ronja
|
Vijolica: ob taki vročini je čisto normalno, da se user posted image večkrat dojijo, pa takrat manj. podpis. Niso lačni, so pa žejni. nič narobe s tem, samo malo večkrat vstanemo ponoči;). Sicer pa gre Svit spat dostikrat okoli 22h, pa potem se doji enkrat ponoči (ko je še tema, ne gledam več na uro:D, je pa to verjetno okoli 2-3h, vsaj tako je, kadar bedim do takrat), pa enkrat zjutraj okoli 5-6h, ko se ravno začne svetli, včasih takrat vstane, pa gre potem nazaj spat in potem seveda ob 7-8h, ko dokončno vstane. Včeraj je zaspal še kasneje, ker sta ga prej malidve zbudli, ko sem ga lih uspavala v kuhni na žogi v slingu (ja, ne moreš verjet, vročina, da je še meni toplo, on pa če bit v slingu , pa sta prišli rečt za zvezdico (jih zbirata da dobita nazaj 3. otroški stol - nikoli še nisem tega naredila, ampak tokrat pa hočem, da si res zapomnita, ker je ta stol padel na Svita - imam namreč sicer prepoved met stolčke po tatamiju, kadar je gor Svit - sta se lepo držali, enkrat samkrat pa ne - in to se je vse skup zgodilo v 2 minutah - sem se šla umit, mala je odnesla stol na tatami, se je prekucnil in na Svita. Saj mu ni bilo nič, malo je zajokal, sicer pa se mu ni nič poznalo, niti ni dolgo jokal, ampak hočem da vesta, da to pa res ne - sem vzela stol in zdaj morata bit ful pridni, da si ga spet prislužita:). No, včeraj sta bili res pridni, oči je pa ob branju pravljice edini zaspal, pa jima je ni narisal - tak da - noben kriv, sam kaj češ, se zgodi). Sicer so ga pa cepili včeraj, herojsko prenesel in nobene reakcije potem in ima 8320 g in 68 cm. Konkreten dedec, saj pravim . Je pa včeraj že spoznal svoji novi vzg. in ju je že očaral s svojimi sinjemodrimi učki in prešernim nasmeškom . Sem vesela, da so v tem vrtcu res tako fajn, sta rekli, da sta gledali, če bosta naju dobili in sta bili prav veseli - mam srečo, da sta malidve pridni, potem si pa vsi želijo moje otroke, hehe. No, je pa nazajgrede iz zdja mali spet hotel bit v slingu in sem ga nosila v tisti vročini - naročena sva bila ob 11h, pa vse skup je malo trajalo, ker je zdravnica na drugi strani in pride na to stran pocepit, tak da sva šla domov res v najhujši vročini, še meni je bilo vroče! Res pa da sem mela gor dolgo jeans krilo, ki je res toplo (lubi mi takrat še ni prinesel škatle poletnih cot iz avta:D), pa tjagrede sem celo pot tekla, ker se nama je mudilo, sva bila že pozna, ker sem morala vmes še malima prinest kopalke in brisačo - imajo v vrtcu na dvorišču cev z vodo in uživajo:). Tako zelo uživajo, da sta obe bili za, da gresta danes spet v vrtec! In to včeraj in smo se zmenile in si danes zjutraj NISTA premislili!!! Kaj sem jaz vesela, tralalalala! Ne maram ju turit v vrtec, če sta potem skoz bolani, pa nočeta it, ker jima težko argumentiram, zakaj pa da morata it, če sem jaz doma (če moram v slubžo, teh problemov ni - šta se mora, nije težko )... Ampak če pa radi gresta, ju pa seveda z veseljem peljem, ker se mi zdi, da zdaj pa tam res bolj uživata kot bi lahko doma... Jaz jima ne morem naštimat vode zunaj (mamo balkonček, velik glih za dojenčkasto bano, kamur ju res težko stlačim, čeprav sta suhici...), pa še družbo imata. In zdaj je manj otrok in se Ronja čisto razživi - če jih je 20, potem se kar mal ukoki, če jih je pa 10, je pa vsa srečna - je danes vzg. isto rekla, da je čist druga, če jih je manj, ker se potem lahko bolj njej posvetita, pa ni skoz nekega opozarjanja na red in disciplino (ona to ful resno jemlje - ta njena pravila... kje se je ta otrok vzel... noben od naju ni na red in disciplino mahnjen ) Danes gremo potem še v zoo, ma tamala zaključek vrtca tam.