|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
2.6.2012 14:04:27   
sisi81
Ojli!Oplodile so se 4 celice, 3 blastociste in ena je bila slabe kvalitete, ampak so jo odstanli, zaenkrat sem zelo srečna, grejem dve user posted image user posted image blastocisti in enega smo zamrznili. Čeprav je hotela biologinja lih kontra, eno blastocisto vstavit in dve zamrznit,ker sem 1. in manj kot 35 let stara, ampak upoštevajo željeuser posted image So bili tam v operaciski zelo pozitivni in prijazni, na oddelku pa malo manj, je bila dežurna sestra malo slabe volje.
Hvala vsem, ki ste mislile name, krvni test imam šele 18. bo še dolga, upam, da zdržimo do takrat in še daljuser posted image

JONA KLARA nikar ne obupaj,user posted image jaz vem da bom porabila čisto vse možnosti, vem pa da vam je hudo in da sinko rabi družbo. Jaz sem skoz že pred postopkom jedla Aglurab in je dons, prof rekel, da so zato lepe celice.
Res pa je da ti nimaš težav s težo, kar jaz imam, saj bo ti bo dal pa večjo dozo hormonov, držimuser posted image zate
ZEUSO držim pestke za tvoje celiceuser posted image

SILVA, HANYBANY, MAMABEAR, K4pa0510,avonija in anonimni kako se držite? Stiskam pestke za vasuser posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.6.2012 10:32:33   
jona klara
sisi81-user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da uspe, pa vem, da bo ker imaš 2 zelo lepi bLASTOCISTI, TO JE USPEH PA ŠE ZAMRZNJENČKA- ZMAGALA SI!!!!!!!!se veselim s tabo.A ona sestra z rdečimi lasi je bila slabe volje? kaj pa je bilo' ona je tečna vedno, jaz imam z njo slabe izkušnje, ni primerna na tako delovno mesto, kjer so pari ki bi rablji kako lepo in spodbudno besedo.Naju še zadnjič pogledala ni, ko nama ni uspelo kaj šele da bi kaj izustila,pa ni imela dela, ni bilo nikogar tam....gklj je podn glede odnosov in kako se človek počuti ko hodi tja, če ne bi bilo prof. me že ne bi bilo več tja, pač njemu zaupam, čeprav že sedaj 2 krat ni uspelo.Bono vidli, če bo kaj uspeha v prihodnje še tam,
te kaj pokličem, lepo počivaj

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 352
3.6.2012 11:29:48   
gasilka
sisi81 super zdej ju pa lepo grej in SREČNO čez 15 dni!!!!

Zame se je pa kot večini slabo končala tale zgodba danes je 11 dan po ET in imam že rozast izcedek tko da verjetno nebo nič z našo pikico sej veste kako je če ni pač pravijo več sreče prihodnjič. Malce razočara . Test bom vseeno naredila ju3 čeprav si mislim kakšen bo rezultat

SREČNO VSEM KI JIH GREJETE!!!!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 353
3.6.2012 11:45:17   
Mamabear
gasilka, mogoče bo pa test vseeno kaj pokazal, kljub roza izcedku? Sem brala nekaj zgodb, da je uspelo tudi ob rahlih krvavitvah. Ko sem pred dnevi dobila rjav izcedek, potem še roza, sem bila čisto iz sebe, sem pa po drugi strani še vedno upala. No danes se je pa prikazala user posted image . In seveda user posted image .

Komaj čakam, da preberem še kakšno pozitivno zgodbo. Navijam za vse! user posted image

sisi81, lepo je bilo prebrati, da greješ dve blastocisti. user posted image Pazi na njiju!

< Sporočilo je popravil Mamabear -- 3.6.2012 11:46:44 >

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
3.6.2012 14:20:58   
Anonimen
Lahko katera opiše postopek z zamrznjenčki v mariboru?

