|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
6.6.2012 11:02:23   
malatejkica
Dobro jutro user posted image !
Uff sem imela kar dosti za prebrat od včeraj, tako da bom kar tako napisala: lepo poskribe zase punce, počivajte in res mislite na otročka user posted image ! ostale stvari se že bodo uredile same od sebe user posted image . Zelo sem tudi vesela za tiste, ki ste že videle srček, meni se že grozno vlečejo dnevi do 11.6., mojemu dragemu pa skupaj z mano user posted image . Pa tudi hvala za spodbudne besede, da ni nič narobe, če je samo vidna gestacijska vrečka. Torej kolko sem izvedela, je gestacijska vrečka enačaj z mehurčkom user posted image ) Sem mislila, da gre za dve različni stvari user posted image ... Drugače pa res paše, da si stojimo ob strani in vse slišimo od druge spodbudne besede, ker od okolice včasih nisi deležen kaj takega, tako da še dobro, da obstajajo forumi user posted image .

No, jaz pa sem že danes tudi od jutra aktivna... se učim, zdaj pa grem počasi na malico user posted image . tudi danes me ni presenetila nobena nosečniška tegoba... sem spet polna energije in kot da nisem user posted image user posted image . Kako pa ste kaj ve bodoče mamice?

Inigo: dober tek za nazaj, tudi meni se je zdaj zaluštal en skutin žepek, tako da mislim da bom šla v pekarno, ki jo imam zelo blizu user posted image . Sploh se ne sekirat kaj poješ... glavno da uživaš, se ti super počutiš in malček raste user posted image . Če se ti nekaj zalušta, potem že more tak bit user posted image !

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.6.2012 11:05:11   
cebelica6
takole...

smo prisli od ginekologa in sem ze cist zmesana user posted image PDP imam 12.1.2012 ...prosim ce se popravi seznamcek
drugace izracun je da sem v 8 + 4 tednu nosecnosti in smo veliki natancno 19.9 mm
sicer imam mirovanje zaradi polipa ki je ze 2 cm velik...jooojj kako me je strah...ginekolog pravi da decidualni polip nastane v nosecnosti in da ga ni pametno odstranjevati...
tako me je strah user posted image pravi pa da lahko povzroca nadaljno krvavitev in da lahko pride do splava user posted image
28.06. imam zopet pregled.....danes so mi ze vzeli kri, urin, meritve, Uz in tako dalje...1.7. pa imam "kromosomski pregled", ki je sicer namenjen nosecnicam starejsim od 35 let, ampak jaz ga bom vseeno samoplacnisko opravila..menda vzamejo vzorec plodne vode in odkrivajo morebitne kromosomske napake...

lepo user posted image vam zelim

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 377
6.6.2012 11:12:55   
Katja984
heeeei, babike user posted image

kako ste danes? vidim, da ene že zelo pridne user posted image ! js se počutim že malo bolje, krvavitve so malo ponehala in res upam, da tako ostane!!! komaj čakam 22. 6. ko me čaka UZ, da vidimo, če je vse ok in ne bom rabla skrbet! sicer sem polna optimizma in pozitive, ampak vseeno... vsem vam user posted image in pikicam v trebuščkih pa želim lep in nasmejan danuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 378
6.6.2012 11:37:33   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica6

takole...

smo prisli od ginekologa in sem ze cist zmesana user posted image PDP imam 12.1.2012 ...prosim ce se popravi seznamcek
drugace izracun je da sem v 8 + 4 tednu nosecnosti in smo veliki natancno 19.9 mm
sicer imam mirovanje zaradi polipa ki je ze 2 cm velik...jooojj kako me je strah...ginekolog pravi da decidualni polip nastane v nosecnosti in da ga ni pametno odstranjevati...
tako me je strah user posted image pravi pa da lahko povzroca nadaljno krvavitev in da lahko pride do splava user posted image
28.06. imam zopet pregled.....danes so mi ze vzeli kri, urin, meritve, Uz in tako dalje...1.7. pa imam "kromosomski pregled", ki je sicer namenjen nosecnicam starejsim od 35 let, ampak jaz ga bom vseeno samoplacnisko opravila..menda vzamejo vzorec plodne vode in odkrivajo morebitne kromosomske napake...

lepo user posted image vam zelim

opa! bote pa dobli dost prej dojenčka kot si pričakovala, a? user posted image user posted image user posted image Ti se pa zdj sam lepo čuvaj in ne misli na tisti polip. Drži se! user posted image

