Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 29.5.2012 14:19:29
|
|
|
|
Natka23
|
Ma ker zvečer ko mu dajem riževo kašo, pa ne folgam not v usta nosit, sam zelenjava je tak odpor.Ma bo že, pač počasi. a glede kuhanja zvečer pa no sem kuhala dok sem hodla v službo, potem pa itak sem bla doma, no potem pa mi da kolegica nasvet, da naj vzamem v šoli in za 5,5 € vzamem kosilo, juha glavna jed in sladica najemo se vsi, no trenuten jemljem kadar se mi ne da kuhat oz kadar grem kam.je pa tak, da na začetku sem jemala normalno, pa je moj še jedel isto za večerjo pa je ostajala, tak da sem jih prosla, da naj dajo pol, ker nimam rada metanja hrane v stran.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 29.5.2012 14:21:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj Najaa, res je! Ti pošljem enega po mailu? Ti kr mene heci... grem pol v trgovino in bom nabavila, zvečer pa čin čin!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 29.5.2012 14:23:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oki doki, Najaa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 29.5.2012 21:38:11
|
|
|
|
Najaa
|
Čin čin! Koooooomaj se mi je odprlo tole okenca za odgovor...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 8:21:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Ja, Najaa, nič nisem prišla okrog, ker je bil D. zvečer doma po dooolgem času, te pa veš. Oblačno je, pa upam, da se porihta, ker imamo popoldan pohod z nahrbtniki v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 8:45:24
|
|
|
|
Najaa
|
Te pa vem, ja. Nika je še doma danes. Včeri sem vidla, da ima v ustih neke čudne dve pike. Bolita jo. Nista afte, zgleda bolj mozolja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 8:50:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nika
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 10:46:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kdo je rekel, da me ne bo? Naja poznaš kak fajn apartma al hotel v Izoli? Še vedno iščem nekaj blizu za par dni v juniju... Tak, jaz v večnem iskanju dopusta... da se o glavnem sploh ne menimo!!! Natka kaj delaš v šoli, da si si to zrihtala al lahko to vsak? Sem že razmišljala o taki varianti vsaj parkrat na teden, ker res ne vem kak bom. Včeraj sem šla direkt iz službe k zobarju, imela sem ga ob 16h, gužva, čakanje, potem sem bila še jaz 50 min na stolu in domov sem prišla ob 18.20. L&L sta se spravila na mene kot ceka. Potem je Lia šla na obisk k spodnji T.-jevi sestrični, ker sta imele to celi dan v planu, jaz pa sem se lahko posvetila Luki, sva norela in se podila in skrivala po stanovanju, da je bil revček tak utrujen, da je komaj polovico flaške spil in že zakinkal vmes. Potem sem še šibnila na trening, prišla domov ob 22h in se kr nestuširana sesedla na tla pred TV in se mi ni dalo več NIČ. HB za reklame, ki so me pregnale pod tuš in v posteljo. Danes pa spet norišnica v službi. Raaaaaaabim dopust!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 10:48:00
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nika Tudi od mene
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 12:17:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Julija je sprejeta v vrtec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 12:24:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tulipan Kaj pa o Sparovi restavraciji si kaj razmišljala, da bi tam hrano jemala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 13:27:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
tulipanček - v domu lizike jančar lahko kupiš kosilo na bone .Od kar ni več moje mami tam se je marsikaj spremenilo ,ampak za pojest še je Seveda ,če si za taki način prehranjevanja.
