|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
4.6.2012 9:23:27   
cebelica6
lepo pozdravljene drage moje

vidim da vam kar lepo poteka user posted image , kar me zelo veseli user posted image
Jaz moram povedati da sem prejsnji teden oblezala kar 3 dni v bolnisnici, imela sem sicer krvavitev in to ne majhno....ampak resss ogromno user posted image .. najhujse je ko na viziti ne morejo nic povedat dokler se krvavitev ne ustavi.
Sreca v nesreci, je bila krvavitev zaradi polipa, ki ga imam na matericnem vratu in gleda "navzven"...se katera na to spozna?user posted image
pravijo, da naj ne bi bil nevaren pozneje in da se ga sele po porodu odpravi, ce bi ga takoj zdaj, bi lahko povzrocil splav.user posted image
Zdaj imam relativno mirovanje...in komaj cakam da minejo te dni in napolnim 12 teden..
Moram pa reci, da pridno rastemo in smo v 8 tednu. veliki 15 mm user posted image user posted image user posted image .. posvojih izracunih naj bi bila manj noseca....sem mislila da grem zdaj v 8 teden, vendar veselo korakamo v 9. teden user posted image user posted image
Glede ostalih znakov imam samo apetit povecan...slabo mi ni...od krvavitve pa imam samo rjave izcedke, pravijo pa, da je to normalno po krvavitvi, ker se cisti " stara kri"

Lepo user posted image vam zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.6.2012 9:31:32   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica6

lepo pozdravljene drage moje

vidim da vam kar lepo poteka user posted image , kar me zelo veseli user posted image
Jaz moram povedati da sem prejsnji teden oblezala kar 3 dni v bolnisnici, imela sem sicer krvavitev in to ne majhno....ampak resss ogromno user posted image .. najhujse je ko na viziti ne morejo nic povedat dokler se krvavitev ne ustavi.
Sreca v nesreci, je bila krvavitev zaradi polipa, ki ga imam na matericnem vratu in gleda "navzven"...se katera na to spozna?user posted image
pravijo, da naj ne bi bil nevaren pozneje in da se ga sele po porodu odpravi, ce bi ga takoj zdaj, bi lahko povzrocil splav.user posted image
Zdaj imam relativno mirovanje...in komaj cakam da minejo te dni in napolnim 12 teden..
Moram pa reci, da pridno rastemo in smo v 8 tednu. veliki 15 mm user posted image user posted image user posted image .. posvojih izracunih naj bi bila manj noseca....sem mislila da grem zdaj v 8 teden, vendar veselo korakamo v 9. teden user posted image user posted image
Glede ostalih znakov imam samo apetit povecan...slabo mi ni...od krvavitve pa imam samo rjave izcedke, pravijo pa, da je to normalno po krvavitvi, ker se cisti " stara kri"

Lepo user posted image vam zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EJ TI! Ne straši nas... user posted image Sam, da sta zdaj s pikico ok. Ti le počivaj. To je zdaj najbolj pomembno. Upam, da se izcedki hitro končajo in boš lahko aktivna nosečka user posted image

Glede polipov nimam pojma, tako da ti glede tega ne morem čisto nič pomagat... Si kaj poguglala? Našla kaj? Pomoje je to dost individualna zadeva - glede na to kje se polip nahaja.

Si pa srečka ej... Nič slabosti??? Joj, bi mela malo mojih? user posted image

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.6.2012 11:37:11   
Katja984
Lepo pozdravljene Januarke 2013 :D

Oglašam se prvič, predvsem zato, da vas vse lepo pozdravim in vam zaželim lepo in mirno nosečnost! :) moj pdp naj bi bil 18. 1. po mojih izračunih, jutri pa me čaka pregled, pa bomo videli kako in kaj. :) sicer se mi je pojavila težava, ki me res spravlja ob živce... dobila sem rdeč izcedek, šla sem k dežurnemu G v soboto, pa je UZ pokazal, da je vse ok in me je vprašal, če slučajno še nisem slišala, da je to normalno! super, da je vse ok, sam vseeno živčkam in me je strah! :( dobila sem tablete ultrogestan in upam, da bo res vse ok do konca!

lep in nasmejan dan vsem!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.6.2012 14:34:01   
aksuram
ja lejca to je moj prvi pregled. čudno mi je, da sem tako pozno naročena. uf že komaj čakam. amogoče katera hodi k dr. žigon v zd. bežigrad?

