|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 4.del
3.6.2012 11:12:08   
KOKICA32
Dan!user posted image

Kuham pa imam malo cajta....

Trezika, super za hišico, se spomnim,da otroci fasade sploh niso pogrešali na RD, je bila že brez nje taaak fesjt zanimiva. Ona baba nora pa naj ima kupljeno, pa če ni boljše, da jo je ati sam naredill. Bravo za atija, res je priden, kot pravi Persida.user posted image user posted image user posted image

Tasa, si uživala na pikniku?

Je lkatera sploh šla na DM tek? Najaa?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
3.6.2012 13:10:09   
Najaa
Smo šli na DM tek in vreme je zdržalo. user posted image Otroci so odtekli, dobili medalje in se pol še zabavali. Ma fajn je blo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
3.6.2012 13:30:43   
tasa_m
Kokica, sedaj grem... user posted image

Najaa da je bilo lušno, sploh ne dvomim user posted image

Pa dober teeeek vsem. Upam, da bomo mi tud meli kaj dobrega za papcat. user posted image

Šibam...čao bao kakao user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
4.6.2012 7:35:17   
Nina00
Dober dan!

Lep vikend je za nami. Malo smo bili pridni in malo smo uživali user posted image  Otroka sta kolesarila, midva hodila, češnje so bile za malico,... skratka super.

Kokica super, da imaš tudi sedaj družbo za vozičkanje user posted image  Jaz sem prvo porodniško kar tu pri nas spoznala kar nekaj sovozičkaric. Z eno sva se pa tako ujeli, da smo sedaj družinski prijatelji - je bilo prav fino, da sva se ujeli tako midve, kot moža, otroci pa itak. Z druge porodniške pa mi je ostalo kar nekaj znank, ko malo poklepetamo in se otroci poigrajo, če se srečamo.

Naš balkon je pa že v intenzivni uporabi kar nekaj časa. Smo letos poleg jagod zasadili še malo zelenjave - otroka prav uživata, ko skrbita za "vrtiček".

Najaa kako se je imela T. na morju? Je imela kaj domotožja ali se je preveč dogajalo?
Pa user posted image  za tek!

Persida joj, vedno se najdejo ljudje, ki stvari zakomplicirajo. Posebni biseri pa to izvedjo na tak "lep" način. Pri nas v vrtcu se že kar dolgo ne sme nič nosit od doma. Lahko samo kupljene in zapakirane stvri z deklaracijo. Pa še teh ne, če morajo biti na hladnem. Zato pa za razne vrtčevske dneve kuharice spečejo par vrst slastnega peciva. Sicer pa imamo mi skupni zaključek celega vrtca pa še posebej zaključek skupine pri velikem in še pri malem - torej trije zaključki nekje v dveh tednih user posted image

mastitis je pa res user posted image . Jaz sem ga imela parkrat, kar nekajkrat pa sem se uspela rešit tik pred zdajci. Tiste parkrat, ko sem pa zakuhala in se tresla zraven, sem pa takoj začela z antibiotikom. Sem ga imela kar doma, ker taka sama sploh nikamor ne bi mogla it. Upam, da si že čisto ok user posted image

Trezika user posted image  za takega atija. Meni so take stvari najboljše! Pa tudi otroci so še posebej ponosni, če kdo kaj naredi prav za njih.

Tasa, ja paše biti malo sam doma. Pa še kako. si mi kar lušte naredila, da bi bila malo sama doma in brez nekih silnih načrtov kaj vse moram takrat, samo kavica pa kaj za brat pa na sonček user posted image

T&T upam, da je že skoraj tradicionalni piknik uspel in da sta se imeli lepo! Pa da sta kaj dobrega jedli user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
4.6.2012 7:36:00   
Nina00
Pa sem spisala cel roman user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
4.6.2012 8:17:40   
Najaa
Dobro jutro. user posted image

Nina, mislim da se ji je preveč dogajalo za domotožje. Je sicer rekla, da nas je pogrešala ampak ves čas je tudi pripovedovala o dogodivščinah... ma super so se imeli. user posted image Tudi kopali so se že, je bila voda tako topla.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
4.6.2012 8:34:01   
tasa_m
DOBROOOO JUTROOOOOO

