Natka23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Natka23 Tija uživaj, JOj Žiga mi bo vso voljo do kuhanja vzel, študiram, če mu kar sadje dam pa se sprijaznim da zelenjava no go.Ker tole da mu vsak dan kuham svežo zelenjavo,on pa ne je, mi je že mim.Pa tak sem upala, da vsaj eden ne bo težaven pri hrani Kaj naj ti rečem: vsi mi pravijo, da so to faze, meni se vlečejo že kaki 2 leti. Lia najprej ni jedla, potem je jedla VSE, pojedla je res vse! Potem pa je naenkrat postala taka izbirčnica, da ne je že če ji ni struktura ali barva hrane všeč! Luka pa je bil jedec le kak mesec in je mel skoz težave s tem, da se mu je hrana zaletela in je bruhal in mislim, da se mu je zato zamerila. V glavnem, ne samo to, da kuham cele noči, potem še imam okoli hranjenja take štorije, da večkrat do svojega kosila niti ne pridem, ker se toliko z njima ubadam, da zgubim voljo do vsega. Pa saj, če mu daš sadje, ne bo nič narobe. Sta obe skupini prvi na lestvici za uvajanje GH. Pa ne boj se, da zaradi tega ne bo imela rad zelenjave, ker je sadje sladko.. ma sej se ne bojim, da bi jo imel raje, sam nekak imam pri njem še slabši občutek kot pri Tjaši, Tjaša je ubitačna 2žličke juhe in ima dovolj, malo mesa, bohnedaj pohano, si kar olup, ma drugače je, sam tole uvajanje je pa čist mim,sem mislila, da bom lahk u že več stvari ponudla,pa eh.Zaletav se mu ne, bruha ne... sam ust ne odpre po prvi žlički več
|