(odgovor članu Mamabear)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
3.6.2012 18:27:06   
Tanja_Jes
mamabear user posted image user posted image žal mi je, sem upala da bo po tistem izdcedku belina

gasilka
user posted image user posted image user posted image

Punce, iz vsega hudega je treba potegniti tisto najboljše, v smislu bolje da je zdaj user posted image , kot pa kakšna abrazija. Jaz skušam bit čim bolj pozitivna in tolažim samo sebe s tem da je pač bolje da je tako kot je. Saj drugega nam ne preostane. Je pa hudo!

sisi user posted image user posted image user posted image bravo za blastocisti, sem vesela zate user posted image

Upam na čim več lepih zgodb, naj se vam zgodi pravljica user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.6.2012 10:33:48   
sisi81
Ojli punce hvala za lepe želje, upam da bo.

Pa še nekaj me zanima, v soboto so mi dali samo 3 dni bolniške, a potem kar osebni zdravnici rečem za več, imam nevarnost okužb na delovnem mestu in res ne bi šla rada izzivat usode?

Punce držite se, stiskam pestke da vsem čimprej ratauser posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.6.2012 12:31:08   
k4pa0510
Punce, ena "out of topic"... Mož je imel aprila spermiogram v Leonišču ter pregled pri dr.Zornu. Sedaj sva v postopku. Danes pa je prejel vabilo na ponovni pregled pri andrologu zaradi spermiograma. So tudi vaši partnerji to prejeli? Malce me skrbi za kaj gre... Vem, da ima izvid slab, saj zato sva tudi v OBMP. Pregled ima čez 1 mesec.

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.6.2012 18:30:00   
zeuso
sisi81, super user posted image zauser posted image user posted image . Jaz tudi upam da me pričaka vsaj kakšna blastocista.

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.6.2012 20:47:18   
špica84
K4pa0510 moj je pred prvim mojim posvetom po op opravil spermiogram dvakrat in obakrat je bil za en k...

Tako da verjetno ni nič narobe če dvakrat naredijo

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.6.2012 22:41:20   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

K4pa0510 moj je pred prvim mojim posvetom po op opravil spermiogram dvakrat in obakrat je bil za en k...

Tako da verjetno ni nič narobe če dvakrat naredijo

No, sej tudi od mojega je slab, a to že veva, ker jih je prej že 3 naredil pa je bil en slabši od drugega. Tu pa nihče ni nič rekel, da bo še kaj potrebno narest, ker sva itak že v postopku. Zato mi je bilo čudno user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 361
5.6.2012 9:39:33   
HANYBANY
Helou dekleta!

Najprej Tanja, Mamabear, gasilka objemčke in veliko sreče vnaprej, enkrat bo, vrjamte v to, upanje itak umre zadnje user posted image

sisi81 in zeuso držim pesti user posted image user posted image

Moje stanje pa je naslednje, hiperca se je umirila, mam še kar velik povečane trombocite ampak bo, krvavitve so se umirile tako da zdaj imam samo izcedke, kakšen dan bolj, kakšen dan manj, krče včasih kar precej močne tako da sem kar redno na Buscopanu. Sem pa imela včeraj ultrazvok še na kliniki in sta vidna dva lepa plodka eden 7 mm in drugi 8mm, naj bi bla noseča 7 tednov, srčki utripajo tako da zaenkrat vse ok, mi je pa dr. omenil da sta se kar blizu ustja ugnezdila tako da moram velik velik počivat, dobila sem še dodaten Utrogestan oz. sem ga šla iskat v Kranj in zdaj pridno izležavam. 21.6. mam kontrolo pri G, tako da bomo vidli kako se držita. Morem pa priznat da me je malo šokiralo, da sta dva, najbrž boste rekle da sem sebična, ampak ne me narobe zastopit, sem zelo zelo srečna, edin strah me je nosečnosti, ker se mi je prva končala v 16. tednu z odtekom plodovnice, tako da sem morala splavit. Noben dr. mi ni znal povedat zakaj je do tega prišlo in zaradi tega me je malo strah, glede na to da sta zdaj še celo dva, kako bo potekalo. Se mi zdi da ne bom do konca nosečnosti mirna oz. najbrž ne bom v nobeni nosečnosti mirna in uživala, vedno bo v podzavesti tisti strah, kaj pa če se ponovi. Pa saj same veste kakšne hude misli nam grejo skoz po glavi.
Takole, sem se razpisala, k sem glih na računalniku user posted image