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.6.2012 14:46:52   
malatejkica
štrumfek... anonimna pod 28.1. sem malatejkica :). Hvala, da boš popravila! Veste kaj pa meni pomaga proti občasni slabosti, da imam skoz kaki sladki bombonček pri sebi in ko začutim, da mi postane slabo poližem kaki werther's original... malo oblaži stanje :) no, če boste preizkusile, včasih od sile vse poskusiš, samo da bi bilo ok :).

Neposredna povezava do sporočila: 330
4.6.2012 15:11:02   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: malatejkica

štrumfek... anonimna pod 28.1. sem malatejkica :). Hvala, da boš popravila! Veste kaj pa meni pomaga proti občasni slabosti, da imam skoz kaki sladki bombonček pri sebi in ko začutim, da mi postane slabo poližem kaki werther's original... malo oblaži stanje :) no, če boste preizkusile, včasih od sile vse poskusiš, samo da bi bilo ok :).

super ,da si našla nekaj. Jst pa slišat ne morem za sladko user posted image In to se vleče očitno že od spočetja. Ker že za svoj rojstni dan (to je bilo 2. maja) nisem jedla svoje trote. Ker je prav nism mogla. In ravno takrat sem ovulirala in ravno takrat se je tudi prijelo user posted image In od takrat naprej, mislim, da še nism ene sladke stvari pojedla - torete, bomboni, keksi, sladoled... ni šans! Slano ja, sladko pa nikakor.

Sadje mi pa gre. To pa ni problema. Danes sem struskala pol kile češenj dopoldan user posted image Zdajle pa prestice grickam. Če stalno nekaj meljem, še gre. Kakor pa neham, se pa takoj pojavi slabost.

(odgovor članu malatejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.6.2012 15:14:40   
julij82
iiii danes sem videla že glavico, telešček, tokice, nogice inuser posted image !!!! full happy. to je bil moj že drugi pregled. Sedaj sem v 8t in 5dni. Kri je ok, me je pa dala na test za ščitnico :S. PDP ostane isti 9.1.2013
Mi je bilo sedaj 14dni po folni tako slabo, dvakrat sem celo bruhala, ko sem vzela folno, tako da sem jo sedaj zamenjala in jo jemljem zvečer, da mi je takrat slabo.
A je morda še kateri slabo in ko kaj poje, se slabost umiri za kratek čas??? na koncu potem samo jem...Upam da se bo umirilo in da se začnem normalno prehranjevati.
jutri se naročim za NS (danes sem bila prepozna).
bodite srečke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
4.6.2012 15:22:57   
štrumfek
user posted image user posted image

PDP
, nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spoluser posted image

?.?

katja83, , 4user posted image , 3user posted image , , ,user posted image

anonimna (obala)

29.12.2012

HeLenčica 31, 1user posted image ,0user posted image , 4.6, Maribor

1.1 .2013

2.1

aksuram, , , 5.6

3.1

irenca penca ,  ,3user posted image   , 1user posted image , 21.05, ,  , 

4.1

bodoča mami, 21, 1user posted image , 0user posted image , 17.5 Maribor, user posted image

ruby81

5.1

6.1

7.1

solo, 28, 2user posted image , ?user posted image , , Gorenjskauser posted image

ajutaja, ,1user posted image , 0user posted image , 18.6 NS , user posted image

šičko,

8.1 

A Lana user posted image ,2 user posted image ,1user posted image ,33,21.5 ,Maribor user posted image

