Arwen_84
|
Zdravo punce, ...smo iz drugega pregleda...punca je bla pridna res, na poti tja bla budna (v avtu ja ), pot nazaj prespala. V glavnem naša se je zredila za 1300g (sedaj ima 5740g, odpust 3100g) in zrasla še za 6cm (sedaj ima 65, odpust 51) Je rekla zdravnica da imamo konkretno punco...hja, lička ma full polna...sem jo prašala, če je to ''''preveč'''' oz morem pait, d aje podoj na 3h, blabla..je rekla da NE - da otroku naj dam kadar hoče (ali je to lakota ali hrana), brez čajov, itd....No, vidite kako so mnenja drugačna. Da otrok ne bo pil, če mu to ne paše....ammm...pri nas je tale problem, ker dude nima in že ko rabi neko ''''cartanje'''' pri tem je, ker je priklopljen name...tko, da je in pije sigurno pogosteje kot na 3h. Bom pa jaz tudi dajala čaj (od janeža) tko čez dan, ko je budna in vmes ko bo kaj tečnarila. Cuclja žal še ne prime prav, tko da ji jaz malo šprickam not da pogoltne, drugače se pa bolj igra z njim...(enako dela z dudo) se pa ne kremži zaradi okusa, meni se zdi tale čaj že sam po sebi malo sladek, dodajala pa nebom. _vanilija_ veš, danes se je mala pred pregledom zbudila, lačna seveda...in sem jo sredi Kp podojila (toliko o moji ''''sramežljivosti'''') V avtu je blo 44C, v čakalnici kup starejših ljudi...in sem šla rajše v senco, malo je pihljalo, ćez tetra pleničko...sicer pa okoli ni blo ljudi...pol mi je na kolenih zaspala ko klada . Sicer je ruta fajn, damo zdej poleti bo kar kuhala menda, sicer smo pa kupli tisti šotorček za na plažo, ki se tudi zapre tko da nebom glih vsem na očem in bo lažje Glivice: so se ji na riti spet pojavile...smo dobili daktrin..je rekla pediatrinja, da naj namažemo, pol z oljem čez (ker se širijo po vlagi), pa še hladilno gor (da plenica ne pobere vsega dol takoj)....prvič smo jih uspešno dali vija, zdaj pa spet...baje ta vročina, vlaga, itd....samo nevem, če bomo zdej skozi s tem mi (jaz sem prej tudi vedno mela problem z belim tokom, blabla), jaz več kot si spucat bradavico po podoju in namazat z daktrin gelom tko ne morem, a ne? Danes je bla ob 7h zjutraj, vse skupaj zbujena 1h ....ampak kaj, čće se zbudi, poje, malo smehlja in čez 10min je tečna in kaže znake zaspanosti...pol se umirim in je...pač naj spi...naša je grozno tečna zadnje čase...če pri 1h budnosti, ne odspi vsaj 45min...je bla vćeraj budna od 14-23h...in seveda tečna skozi, a zaspat ne . Sva že midva bla tečna drug drugemu, ker je nisva znala umirit - a igrat, pog. se ni hotla....guncat na rokah pa ja, samo to tudi mine. Kamorkoli smo jo dali je jokala, prav napor. Danes se sprošča od včeraj pomoje. kapljice in spanje ponoči jaz sem prej dajala Biogaio zjutraj, kot sem omenila sem probala dat zvečer in je boljše...ponoči načeloma sploh ne kaka (kar za nas pomeni, da spimo, ker ne prda in se ne zbudi), kaka prvič okoli 5-6h, drugič 10-11h, tretjič okoli 13h in ponavadi še enkrat popoldne. Tko, da jokanja ob prdcih nimamo več, ponoči sicer od 4h naprej nekaj muvi, ampak ne joka in se nič ne oglaša...je pa tudi še ob 3h in ob 6h sem jo ponavadi malo zbudila (oz. dala jožka v usta), ker sem mislila da bom eksplodirala...- menda to tudi narava stabilizira, ne? Pač je en obrok manj, mleka pa ista...črpam nekaj malega (glih da bom mela pol pri uvajanju GH v pomoč), ampak se ne mislim še s tem nekaj obremenjevat. Imam pa zjutraj eno jožko čisto trdo, vozlato...in pomoje ne manjka dosti, da se mi kej vname...tegale mastitisa pa zdej glih nebi rada fasala. Oblečena je samo v bodiju s kratkimi - ponoči damo še kratke hlačke in nogavičke... Tle mamo 35C, res je vročina...not mamo že klimo seveda, če ne imamo 28C (popoldne imamo sonce direkt v naši bajto), pa še z .po rokah, žogi...tole je šele fintes+savna v enem. Ven itak da ni za it pred 19h....smo meli danes pregled ob 11h, pol veste kako smo gagali vsi, soncu je pa tko izpostavljena, ker pač kdaj hodiš v smer ko glih sonce not nabija, smo jo pokrili s tetra pleničko ampak vprašanje glede zaščite, 100 % ziher ni, zato kremo JA.... držte se, pa čimveč mirnih živcev tud vam v teh vročih dneh... V petek potujemo na drug konec Slo, pravi podvig, več kot 3h vožnje...pa še v tej vročini jao...se bomo tko ustavljali, pa upam, da se bo tko lepo zbujala če že da bo kakša benzinska al mesto, na tistih odstavnih pasovih pri 33C zunaj res nebo luštno... itd..ah, nič grem pakirat.... UŽIVAJTE
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 20.6.2012 15:34:08 >