V glavnem vsem vam želim srečno in hvala za vse pestke, očitno so zaenkrat pomagale user posted image
Se še javim!
Srečno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 362
5.6.2012 9:44:55   
HANYBANY
aja k4pa kako daleč si ti? Tudi tebi srečno oz. vsem ki ste trenutno v borbi srečno!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 363
5.6.2012 13:41:43   
zeuso
HANYBANY superuser posted image , za dvauser posted image user posted image . Lahko si mislim kakšni so občutki ko si ponovno noseča in imaš za sabo že en SS. Tudi sama sem ga imela in vem da me bo ko bom enkrat noseča najbolj strah ponovitve tega črnega scenarija. Edino kar ti lahko rečem je da probaj bit čim bolj pozitivna. Srečno

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.6.2012 16:27:43   
sisi81
HANYBANY ojli vesela sem zate, pa res počivaj, čeprav vem da je težko, jaz ne vem več kaj bi brala ali kaj bi gledalauser posted image jaz tudi odštevam dneve do 18. junija, ko imam krvni test, samo pomoje ga bom že kakšen dan sama naredila, da se vsaj psihično pripravim...

ZEUSOše malo pa si ti na vrsti, a ne? stiskam pestkeuser posted image user posted image Da bo sreda tvoj dan, da te pričakajo lepo oplojene blastociste, pa da bo še kakšen zamrznjenčekuser posted image

Pa tudi za vse ostale, ki se še borite in ki zbirate pogum za nove borbe s hormoni in punkcijamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sisi81 -- 5.6.2012 16:32:19 >

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 365
5.6.2012 19:26:20   
andreja_p
Dekleta naj mi prosim katera pove, ki je v LJ,kdaj imajo dopuste,če so že kaj objavili.rada bi šla po zamrznjenčka,ko dobim tečko konec meseca,ali pa začetek naslednjega,julija naj bi prišla.zelo bom vesela,če mi katera posreduje informacijo.ja pa še nekaj povejte mi kdaj ste se ve začele pikati z inekcijami,ko ste šle po zamrznjenčka.Men je Zorn rekel,da drugi dan tečke,ko sem se pa naročila in dobila številko,pa je rekla da sedmi dan,sedaj pa res ne vem,kdaj bo prvi dan za pikico.
lep dan pa da bodo vaši postopki uspešni.

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 366
5.6.2012 20:29:52   
Anonimen
Vključevanje v OBMP od maja do avgusta 2012:

IVF - dolgi protokol
1. dan Z.M.: Do 21. 5. 2012
- začetek TH najkasneje 11. 6. 2012
1. dan Z.M.: Od 12. 7. 2012
- začetek TH 2. 8. 2012 ali kasneje

IVF - kratek protokol
1. dan Z.M.: Do 27. 6. 2012
1. dan Z.M.: Od 10. 8. 2012

Prenos odmrznjenih zarodkov
1. dan Z.M.: Do 27. 6. 2012
1. dan Z.M.: Od 14. 8. 2012

IUI
1. dan Z.M.: Do 23. 6. 2012
1. dan Z.M.: Od 11. 8. 2012

Telefonsko naročanje
- IVF: 01-522-6112 (od 9h do 13h)
- IUI: 01-522-6074 (od 9h do 12h)

http://www.reprodukcija.si/spletno-mesto-oddelka-za-reprodukcijo/

(odgovor članu andreja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
6.6.2012 8:03:58   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

aja k4pa kako daleč si ti? Tudi tebi srečno oz. vsem ki ste trenutno v borbi srečno!

