Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 20:08:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Držim pesti, da bo Lija spala do jutra in da boste v soboto imele lepo vreme, da boste lahko laufale.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 20:08:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
OV JEEEEEE!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 21:08:52
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 21:15:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
O, Trezika! Kako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 21:59:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 O, Trezika! Kako? pa gre... sestri sem pismo pisala in se je malo zavleklo... zdaj pa me že v posteljo vleče tako da nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 8:21:11
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Četrtek! Še malo pa bomo na novem delu!!! Prejšnjega smo začele, ko se je rodila Julija.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 8:26:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer. Moram se pohvalit. Moj otok spi že od 18h. Prosla je če lahko gre spat ker je utrujena pa sem prvo mislila da me heca, ol pa je rekla, da jo naj kar preoblečem. Upam, da nebo zbolela, ker šmrka že full. Naslednji teden še naj vzdrži Drugače pa sva danes bile z Lijico doma in sma se imele super No, druga Lia pa 4 ure za tem! In, je spala do jutra? Upam, da je ni kaj vlovilo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 8:27:58
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer. Hvala za pikepoke, so pomagale ker jo boli že dosti manj. Tulipan in tasa brez skrbi, v dežju tudi jaz ne bom skakala po Tivoliju. tasa pokliči me v soboto zjutraj, pa ti povem, kako kaže. Če bo vreme tako kot že cel teden, bo dopoldan sončno in toplo, popoldan se bo pa pooblačilo... pol smo zmagal. OK, pa Tasa meni javi dalje. Sem Lii rekla, da če ne gremo, jo povabim v kino, ker če ne gremo, bo itak dež, dež pa je odličen za kino!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 8:29:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Z Valentinom sva bila na izletu v gozdu v okviru vrtca. Tam so dobili naloge in vsi so pridno sodelovali, potem je pričelo grmeti in bliskati, nam pa se ni nikamor mudilo, ker je bilo tako fajn. Našli so tudi zaklad, kjer so bile nagrade ob uspešno zaključenem zlatem sončku. Priznanja pa dobijo v vrtcu. Julija že spi, Valentin pa bo kmalu. Jutri zjutraj imava še psihologa v okviru sistematskega, ker sem ga zadnjič zaradi koz prestavila. Jaz pa si grem sedaj depilirati noge z mojo mašinco. Kak lepo. To so mi res ene full prisrčne stvari, ki osrečijo tako otroke kot starše.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 8:52:03
|
|
|
|
Najaa
|
Dober dan. Nika je danes šla v vrtec, ampak sem jo s težkim srcem pustila tam. Ko se je zbudila je namreč tarnala, da jo noga boli. Pa ni nič padla včeri in nič... Mogoče si jo je zaležala. Je rekla vzg., da jo bo opazovala in če bo zgledalo resno, me pokliče. Upam,da ne bo kaj, no...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 9:30:02
|
|
|
|
Natka23
|
OJ! No naša Tjaša se je pa odločla, da ima dovolj prisilnega spanja v vrtcu, bi jo moral videt, je prišla danes v sobo potem, ko jo je ati uredil za vrtec pa rekla: Mami a me prideš iskat po kosilu?Pa s tisti rjavimi učki, no in ker gre v vrtec samo 7x še, bom kar poskrvela, da jo po kosilu grem iskat, ker vsako jutro joče, zarad tega spanja. Drugače pa sva z Žigijem včeraj šla na žurko.Nekaj novemberskih savinjčanjk se nas je ujelo in se 1x tedensko dobivamo na sprehodu, no pa smo se zmenle za skupno praznovanje polovičke in včeraj smo imeli žurko, joj kak je blo smešno 8 majhnih fantkov urejat za slikanje, žal punce pa nimamo.Smejale smo se in res super imele Otročeki pa tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 21:00:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Mir v hiši. Posoda se pere, perilo zloženo,... Sem se povezala z nekaj mamicami v B., ki imajo dojenčke stare približno kot Julija...sem se še posebej z eno ful ujela in sem danes že bila pri njej, pa mi je dala špinačo, korenček, peteršilj, vse bio iz domačega vrta. Jaz sem pa že mislila, da Julija ne bo imela družbe, kot jo je imel Valentin, drage marčevke! Jo je danes Manca tako fascinirala, da je še Julija pričela danes mahati PA-PA. Popoldan smo bili na družinskem kolesarjenju. Julija se super obnaša, enkrat je celo zaspala vmes, pa smo jo potem dali pri tastu v salonu spat, moška sta se medtem postrigla, nato pa spet na kolo. Še vreme je zdržalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 21:07:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Opravila sva obisk pri psihologinji, dobil je same zvezdice, le na koncu stavkov ni želel ponoviti za njo, pa je ponovil le zadnjo besedo in ji rekel:" Dovolj je!"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 22:41:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Opravila sva obisk pri psihologinji, dobil je same zvezdice, le na koncu stavkov ni želel ponoviti za njo, pa je ponovil le zadnjo besedo in ji rekel:" Dovolj je!" mislim da noben noče za njo ponovit. Mislim, da se mora ona vprašat če je znjo vse okej in ne z našimi otroci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 22:42:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Mir v hiši. Posoda se pere, perilo zloženo,... Sem se povezala z nekaj mamicami v B., ki imajo dojenčke stare približno kot Julija...sem se še posebej z eno ful ujela in sem danes že bila pri njej, pa mi je dala špinačo, korenček, peteršilj, vse bio iz domačega vrta. Jaz sem pa že mislila, da Julija ne bo imela družbe, kot jo je imel Valentin, drage marčevke! Jo je danes Manca tako fascinirala, da je še Julija pričela danes mahati PA-PA. Popoldan smo bili na družinskem kolesarjenju. Julija se super obnaša, enkrat je celo zaspala vmes, pa smo jo potem dali pri tastu v salonu spat, moška sta se medtem postrigla, nato pa spet na kolo. Še vreme je zdržalo. superca, smo priznaj marčevke pa smo samo ene in edine
