Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene so pa slabosti našle. Je zgledalo, da jih ne bo. Pojavile so se včeraj, 6 2/7 teden. Najprej občasno, takšne prav simpatične(da vem, da sem noseča), zaradi katerih nisem cel dan skoraj nič pojedla(nekajkrat sem imela občutek, da bom bruhala- pa nisem)- zvečer pa so minile, pojedla dve polnjeni tortilji z užitkom- in vrnile so se v vsem svojem sijaju. Nora slabost, vse mi smrdi(je bodoči očka po mojih navodilih odstranil vso hrano včeraj, ki je po mojih pojmih oddajala čudne vonjave- prej moja najljubša hrana). Traja še zdaj, mogoče je danes za odtenek boljše, le nobena hrana mi ne diši(pijem pa). So pa te slabosti zdaj drugačne, kot v prejšnji nosečnosti(spontani splav), ki so se začele še isti dan po testu(psiha?) in so se kazale bolj kot lakota, ki sem jo občutila z slabostjo. Bolijo me joškice, utrujena sem, slabo mi je, ponoči slabo spim, občasno imam občutek, da se bom onesvestila- ja, nimaš kaj- noseča sem! Samo, da se bo tokrat vse dobro izšlo! (znaki nosečnosti so že bolj intenzivni, kot prejšnjič) pravijo, da bolj kot ti je slabo, manj možnosti je za SS. tokrat bo sigurno vse ok se miz di, da nas je tukaj cel kup, ki nam je ornk slabo... ko sem čvekala pri julijkah 2008, jih ni bilo dosti s slabostmi. tut meni takrat ni blo slabo. zdaj pa imam včasih občutek, da me bo vsak cajt zmanjkal...
< Sporočilo je popravil Inigo -- 8.6.2012 9:38:22 >
|