|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
8.6.2012 8:44:20   
aksuram
Katja984 ti samo pozitivno misli. vse bo ok.
tudi mene blazno skrbi, ker me je ponoči zelo bolel trebuh. sem klicala ginekologinjo in je rekla, če bohudo pejte na urgenco...

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 426
8.6.2012 8:47:06   
Inigo
dobro jutro!

js bi se pa mogla učiiiiiiiiiit! pa se mi tok ne da... nobene koncentracije nimam user posted image v pondelk mam izpit, pa nism niti na pol knjige prišla. groza!

slabosti se mi zdi, da so se malo umirile. ni več tok hudo. še vedno so tu, ampak ni tk grozno kot je blo. al pa sm se že navadla user posted image user posted image user posted image user posted image je pa tut res, da jem vsako uro! skoraj brez izjeme. cel dan jem! to mi pomaga.

kaj boste počele čez vikend?

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 427
8.6.2012 9:14:30   
Katja984
aksuram, res je...pozitivne mormo bit! kako je pa pri tebi? imaš rizično nosečnost? pa imaš krče v spodnjem delu ali te trebuh boli?

inigo, vem kako to izgleda, ko skos ješ. meni se je to dogajalo pri prvi nosečnosti, da sem samo jedla in jedla... sicer me je skor kap pol, ko sem vidla kak kg letijo gor user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 428
8.6.2012 9:16:44   
zaspančka
Tukaj se javlja še ena nova srečka nosečka. V torek sem zagledala user posted image . user posted image Za rok nisem čisto prepričana, kdaj bo, lahko da padem že v februar, saj mi je test po skoraj 4 tednih zamude šele pokazal user posted image , prej pa je bil negativen.

Drugače je to moja 3. user posted image . Prvič sem rodila enega čudovitega fantka, ki je ravnokar dopolnil 3 leta. Drugič pa je bilo letos februarja, ko sem imela SS v 7. ali 8. tednu, še preden sem imela pregled pri G. Zardi te izkušnje me je zdaj malo strah, ampak imam na srečo v ponedeljek pregled pri G in upam, da se bom potem lahko začela mirno veselit našega novega člana.

Toliko na hitro od mene. Upam, da me vzamete med vas. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 429
8.6.2012 9:27:01   
aksuram
katja pri meni se srčka zadnjič še ni videlo... tako da sploh ne vem kaj bo v torek. najprej me je sam špikalo, pol bolelo, zdaj je pa ok, edino križ me boli in posledično se bolečina širi na trebuh.

zaspančka čestitke. dobrodošla med nami.

inigo boš vidla da ti bo šel izpit. ti bo otročiček pomagal :), pa mi bomo držali pesti...

jeee danes pa tako lepo vreme... super. uživajte v sončnih žarkih

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
8.6.2012 9:29:49   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Katja984

aksuram, res je...pozitivne mormo bit! kako je pa pri tebi? imaš rizično nosečnost? pa imaš krče v spodnjem delu ali te trebuh boli?

inigo, vem kako to izgleda, ko skos ješ. meni se je to dogajalo pri prvi nosečnosti, da sem samo jedla in jedla... sicer me je skor kap pol, ko sem vidla kak kg letijo gor user posted image

js sm zaenkrat dobla gor slab kilogram. upam, da ne bo letelo v višave... user posted image sam zdj mal pazim kaj jem - te prigrizke sm zamenjala s češnjami in sadjem tako, da neb smelo bit tok hudo... čeprav imajo češnje in breskve, kar zdj pač najbolj gre, ful sladkorja, ki pravtako nek ostane. men ponavad na riti in nogah user posted image

zaspančka - dobrodošla!

maruska nazaj - jst upam, da res. če mi bo šlo bluzit... še mogoče res rata user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 8.6.2012 9:31:37 >

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 431
8.6.2012 9:31:33   
aksuram
z vozičkom boš vse te obloge stopila. tako da ti kr jej, da ti ne bo tolk slabo

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 432
8.6.2012 9:31:58   
Anonimen
Mene so pa slabosti našle.user posted image

Je zgledalo, da jih ne bo.
Pojavile so se včeraj, 6 2/7 teden. Najprej občasno, takšne prav simpatične(da vem, da sem noseča), zaradi katerih nisem cel dan skoraj nič pojedla(nekajkrat sem imela občutek, da bom bruhala- pa nisem)- zvečer pa so minile, pojedla dve polnjeni tortilji z užitkom- in vrnile so se v vsem svojem sijaju. Nora slabost, vse mi smrdi(je bodoči očka po mojih navodilih odstranil vso hrano včeraj, ki je po mojih pojmih oddajala čudne vonjave- prej moja najljubša hrana). Traja še zdaj, mogoče je danes za odtenek boljše, le nobena hrana mi ne diši(pijem pa).

So pa te slabosti zdaj drugačne, kot v prejšnji nosečnosti(spontani splav), ki so se začele še isti dan po testu(psiha?) in so se kazale bolj kot lakota, ki sem jo občutila z slabostjo.

