|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
5.6.2012 10:05:49   
carica
Pozdravljeneuser posted image
Sem prvič noseča, po mojih izračunih imam pdp 26.01.2013. Zanosila sem po štirih letih matranja in po dveh neuspelih IVF postopkih:)Še zdaj ne morem verjeti...Želim si da bi bilo vse ok. Pregled imam v ponedeljek 11.06.2012.

Čestitam vsem januarkamuser posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.6.2012 10:24:42   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: lana83

Inigo potem sva pa tam tam nekje...zadnja M 19.4.2012, zanosla sm pa pomoje tam okoli 30.4 do 4.5 user posted image Ne vem zakaj mi je dala že ta teden! Merila je gv in mogoče misli da sedaj bi se pa moglo videt! A pa rumenjaček kaj pomeni? Meni ga je prav pokazala na Uz!

Meni dojke sploh niso nič še zrasle, samo brdavice, te so pa ogromne! Kakšne šele bodo? user posted image

Ti si ok? Slabosti še vedno?

G že ve. Najbrž misli, da bo tokrat vidno vse kar mora biti user posted image Rumenjaček je gestacijska vrečka. Isti šmorn user posted image Meni so tudi zize zrasle. Nenormalno! iz 75a na 75c/d ... user posted image Ampak to se mi je isto zgodilo tudi v prvi nosečnosti, tako da nisem nič presenečena. In potem ko sem dobila mleko... adijo pamet! sm bla mlekarca, da bi nafojtrala celo porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image

moje slabosti so še vedno tu... najhujš je zjutraj, ko je želodec prazen. to je noro! najprej ko vstanem grem u hladilnik, šele pol grem lulat in te stvari user posted image pol pa cel dan po malem jem in včeraj je blo kr znosno. ampak pazi kaj vse sem včeraj pojedla:
- zajtrk: beljakovinski šejk
- v službi sem pojedla pol kg češenj in zavojček prestic (une ko so kot bobi palčke)
- kosilo: juhica, njoki s paradižnikovo omako in baziliko
- malica: dve nektarini
- pred faksom velika žemlja
- med odmorom: velik tunin sendvič
- ko sem šla s faksa pa še čokoladen krof

user posted image user posted image user posted image user posted image

med tem pa sem spila še pol litra cocacole, liter vode in doma potem še pol litra vode z dvema magnezijevema šumečkama.

mislim ej... če bom tkle nadaljevala... se bom kotalila v porodnišnico user posted image user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 352
5.6.2012 12:03:25   
Katja984
lepo pozdravljene nosečke! naj vam javim, da sem imela danes pregled, noseča sem 7 t in 4 dni, prosila pa bi, če me napišete na seznam, in sicer: PDP 17. 1. 2013, to pa je moja druga nosečnost. doma imam namreč že malo bibo staro 3 leta user posted image . Ker sem včeraj paniko zagnala glede krvavitve, naj povem, da so mi danes rekli, da imam neki hematom, pa naj malo bolj počivam in to je to. upam, da ne rabim preveč skrbet in, da bo vse ok!? ve katera kaj o tem?

lep dan vsem skupaj, pa hvala za lepe misli!

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 353
5.6.2012 12:38:15   
pik ipoki
hej souser posted image
dobrodošle še nove srečnice!!

Jest sm pa na bolniški... sam me ni dala ginekologinja ampak osebna zdravnica... fasala hudo angino in dobila antibiotike! pravi da bolje zdravit, kot pa da se bolezen prenese na pikico malo...

Katja984 - jest sem mela hematom v prvi nosečnosti, nič, to je tak mehurček in ta lahko počasi krvavi, nič hudega! ne skrbi. jest sem ga imela celo nosečnost med porodom je eden poču enega pa so mi po porodu odstranil, oziroma so me kr razmesarl... bolel k user posted image in to je to! tako da ne skrbi!!

grem nazaj v poslo ker sem čist slaba! včeraj sem pa za povrhu začela objemat še školko. no sej bo kmalu mimo teh 9 mesecev user posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 354
5.6.2012 12:47:35   
miami10
Zdravo...upam da niste hude ker sem si dovolila malo pošnofkat pri vas...doma imam namreč januarčico 2012 in mi je prav lepo prebirat lepe trenutke, ki jih doživljate in ob tem obujam spomine na moje...
Vsem vam želim lepo nosečnost brez zapletov...
Srečno!user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 355
5.6.2012 12:49:13   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

hej souser posted image
dobrodošle še nove srečnice!!

