ronja
|
beti, zna, zna, hehe. Navadno mu rata, da je edini, ki zaspi:D. Samo ga ponavadi zbudita Matkurja: mi2 še prvega obroka nimava Enako, hehe. Sicer pa sem jaz uvajala 1 obrok na mesec, samo sem vedno začela šele pri pol leta s hrano. Sem mu pa zadnjič dala za lizat marelico, ker me je gledal, ko sem jo jedla, pa sem mislila, da jo hoče. Jedel je ni kaj dosti, samo na dlesen si jo je dal, mu je pasalo, ker je bila hladna:). Mislim, ad še niti približno ne rabi druge hrane, očitno še ni pripravljen, nič ni hlastal, nič kaj dosti ga ne gane, ziza rules:D. Sedi sicer lepo ob opori, vse tlači v usta (ne glede na užitnost), zobki mu rastejo, ni pa še noben zunaj... ja, pripravlja se, ampak ziher je ziher - bom še počakala. trnjulčica, hvala, sem ti že odgovorila:). Saj se ne mudi tako zelo, ker morava najprej najt nekaj oz. ceno, ki bi bila sprejemljiva... Ampak saj veš: boljše bit pripravljen:). A dej nehi- da te ne pusti stran? Ja, kak dojenček je pa to? hmmm... mogoče moj? Moji so vsi trije taki. Sem se že sprijaznila:D. Danes smo bili v zooju na Lejlinem zaključku in so me vsi starši malo začudeno spraševali na koncu: "ja, kako pa to, da ni nič spal?" " a ta vaš dojenček pa nič ne spi?" Ne, moj dojenček ne spi spljoh. Samo ponoči nekaj malega... Taki so moji otroci, j* ga, rada jih mam, praktično ni, ampak taki pač so. Zaključek: bilo je mal hecno - bilo nas ej res malo, pa mi smo predstavljali res velik delež (pri tem, da lubija ni bilo, je mel teren, sem bila sama s tremi činkvini tam... zabavno ). Sem pa ugotovila, da so moji otroci milo rečeno drugačni. Pridemo na igrišče, mame vse v senčki se usedejo, tiho gledajo predse - sem jih vprašala, kaj so tako resne, pa so rekle, da je prevroče za karkoli , še za govorit. NJihovi otroci lepo na ležanikih in tisti viseči mreži, ki jo gugaš, ki jo lepo idilično počasi poganja en oči... A mojidve? Plezata po tanajvišjih rečeh, valjda hočeta na krokodila, kamor sami ne moreta - mami, pomagi, daj lokico, mami leti tja, iz vreče mi visi pol Svita, ostale pol mu je vroče, da ga skoz mal piham, da mi ne bi zakuhal (ampak v voziček it - to pa ne, tega pa on ne bo toleriral, on se bo lepo pri mami okoli nosil!), voziček cel zmahan, ker mi samo ta gre v avto (pa še ta jedva), ko smo prišle, smo divjale okoli s krožnikom mafin-muck v rokah, skratka kaj naj rečem? Vprašam potem starše, kako jim je to ratalo - da bi jaz tudi mela otroke, ki bi tako lepo ležali na viseči mreži in bi jaz lepo tam zraven bila in to je to. Pa so rekli, da je vroče, pa se jim nič ne da. Ja, zakaj pa mojim ni nikoli tako vroče? No, so rekli, da jih nisem dop. zmatrala - ja, saj sta bili v vrtcu - skup z vašimi otroci? Zakaj so vaši fino zmatrani, moji pa ne? Saj nisem tako težila, to je bil moj tok misli na koncu;) - ampak res: zakaj moji otroci niso nikoli zmatrani? Mislim tako, da bi kdaj počivali... So kdaj zmatrani tako, ad težijo;), ampak ne bojo pa nikoli pri miru na igrišču, ne bojo nikoli lepo zadovolno čepeli v vozičku ali ležalniku ali kjerkoli. Skoz akcija, non stop, od 6h do 22h... Ne se mi režat, ker ni smešno