|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
11.6.2012 11:39:37   
lenci
pozdravljene moje punce!Po malo daljsem premoru se vam javljamuser posted image .Ker 1.IVF ni bil uspesen smo imeli se zamrznjencke,konec aprila poklicem za postopek in me "skenslajo",ker so praznikiuser posted image tako da je sel se en mesec v franzeuser posted image .no sem pa zato sedaj 7.6 imela transfer user posted image user posted image brez kakrsne koli terapijeuser posted image !pocivam in jemljem utrogestan 3*1 tabl. na dan in spika me spodaj ze od dneva transferja kot da bo prisla user posted image ampak probam ne mislit na to.Krvnega imam sele 22.6 kar je zeloooo dalec in upam da se vsaj en user posted image prime ce ne obauser posted image no toliko od mene trenutnouser posted image

SE PODATKI: 1.IVF(zamrznjencki) 7.6.2012,Krvni test 22.6.2012,Pri DR.Voglerju v LJ,Grejem pa user posted image user posted image

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.6.2012 11:51:46   
sisi81
Ojli! Jaz še kar upam, da bo kaj imam rjavkast izcedek že 3 dni, ampakuser posted image še ni zaenkrat. Tolažim se s tem, da se je mogočeuser posted image poslovil, pa da jeuser posted image še ostal? Bomo videliuser posted image Imam upanje dokler se ne prikaže user posted image . Zbiram pogum, da grem kupit CB.

Vse v postopku imate moje pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.6.2012 12:21:08   
Ina81
jona klara, si napisala, da pravi konzilij zate samo dolgi postopek in da ti na to ne pristaneš. Smem vprašati zakaj ne? Jaz sem imela dvakrat dolgi postopek, sedaj imam pa kratkega in so ful slabši rezultati. Lp,
Ina

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 403
11.6.2012 18:53:52   
tjasa1
Pozdravljene!
Tudi jaz se sele sedaj oglasam, berem pa lepo sproti.
Sem v prvem Ivf in mam krvnega cez en teden. Imela sem dve blastocisti.
Poskusam ostati mirna, pa sem vsak dan bolj zivcna. Hormoni me pa tudi precej dajejo, ceprav bi si zelela, da so to kaksni drugi znaki. Sisi81 sva samo kak dan narazen ne?

(odgovor članu Ina81)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.6.2012 19:29:53   
k4pa0510
Kako lepo je brati pozitivne stvari, pričakovanja, veselje... Vsaka bo enkrat prišla na vrsto user posted image
lenci, tvoja situacija je odlična!!! user posted image
sisi81- saj bo, boš videla!!!

Jaz sem bila pa danes na 1.UZ tekom stimulacije (dolg protokol) in sem bila rahlo "razočarana", čeprav vem, da kvantiteta ne pove nič. Ne vem niti kaj sem pričakovala, če sploh sem kaj.
Namreč, danes je 10.dan Gonal-a, pridelala sem pa: na L: 13, 13, 13, na D: 10, 10, manjši... Kaj porečete na velikost teh foliklov?! Je to zelo majhno ali povprečno stanje? Ponovno grem čez 2 dni. Sekiram se pa pravzaprav res ne čisto nič, ker je to res ena velika loterija, pri kateri smo vse "žogice" enake, pa vendar popolnoma različne user posted image . Upati je treba na najboljše user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 405
11.6.2012 21:27:36   
tjasa1
ne vem za dolgi protokol, vendar meni se zdi, da imas veliko najvecjih, ki bodo se zrasli, to bodo pocakali ne?

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.6.2012 21:37:49   
k4pa0510
tjasa1, pojma nimam. Tako zelo skopi so z informacijami, sama jih pa na 1.UZ-ju tudi še nisem napadala user posted image . Prvi občutek je bil zelo negativen, sem si rekla, da jih je full malo in da so majhni... ampak, nej bo eden dober pa je to to user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.6.2012 21:42:44   
anau
Pozdravljene.danes sem imela UZ in folikli lepo zrasli od petka do danes. Danes pade stopka in v sredo je punkcija. Drzim pesti za vse nas. Ali je katera se v sredo v mb na punkciji?

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 408
12.6.2012 9:54:09   
sisi81
Ojli punce pri meni je se kar isto, upam na najboljše, da se je vsajuser posted image obdržal?