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 379
6.6.2012 11:48:01   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Katja984

heeeei, babike user posted image

kako ste danes? vidim, da ene že zelo pridne user posted image ! js se počutim že malo bolje, krvavitve so malo ponehala in res upam, da tako ostane!!! komaj čakam 22. 6. ko me čaka UZ, da vidimo, če je vse ok in ne bom rabla skrbet! sicer sem polna optimizma in pozitive, ampak vseeno... vsem vam user posted image in pikicam v trebuščkih pa želim lep in nasmejan danuser posted image

super, da je boljše! user posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 380
6.6.2012 12:21:11   
malatejkica
Katja984: tudi jaz sem vesela zate, da je boljše user posted image . Verjamem pa da že komaj čakaš da bo 22.6 user posted image

cebelica6: res se ne sekirat. bolj se boš obremenjevala s tem, slabše bo. Sej vem, da je hudo, ker sem jaz isto taka, da bi se sekirala, ampak če boš lepo počivala in se pazila nič ne bo. Boste lepo 12.1. dobili dojenčka... jeeej user posted image . Lepo študiraj o tem, kako bo dojenček rasel bolj in bolj, kako boš zaznala prve gibe in kako ga boš imela januarja končno v naročju. Slabe misli pa kar stran! Ti lepo počivaj, naj te razvajajo in bo vse ok user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 381
6.6.2012 12:21:32   
tweetek
ojej... Saj ste že cel roman napisale, jaz sem se pa spraševala če bo sploh tema na forumu že user posted image ... Po izračunih na netu imam rok 31.1, tole je moja 3. nosečnost in tretji dojenček. Od prej imam dva fanta stara 2 in 4... A me date na seznam ;)

Tenkju

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 382
6.6.2012 12:31:14   
cebelica6
hvala vsem user posted image

se ze vidi kolk sm zmesana da sm napisala PDP 12.01 .2012 2013 naj bi bilo user posted image user posted image
ima katera obcasno bolecine v trebuhu podobne menstrualnim..user posted image

Ps.. kako ste kej s kilazo napredovale? moja "normalna" user posted image je bila 70 kg in 174 cm visina..
zdej imam 77 kg user posted image .. na koncu bom k zoga..je reku moj da bom potrebovala vlecno sluzbo user posted image user posted image
se vam kej pozna trebuscek? user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 383
6.6.2012 12:34:33   
carica
Pozdravljene:)
Včeraj sem imela UZ in vse ok...PDP imam 28.01.2012-prosim za seznamček:) Imam že prvo slikico..juhuhuhu:) Videla srček- ne morem verjet... Drugače pa me kar mučijo nosečniške težave, slabo mi je čez cel dan, danes sem komaj prišla do školjke v službi...Upam da bo popoldan kaj bolje:)
Naslednji pregled imam šele 10.7.2012-ni malo pozno? Upam da bo do takrat vse ok...

Drage moje za vse stiskam pesti in mislim na vas:)

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 384
6.6.2012 12:35:18   
Katja984
cebelica6, sma v zelo podobni situaciji, vidim! user posted image tudi jaz mislim, da bodo pozitivna energija in lepe misli prinesle vse dobro, zato vse slabo naj gre ven iz glave! vem, kako je, ko te prestrašijo in ne moreš nehat mislit na to! ampak ne smema se pustit! pikice v trebušču bodo lepo rastle, brez zapletov in na koncu se bomo še samo smejali user posted image vse dobro, pobožaj trebuščka in pozitivno naprej! držim pesti za vsa!!!

Neposredna povezava do sporočila: 385
6.6.2012 12:38:06   
štrumfek
kar se kg tiče, sem že na -8... če bo šlo tako naprej bom rodila z manj, kot sem zanosla user posted image
slabosti se sploh ne umirjajo, bruhanje pa tudi ne

Katja984 super da se vse skupaj umirja, držim pesti da tako ostane
cebelica6 lepo počivaj, pa se poskušaj skoncentirrat na dete, mora bit vse ok, vem da bo

Neposredna povezava do sporočila: 386
6.6.2012 12:38:32   
tweetek
škoda ko ni like gumba na RR - nimam kaj dodat. Držim tudi jaz pesti za vas... Jaz zaenkrat nimam nobenih problemov razen da se mi strašno spi in je... Do pregleda pa rajši ne študiram preveč - bo že G povedal,a kaj in kako...