9.1

MaxKlara,33 , 1user posted image  0user posted image , 11.06, Novo mesto, user posted image

lilybeth

julij82, 29, 2user posted image , 0user posted image , Lj user posted image

10.1

malek, 24, 1user posted image , 0user posted image , Krško user posted image
pik ipoki, , 2user posted image , 1user posted image
Logatec
Buska, 31, 1 user posted image , 0user posted image   11.6 , Škofja Loka, user posted image
11.1

sunshine1, 32, 2user posted image , 1user posted image

12.1

štrumfek, 23, 2user posted image   , 1user posted image ,15.06, Krško,  user posted image

13.1

tinda, , 2 user posted image , 1user posted image , , , user posted image

Tanisha 29,1user posted image , 0user posted image 5.6, Kranj user posted image

Anonimna, ,2user posted image , 0user posted image , 24.05., , , 
14.1
urska_m, , , ,25.5, ,user posted image

tajalaja, 3user posted image , 0user posted image , 4.6, ,user posted image

15.1

sircek, 1user posted image , 0user posted image , ,, 5.6 user posted image

16.1

Metuljčica 30

matejki 31,2user posted image , 1user posted image , 1.6, Maribor user posted image

žametka26, 3user posted image , 1user posted image , 5.6

Canina, 30,1user posted image , 0user posted image , 24.5, Vrhnika user posted image 17.1

18.1

zimska vrtnica,24,

zvezdica01, , , 15.6

19.1

20.1

cebelica6, 25, 2user posted image , 0user posted image , , user posted image
21.1

HotCat 31, 1user posted image , 0user posted image , 13.6, Celje, user posted image

Inigo,26, 2user posted image , 1user posted image , 26.6, Velenje user posted image

22.1

hubika,27,1user posted image , 0user posted image ,user posted image

23.1

Aylica ,33, , ,LJ user posted image

rozyca 24.1

lana 83,28 ,1user posted image ,0user posted image ,Primorska ,user posted image

25.1

mali srcek, 1user posted image , 0user posted image , , 20.6

26.1

27.1

28.1

malatejkica, 26, 1user posted image , 0user posted image ,Maribor, user posted image 29.1

30.1

31.1

lejca, ,3user posted image , 1user posted image , , , user posted image

1.2

Pikica_82, ,2user posted image ,1 user posted image , Maribor

SKUPAJ NAS JE: 42

Nosečke z dvojčki:

PRIČAKUJEMO:

user posted image

user posted image

user posted image   42

Z NAMI SO POT ZAČELE:

oska user posted image
samsam user posted image
skarabej user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 4.6.2012 15:24:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 333
4.6.2012 15:25:40   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

hej punce
pri meni vse po starem... še malo pa bom izbruhala želodec user posted image
najhuje je, ko nimam vč nič za bruhat, pa se mi sam želodec okol obrača... tok me že vse boli dauser posted image ...
ingver je pomagal 3 dni, zdaj pa več nič user posted image
Za nuhalno se še nisem naročila, se bom 15, ko imam pregled, pa jo tako ali tako moja G dela, nekam me bodo že vrinle user posted image

jst sm bla prejšnji teeden pri zdravniku ker me je tako želodec bolel. Sem mislila, da mi bo lahko s čim pomagal... JOK! Prepovedal mi je še ingver. Ker je premočen. In če te boli želodec, se ingverja izogibaj, sicer bo še slabše. Ingver je super za kdaj pa kdaj, če ti je slabo. Večdnevna uporaba je pa strup. Tako, da tut jst nimam ničesar več, kar bi mi pomagalo. Pa sj ne da mi je ingver kj pomagu... user posted image

mene želodec, kot sam ne boli... boli me že vse od tega, ko tako nenormalno bruham...
v treh tednih sem šla 6 kil dol... tako da res nič ne ostane v meni

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.6.2012 15:39:21   
Tanisha

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Aksuram , Tanisha...a je to vajin prvi pregled?
Bodoca mami, kdaj imas PDP?
Hot vat ,bos vidla da bo hitro minilo.