Jest sm pa na bolniški... sam me ni dala ginekologinja ampak osebna zdravnica... fasala hudo angino in dobila antibiotike! pravi da bolje zdravit, kot pa da se bolezen prenese na pikico malo...

Katja984 - jest sem mela hematom v prvi nosečnosti, nič, to je tak mehurček in ta lahko počasi krvavi, nič hudega! ne skrbi. jest sem ga imela celo nosečnost med porodom je eden poču enega pa so mi po porodu odstranil, oziroma so me kr razmesarl... bolel k user posted image in to je to! tako da ne skrbi!!

grem nazaj v poslo ker sem čist slaba! včeraj sem pa za povrhu začela objemat še školko. no sej bo kmalu mimo teh 9 mesecev user posted image

O ti revica... hitro se pozdravi! Si dobila ospen al kaj drugega? Jst sm v prvi nosečnosti ful zbolela (gnojna angina, uroinfekt)... so me hospitalizirali, dobivala po kapalni 3 različne antibiotike hkrati... mela sm po 2 UZja dnevno... cela štala! Ampak je blo vse ok. Itak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
5.6.2012 12:59:16   
roža03
heii...jaz pa sem januarka 2004 in 2011..lepo je malo pokukat k vam,se spominjat kako smo me tukaj klepetale,o težavah in lepih trenutkih:)))jaz vsaki posebej želim lepo nosečnost,s čim manj slabosti :)))

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 357
5.6.2012 14:31:08   
Katja984
Hvala pik ipokiuser posted image sem kar bolj pomirjena, glede na to, da me je tašča tak ven prestrašla danes...je rekla, da če se bo obdržalo potem ok, če pa ne, pa ne morem nič za to! mislim, kot da grem po nekaj v trgovino HALOOOO!!! in ker sm bolj živčne in čustvene narave - u jok pa na drevo! in potem res pomagajo tile vaši nasveti - HVALA!!!

glede angine pa - vem kako hudo je to, zato ti želim čim hitrejše okrevanje, med počivanjem pa veliko misli na pikico v trebuščku! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
5.6.2012 15:39:54   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Katja984

Hvala pik ipokiuser posted image sem kar bolj pomirjena, glede na to, da me je tašča tak ven prestrašla danes...je rekla, da če se bo obdržalo potem ok, če pa ne, pa ne morem nič za to! mislim, kot da grem po nekaj v trgovino HALOOOO!!! in ker sm bolj živčne in čustvene narave - u jok pa na drevo! in potem res pomagajo tile vaši nasveti - HVALA!!!

glede angine pa - vem kako hudo je to, zato ti želim čim hitrejše okrevanje, med počivanjem pa veliko misli na pikico v trebuščku! user posted image

Saj dejansko je tako... ampak lahko bi ti povedala bolj z občutkom in dvomim, da te ne pozna toliko, da nebi vedla, da si bolj občutljiva. Glej, vse bo ok. Tako ali drugače! Tukaj smo ti vedno v oporo user posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 359
5.6.2012 15:43:52   
cebelica6
halo user posted image user posted image

ve katera mogoce od vas koliko sem priblizno noseca, se mi zdi da vec nebi mogla verjet ginekologom...ker se mi datumi ne ujemajo user posted image
zadnjo user posted image sem imela 15.4 .... pa mi je moj ginekolog prejsnji teden rekel da smo veliki 15 mm in v 8.tednu, nakar zdaj vstopam v 9. user posted image user posted image vse mi je mal cudno...DPD pa 21.1.2013 user posted image user posted image
glede mojega "stanja" sem vceraj enkratuser posted image danes pa imam glavobol...res pa je da sem 3 ure gratis spala po kosilu user posted image

en velik objemcek user posted image user posted image in dobrodoslica vsem user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 360
5.6.2012 17:13:46   
aksuram
prvi uz je zamano. nič veselega. vrečka je, srčka pa še ni. bila pa naj bi v 6 tednu in ne 10. čez en teden imam ponovno uz, če ne začnem krvavet do takrat

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 361
5.6.2012 18:04:08   
Aylica
Pozdravljene.aksum upam da bo s teboj vse ok.