čakam paket od GSL-ja od RR, ko sem bila ižrebana. Sem nardila silo in mi pripelajo okol 8,30. No, sedaj bi mi morali user posted image drugače bi bila že na terenu. Grem do kolegice katera ima celo škalo stvari za user posted image ki je bilo uporabljeno samo pri njeni tamali (je stara toliko kot Lija) in je rekla, da mi da drugače da na podarimo.si, ker samo plac jemlje. Te pa grem vzet a ne... user posted image
Tota naša čmrlica bo pa imela vsega in svašta, kako je lepo ko tako zate prijetalji skrbijo user posted image . Več ali manj so posteljnina, obroba (ki je tak nimam, ker sem pri Liji imela izposojeno) in nekaj oblačilc.

Nina imeli smo se fino user posted image , jaz sem se full najedla, še danes zjutraj imam prevelik sladkor user posted image , tak da bo danes res dietno kosilo, samo kakšna solata user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
4.6.2012 9:42:18   
Najaa
tasa sprijazni se, drugi otrok ima vsega preveč!! user posted image Naša Nika je preskrbljena ful. Naša oblačila tudi ful krožijo in sem zelo hvaležna prijateljicam, da si takole sposojamo. Ti le izkoristi.

Pospravljam... ahhhh

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
5.6.2012 9:21:54   
MalaČebelica
Dobro jutro.

Kako teečnoooooooo vreme user posted image Čakam, da pride kolegica s svojim tamalim na kavico in potem bomo vidli, če gremo kam vozičkat al bomo kar notri smrdeli user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa, kaj te ti švinglaš in kopiraš objave iz FB user posted image user posted image user posted image

Najaa user posted image user posted image za sobotni tek.

Nina a tebi se je mastitis ponavaljal
user posted image user posted image user posted image kriza. kak pa to da si imela antibiotike kar doma? so ti dali za vsak slučaj? no, saj jaz jih imam zdaj tudi, ker jih nisem vzela... je pa res, da se počutiš ko kup sranja in jaz sem se tudi težko pripravila, da sem se odvlekla do zdravnika user posted image user posted image pa upam, da se ne povrne, prvič sem ga tudi imela samo enkrat, potem je bilo ok...

Jaz bi se pa morala lotit malo čiščenja ma se mi tak ne daaaaa user posted image Zdaj sem se tak nažrla tistih 7days rogljičkov, da se nit vstat ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo drugače ok. Tamali raste kot goba po dežju. V nedeljo sem ga tehtala in ima že 5.720g. In to kljub temu mojemu mastitisu user posted image user posted image user posted image Klara je pa imela v soboto izlet z vrtcem in so se imeli prav fajn. Še konjička je jahala. Sem kar gledala slike. Ful se je spremenila in si precej več upam. Sem prav vesela. Ker sem se bala da bo celo življenje taki zapečkar user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, lahko bi se zmenile spet, da se dobimo na Ptuju v parku na onih igralih. Kaj pravite????? Recimo v nedeljo dopoldne??????

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
5.6.2012 9:33:47   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

, dobra ideja za nedeljo! Jaz sem ZA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
5.6.2012 9:55:13   
Natka23
OJ!!!

Evo men se tudi nič ne da, hb da sem včeraj čistla, ker danes ne bi.user posted image Počasi moram začet pakirat pa sem malo lena.Mali je sitka oz hb zdej spi, pa upam, da ne bo več, sam sej ga razumem zobi mu kar rinejo iz dlesniuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
5.6.2012 14:39:00   
PERSIDA
Malo odklopa preden grem po ekšn mena user posted image .
Malo sem sedaj krpo imela v rokah ,ker ,če ne grem takoj ko pridem domov pol ni haska.Za zvečer je ,pa padla odločitev magari zaspim zraven likalnika moram vse zlikat ,ker me cote ubijajouser posted image .Če ,pa ima kera željo ,pa jaz pazim otroke ve ,pa kar za likalnikuser posted image ,že vidim kak se gužvateuser posted image user posted image user posted image .
Drugače,pa včeraj sem imela dopust kolektivni, nekega materiala nimamo v službi ,pa so nam dali fraj.Je prav pasal podaljšan vikend.Bavca sta bila doma ,ker sem s Tomažem šla k zdravniku ,ker mu kožica poka na piciju ,ker mu ne gre lepo do konca potegnit čez glavico.Dobila sva neko kremo ,da ga ne bo žgalo to več.Pač vlačit,vlačit,vlačit dol makar krvavi.Jaz to vse razumem samo kak naj user posted image ,nekak morama to porihtat da nebo treba kasneje na kako operacijo.
Tako ,da danes ni imel nihče interesa it ne v službo ne v vrtecuser posted image .Zdaj grem počasi po maladva ,ker pol mi pride peč popravljat nam ne segreva vode tak ,da sem ju včeraj strpala oba v baby banouser posted image .Tak,da se umivamo bolj vojska režim oz. imamo doma lavurovce ,če razumeteuser posted image .
Dva meseca drugo več ne delamo kot servisiramo stvari .Edino kar se spomnim ,da nam še ni crknilo je hladilnik drugo ,pa vse user posted image .Groza res.

