tamala86
|
čao! me že kar nekaj časa ni bilo na forumu, tako da niti nevem dobro kaj se dogaja, sem na hitro preletela in vidim same slabe novičke...:( Upam, da bo že kateri uspelo....da vidi magični +! Drugače pa sem v sredo pri Reševi začela s špikami, jutri imam prvi UZ, upam da je kaj zraslo...glede na to da imam samo lev jajčnik ok. Je pa rekla da bomo veseli če bo sploh kakšna celica, ker imam znižano ovarijsko rezervo in slabe hormone?!občutkov zaenkrat nobenih, nč ne špika pa boli pa tko, tko da ne vem, upam na najboljše. Drugače pa po pravici povedano sem tolk zaposlena, da sploh nimam časa razmišljat velik o tem, ker delam zdj prek študenta, pa končujem diplomo, mam v sredo zagovor, sem že čist živčna...upam da bo šlo. Pa da sem potem mirna in da se usmerim na postopek...:) res upam da bo uspelo v prvo, ker prav da nimam več velik časa, me zgleda že mena lovi počas...:((( Mi pa daje moja mala rožica veliko upanja in energije, res bi mi bilo še veliko huje brez nje. Sva si pa z mojim želela, da bi nama dal dve pikici če bosta, pa prav da ne pride v poštev, ker sem premajhna in presuha in ker imam te težave, pa je rekla da ne bomo tvegal...tako da upam, da bo ena zmagovalna. Ne spomnm se kaj je Reševa rekla za jutr, a si morm dat zjutri preden grem k njej špike al ne, al jih da jutr ona? Ker drugač si jih dajem okrog 7, mal čez, jutr mam pa UZ ob 6.45? A katera ve? Še neki...kolk časa po ET si na bolniški oz. počivaš in ne delaš? LP vsem, pa objemčki za vse! P.S.: Zakaj mi ne delajo smeškoti????????????????????????
|