Bolijo me joškice, utrujena sem, slabo mi je, ponoči slabo spim, občasno imam občutek, da se bom onesvestila- ja, nimaš kaj- noseča sem!user posted image

Samo, da se bo tokrat vse dobro izšlo!user posted image
(znaki nosečnosti so že bolj intenzivni, kot prejšnjič)

Neposredna povezava do sporočila: 433
8.6.2012 9:34:23   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: aksuram

z vozičkom boš vse te obloge stopila. tako da ti kr jej, da ti ne bo tolk slabo

itak! user posted image če bo šlo dol tko kot prvič... bom do poletja manekenka user posted image prvič me je dojenje nenormalno pobralo. v pol leta po porodu sem mela mislim da 55kg. potem sem jih počasi dobila gor. zdaj jih imam 60kg. visoka sem 167cm.

čeprav zdj bo malo težje vozičkat, kr bo zima. prvi mesec bomo sigurno samo doma... najbrž. razn če misli bit topla zima user posted image pol na pomlad bom pa maratone z vozkom delala. komaj čakam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 434
8.6.2012 9:36:29   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene so pa slabosti našle.user posted image

Je zgledalo, da jih ne bo.
Pojavile so se včeraj, 6 2/7 teden. Najprej občasno, takšne prav simpatične(da vem, da sem noseča), zaradi katerih nisem cel dan skoraj nič pojedla(nekajkrat sem imela občutek, da bom bruhala- pa nisem)- zvečer pa so minile, pojedla dve polnjeni tortilji z užitkom- in vrnile so se v vsem svojem sijaju. Nora slabost, vse mi smrdi(je bodoči očka po mojih navodilih odstranil vso hrano včeraj, ki je po mojih pojmih oddajala čudne vonjave- prej moja najljubša hrana). Traja še zdaj, mogoče je danes za odtenek boljše, le nobena hrana mi ne diši(pijem pa).

So pa te slabosti zdaj drugačne, kot v prejšnji nosečnosti(spontani splav), ki so se začele še isti dan po testu(psiha?) in so se kazale bolj kot lakota, ki sem jo občutila z slabostjo.

Bolijo me joškice, utrujena sem, slabo mi je, ponoči slabo spim, občasno imam občutek, da se bom onesvestila- ja, nimaš kaj- noseča sem!user posted image

Samo, da se bo tokrat vse dobro izšlo!user posted image
(znaki nosečnosti so že bolj intenzivni, kot prejšnjič)

pravijo, da bolj kot ti je slabo, manj možnosti je za SS. tokrat bo sigurno vse ok user posted image

se miz di, da nas je tukaj cel kup, ki nam je ornk slabo... ko sem čvekala pri julijkah 2008, jih ni bilo dosti s slabostmi. tut meni takrat ni blo slabo. zdaj pa imam včasih občutek, da me bo vsak cajt zmanjkal... user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 8.6.2012 9:38:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
8.6.2012 10:05:44   
Katja984
aksuram, vse bo še dobro!!! mora bit!!! vem pa, da se ti verjetno že meša od strahu in skrbi! ampak skupaj bomo prebrodile te težave in se bomo vsemu še smejale, boš vidla!!! ti imaš v torek, js pa morem čaka debela 2 tedna in se mi bo vtrgal! user posted image

inigo, sej če bi nosečka vse upoštevala, kaj lahko in kaj ne, pa kaj pišejo, potem tak ne bi smele nič jest, ker ma vse sladkor user posted image najbolje je vedno poslušat kaj ti telo narekuje in kaj ti paše, pa je najboljše za tebe in pikico!user posted image

zaspančka, dobrodošla in iskrene čestitke!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 436
8.6.2012 10:16:42   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Katja984

aksuram, vse bo še dobro!!! mora bit!!! vem pa, da se ti verjetno že meša od strahu in skrbi! ampak skupaj bomo prebrodile te težave in se bomo vsemu še smejale, boš vidla!!! ti imaš v torek, js pa morem čaka debela 2 tedna in se mi bo vtrgal! user posted image

inigo, sej če bi nosečka vse upoštevala, kaj lahko in kaj ne, pa kaj pišejo, potem tak ne bi smele nič jest, ker ma vse sladkor user posted image najbolje je vedno poslušat kaj ti telo narekuje in kaj ti paše, pa je najboljše za tebe in pikico!user posted image

zaspančka, dobrodošla in iskrene čestitke!

ej, točn tak! maš čisto prav. nosečnost je itak edino obdobje ko si ženske resnično lahko privoščimo brez slabe vesti user posted image user posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 437
8.6.2012 10:28:56   
Katja984
hahaha, res je ja... pa te takrat nihče ne obsoja! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 438
8.6.2012 12:46:03   
lana83
Punce moje jaz vas zapuščam! Današnji uz ni pokazal nic. Ne plodu ne utripa! In sem morala v porodnišnico na se en UZ, tudi nič! Vidita se dve Gv, ni nobeden komentiral zakaj. velikost priemrna 7 tednom, ampak to je to! V ponedeljek grem na čisščenje!! Pazite na svoje male pikice, da bo začetek leta 2013 nejlepši čas vašega življenja! user posted image

