amyZ
|
Blazina za spat...jaz sem najprej doma naredila eno svojo, sem peno zvila in jo oblekla. Mi je bila čisto kul, samo tako, da ko sem spala na boku, da sem imela eno nogo čez njo, ker mi je tako bolj pasalo in boki me niso nič boleli. No, in sva šla na dopust in sem jo pozabila tam . Nosečniška pozabljivost! Kar pripravite se, tiste, ki je še nimate . Nato sem dobila eno od kolegice, tako ko prodajajo v BC. Je fajna, ima notri take mini kuglice in se potem prilagodi tvojemu telesu, te dobro podpira, je pa tako velika, da imaš lahko še glavo podprto, če ti paše višji položaj (to je pa itak fajn pri kakšni zgagi npr.). Jaz brez nje ne morem bit, ker kar tako na boku ležat mi je muka in me vse boli. Ene si pomagajo s povštri, kar tudi gre, samo več dela imaš, ker so manjši, sploh ko se obračaš iz boka na bok. Lahko pa to blazino uporabiš za dojenje kasneje in pa za to da jo daš v črko U in nasloniš na njo dojenčka. Sam pri nas so kar drage, mislim, da je v Pikapolonici zdajle akcija 34€, drugače pa kje na spletu dobiš že za 20€. Glede spola...jaz skoraj nisem mogla verjet, ampak na NS sva tudi midva dejansko videla pimpeka . Je še Strahova rekla, da je sicer 80% da je fantek, ampak da če ni, bo dala za pijačo, ker tole se pa iz Triglava vidi . Res je bilo nekaj štrlečega v luft. In potem na morfologiji pri Preskarju to takoj potrjeno in potem še na dodatni morfologiji (ki sem jo opravila zaradi možnosti prirojene napake) še enkrat v LJ porodnišnici. Tako da to je zdaj zihr. Ne vem zakaj pa sem imela, takoj ko sem zanosila, občutek, da bo punčka. Itak sem skoz sanjala o fantku in potem kar naenkrat razmišljam, da bo tole zihr punčka. No, pa ni. Itak je pa vseeno. Mislim, da bi se mi oči zarosile tudi če bi mi rekla, da je punčka. Te kar gane ko izveš, ne glede na to kaj je. So pa eni bolj sramežljivi kot drugi in se nočejo pokazati, pa pri punčah je težje zanesljivo napovedati. Trebušček...sama lahko rečem, da bi lahko do enega 6 meseca kamot skrivala nosečnost. Trebušček je rastel zelo počasi in ko smo se punce primerjale sem res imela mini trebušček. Pač tako je. No, v dobrem mesecu zdaj pa je kar konkretno zrastel. Čisto pravi nosečniški pa je nastal okoli 6 meseca. Je pa res, da sem jaz najprej dobila širino v pasu, šele nato je rastel naravnost naprej. In tudi poredila sem se malo tu, malo tam in se res malo vidi potem. Nimaš kej, vsaj trebušček je drugačen in ravno to je tako zanimivo. Sicer pa imam jaz posteljico spredaj (povedo na morfologiji) in malega nosim bolj v križu. Mogoče tudi zato taka velikost trebuščka. Glavno je, da ko se začne meriti maternica, da ta sega tako visoko kot mora. To itak preveri G na pregledu potem v kasnejših mesecih. malek...saj boš videla, te bo slabost minila bo veliko boljše. Za srečanje...meni je vseeno kateri dan in del dneva, ker sem itak doma. Edino da se prej ve, da ni akkšnih drugih načrtov.
|