O, hanybany, super zate, res!!! Samo počivaj in počivaj!!! Jaz sem pa 5.dan stimulacije, prihodnji teden imam UZ. Čutim ne še ničesar, vse poteka ok. Malce me skrbi, kako bo moje telo odreagiralo na te hormone, ampak ne mislim preveč na to...
Res vse dobro tebi in tvojima zarodkoma! To je pa kar lep zalogajček :) Lepo se crkljajte user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 368
6.6.2012 12:16:47   
jona klara
hanybany-user posted image user posted image user posted image srečno in čuvaj nauser posted image user posted image , to je poseben dar.

pri meni pa tako, da sem se morala v službi zavezati Za 1 leto, da ne grem v postopek, sicer me ne bi več bilo tam.....sem full žalostna, ne vem kako bom zdržala tako dolgo, ker skozi razmišljam na to....user posted image

srečno vsem da čimprej zagledate user posted image user posted image in postanete srečne!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 369
6.6.2012 20:26:14   
k4pa0510
Punce, ali je število (ter velikost) foliklov v kakršnikoli povezavi s predhodnimi bolečinami? Sama sem na 5.injekciji Gonala pa ne čutim prav ničesar. Ostale zadeve (glavoboli in brezvoljnost) so posledice Suprefacta, ki je z mano že skoraj 1 mesec... Je tu kakšna, ki ni čutila špikanja v jajčnikih, pa je imela lepo število oz.velikost foliklov?
Upam, da ste vse fajn user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 370
7.6.2012 7:38:35   
limonca*
Mene ponavadi nič posebej ne špika in ne boli, pa imam vedno dovolj foliklov (čez 10). user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.6.2012 7:57:05   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

Mene ponavadi nič posebej ne špika in ne boli, pa imam vedno dovolj foliklov (čez 10). user posted image

Aha, Hvala, limonca*. Nisem se nikoli spuščala v to, če (ne)boličine kaj pomenijo. Sicer pa- moje redne ovulacije so bile kar boleče, pa se v nekaj letih nikoli ni prijelo...

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.6.2012 9:29:31   
zeuso
Mamabear ,gasilka,user posted image žau mi je pošiljam vama en velikkkkkkkkkkkkuser posted image objem.
Jona klara eno leto to pa je dolga doba, želim ti da mine hitro in se nam kmalu pridružiš nazaj v novih bojih. Ampak ne pozabi nas priti vseeno kdaj pokomentirat.
No nama pa se je oplodilo vseh 6 celic ampak le ena je bila primerna za transfer, ostale so baje bile premajhne. So pa ta lepi dali za družbo še eno od teh micenih. 21 imam krvni test,začenja se živčna vojnauser posted image

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 373
7.6.2012 10:45:27   
spelcy3
Hojla punce!

Me zadnje čase ni bilo preveč blizu, če prav sem že prestala punkcijo in transfer, ampak še sedaj ne dojamem da je res...
namreč..pri prvem postopku so spunktirali 11 celic, 8 je bilo primernih za oploditev, 3.dan so bile 3, eno so mi takrat vstavli, zamrznjenčka nobenga.
tokrat pa je bilo tako...na UZ se je vedno videlo po 6 foliklov v vsakem jajčniku. na punkciji so spunktirali samo 6 celic, od teka so bile 4 zrele, ki so jih oplodili, ena se je dakoj nehala razvijat, od ostalih treh pa je preživela ena sama user posted image tako da me je 3. dan počakala ena celica in ponovno nobenega zamrznjenčka. vstavljen zarodek je baje 7-celični (prvič je bil 8)

Kakorkoli pogledam je rezultat slabši kot prvič (če prav je mož cedaj jemal astasan, jaz sem poleg cinka in folne pila tudi noni sok - rezultat pa je porazn)
ne razumem tudi to, da me je ta punkcija (samo 6 celic) bolela mnogo bolj kot prva, prav tako me če vedno boli...nevem kje co še tiste celice ki sem jih vidla na UZ.

sicer je moj mož velik optimist..in trenutno že dva dni ležim, ker mi je prepovedal kakršnokoli gibanje. trenutno poznam samo pot dnevna soba-kopalnica in zvečer spalnica. kaj hočeš lepšega...baje bo tak do nedelje ker sem prvič baje preveč okol skakala user posted image

Zeuso a ti si v mb? ker imama isti dan krvnega user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 374
7.6.2012 11:05:07   
zeuso
spelcy3, jaz sem v Ljubljani na gin. in sem imela transfer na peti dan. Iz vsega srca upam da grejeva obe zmagovalne zarodke in da bo 21 pri obema lepa vrednost nosečniškega hormonauser posted image . Kaj boš ti kaj prej delala doma test?

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?