|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
7.6.2012 11:14:30   
spelcy3
aha...sm misla da sma skupi v mb trpele user posted image

mislim da glede na to da si imela ET peti dan si že enmal v prednosti pred mano user posted image
drugače pa tud jaz upam da za ta dva zmagovalna, ker me je malo strah da me bo moj mož preveč okužu z optimizmom in bo pol preveč hudo..je namreč mnenja, da je njegov dedi 10 dni nazaj umrl zato, ker je naredil prostor svojemu pravnuku. in res upam da je to res.

glede testa. nevem...v prvem postopku sem delala 8 dan in je bil-, potem pa sem 9 imela po vseavitvi utrogestana tak nitkaste krvave sledi na prstu, pol pa sem 10 dan dobila izcedek. 11 al 12 dan pa se je vilo.
če mojga vpršam bi test delo že čaz par dni, ampak me je tok strah rezultata. mam včasih občutek, da nikol ne bom zagledala tise dve črtice. user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 376
7.6.2012 11:33:44   
k4pa0510
Spelcy3, tak občutek nas ima večina. Res je to, da smo si vse zelo različne, da je vsako telo unikat. Tako da ne slabo mislit, prepričat je treba samo sebe, da te vse lepo še čaka in bo res tako user posted image Držimo pesti ena za drugo in da res vsaka od nas čim prej zagleda user posted image ali user posted image .

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.6.2012 12:09:02   
sisi81
Zeuso in spelcy3 drzim pestke za zarodke. Zeuso saj bo, čestitam zauser posted image user posted image ,čeprav sem jaz tudi še skeptična, ko bo na uz pokazal bom pa brez skrbi.

Jona Klara ta tvoj šef pa res ne ve kaj vse prestajaš, ko se trudiš za otročkauser posted image naj ti vseeno čimhetreje mine to letouser posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 378
7.6.2012 12:34:20   
zeuso
ja tudi moj dragi in vsi okoli mene so zelo optimistični, jaz se pa trudim ampak mi nikakor ne rata pa ne vem zakaj. Ko mi je biologinja rekla da se je oplodilo vseh 6 celic sem kar poletela, ko pa je nadaljevala da jih je pet premajhnih sem imela občutek kot da bi me nekdo z lopato tresnu od zadaj po glavi, in se tega groznega negativnega filinga ne morem znebit, čeprav me je doktorca nahrulila da se na dan transferja ne sme biti slabe volje in žalostni. user posted image

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.6.2012 14:21:50   
anau
pozdravljene

vsem ki vam ni uspelo en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image
vam ki pa grejete svoje pikice pauser posted image user posted image user posted image

jaz imam jutri UZ danes zadnja doza goala za naprej ne vem.pred enim tednom ko sem imela UZ sem bila malo razočarana.uz je meduser posted image in viden je bil le en folikl 5mm v desnem jajčniku v levem pa nekaj malih. kakšne izkušnje so vaše ....kako ste imele veljike folikle med user posted image .jutri bomo videli kako in kaj....če so kaj zrasliuser posted image .v sredo 13. pa bo verjetno punkcija.

a ste imele punkcijo na živo ali pod narkozo?user posted image mal me je strah.
pestke držim za vse nas.user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.6.2012 15:00:16   
spelcy3
k4pa0510, se strinjam s tabo, da smo si vse različne - kar se naših teles tiče, imam pa občutek, da smo si pa glede razmišljanja zelo podobme - vse smo/želimo biti optimistke, a še vedno pa nas je strah tistega...kaj pa če... user posted image

zeuso-mi2 sma neki podobnega, doma mi je dovoljeno premikanje samo na kavču user posted image ati me je 2 krat klical po telefonu, da kaj delaam, da naj se še vsaj ene 4 dni pazim - mislim da je najbolš da me kr prvežejo user posted image
sicer glede občutkov pri biologinji - že ko sem se zbujala iz narkoze sm doživela šok zaradi samo 6h celic, čez 3 dni pa je blo še slabše - ko je povedla da je blo 6 celic, sm mela na ustnicah še nasmeh (ker sem še upala, da boma šla še za 2 dni domov in da bo et na 5i dan), nato je povedla kolk jih ni bilo zrelih - že brez nasmeha, ko pa je povedala, da je ostala samo 1 sm pa dobila solzne oči, ampak za obrambo prisiljen nasmešek. res nevem kaj je bilo narobe, reče pa nihče konkretno nič, kaj je narobe.