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 362
5.6.2012 19:35:23   
lejca
se jaz iz pregleda, tudi mi imamo 6tednov in se vidi samo vrecka,torej aksuram sva na istem, naslednji pregled imam cez dva tedna:)

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 363
5.6.2012 20:01:38   
aksuram
lejca
uf... a današnji dan nama nibil usojen, da bi vidle svojega user posted image . upam, da naslednjič bo. jaz danes jokam kot dež

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.6.2012 20:17:50   
MaxKlara
Pozdravljene so user posted image ,

čestitke vsem novim pridruženim članicam.

Jaz pa zadnje dni letam okoli zrdavnikom, sem dobila hudo vnetje mehurja, so me poslali osebni zdravnici, dobila antibiotike ampak samo za 4 dni, čez 6 dni zadeva še hujša, seveda sem po antibiotikih dobila še gljivično vnetje, tako, da sedaj boli, peče..........ampak to sploh ni pomembno, kar sem hotela deliti z vami, ker sem morala pod nujno danes k svoji ginekologinji, mi je še ultrazvok natedila in videla sem svojo pikico in user posted image , seveda potočila dve solzici in dobila slikico, imam pa prvi pravi pregled v ponedeljek....jaz sem tako srečna, da vam ne morem povedati. Smo v 9. tednu in veliki 22 mm.user posted image . Do ponedeljka sem na bolniški, ker je moja osebna zdravnica tako dobra, da je rekla, da moram sedaj nase misliti in na svojo pikico, naj malo pozabim na službo, da bodo že zmogli brez mene, ker do sedaj še nikoli nisem bila na bolniški, vedno vse prebolela v službi in moram reči, da bom upoštevala njen nasvet in postavila tokrat sebe in svojega otročička na prvo mesto.

Koliko sem se razpisala....ampak z nekom moram deliti moje veselje, pa še moj je na slubeni poti, hvala za razumevanje!

Punce glave pokonci, boste vidle čez teden ali dva se bo že videl user posted image , sedaj pa samo pozitivne misli, ker pikica to čuti.user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 365
5.6.2012 20:55:41   
Katja984
sej vem ja, ampak vseeno pa je lepo slišat kakšno lepo besedo in upanje... in res hvala! upam na najbolje... čez dva tedna imam UZ, pa bomo vidli kako in kaj! še naprej pa morem jemat ultrogestan in res upam, da pomagajo!

kako pa tvoja angina? kaj bolje? nekaj dni bo potreb nih za okrevanje :/ naj hitro mine!!!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 366
5.6.2012 21:13:27   
franka123
Pozdravljene punce!

Tudi jaz bi bila rada na vašem seznamu user posted image

PDP imam 16.1., to je moja 3. nosečnost, doma že imamo eno malo triletno navihanko, stara sem pa 28 let.
Imela sem že prvi pregled, kjer se je videla gestacijska vrečka, plodek in tudi srček user posted image user posted image user posted image
Naslednji pregled imam 19.6., kjer se bo vse bolje videlo. Upam, da bo vse v redu user posted image

Toliko na hitro od mene, zdaj grem pa jest, ker sem laaačnaa user posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.6.2012 21:24:27   
lejca
aksuram, sej bos vidla da bo vse v redu, men je moj G rekel da je dobro ce se vidi vrecka kot krogec ,je pac se prehitro za ostalo, lahko da je do fekondacije prislo kasneje. kdaj si mela prvi dan zadnje menstruacije?

