HANYBANY
|
Helou dekleta! Najprej Tanja, Mamabear, gasilka objemčke in veliko sreče vnaprej, enkrat bo, vrjamte v to, upanje itak umre zadnje sisi81 in zeuso držim pesti Moje stanje pa je naslednje, hiperca se je umirila, mam še kar velik povečane trombocite ampak bo, krvavitve so se umirile tako da zdaj imam samo izcedke, kakšen dan bolj, kakšen dan manj, krče včasih kar precej močne tako da sem kar redno na Buscopanu. Sem pa imela včeraj ultrazvok še na kliniki in sta vidna dva lepa plodka eden 7 mm in drugi 8mm, naj bi bla noseča 7 tednov, srčki utripajo tako da zaenkrat vse ok, mi je pa dr. omenil da sta se kar blizu ustja ugnezdila tako da moram velik velik počivat, dobila sem še dodaten Utrogestan oz. sem ga šla iskat v Kranj in zdaj pridno izležavam. 21.6. mam kontrolo pri G, tako da bomo vidli kako se držita. Morem pa priznat da me je malo šokiralo, da sta dva, najbrž boste rekle da sem sebična, ampak ne me narobe zastopit, sem zelo zelo srečna, edin strah me je nosečnosti, ker se mi je prva končala v 16. tednu z odtekom plodovnice, tako da sem morala splavit. Noben dr. mi ni znal povedat zakaj je do tega prišlo in zaradi tega me je malo strah, glede na to da sta zdaj še celo dva, kako bo potekalo. Se mi zdi da ne bom do konca nosečnosti mirna oz. najbrž ne bom v nobeni nosečnosti mirna in uživala, vedno bo v podzavesti tisti strah, kaj pa če se ponovi. Pa saj same veste kakšne hude misli nam grejo skoz po glavi. Takole, sem se razpisala, k sem glih na računalniku V glavnem vsem vam želim srečno in hvala za vse pestke, očitno so zaenkrat pomagale Se še javim! Srečno!!!!
|