sicer je pa po ET-ju v sobo prišla ena sestra in nekaj spraševala, vse smo dale od sebe samo nasmešek, ena je nekaj komentirala in je sestra rekla, da ona prinaša srečo - moškim in ženskam in da v to ne smemo dvomit nikoli - sm si misla IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA.

dejstvo je da po sedaj do 21. mučenje

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.6.2012 16:07:33   
zeuso
spelcy3, ja tudi meni bi moj še najraje uzeu ključe od auta ko je v službi da nebi slučajno dirkala po gozdu za jurčki, kot sem vsak dan. Pa še skledo češenj mi je nabrau da mi nebo rablo plezat po drevesu.user posted image . Zase mislim da mi bo ta 2 tedna kar hitro minila ker morem drug teden počasi začet pečt pecivo za eno poroko za 80 ljudi, tako da bo kar pestro, za zdaj pa mi kar paše par dni da pregledam vse recepte kaj bom pekla in za naredit spizek materiala ki ga morem nabavit.user posted image

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.6.2012 16:43:02   
spelcy3
hehehe...fini so ti naši frajerji...jst zle čakam, da pride domov in naredi večerjo, ker sama NE SMEM. no sej slabo mi pa tud ni..user posted image
poroka...hehe..vem kak to zleda.. boma mela zle 9.7. prvo obletnico. pri nama je pa moja mami napekla pecivo...blo nas je 100. in je peciva tolk ostalo, da smo ga pol če vsakmu dali za domov, pa še doma smo ga meli...
tak da vem kak to zgleda. če pa rada pečeš boš pa uživala user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.6.2012 20:30:37   
*PBS*
Pozdravljene punce.

Potrebovala bi vašo pomoč, predvsem tiste, ki niste prvič v postopku, se pravi da ste bile že večkrat oz. imate mogoče doma že kakega user posted image .

Zadeva je sledeča: lani januarja sem bila prvič na IVF, ki se je uspešno zaključil v mesecu oktobru z malo user posted image . Danes je ta mala škratka stara 8 mesecev in z možem sva sklenila, da greva spet v postopek. Od prvega IVF nimava nobenih zamrznjenčkov, tako da bi bilo potrebno znova v celoten postopek. Zanima pa me, kako naprej. Naj povem še to, da je moja osebna ginekologinja v kraju kjer živiva, na Ginekološki v Ljubljani pa naju je obravnavala dr. Ribič Pucelj. Sedaj pa ne vem, kako naj se spet prijaviva za postopek. A moram najprej do svoje osebne gin. po napotnico da sploh pridem do Ribičeva? Predvidevam da nama bo potem Ribičeva dala napotnico za IVF z zapisanimi zdravili, in šele s to napotnico bom lahko klicala za evidenčno št.? Aja, pa poslala naju bo če na SPB zagotovo.

Upam da sem razumljivo napisala, in da mi bo lahko katera pomagala. HVALA!!!

Držim pesti za vse vas. user posted image

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.6.2012 7:44:09   
sisi81
Ojli punce kako ste? Pri meni zaenkrat še belinauser posted image Zanima pa me jaz imam po tem Utrogestanu skoz izcedek, a je to normalno?
PBS jaz sem šele 1. bila v postopku, ampak mislim, da je postopek kar tak kot si napisala, najprej k osebni potem pa v leonišče in novim zmagam naprotiuser posted image

< Sporočilo je popravil sisi81 -- 9.6.2012 7:45:10 >

(odgovor članu *PBS*)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.6.2012 8:01:12   
zeuso
sisi81 ter ostale, dobro jutro vam želim. Jaz mislim da če je izcedek beu je to vse od utrogestana. Drugače pa jaz mislim da sem fasala malo hiperce, upam da ne bo hujšega kot je, probam dosti pit in hodim lulat. TRebuh pa imam tak kot da sem v kakem petem mesecu, sem pa od punkcije do transferja dobila 3 kg. Danes je konec ležanja in grem malo na sprehod v gozd pred dežjem, če najdem kakega jurčeka.user posted image

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 386
9.6.2012 11:54:42   
špica84
Živjo PBS
Od uspešnega ivf mora miniti eno leto oz. mala mora imeti leto dni in nesmeš dojit.Greš pač k svoji ginekologinji po napotnico in se naroćiš k Dr.Ribič.Potem pa ti da ona napotnico za naprej.