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 439
8.6.2012 12:58:49   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: lana83

Punce moje jaz vas zapuščam! Današnji uz ni pokazal nic. Ne plodu ne utripa! In sem morala v porodnišnico na se en UZ, tudi nič! Vidita se dve Gv, ni nobeden komentiral zakaj. velikost priemrna 7 tednom, ampak to je to! V ponedeljek grem na čisščenje!! Pazite na svoje male pikice, da bo začetek leta 2013 nejlepši čas vašega življenja! user posted image

lana, zelo mi je žal... user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 440
8.6.2012 13:26:17   
zaspančka
lana, en ogromen user posted image ti pošiljam. Drži se! Pa en nasvet ti dam: ne drži žalosti v sebi, izjokaj se, kriči, karkoli ti bo pomagalo, da prebrodiš to bolečino. Te razumem, kako se počutiš, ker sem dala pred kratkim to čez. Pa seveda ti želim čimprej nov plusek na testu in nato čez 9 mesecev enega lušnega user posted image .

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 441
8.6.2012 13:54:36   
carica
Lana pošiljam tudi jaz ogromenuser posted image , prav hudo mi je...ne obupaj in bodi močna....

Drugače pa sem se tudi jaz zbudila zelo zgodaj..ponovno slabost...Enostavno ne vem kako si omiliti zadevo...Pa tudi karkoli pojem me napihne do konca...sem kot balonuser posted image
Zanima me, če planirate kaj dopust in če je sploh pametno kam iti..sama se kar bojim,da ne bi bilo kaj narobe...
Fajn petek vam želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
8.6.2012 13:57:49   
ronja
Uživajte, punce, januarčki so super! Imam dva januarčka doma, pa sta oba prav fajn otročička:).
Kar se pa slabosti tiče: meni je pomagal samo porod. Po 3 otrocih nisem našla zdravila zanjo, razen poroda.user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 443
8.6.2012 14:27:01   
aksuram
lana83 en velik objem zate. ne obupaj. v volji je moč. če prav je zdaj izredno težko

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 444
8.6.2012 14:55:10   
nejka000

IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Tukaj se javlja še ena nova srečka nosečka. V torek sem zagledala user posted image . user posted image Za rok nisem čisto prepričana, kdaj bo, lahko da padem že v februar, saj mi je test po skoraj 4 tednih zamude šele pokazal user posted image , prej pa je bil negativen.

Drugače je to moja 3. user posted image . Prvič sem rodila enega čudovitega fantka, ki je ravnokar dopolnil 3 leta. Drugič pa je bilo letos februarja, ko sem imela SS v 7. ali 8. tednu, še preden sem imela pregled pri G. Zardi te izkušnje me je zdaj malo strah, ampak imam na srečo v ponedeljek pregled pri G in upam, da se bom potem lahko začela mirno veselit našega novega člana.

Toliko na hitro od mene. Upam, da me vzamete med vas. user posted image

pri meni je tudi tako, no in včeraj smo potrdili da grem med februarčke. Ni štimalo datumi, plusek in tetka M, tako da evo zdej po testu kaže PDP 12.2. Bomo pa bolj ziher ko bo G potrdila.

Neposredna povezava do sporočila: 445
8.6.2012 15:19:54   
Katja984
lana83... nobena beseda ni dovolj za to, kar prestajaš... želim ti vse dobro, kmalu pa spet plusek! ne obupaj!!! drži se!!!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 446
9.6.2012 11:27:38   
malatejkica
lana83 res mi je zelo žal user posted image ! Pošiljam ti en veliki user posted image ! Želim pa ti, da bi hitro zagledala spet +. Vem, da ti je hudo in da prestajaš grozno bolečino, ampak ne obupat!

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.6.2012 12:10:50   
Katja984
srečke user posted image ... tudi jaz vas zapuščam... user posted image user posted image user posted image v 8. tednu SS user posted image ... vsem vam pa želim lepo in mirno nosečnost!!!

(odgovor članu malatejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.6.2012 13:49:22   
aksuram
Katja984 ma ne no user posted image . pa tako zelo sem držala pesti zate.en velik objem. pa čimprej spet+. če pa rabiš pogovor smo ti pa vedno na voljo.

(odgovor članu Katja984)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.6.2012 17:01:05   
Tajalaja
Pozdravljene Januarke 2013.

Pa sej zdaj beremo same slabe novice. Katja984 in lana83, ne vesta kako žalostna sem ob teh novicah, ki sem jih tudi sama že dala skozi. Držita se in pozitivno naprej, čeprov je sprva težko.

jaz sem pa zdaj zase postala večji optimist, saj v pon. dopolnim 9.teden. user posted image Ker še nikoli prej nisem prišla do UZ, sedaj pa vem, da vse poteka BP. Upam, da tako tudi ostane in pri vseh ostalih tudi. Držite se in srečno vsem skupaj.

LP nosećke user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......