V nedeljo nas ne bo - žal sem varuška v soboto zvečer in verjetno tudi dopoldan.Če bi se zgodil čudež pridemo sicer ne.
Tak ura je čas ,da grem po sladoled in tista ,ki imata rada sladoleduser posted image .Čao.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
6.6.2012 7:52:31   
PERSIDA
Morgen vstat bo treba.
Jaz imam tako prijazne sodelavke ,da sem za brezveze šla v službo.Človek ne ve al bi se smejal al kaj druga.Tak,da bom ,pa mogla bit doma delovna ,če je že tako naneslouser posted image .Upam,da se prej spravim kaj delat preden me mineuser posted image .
Nič lep dan vam želim.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
6.6.2012 8:57:55   
tasa_m
Jutro.
Sreda je že ... jupi jeee user posted image še samo 4-krat grem delat ( z današnjim dnem).

Včeraj mi je nekak blo in sem si koplnico spucala in pometala vse vstran. Stari se je samo križal in jamro zakaj vstran mečem... Sem ga pol nagnala v dnevno, kaj bo mi tam po smeteh štofiro user posted image user posted image Če ne nucamo, ne nucamo, kaj se bo mi zdaj tam kopičlo..

Drugače pa nič novega. Danes imamo v vrtcu sestanek, v petek gre Lija do vzgojiteljice. Zdaj pa me zanima, nekaj se spodobi da nesem a ne? Ampak kaj? Njej bom kofe, ker vem da je full kafetkarca, pa bom vzela kar 200g Barkave, malima dvema pa sem mislila vzet Milko pa ene bombone, ki jih imamo sedaj v akciji pa je taki velik paket vseh različnih bombonov. user posted image No, saj vem da to ni glih nekaj zdravo, samo z kilo jabk pa banan pa tud nemrem tja?
Kaj možu moram tud kaj vzet al kaj? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
6.6.2012 9:07:22   
Natka23
Tasa tak jaz naredim buteljka(žal nobeden ne pije, tak da jih dajeva naprej) + kava, za otroke kinderjajčki če so pod 5l, ali tisti mehurčki za pihat, nad 5l pa kar čokolado milkouser posted image user posted image Moj pravi, da se ven metat ni treba.V smislu, pač ne dajat velik, ker potem oni misli, da mora dat več, potem si spet ti tisti in si naenkrat nonstop v začaranem krogu dajanja pozabiš, pa zakaj greš!!!

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 6.6.2012 9:10:03 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
6.6.2012 9:46:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Tasa tak jaz naredim buteljka(žal nobeden ne pije, tak da jih dajeva naprej) + kava, za otroke kinderjajčki če so pod 5l, ali tisti mehurčki za pihat, nad 5l pa kar čokolado milkouser posted image user posted image Moj pravi, da se ven metat ni treba.V smislu, pač ne dajat velik, ker potem oni misli, da mora dat več, potem si spet ti tisti in si naenkrat nonstop v začaranem krogu dajanja pozabiš, pa zakaj greš!!!

Natka hvala. Ne vem koliko je star sin, hmmm...prvi razred mogoče? user posted image Nimam pojma vem da je Eva samo leto starejša od Lije. Bom res tak nardila ja, kava, čokolada, neko vino in je to to...
Hvala ti..

No, jaz grem tja zato ker si grem po otroka user posted image user posted image in bom verjetno šla prvič in nikoli več... ker Lija menja vzgojiteljico. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.6.2012 9:47:06 >

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
6.6.2012 10:57:43   
MalaČebelica
Dober dan!