Jaz sem bila lani decembra na istem,samo me je potem presenetlo in sem naravno zanosla :)

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 387
9.6.2012 12:07:15   
EmaS.
Pozdravljene

danes se je zame končalo, v sredo sem imela punkcijo, 2 celici, danes grem na kliniko in me pričaka user posted image NIČ celic.
Sestra pravi da me bodo spet dali na konzilij, ker imam slabe celice, in naj pokličem v torek(od ponedeljkih pa imajo konzilij), da vidim kaj so se odločil...
Ali je imela katera podoben primer...

ostalim pa želim veliko sreče in ++++ in da ne doživite tisto kar sem jaz ; srečno

< Sporočilo je popravil EmaS. -- 9.6.2012 12:08:42 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 388
9.6.2012 12:35:41   
sisi81
ZEUSO si najdla kakega jurčka?
Ja izcedek je gost bel, pomoje se izloča kapsula ali kaj? Danes sem pa šla na kavo s prijateljico in tam na wc sem kar prebledela, ko sem se obrisala je bilo roza na papirju, zdaj je pa še par pikic na dnevnem vložku, sem pa ravno en teden po transferju, ali je možno da je vgnezditvena, ponoči sem se tudi 2 krat zbudla zaradi krčev v trebuhu? Joj upam da je samo touser posted image sem čistuser posted image od skrbi.

EMA S mislim nate, škoda ker te ni nobena celica pričakala, sem brez beseduser posted image

držim pestke za vseuser posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 389
9.6.2012 19:56:48   
k4pa0510
Ema S, mi je prav žal zate. Najbrž imaš zdaj same črnoglede misli, ampak če mene vprašaš, se celice da tudi izboljšati. Kakšno strokovno literaturo preglej, ker je že samo prehrana zagotovo faktor, ki na to zna vplivat. Probaj se ne ne preveč obremenjavat s tem, ker je takih deklet, žensk dosti. Tega je sicer tudi mene zelo strah. Sem prvič v postopku in nimam pojma kakšne bodo moje celice, če jih sploh bo kaj. Zame je OBMP ena velika loterija, nisem nič kaj navdušena nad vsemi temi umetnimi vnosi v telo. Če si pripravljena it tudi v malo druge smeri, si poglej kakšne naravne zadeve, ki pripomorejo k nastajanju boljših celic. Vse dobro ti želim in vedi, da nisi sama. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: EmaS.

Pozdravljene

danes se je zame končalo, v sredo sem imela punkcijo, 2 celici, danes grem na kliniko in me pričaka user posted image NIČ celic.
Sestra pravi da me bodo spet dali na konzilij, ker imam slabe celice, in naj pokličem v torek(od ponedeljkih pa imajo konzilij), da vidim kaj so se odločil...
Ali je imela katera podoben primer...

ostalim pa želim veliko sreče in ++++ in da ne doživite tisto kar sem jaz ; srečno

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 390
10.6.2012 8:28:53   
zeuso
Ema s. žau mi jeuser posted image , kaj pa se bodo zdaj odločili na konziliju, kakšne so možnosti iz njihove strani.
Sisi81, ja nabrala sva v treh urcah točnih 90kom., kaj bi pa pomenili tej krči pa izcedek ti nebi vedela povedat, ker se mi sploh ne sanja kdaj naj bi prišlo pri ivf do vgnezditvene. Še zmeraj  upam zate da je to vgnezditvena.
Spelcy3, kako si kaj'user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 391
10.6.2012 17:32:59   
spelcy3
zeuso user posted image za gobice...jst jih obožujem..moj ati jih nabira ostali pa jemo user posted image

jst sm bla včeri super...sestrca mi je dostavla domačo pico, nato moja ful dobra prjatlca hobotnico, ker mojga ni blo doma sm v miru fuzbal pogledla user posted image pa šla spat...vse do 2h ponoči k je moj prišu domou...emm...katastrofa od katastrofe...sm se prestavla v dnevno spat ker v spalnici ni blo za zdržat user posted image

drugače pa počutje...joške bolijo ko hudič...sem ful napihnjena..in se mi zdi da občutim povečane jajčnike..upam da to ne pomeni da bo prišla user posted image sicer pa vsake tolk dobim kak krč, ga preživim in pol je bolš...da bi me pa skos zvijalo kot pred user posted image pa ne.

pa ti...kako si?

EmaS. vrjamem da ti je zelo hudo in da te nihče ne more potolažit. ko sama pomislim, da bi lahko ostala brez celic...adijo..me kr zmrazi.

jst upam da bom ostala optimistka do konca...

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.6.2012 17:56:17   
oreh
Živjo,
mi lahko katera odgovori, kdaj začne reš spet delati v avgustu? hvala.