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 30.5.2012 13:28:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 13:39:38
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipanček - v domu lizike jančar lahko kupiš kosilo na bone .Od kar ni več moje mami tam se je marsikaj spremenilo ,ampak za pojest še je Seveda ,če si za taki način prehranjevanja. Joj, ja, saj to si mi enkrat že napisala. Podabla. Moram si ogledat to zadevo, ja! Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 13:42:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Julija je sprejeta v vrtec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 13:43:38
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan Kaj pa o Sparovi restavraciji si kaj razmišljala, da bi tam hrano jemala? V Sparovi restavraciji sem jedla recimo 5x v življenju, pa mi nikoli ni bilo dobro za najest se.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 13:46:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan Kaj pa o Sparovi restavraciji si kaj razmišljala, da bi tam hrano jemala? V Sparovi restavraciji sem jedla recimo 5x v življenju, pa mi nikoli ni bilo dobro za najest se. se strinjam....pač sem predlagala, ker se o okusih ne razglablja....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 13:47:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Julija je prestala kolesarski krst. Ful je uživala, vriskala in me vlekla za rit ter majico.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 14:32:17
|
|
|
|
Natka23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kdo je rekel, da me ne bo? Naja poznaš kak fajn apartma al hotel v Izoli? Še vedno iščem nekaj blizu za par dni v juniju... Tak, jaz v večnem iskanju dopusta... da se o glavnem sploh ne menimo!!! Natka kaj delaš v šoli, da si si to zrihtala al lahko to vsak? Sem že razmišljala o taki varianti vsaj parkrat na teden, ker res ne vem kak bom. Včeraj sem šla direkt iz službe k zobarju, imela sem ga ob 16h, gužva, čakanje, potem sem bila še jaz 50 min na stolu in domov sem prišla ob 18.20. L&L sta se spravila na mene kot ceka. Potem je Lia šla na obisk k spodnji T.-jevi sestrični, ker sta imele to celi dan v planu, jaz pa sem se lahko posvetila Luki, sva norela in se podila in skrivala po stanovanju, da je bil revček tak utrujen, da je komaj polovico flaške spil in že zakinkal vmes. Potem sem še šibnila na trening, prišla domov ob 22h in se kr nestuširana sesedla na tla pred TV in se mi ni dalo več NIČ. HB za reklame, ki so me pregnale pod tuš in v posteljo. Danes pa spet norišnica v službi. Raaaaaaabim dopust!!! ne ne delam v šoli, lahko vsak vzame, pzanimaj se ker ima velik šol to varijanto!!!!Jaz jih dost poznam, ko tak jemlje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 14:40:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Julija je prestala kolesarski krst. Ful je uživala, vriskala in me vlekla za rit ter majico. super!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 15:09:14
|
|
|
|
Nina00
|
Julija! Sta obe uživali na kolesu Natka, tole s kosili v šoli je super! Škoda, da ne kuhajo tudi za vikend, bi tudi nam prav prišlo Tulipan, saj bo kmalu junij in dopust. Boste že kaj našli! za Niko! Naš veliki je sedaj že ok, tako da je danes že v vrtcu. Je komaj čakal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 18:59:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan in tasa, zdej sem tule prebrala, da lahko otroke prijavite tudi na dan prireditve, več pa tule preberita: http://www.tekzazenske.si/7DM_TEK,,prijava/Oskarjev_tek Jaz sem jo že prejšnji teden prijavila, ampak zdaj gledam vreme... tak kot kaže, nas sploh ne bo... čeprav je Lia danes, ko je odprla oči takoj vprašala, če je že sobota, da gremo tečt!? Ja vreme ga pa fajn biksa! Upam, da nebo deža, ker če bo tud mi ne gremo nikamor, ker mi je pol brezveze da hodimo v Lj. ker v dežu pa res nebom hodla oz tekala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 19:03:50
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer. Moram se pohvalit. Moj otok spi že od 18h. Prosla je če lahko gre spat ker je utrujena pa sem prvo mislila da me heca, ol pa je rekla, da jo naj kar preoblečem. Upam, da nebo zbolela, ker šmrka že full. Naslednji teden še naj vzdrži Drugače pa sva danes bile z Lijico doma in sma se imele super
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 19:43:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Julija je sprejeta v vrtec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 19:52:32
|
|
|
|
Najaa
|
Čer. Hvala za pikepoke, so pomagale ker jo boli že dosti manj. Tulipan in tasa brez skrbi, v dežju tudi jaz ne bom skakala po Tivoliju. tasa pokliči me v soboto zjutraj, pa ti povem, kako kaže. Če bo vreme tako kot že cel teden, bo dopoldan sončno in toplo, popoldan se bo pa pooblačilo... pol smo zmagal.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.5.2012 19:53:36 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 30.5.2012 20:07:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Z Valentinom sva bila na izletu v gozdu v okviru vrtca. Tam so dobili naloge in vsi so pridno sodelovali, potem je pričelo grmeti in bliskati, nam pa se ni nikamor mudilo, ker je bilo tako fajn. Našli so tudi zaklad, kjer so bile nagrade ob uspešno zaključenem zlatem sončku. Priznanja pa dobijo v vrtcu. Julija že spi, Valentin pa bo kmalu. Jutri zjutraj imava še psihologa v okviru sistematskega, ker sem ga zadnjič zaradi koz prestavila. Jaz pa si grem sedaj depilirati noge z mojo mašinco.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......