Sreda je že. Samo še ta teden moram zdržati taki tempo, potem pa moj nima več cele dneve predavanj in poletje se lahko prične user posted image user posted image user posted image

No, saj v resnici nisem tak zlo dobre volje, ker se mi je danes ponoči ponovil mastitis in sem zdaj vseeno začela jemat tiste antibiotike user posted image user posted image user posted image user posted image prokleto sranje. očitno sem zasrala, da zadnjič nisem vzela teh antibiotikov. ma bo že. upam, da ga pa zdaj res ne bo več nazaj...

tak zdaj pa grem malo ven na sončka al oblake - vsakih pet minut je drugo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
6.6.2012 12:01:52   
Nina00
user posted image  za mastitis. Vem kako grozno je to. Jaz sem imela antibiotike doma, ker sem pri prvem imela kar nekaj ponovitev. Dojil se je zelo pogosto, nato pa je npr. na sprehodu dalj časa spal in po poti domov sem že čutila user posted image . Temu sem se potem načrtno izogibala. Se je pa zgodilo, da je ponoči dalj časa spal in z njim seveda tudi jaz in user posted image . Glede na to, da je dojka med dojenjem zelo dobro prekrvljena, se takšna okužba zelo hitro lahko razširi po krvi - zato tudi tako hiter porast temp. in tako zelo slabo počutje. Jaz sem z masažo pod tušem in nato dojenjem in ponovno masažo reševala le dokler nisem zakuhala. Mi je uspelo kar nekajkrat se rešit. Če pa sem dobila vročino z mrzlico, pa sem takoj vzela antibiotik (saj tu nimaš kaj falit - zatrdline v dojki z rdečino in visoko vročino težko zamenjaš s kako virozo user posted image  , samo ustrezen antibiotik naj ti predpiše). Želim pa ti, da se ne ponovi več in da se ti ne bo potrebno menit za antibiotik na zalogo.

Tasa kako to, da gre L. k svoji vzgojiteljici? Natka pa tvoja tudi? Pri nas še nikoli ni bil. Tudi starejši ne.

Persida kaj danes si se za BV vozila v službo in nazaj? Kako pa to? Ti niso mogli včeraj povedat, da ostani doma?

Pri našem ta velikem imajo pa v vrtcu tečaj rolanja. Baje mu gre super, če pa njega vprašaš mu je pa sicer zelo všeč, ampak ne zna pa še.... in začne naštevat. To, da je bil pa najhitrejši na rolerjih pa omeni tako mimo grede, kot čisto normalno stvar user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
6.6.2012 13:25:18   
Natka23
Sej naša ne gre, sam navedla sem ji kaj jaz nesem na obiske, mi se tu itak vsi poznamo, v bistvu točen vemo kje kdo doma in tduser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
6.6.2012 13:28:32   
Nina00
Sori, Natka, sem te potem narobe razumela. Sem bolj hitro brala, da potem ostane še kaj časa za napisat user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
6.6.2012 14:21:38   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Se strinjam. Z vsem, najbolj pa z Natkinim možekom.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
7.6.2012 9:12:38   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
7.6.2012 9:22:17   
Najaa
Dobro jutro.
Že zbudila sem se dobre volje, zdej se pa to sam stopnjuje... kaj se dogaja z mano? Celo likat sem se spravila z veseljem. user posted image Ma taki luštni dnevi so, sam da je lepo vreme... Smo vzunaj, punci se razmigata, naletata, naigrata... Danes imamo zaključek s celim vrtcem pri Tiji, v soboto pa piknik z njeno skupino in že sam ko pomislim na to slovo, mi gre na jok... Ti dve vzg. sta res dva user posted image , z dušo opravljata svoj poklic.

Kako ste kaj ve?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
7.6.2012 9:29:21   
KOKICA32
Najaa, super za tvoje dobro razpoloženje. Ti kar zavidam....jaz se s takim stanjem ne morem pohvaliti...Pa bo že!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
7.6.2012 10:02:29   
Najaa
Kokica kaj te matra? Gresta kaj ven z Julijo? Boš kaj kuhala?
Jaz imam od včeraj še makaronovo meso tak da... mi ni treba za štedilnikom stat. user posted image Imam pa zato toliko za likat, da... ampak bom že. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......