Ruby81
|
Hjoj punce, jaz pa imam veliko težavo. Pred 2 tednoma sem imela krvav izcedek, zato me je dala za 1 teden na bolniško, ki mi jo je sedaj podaljšala še za 2 tedna (se pravi cel ta in še naslednji). Izcedka potem več ni bilo (bil je samo en dan), drugih težav nimam nobenih - niti malo slabo mi ni. Težava pa je v tem, da kljub temu, da sem hodila delat te dni - vmes sem ostala doma res samo tisti dan po pregledu in pa v ponedeljek, ko sem imela pregled, ostalo sem hodila delat, kljub temu, da imam odprto bolniško še do konca naslednjega tedna. No danes mi je šef povedal, da mi ne bo konec meseca več podaljšal pogodbe, ker (citiram):"Nimam denarja, da bi plačeval nekoga, ki ga vsake toliko časa ne bo in ne morem več resno računat na vas." Vsi mi svetujejo, naj si podaljšam bolniško ampak dvomim, da mi jo bo, ker mi res nič ne manjka, v laganju in igranju pa tudi nisem preveč dobra - naj Gin po pravici povem in upam na najboljše....saj vem, da bolniška ni temu namenjena, ampak sedaj pol leta biti brez denarja, pa potem še celo naslednjo leto za pol manjšo porodniško, v službo me tudi ne bo nihče vzel, prihkrankov ni, ker si delava stanovanje in gre ves razpoložljiv €, pa opremo je potrebno kupit, pa moj tudi včasih po 2 meseca ne dobi plače, pa eh...cela štala in sem že čisto živčna :(:(:(:( Imate kakršenkoli nasvet, kaj mi je za storiti? Pa ne me popljuvat prosim, ker sem že itak čisto na dnu....:(:(:(:(
|