledla na natu, da bi najdla prav takšno kašico pa mi ne najdeuser posted image . Jaz sem to kupila v Milerju. Ker te http://www.milupa.si/mzk_riz.html niso imeli.Bom danes šla v DM pa bom to poiskala. Saj mu nočem sladkorja dajati.
Kakšne so pa tiste kašice za lahko noč-a kaj bolj deluje user posted image ? Kdaj pa lahko potem kupim npr. kašico z banano, kašico z drugim sadjem??
Gluten bo pa počakal do 6,5 meseca.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
22.6.2012 11:44:22   
kimica86

Kako 50? Men kaže predračun 48,99, se pravi 49. Pa če plačam po predračunu je še en evro manj. Pa men poštar vsak paket tako prinese, tudi če ni za plačat.

Draga, še poštna provizija, ki znaša slab euro user posted image user posted image
Ja, poštar ti prinese- če si doma in če se njemu da hodit do vrat.. Se je že zgodilo, da je kar listek pustil v nabiralniku pa sem potem morala do 14-15ure čakat za ga it dvignit.. A prava muka mi je pa hodit na pošto, ker moram potem rihtat varstvo za tamalo ali pa dat nekomu denar in naj gre plačat user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
22.6.2012 11:51:06   
kimica86
Jaz pa ne zaupam preveč plačevanju preko klika in se tudi ne trudim tako plačevat.. Moja teta ima vedno kašne probleme.. Že 5 let odkar plačuje preko klika, ji vedno pošiljajo opomine, a plačuje vse sproti user posted image user posted image

Kdaj pa lahko potem kupim npr. kašico z banano, kašico z drugim sadjem??
Gluten bo pa počakal do 6,5 meseca.

Bananino kašico lahko tudi sama narediš doma- ni potrebno kupovat user posted image user posted image Jaz moji tamali že zdaj delam kašico od banane in jo rada poje..

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......