Jest sm že bla na pregledu, ker sem v 5 tednu opazila na wc papirju kri. Sem šla seveda najprej na forume pogledat in sm se ful ustrašla ker so ene pisale da je to lahko splav. Klicala sem v dežurno in so me pod nujno naročili na pregled. Pregledala me je sicer specializantka - je blo vse v redu, nobene krvavitve ni blo vidt, plodek je bil velik 1,52 cm, pa srček sm tut že slišala user posted image . So mi pa dala avtomatsko 14 dni bolniške - do prvega uradnega pregleda, ki ga imam jutri.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.6.2012 16:03:22   
lejca
lep pozdravcek, najprej hvala tebi, strumfek, ker si me dala na seznam:)

tanisha, upam da bo vse v redu s teboj in pikico:) super da se je slisal user posted image , tudi jaz upam da ga jutri popoldan slisim:)))

Katja984, vcasih znajo bit res nesramni, sej ce bi blo vse v redu ti glih ne bi dal tablet, al ja?!

cebelica6 ,ti pa kr pocivaj, delo in ostale stvari bodo ze pocakale:)))

jst sm ze ful nestrpna, da grem jutr na pregled, se mi takkkkkk vleceeeeee, pa komi cakam da sporocim novico mojim, je tak smotano cakat. do sedaj vejo samo dve prijateljici in moj mozek.

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.6.2012 16:51:17   
rozyca
Jaz imam iste probleme.... le da jaz jem zato k sm abnormalno lačna... čeprou se probam brzdat :) Za folno kilino pa sta mi ginekologinja in tista teta v lekarni rekli, da je folno priporočljivo zjutraj jest... tako da js se bom kr tko držala... sj bomo zmogle...

Lep pozdravček!user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: julij82

iiii danes sem videla že glavico, telešček, tokice, nogice inuser posted image !!!! full happy. to je bil moj že drugi pregled. Sedaj sem v 8t in 5dni. Kri je ok, me je pa dala na test za ščitnico :S. PDP ostane isti 9.1.2013
Mi je bilo sedaj 14dni po folni tako slabo, dvakrat sem celo bruhala, ko sem vzela folno, tako da sem jo sedaj zamenjala in jo jemljem zvečer, da mi je takrat slabo.
A je morda še kateri slabo in ko kaj poje, se slabost umiri za kratek čas??? na koncu potem samo jem...Upam da se bo umirilo in da se začnem normalno prehranjevati.
jutri se naročim za NS (danes sem bila prepozna).
bodite srečke user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.6.2012 18:09:17   
pinkaponka25
pozdrav!Naj povem da sem nova na forumu tudi mi smo zagledali v sredini maja user posted image in tako user posted image
ja po mojih izracuni naj bi bil PDP 21.1.2013 Na moj rojstni danuser posted image
Prvi pregled imam 14.6 in upam na vse najboljše saj smo se trudili 1leto!

(odgovor članu rozyca)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.6.2012 20:15:48   
lana83
cebelica6 pazi nase!!

Dobrodošle nove januarke user posted image

Jaz pa že par dni samo to tuhtam ali se bo ta teden kaj videlo na UZ...še slabosti nimam več od samih skrbi...edino utrujena sem še vedno...vse me boli! user posted image

Toliko sem se preživcirala, da sem šla danes kupit še en test in preverit če sem noseča! Čeprav mi je potrdila samo ploda ni bilo nikjer user posted image Vem, da ne smem paničariti, samo kako naj nebi??!!!