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.6.2012 12:48:14   
štrumfek
user posted image user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spoluser posted image

?.?

anonimna (obala)
katja83, , 4user posted image , 3user posted image , , ,user posted image

29.12.2012

HeLenčica 31, 1user posted image ,0user posted image , 4.6, Maribor

1.1 .2013

2.1

aksuram, , , 5.6

3.1

irenca penca ,  ,3user posted image   , 1user posted image , 21.05, ,  , 

4.1

bodoča mami, 21, 1user posted image , 0user posted image , 17.5 Maribor, user posted image

ruby81

5.1

6.1

7.1

solo, 28, 2user posted image , ?user posted image , , Gorenjskauser posted image

ajutaja, ,1user posted image , 0user posted image , 18.6 NS , user posted image

šičko,

8.1 

A Lana user posted image ,2 user posted image ,1user posted image ,33,21.5 ,Maribor user posted image

9.1

MaxKlara,33 , 1user posted image  0user posted image , 11.06, Novo mesto, user posted image

lilybeth

julij82, 29, 2user posted image , 0user posted image , Lj user posted image

10.1

malek, 24, 1user posted image , 0user posted image , Krško user posted image
pik ipoki, , 2user posted image , 1user posted image Logatec
Buska, 31, 1 user posted image , 0user posted image   11.6 , Škofja Loka, user posted image

11.1

sunshine1, 32, 2user posted image , 1user posted image

12.1

štrumfek, 23, 2user posted image   , 1user posted image ,15.06, Krško,  user posted image

cebelica6, 25, 2user posted image , 0user posted image , , user posted image

13.1

tinda, , 2 user posted image , 1user posted image , , , user posted image

Tanisha 29,1user posted image , 0user posted image 5.6, Kranj user posted image

Anonimna, ,2user posted image , 0user posted image , 24.05., , , 

14.1

urska_m, , , ,25.5, ,user posted image

tajalaja, 3user posted image , 0user posted image , 4.6, ,user posted image

15.1

sircek, 1user posted image , 0user posted image , ,, 5.6 user posted image

16.1

Metuljčica 30

matejki 31,2user posted image , 1user posted image , 1.6, Maribor user posted image

žametka26, 3user posted image , 1user posted image , 5.6

Canina, 30,1user posted image , 0user posted image , 24.5, Vrhnika user posted image

franka123, 28, 3user posted image , 1user posted image

17.1

Katja984, 2user posted image ,1user posted image

18.1

zimska vrtnica,24,

zvezdica01, , , 15.6

19.1

20.1

21.1

HotCat 31, 1user posted image , 0user posted image , 13.6, Celje, user posted image

Inigo,26, 2user posted image , 1user posted image , 26.6, Velenje user posted image pinkaponka25, , ,

22.1

hubika,27,1user posted image , 0user posted image ,user posted image

23.1

Aylica ,33, , ,LJ user posted image

rozyca
24.1

lana 83,28 ,1user posted image ,0user posted image ,Primorska ,user posted image

25.1

mali srcek, 1user posted image , 0user posted image , , 20.6

26.1carica, 1user posted image , 0user posted image

27.1

28.1

malatejkica, 26, 1user posted image , 0user posted image ,Maribor, user posted image

29.1

30.1

31.1

lejca, ,3user posted image , 1user posted image , , , user posted image

tweetek, 3user posted image , 2user posted image

1.2

Pikica_82, ,2user posted image ,1 user posted image , Maribor

SKUPAJ NAS JE: 47

Nosečke z dvojčki:

PRIČAKUJEMO:

user posted image

user posted image

user posted image   47

Z NAMI SO POT ZAČELE:

oska user posted image
samsam user posted image
skarabej user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 6.6.2012 12:51:23 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 388
6.6.2012 13:07:40   
Inigo
tweetek - welcome! user posted image

cebelica6 - mene boli trebuh predvsem ob večerih in zjutraj me rado ščipa. Zredila sem se zaenkrat za slabo kilo. ker pa res skos jem in tko ne more bit drgač. me je pa že kr lepo napelo v trebušček. ker sem drugače čisto ravna, se tole ful pozna user posted image

carica - pozno??? jst mam prvi pregled šele 26.6.! user posted image user posted image user posted image Veš kje je še to?! grrrrrrr user posted image

štrumfek - ti si pa res ekstra boga... sploh si ne predstavljam. pa že meni je skos slabo... ampak, da toliko bruhaš, da si šla 8kg dol?! kaj pa zdravniki na to pravijo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 389
6.6.2012 15:17:01   
malatejkica
štrumfek - ojoj boga. To pa je res hudo. Jaz upam, da ti bodo čimprej slabosti minile! Sam se strinjam z Inigo... zdravniki nič ne pravijo na to? Moja kolegica je šla lansko leto na infuzijo ko je samo bruhala pa je shujšala za -8kg.... je G rekla, da more takoj v bolnico...