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 22:45:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 No, druga Lia pa 4 ure za tem! In, je spala do jutra? Upam, da je ni kaj vlovilo! Ja, ja je spala do 5.30, po pa bi se ona vstala. In ker se jaz okoli 6,20 nisem (ko je šel T. v službo) si je nardila sama zajtrk..kosmiče z jabolčnim sokom Pol pa mi ni druga preostalo kot da šibam iz postelje in ji naredim prav zajtrk. Sma obe kosmiče jedli. Jaz sicer nisem ljubitelj kosmičev amak sem imela ene Fitness kosmiče (vzorček) in so mi bili zelo dobri, tak da sem si danes kar po pakngo tamalo šla in upam, da bom zdaj za zajtrk al pa večerjo malo spremenila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 22:46:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23 OJ! No naša Tjaša se je pa odločla, da ima dovolj prisilnega spanja v vrtcu, bi jo moral videt, je prišla danes v sobo potem, ko jo je ati uredil za vrtec pa rekla: Mami a me prideš iskat po kosilu?Pa s tisti rjavimi učki, no in ker gre v vrtec samo 7x še, bom kar poskrvela, da jo po kosilu grem iskat, ker vsako jutro joče, zarad tega spanja. Drugače pa sva z Žigijem včeraj šla na žurko.Nekaj novemberskih savinjčanjk se nas je ujelo in se 1x tedensko dobivamo na sprehodu, no pa smo se zmenle za skupno praznovanje polovičke in včeraj smo imeli žurko, joj kak je blo smešno 8 majhnih fantkov urejat za slikanje, žal punce pa nimamo.Smejale smo se in res super imele Otročeki pa tudi. To je ful fan, ko maš koga. Jaz pa mislim da sedaj nebom imela kaj dost družbe ker vse so doma izven Mb. razen ene, ki se tud že tak družimo. Ima pdp konec junija
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 31.5.2012 22:47:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer. Hvala za pikepoke, so pomagale ker jo boli že dosti manj. Tulipan in tasa brez skrbi, v dežju tudi jaz ne bom skakala po Tivoliju. tasa pokliči me v soboto zjutraj, pa ti povem, kako kaže. Če bo vreme tako kot že cel teden, bo dopoldan sončno in toplo, popoldan se bo pa pooblačilo... pol smo zmagal. OK, pa Tasa meni javi dalje. Sem Lii rekla, da če ne gremo, jo povabim v kino, ker če ne gremo, bo itak dež, dež pa je odličen za kino! Kaj bosta šli gledat? Mogoče bi tudi mi trije šli ali pa midve sami. Me je malo strah, da bo glih takrat zbolela, ker mi je danes še v vrtcu rekla da je nekam čudna. Bomo videli jutri... Ja, ja za dež ti pa javim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 1.6.2012 8:09:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Opravila sva obisk pri psihologinji, dobil je same zvezdice, le na koncu stavkov ni želel ponoviti za njo, pa je ponovil le zadnjo besedo in ji rekel:" Dovolj je!" mislim da noben noče za njo ponovit. Mislim, da se mora ona vprašat če je znjo vse okej in ne z našimi otroci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 1.6.2012 8:10:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Mir v hiši. Posoda se pere, perilo zloženo,... Sem se povezala z nekaj mamicami v B., ki imajo dojenčke stare približno kot Julija...sem se še posebej z eno ful ujela in sem danes že bila pri njej, pa mi je dala špinačo, korenček, peteršilj, vse bio iz domačega vrta. Jaz sem pa že mislila, da Julija ne bo imela družbe, kot jo je imel Valentin, drage marčevke! Jo je danes Manca tako fascinirala, da je še Julija pričela danes mahati PA-PA. Popoldan smo bili na družinskem kolesarjenju. Julija se super obnaša, enkrat je celo zaspala vmes, pa smo jo potem dali pri tastu v salonu spat, moška sta se medtem postrigla, nato pa spet na kolo. Še vreme je zdržalo. superca, smo priznaj marčevke pa smo samo ene in edine
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 1.6.2012 8:20:53
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Vreme kilavo - ponoči deževalo, zjutraj sijalo sonce... Nika je v vrtcu, jaz pa moram malo pospravit in naštimat darilo za taščo, ki ima danes RD. Ob petih poberemo Tijo pred vrtcem in gremo na fešto. Pa še novo kolo sva ji kupila medtem ko je ni bilo tak da bo polno veselja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 1.6.2012 8:25:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Kuham piščančjo obaro, Julija spi, sedaj pa bi se morala spraviti poštrihati garnituro na terasi z lanenim oljem....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 1.6.2012 8:30:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
Peeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!! Pa dobro jutro! Grem si po kavo, pa pridem malo prebrat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 1.6.2012 8:33:04
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz bi tud mogla balkon poštimat malo... joj kok sem lena no. Skoz neki pucam doma, sam tega balkona se mi ne da lotit...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 1.6.2012 8:42:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
Sem še malo z bratecom počvekala pri avtomatu za kavo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......