(odgovor članu pinkaponka25)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.6.2012 21:04:04   
Katja984
Hvala za dobrodošlico Lana83! :) vidim, da si ti tudi na robu z živci user posted image kot sem že zgoraj napisala, se mi je pojavila krvavitev, čeprav sem v soboto pri G videla srčka in je rekla, da je vse ok, sem še vedno čisto na koncu od samega straha! ima katera kakšne izkušnje s tem? ene mi pravijo, da je to normalno oz. da se to tudi dogaja, pa ni nujno, da je potem kaj narobe! user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.6.2012 21:09:57   
lana83
katja984 saj bo!! Moja kolegica je imela med nosečnostjo skozi krvave izcedke, pa ni bilo nič narobe!! Le drži se, malo bolj počivaj, če lahko user posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.6.2012 21:12:38   
Katja984
hvala za spodbudne besede! zdaj jih res potrebujem! jutri imam pregled pri svojem G in sicer prvi ( v sob sem šla k dežurnemu) in resnično upam, da bo vse ok! stiskajte pesti zame! pa lep večer!

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.6.2012 21:21:37   
malatejkica
pinkaponka25 dobrodošla med nami :)!

lana83 jaz sem v čisto isti situaciji. Meni je tudi videla samo gestacijsko vrečko, plodeka pa še ne in se mi tako vlečejo dnevi, tako da upam da bo kaj hitreje minilo do 11.6 ko imam uraden pregled. Pa še take čudne sanje sem danes ponoči imela, da kr joj user posted image . ampak mislim, da je bolje, da odmislimo in samo pozitivno razmišljamo, že zaradi otročka je tako boljše user posted image . Še dobro, da imam izpit 12.6 in se malo zamotim user posted image .

Tanisha: sem zelo vesela, da je vse ok!

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.6.2012 8:27:26   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: malatejkica

pinkaponka25 dobrodošla med nami :)!

lana83 jaz sem v čisto isti situaciji. Meni je tudi videla samo gestacijsko vrečko, plodeka pa še ne in se mi tako vlečejo dnevi, tako da upam da bo kaj hitreje minilo do 11.6 ko imam uraden pregled. Pa še take čudne sanje sem danes ponoči imela, da kr joj user posted image . ampak mislim, da je bolje, da odmislimo in samo pozitivno razmišljamo, že zaradi otročka je tako boljše user posted image . Še dobro, da imam izpit 12.6 in se malo zamotim user posted image .

Tanisha: sem zelo vesela, da je vse ok!

Tudi meni se je zgodilo enako v prvi nosečnosti. Na prvem UZ se je videla samo ena mala pikica, ploda in srčka pa nikjer. Ker je bilo prehitro! Potem sem bila naročena čez dva tedna in se je vse lepo videlo in bilo vse ok. Predvsem brez panike! user posted image UZ je bil prehitro opravljen, čisto nič drugega.

Se prav spomnem, ko mi je G takrat rekla, če sem zihr, da sm noseča. Ker je iskala in iskala in čisto nič našla. In potem najde nekaj in reče, da bi to mogoče lahko kaj bilo... Mislim, ej! Pol na drugem UZ je blo pa lepo jasno. Ampak moram poudarit, da sm mela ful smotano G!!! Do 27 tedna smo meli punčko, ki ji je kar naenkrat zrasel lulek user posted image Najhujš je pa to, da imam celo UZ slikico lulike... user posted image user posted image user posted image

No, zdaj imam drugo G. Upam, da bo bolj pozorna user posted image

aja, dobro jutro! user posted image

A bi mela kera kj mojih slabosti? PODARIM! user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 5.6.2012 8:28:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 344
5.6.2012 8:47:19   
lana83
Katja 984 dobro opravi!!
Malatejkica upam, da ti čim hitreje minejo te dnevi user posted image V katerem tednu pa si?

Inigo...upam, da imaš prav in da se v petek vidi plodek user posted image Saj tudi če si rečem da ne bom paničarila, še vedno samo na to mislimuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.6.2012 8:56:21   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: lana83

Katja 984 dobro opravi!!
Malatejkica upam, da ti čim hitreje minejo te dnevi user posted image V katerem tednu pa si?

Inigo...upam, da imaš prav in da se v petek vidi plodek user posted image Saj tudi če si rečem da ne bom paničarila, še vedno samo na to mislimuser posted image

Podzavest. Nič ne moreš proti podzavesti. Kdaj imaš zdaj spet?