glede trebuščka pa se meni zdi vse enako user posted image ... pa bi ga že tak imela, vsaj malo user posted image . Mi mami in babica skoz zatrjujeta da bom bolj zadaj nosla user posted image . Pri kilažah pa sem ostala še vedno isto.. s 50kg sem začela pri 165cm višine in še zdaj je tako. Prsa so se mi edino povečala, ker sem prej definitivno bila bolj ravna user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.6.2012 15:18:44   
pinkaponka25
Hja kako lepo je brati vaša mnenja kako različne so nosečnosti no moja je trtja dopma imamo punčko pa fantka
in zdajuser posted image tretjičuser posted image .Moj prvi pregled imam 14.6 se že zelo veselim da vidimuser posted image
rahlo mi je slabo prsi me fuul bolijo zredila se še nisem imam pa zelo napihnjen trebušček kdaj ta napihnjenost mine?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 391
6.6.2012 15:26:59   
lejca
ze dva dni sem tak zmatrana da mi oci kr skup lezejo, tamal ni sans da bi mi pustil spati.

lp pozdrav vsem novim noseckam!!!

aksuram,kako si danes?kaj boljse? lej jst sm mela zadnjo menstruacijo 24.aprile, 5 dni pred tabo, tak da..itak, ne smeva prevec misliti...sej bo vse v redu.pozdravcek

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu pinkaponka25)
Neposredna povezava do sporočila: 392
6.6.2012 15:52:34   
aksuram
lejca jaz sem imela zm 28.3. ma dopoldan sem prejokala, zdaj je pa moj doma in sm se potolažla. ampak sama ne smembit. mi je pa full hudo

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 393
6.6.2012 16:37:47   
lejca
aksuram, a ves da nisem takoj zastekala, 28.marca si mela zm?? kdaj si pa prvi test delala? kdaj je bil test prvic pozitiven??

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.6.2012 17:59:52   
Tajalaja
Živjo Januarke 2013.

Zdaj se že pri kakšnih službenih daumih motim, ko imam v glavi nas, januarke 2013; je že drug letnik. user posted image Ja, v pon. sem imela 2.pregled, videli smo 2 user posted image ,user posted image , vse u redu, nosečnost ustreza 8 tednom. Vsak je velik 15 mm. Sva zelo vesela, tudi najini najbližji. Zvedeli v pon., ko sva imela slikce za dokaz.
Štrumfek, ti si dala že 8kg dol. Ja, si pol res ves čas na školjki; Kaj pa gin. pravi na to. jaz pa slabosti nimam, mi je kar všeč, ampak tudi če bi jih imela, bo morale iti skoz. Upam, da se ti bo kmalu obrnilo na bolje.

Askuram,upam, da ni še vsega konec. Če si imela konec marca zadnjo M, ampak ali imaš redne cikle. Jaz sem jo mela kakšno leto samo 4x in je bla ovulacija res vprašljiva. Sem pa že slišala, da lahko punce zanosijo čisto na koncu cikla. Drži se.

Pozdravljene nove nosečke; zdaj nas je pa Januark 2013 že kar veliko.
Aja, Štrumfek, hvala ker urejaš seznam. Moj naslednji pregled je nuhalna, 5. 7. 2012 .

Jaz sem zdajle imela 2urni krepilni spanec, mi je zelo pasal oz. nam je vsem trem. user posted image

Uživajte.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 395
6.6.2012 20:01:38   
aksuram
menstruacije sem imela redne.ovulacije pa ne. zaradi spco so bile slabe in neredne ovulacije. z ovulacijskim testom ni bilo nikoli pozitivno. 1.5 sem delala test in je bil +

(odgovor članu Tajalaja)
Neposredna povezava do sporočila: 396
7.6.2012 7:43:04   
Katja984
lepo dobro jutro user posted image !

kako ste danes? mi še vedno upamo na najboljše, čeprav se mi zdi, da je vsak dan slabše... včeraj mela krče oz takšne bolečine kot pri m in krvavitve, ampak eni pravijo, da se naj bi tako ta hematom sčistil! sam naj se že enkrat neha, pa da bo vse ok! meša se mi od čakanja, kje je še 22. 6., ko imam UZ! user posted image

kako ste ve?

lep danuser posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 397
7.6.2012 8:45:01   
Inigo
dobro jutroooo!

vprašanje zdaj koliko je za katero to jutro res dobro jutro... pri meni se je začelo z bruhanjem user posted image zdaj sem boljše.