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.6.2012 18:13:46   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Živjo,
mi lahko katera odgovori, kdaj začne reš spet delati v avgustu? hvala.

Oreh, na spletni strani od Reprodukcije ti piše: http://www.reprodukcija.si/spletno-mesto-oddelka-za-reprodukcijo/

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 394
11.6.2012 0:00:50   
Avonija
EmaS: Imela sem punkcijo v sredo, 4 celice, v petek, ko naj bi bil transfer, ni bilo nobenega zarodka. Razocaranje, zalost. Je bil to moj 3.ivf, tokrat najslabsi rezultat. Pa sem pred tem postopkom jedla maticni mlecek, shujsala 15 kg od zadnjega postopka, vsak dan aerobika, rezultat porazen, celice nc od nc. Oktobra grem v nov postopek. Ne vem kaj lahko se naredim. Se pa ze 4 leta trudim z zanositvijo user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 395
11.6.2012 7:02:40   
jona klara
ema s- jaz sem imela punkcijo 25.5- po mild postpoku pridelala 1 celico, čez 3 dni me ni pričakalo nič, žalost totalna, po konziliju so rekli samo dolg postopek, na katerega ne pristanem.To je bil moj3 ivf, po prvem imam dom AOTROKA, SEDAJ 2 NE USPE.zAKAJ JE PA TAKRAT? FEBRUARJA SEM PA IMELA 10 CELIC, 2 OPLODILE, NOBENA BLASTOCITA,V PRVEM PA 5 CELIC IN EN Zarodek, ki doma skače....vedno vse po mildu in vedno vse drugače, je pa res, da sem imela takrat gonal, sedaj pa 2 krat puregon.....res loterija..žalost, razočaranje,upam, da nam uspe čimprej.AMPAK JAZ SEDAJ NE GREM 1 LETO.....

SISI 81- Kako je s tabo? upam, da ni hujšegauser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 396
11.6.2012 7:04:40   
jona klara
zeuso- srečno ti želim, naj bouser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 397
11.6.2012 7:25:19   
EmaS.
Kaj se to dogaja s temi celicami a so šle na dopust ali morda štrajkajo ...
Avonija in jona klara - to je moj 2 postopek ( kratki - puregon 200 ), prvi pa je bil dolgi ...
jaz čakam 7 let da mi se nasmehne sreča pa nič...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 398
11.6.2012 7:29:13   
EmaS.
jona klara nebodi žalostna saj imaš enega srčka doma :) njemu se posveti, daj mu vso ljubezen v kar ne dvomim in uživaj :)
srečno

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 399
11.6.2012 11:30:46   
tamala86
čao!

me že kar nekaj časa ni bilo na forumu, tako da niti nevem dobro kaj se dogaja, sem na hitro preletela in vidim same slabe novičke...:(
Upam, da bo že kateri uspelo....da vidi magični +!
Drugače pa sem v sredo pri Reševi začela s špikami, jutri imam prvi UZ, upam da je kaj zraslo...glede na to da imam samo lev jajčnik ok. Je pa rekla da bomo veseli če bo sploh kakšna celica, ker imam znižano ovarijsko rezervo in slabe hormone?!občutkov zaenkrat nobenih, nč ne špika pa boli pa tko, tko da ne vem, upam na najboljše. Drugače pa po pravici povedano sem tolk zaposlena, da sploh nimam časa razmišljat velik o tem, ker delam zdj prek študenta, pa končujem diplomo, mam v sredo zagovor, sem že čist živčna...upam da bo šlo. Pa da sem potem mirna in da se usmerim na postopek...:) res upam da bo uspelo v prvo, ker prav da nimam več velik časa, me zgleda že mena lovi počas...:((( Mi pa daje moja mala rožica veliko upanja in energije, res bi mi bilo še veliko huje brez nje. Sva si pa z mojim želela, da bi nama dal dve pikici če bosta, pa prav da ne pride v poštev, ker sem premajhna in presuha in ker imam te težave, pa je rekla da ne bomo tvegal...tako da upam, da bo ena zmagovalna.
Ne spomnm se kaj je Reševa rekla za jutr, a si morm dat zjutri preden grem k njej špike al ne, al jih da jutr ona? Ker drugač si jih dajem okrog 7, mal čez, jutr mam pa UZ ob 6.45? A katera ve?
Še neki...kolk časa po ET si na bolniški oz. počivaš in ne delaš?
LP vsem, pa objemčki za vse!
P.S.: Zakaj mi ne delajo smeškoti????????????????????????

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?