TJASA1 ja najbrž sva skupaj , jaz sem imela transfer2.6., pa ti? Jaz imam krvnega 18.6., to kje najhujše, pa še te male krvavitve, ko sploh ne vem kaj naj si mislim.

K4pa0510 ne sekiraj se zaradi foliklov, meni so rekli, da je bolj da jih je malo manj, pa so tisti boljše kvalitete. Jaz sem imela na 1 UZ podoben rezultat, sicer sem imela kratek postopek Puregon 200, ampak so mi full počas rastli, 2 tedna sem hodila na UZ. Tako da se nič ne sekirajuser posted image Bojo zrasliuser posted image

JONAKLARAkako pa se ti držiš?

ZEUSO kako pa gre tebi, upam da si vredu, ne nabiraj preveč gobuser posted image

ANAU držim pesti jutri za uspešno punkcijo in nebolečouser posted image

LENCI čestitam za zamrznjenčke, naj lepo rasteta obauser posted image
Pol imam pa še eno vprašanje, kako pa je z zamrznjenčki, kam pokličeš, rabiš kakšno napotnico, koliko časa po neuspelem transferju lahko greš ponje?

< Sporočilo je popravil sisi81 -- 12.6.2012 9:57:31 >

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 409
12.6.2012 12:43:06   
lenci
punce hvala za pestke!!!
sisi81 dajem ti odgovor na vprasanje o zamrznjenckih:po neuspelem IVF-ju moras pocakati 3 menstruacije in potem se narocis na posvet k doktorju,ki te ima(ne vem kje si al Lj ali Mb)tam ti tudi napise napotnico.pri njemu se dogovorita,ce imas zamrznjenjcke kaksno terapijo bos imela(jaz sem bila brez vsega,ker imam svoje redne user posted image in ovulacije)tako da pri naslednji user posted image poklices v sprejemno in se narocis(poves da imas zamrznjencke).ko dobis datum prides do sester in potem vsak dan dajes kri zjutraj in nato se Uz.naprej pa ti ze tam povejo.upam da sem ti odgovorila na vse kar te je zanimalo in da si me razumela.ce te pa se kaj zanima pa kar vprasajuser posted image

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 410
12.6.2012 12:54:31   
čuška
Pozdravljene vse skupaj!
Tudi sama čakam na prvi IVF postopek v Lj.
Zašla sem na vašo temo in imam eno vprašanje:
kaj pomeni tole, če mi katera lahko razloži? user posted image

Vključevanje v OBMP od maja do avgusta 2012:

IVF - dolgi protokol
1. dan Z.M.: Do 21. 5. 2012
- začetek TH najkasneje 11. 6. 2012
1. dan Z.M.: Od 12. 7. 2012
- začetek TH 2. 8. 2012 ali kasneje

Tudi mene čaka dolgi postopek ICSI, trenutno sem tik pred konzilijem.
glede na to, da so dopusti pred vrati bom verjetno na vrsti potem septembra.

Zaenkrat lp, čuška user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 411
12.6.2012 13:39:01   
lenci
cuska ja na vrsti bos po dopustih,ker se cakas na konzilij.upam,da se ze kaj zaplete med cakanjemuser posted image

(odgovor članu čuška)
Neposredna povezava do sporočila: 412
12.6.2012 14:27:51   
čuška
lenci hvala za odgovor
Mi lahko poveš kaj pomeni tista kratica TH in kaj pomeni dolgi postopek?

čuška

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 413
12.6.2012 16:32:21   
k4pa0510
Mi lahko poveste, kdaj na GK v Ljubljani odvzamejo kaj krvi?! Mislim- meni jo razen za SPB še niso vzeli... A sploh kaj preverijo hormone? Mogoče pred stopko?!

(odgovor članu čuška)
Neposredna povezava do sporočila: 414
12.6.2012 19:53:09   
marjetacveta
k4pa0510 odvzem krvi je ponavadi proti koncu, ko so folikli že skoraj dovolj veliki, pred stopko - vsaj po mojih izkušnjah :)
čuška za TH nimam pojma kaj pomeni, opis dolgega postopka pa je na strani reprodukcija.si, zavihek "protokoli".

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 415
12.6.2012 19:54:29   
marjetacveta
aja, pa še to: konzilij je bil v pondeljek,11.6.

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 416
12.6.2012 21:50:14   
čuška
hvala obema za odgovor user posted image
super, me prav zanima, če sem šla že čez konzilij...upam, da pride pošta tudi do mene user posted image
kar se pa tiče odvzema krvi...jaz sem jo morala dati pred konzilijem, za hormone in spolno prenosljive bolezni (to je novost od aprila letos) hodim pa v Leonišče.