glavo gor, daj, smo tukaj da se bodrimo...user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 368
5.6.2012 21:30:31   
pinkaponka25
čebelica6 hi hi no midve sva skupaj tudi moj datum ZM je bil 15.4 in po mojih izračunih tako kot so teb zracunal PD 21.1.2013 na moj roj.dan user posted image iz kot pa si? Čestitam vsem Januarkam in želim vsem lepo nosečnost!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.6.2012 22:01:14   
lana83
Inigo jaz niti nisem imela apetita do danes. Danes bi pojedla vseeee user posted image

Katja984 super user posted image user posted image Le pazi nase in počivaj pa bo vse ok!

Pik ipoki le pozdravi se, da bo bebika lahko rastla, ker bo mami zdravauser posted image

Cebelica6 na netu maš mislin da na bambino prav enostavno za izračunat PDP. Tam vpišeš zadnjo M in dolžina cikla in ti vse napiše user posted image

Aksuram kako je pa to možno??? to so 4 tedni!!

Lejca jaz sem tudi "na čakanju" a bo kaj videt v petek ali neuser posted image Seveda moramo upati na najboljšeuser posted image

MaxKlara SUPER !!!

Franka 123 dobrodošla!!user posted image

(odgovor članu pinkaponka25)
Neposredna povezava do sporočila: 370
5.6.2012 22:38:15   
ancy777
http://www.kolobajsek.si

-20 % na vsa rabljena otroška oblačila

NOVI izdelki za malčke in mamice:
- spodnjice za nosečnice
- nedrčki za dojenje
...

(odgovor članu MaxKlara)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.6.2012 22:49:23   
aksuram
hm ja... zadnjo menstruacijo sem imela 28.3.
ja 4 tedni možno je. več vzrokov... poznejša ovulacija ( jaz sem imela itak zelo slabe), nerazvijanje ploda...skratka nimam pojma. tolažim se, da je bila kasnejša ovulacija. upam

(odgovor članu ancy777)
Neposredna povezava do sporočila: 372
6.6.2012 7:47:46   
HotCat

cebelica 6....ti si pa čist tko kot jaz user posted image user posted image , zadnjo M sem imela 16/4 in sem si zaenkrat sama zračunala PDP 21/1/2013 saj pregleda še nisem imela, ga imam čez natanko teden dni user posted image user posted image juhu komaj čakaaaaaam user posted image user posted image ...a da si to rekli 9 tednov?? a reeees, jaz sem imela po izračunih ovulacijo nekje med 25/4-29/4...tko da bi zdej morala biti 7T in 3 dni...bom pa videla kaj bo rekla ginekologinja naslednji teden....bi pa vsaj moral se že srček videti takrat če se je tudi tebi že juhu user posted image user posted image

dobrodošle vse nove nosečke...se nas že kr nekaj nabira!! JEJ user posted image

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
6.6.2012 8:20:49   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

cebelica 6....ti si pa čist tko kot jaz user posted image user posted image , zadnjo M sem imela 16/4 in sem si zaenkrat sama zračunala PDP 21/1/2013 saj pregleda še nisem imela, ga imam čez natanko teden dni user posted image user posted image juhu komaj čakaaaaaam user posted image user posted image ...a da si to rekli 9 tednov?? a reeees, jaz sem imela po izračunih ovulacijo nekje med 25/4-29/4...tko da bi zdej morala biti 7T in 3 dni...bom pa videla kaj bo rekla ginekologinja naslednji teden....bi pa vsaj moral se že srček videti takrat če se je tudi tebi že juhu user posted image user posted image

dobrodošle vse nove nosečke...se nas že kr nekaj nabira!! JEJ user posted image

pa ka smo vse mele tedi menzo?!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahaha!

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 374
6.6.2012 10:49:25   
Inigo
ja kje ste danes? še vse spite? user posted image

js sm bla danes že ultra pridna. glede prehrane mislim... pojedla velik kraški sendvič za zajtrk in zdele sm zmlela še lešnikov žepek... ah! user posted image ma kaj... sm pa uživala. to pa! user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......