MaxKlara
|
Pozdravljene so , čestitke vsem novim pridruženim članicam. Jaz pa zadnje dni letam okoli zrdavnikom, sem dobila hudo vnetje mehurja, so me poslali osebni zdravnici, dobila antibiotike ampak samo za 4 dni, čez 6 dni zadeva še hujša, seveda sem po antibiotikih dobila še gljivično vnetje, tako, da sedaj boli, peče..........ampak to sploh ni pomembno, kar sem hotela deliti z vami, ker sem morala pod nujno danes k svoji ginekologinji, mi je še ultrazvok natedila in videla sem svojo pikico in , seveda potočila dve solzici in dobila slikico, imam pa prvi pravi pregled v ponedeljek....jaz sem tako srečna, da vam ne morem povedati. Smo v 9. tednu in veliki 22 mm. . Do ponedeljka sem na bolniški, ker je moja osebna zdravnica tako dobra, da je rekla, da moram sedaj nase misliti in na svojo pikico, naj malo pozabim na službo, da bodo že zmogli brez mene, ker do sedaj še nikoli nisem bila na bolniški, vedno vse prebolela v službi in moram reči, da bom upoštevala njen nasvet in postavila tokrat sebe in svojega otročička na prvo mesto. Koliko sem se razpisala....ampak z nekom moram deliti moje veselje, pa še moj je na slubeni poti, hvala za razumevanje! Punce glave pokonci, boste vidle čez teden ali dva se bo že videl , sedaj pa samo pozitivne misli, ker pikica to čuti.
|