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.6.2012 8:11:11   
sisi81
Ojli punce! Jaz sem zaključila ta boj, saj je danes prišlauser posted image . Sem zelo žalostna, ampak saj imam še dosti možnosti.

Stiskam pa pestke za vse vas, ki še trepetate, da bosteuser posted image

(odgovor članu čuška)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.6.2012 9:53:41   
lenci
cuska no da ti odgovorim na vprasanje TH je mislim da urin in po njem gledajo ali je ovulacija(naj me katera popravi,ce ni prav),za dolgi postopek pa pomeni da se spikas dlje in vecjo dozo(spet odvisno )najbolje je pa res da vpises v google reprodukcija.si in tam ti vse lepo piseuser posted image
aja pa se to ko si napisala da je novo od aprila za dat kri za SPB pred konzilijem te moram popravit da to je ze skoz,brez te krvi ne mores naprejuser posted image

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.6.2012 10:07:56   
lucylu222
Pozdravljene sotrpinke;
javljam se vam prvič zdaj ko sem že v postopku. Sem v MB, dobila sem rdeč list 23B, zdaj trenutno jemljem kontracepcijske tablete FEMODEN, 16.7. začnem z DIPHERELINE injekcijami, 22.7. pa z GONALOM. Predvideno punkcijo imam 8.8.2012. A ima katera enake datume? A je katera na tem forumu ki je že dala skos enako terapijo?user posted image Aja sem v postopku ICSI, ker ima moj slabši spermiogram.
Povejte mi ko imaš pinkcijo kako dolgo počivaš v bolnici? Kateri dan so vam vstavljali zarodke 3. ali 5.?

Punce želim vam veliko sreče, jaz ko zadnje čase berem da redko kateri rata v prvo sem že čist spsihirana user posted image , se mi zdi da bi prej na lotu zadela kot pa zagledla user posted image .
Se tipkamo user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.6.2012 15:27:38   
tjasa1
Sisi81 Zelo mi je zal.Ce prav razumem imas tudi zamrznjencke, morda pa se tam skriva uspeh :)
Jaz sem imela transfer peti dan 3.6., nimam pojma kaj se dogaja v meni, vse je cudno, velikokrat tudi neprijetno.
No, bomo videli, morda me pa ze juti caka user posted image

(odgovor članu lucylu222)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.6.2012 17:49:56   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: sisi81

Ojli punce! Jaz sem zaključila ta boj, saj je danes prišlauser posted image . Sem zelo žalostna, ampak saj imam še dosti možnosti.

Stiskam pa pestke za vse vas, ki še trepetate, da bosteuser posted image

sisi81, res mi je žal, da so se izcedki izkazali za konec user posted image Ampak sej veš- bil je 1.postopek, naslednji bo veliko lažji. Jaz tudi tako jemljem to loterijo. Tvoj user posted image te nekje čaka, sej to veš?!

Jaz sem bila danes na UZ-ju pa se mi je en folikel pomanjšal user posted image , eden je pa odskočil iz 13 na 18 v dveh dneh. Ostali pa počasi lezejo naprej...

Upam, da nisi preveč žalostna in da se zavedaš, da te tista sreča še čaka! user posted image

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.6.2012 20:04:56   
anau
Lucylu222 jaz sem imela popolnoma enak postopek in terapijo kot jo imas ti. Danes sem imela punkcijo in pridelele sem 21celic. V ponedeljek imam transfer. Bolecine pa ne pojenjajo. Lp in drzim pesti za vse nas.

(odgovor članu lucylu222)
Neposredna povezava do sporočila: 423
13.6.2012 22:28:58   
lucylu222
Anau super za pridelanih 21 celic user posted image . A si prvič v tem postopku? Že hodiš slučajno s službo, kako je z bolniško? A si v MB na kliniki? Po punkciji so bolečine hude? Pri katerem zdravniku pa si? Želim ti čim več uspeha pri transferju in da čimprej zagledaš user posted image . Upam da mi odgovoriš sem ti kar nekaj vprašanj postavila. user posted image

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.6.2012 22:44:19   
tjasa1
k4pa0510: no vides kako lepo raste, kar tko naprej user posted image Bi pa pocasi morala dobit stopko. Jaz sem jo pri 18 ze.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?