že kaj študirate o imenih? sj je hitr, priznam! ampak si ne morema kaj, da se vsakodnevno ne bi o čem dojenčkastem pogovarjala. al so tema vozički, cotke al so imena. nekaj je user posted image za voziček imava v mislih joolza ali bugabooja, pri imenih imamo pa mal več izbire: Izak, Oskar, Izabela, Zarja, Karin... sem pa včeraj kupila en kompletek v trgovini: bodi, pajacek iz pliša in kapica. mislim, da bo bo kompletek za domov user posted image

čist nora! sj vem... user posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 398
7.6.2012 9:02:19   
pik ipoki
HEJ HEJ!!
no danes pa je tudi z mano malo bolje user posted image vstala iz postelje in celo jedla zajtrk user posted image končno je šlo nekaj not in tam tudi ostalo user posted image
verjetno sem čudežno ozdravela, ker imam čez slabi dve uri pregled in UZ user posted image

poročam ko pridem nazaj!

Inigo - midva tut vsak dan kakšen nov ime pogruntava, zdej sva že na tistih čist čudnih user posted image vse sva dala že skozi tut vožičke sva mela v mislih, sicer že od prve nosečnosti vem da bom ostala pri Lux4kids - mi je bil full ušeč in zdej ga bova tut kupla, no ne zdaj, ko bo čas za to! tok napredna kot ti pa še nisva, tako da oblekic pa še nisva gledala. je še od sina dost cunj ostalo, pa bomo najprej videli kaj bo lai user posted image ali user posted image in če bo roza bo sigurno kakšna lepa cotika nova v omari, prav kmaluuser posted image

tajalaja - čestitam za 2user posted image to bo pestro pri vas!!! dvojno veselje, dvojno nakupovanje in dvojni jokuser posted image user posted image čestitam res, super! moj brat ima dvojčici, 2 leti stari in to je super, se skupi igrasta in imata družbo, res je fino! včasih naporno, ampak super! tako da le pogunmo božaj dve pikici user posted image

nič dost nakladanja, se že vidi da sem čist preveč zdrava in navdušena da grem na pregled user posted image upam na se dobro in da vidim user posted image in dobim še eno slikco user posted image

čaw čaw, se slišmo potem!!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 399
7.6.2012 9:42:47   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

HEJ HEJ!!
no danes pa je tudi z mano malo bolje user posted image vstala iz postelje in celo jedla zajtrk user posted image končno je šlo nekaj not in tam tudi ostalo user posted image
verjetno sem čudežno ozdravela, ker imam čez slabi dve uri pregled in UZ user posted image

poročam ko pridem nazaj!

Inigo - midva tut vsak dan kakšen nov ime pogruntava, zdej sva že na tistih čist čudnih user posted image vse sva dala že skozi tut vožičke sva mela v mislih, sicer že od prve nosečnosti vem da bom ostala pri Lux4kids - mi je bil full ušeč in zdej ga bova tut kupla, no ne zdaj, ko bo čas za to! tok napredna kot ti pa še nisva, tako da oblekic pa še nisva gledala. je še od sina dost cunj ostalo, pa bomo najprej videli kaj bo lai user posted image ali user posted image in če bo roza bo sigurno kakšna lepa cotika nova v omari, prav kmaluuser posted image

tajalaja - čestitam za 2user posted image to bo pestro pri vas!!! dvojno veselje, dvojno nakupovanje in dvojni jokuser posted image user posted image čestitam res, super! moj brat ima dvojčici, 2 leti stari in to je super, se skupi igrasta in imata družbo, res je fino! včasih naporno, ampak super! tako da le pogunmo božaj dve pikici user posted image

nič dost nakladanja, se že vidi da sem čist preveč zdrava in navdušena da grem na pregled user posted image upam na se dobro in da vidim user posted image in dobim še eno slikco user posted image

čaw čaw, se slišmo potem!!

Oooooooooooo, kk fajn! Poročaj kk bo user posted image

Js mam še tut praktično vse od sina. Samo voziček sem prodala. Cotke pa vprašanje kk bom lahko porabila. Brin je bil julijski, zdaj bo pa dete jauarsko. Toraj čist kontra! Vprašanje kaj bom lahko uporabila user posted image Pri nosečniških cotah pa je isto. Poleg tega me je blo takrat dost več skup in mi je vse tok veliko... Tk, da me tut nakup garderobe čaka.

Sam kok mi je lažje zdj v drugi user posted image , ko točno vem kaj bomo dejansko rabli in kaj sploh ne. Defenitivno ne bom nabavla take količine stvari, kot sem jih prvič. Bo kr precej manj stroškov. Tako pri cotah kot pri kozmetiki, flaškah in podobnih stvareh. Tk da prvorodke, polagam vam na user posted image : poslušajte nasvete mamic, da ne boste zapravljale po nepotrebnem user posted image čeprav se je težko upret, sj vem. sm šla čez to user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......