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 346
5.6.2012 9:00:59   
malatejkica
Dobro jutro bodoče mamice user posted image ! Kako ste kaj user posted image ? Jaz se vsak dan zbudim polna energije, brez slabosti ali kakih drugih znakov, tako da se že res sprašujem, če sem noseča user posted image ...

Inigo: hvala, da si naju malo potolažila :). Ni ravno prijetno, ko ti še ne vidi gestacijske vrečke ali pa je tako mala, da še v njej ni plodeka. ampak sem zdaj full pozitivna, ko si napisala da je bilo potem vse ok in vidno :). Sej se spomnim, da je moja kolegica tudi imela pregled čisto na začetku, ko so ji komaj videli kako pikico pa so ji že tudi rekli, da gre menda za izvenmaternično nosečnost, zdaj pa ima doma 3 leta starega nagajivega fantka user posted image .

lana83: ko sem imela samoplačniški ultrazvok sem bila po mojih in maminih izračunih noseča 5 tednov in 3 dni. Na današnji dan pa bi naj bila noseča 6 tednov in spet 3 dni user posted image . Ko imam pregled pa bi po izračunih mogla biti noseča 7 tednov in 2 dni, ampak tega pa ne vem, ker z mojim dragim sva se odločila, da začneva po moji zadnji menstruaciji 21.4. delat na dojenčku in sva skoz brez zaščite, tako da sploh ne veva kdaj se je prijelo, ker sva res full sproščena bila pri tem in sva si rekla, če je namenjeno je namenjeno user posted image . In očitno je bilo... user posted image . Tako da možno je tudi, da sem kaj manj noseča ali pa kaj več (kar dvomim) user posted image . Tako da me res zanima kaj mi reče 11.6. user posted image V katerem tednu pa si ti user posted image ?

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 347
5.6.2012 9:10:04   
lana83
Inigo v petek!! Meni je dala samo en teden razlike med 1. in 2.uz!

Noseča sem 6 tednov in 6 dni, tako da zdaj bi se pa res moralo kaj videti!! torej sem bila prejšnji teden ravno začetek 6.tedna, pa gv vrečka je bila ploda pa ne! user posted image Upam, da v petek bo!!

Malatejkica saj če jaz računam po ovulaciji, sem tudi 12 dni kasneje zanosila, tako da sploh ne vem več kaj naj si mislim! Mene samo malo kislina peče, ok utrujena sem pa brdavice mam tolk velike da se skozi vsako majico vidijo. V službi pomoje mislijo a me non stop zebe user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
5.6.2012 9:41:54   
Inigo
malatejkica - kar brez skrbi. RES! user posted image tut mi imamo danes doma skoraj 4-letnega multi nagajivca user posted image

lana83 - malo razliko ti je dala vmes... čudno. ponavad dajo 14 dni. bradavice so pa meni tudi malo zrasle user posted image HB! pri sinu so bile zelo majhne in sva imela velike težave na začetku... in bognedaj, da bi mi v porodnišnici povedali za nastavke! takrat seveda tega še nism poznala. no, potem smo kupili nastavke in je steklo. po enem mesecu pa nama je uspelo brez. in sva se dojila skoraj 1 leto user posted image

Js sm mela zadnjo M 16.4., zanosla sem pomoje med 1.5. in 5.5. ... tako da bi zdaj naj bila nekje 7t1d noseča. omg... kr 8 teden že! user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 349
5.6.2012 9:55:35   
lana83
Inigo potem sva pa tam tam nekje...zadnja M 19.4.2012, zanosla sm pa pomoje tam okoli 30.4 do 4.5 user posted image Ne vem zakaj mi je dala že ta teden! Merila je gv in mogoče misli da sedaj bi se pa moglo videt! A pa rumenjaček kaj pomeni? Meni ga je prav pokazala na Uz!

Meni dojke sploh niso nič še zrasle, samo brdavice, te so pa ogromne! Kakšne šele bodo? user posted image

Ti si ok? Slabosti še vedno?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......