|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 4.del
29.5.2012 14:19:29   
Natka23
Ma ker zvečer ko mu dajem riževo kašo, pa ne folgam not v usta nosit, sam zelenjava je tak odpor.Ma bo že, pač počasi.user posted image

a glede kuhanja zvečer pa no sem kuhala dok sem hodla v službo, potem pa itak sem bla doma, no potem pa mi da kolegica nasvet, da naj vzamem v šoli in za 5,5 € vzamem kosilo, juha glavna jed in sladica najemo se vsi, no trenuten jemljem kadar se mi ne da kuhat oz kadar grem kam.je pa tak, da na začetku sem jemala normalno, pa je moj še jedel isto za večerjo pa je ostajala, tak da sem jih prosla, da naj dajo pol, ker nimam rada metanja hrane v stran.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
29.5.2012 14:21:05   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojoj Najaa, res je! Ti pošljem enega po mailu?

user posted image user posted image user posted image

Ti kr mene heci... grem pol v trgovino in bom nabavila, zvečer pa čin čin! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
29.5.2012 14:23:42   
KOKICA32
Oki doki, Najaa! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
29.5.2012 21:38:11   
Najaa
Čin čin! user posted image user posted image

Koooooomaj se mi je odprlo tole okenca za odgovor...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
30.5.2012 8:21:50   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ja, Najaa, nič nisem prišla okrog, ker je bil D. zvečer doma po dooolgem času, te pa veš.user posted image

Oblačno je, pa upam, da se porihta, ker imamo popoldan pohod z nahrbtniki v vrtcu.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
30.5.2012 8:45:24   
Najaa
Te pa vem, ja. user posted image

Nika je še doma danes. Včeri sem vidla, da ima v ustih neke čudne dve pike. Bolita jo. Nista afte, zgleda bolj mozolja.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
30.5.2012 8:50:06   
KOKICA32
Nika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
30.5.2012 10:46:29   
Tulipan12
Kdo je rekel, da me ne bo?user posted image
Naja poznaš kak fajn apartma al hotel v Izoli? Še vedno iščem nekaj blizu za par dni v juniju...user posted image
Tak, jaz v večnem iskanju dopusta... da se o glavnem sploh ne menimo!!!

Natka kaj delaš v šoli, da si si to zrihtala al lahko to vsak? Sem že razmišljala o taki varianti vsaj parkrat na teden, ker res ne vem kak bom.

Včeraj sem šla direkt iz službe k zobarju, imela sem ga ob 16h, gužva, čakanje, potem sem bila še jaz 50 min na stolu in domov sem prišla ob 18.20.user posted image L&L sta se spravila na mene kot ceka.user posted image Potem je Lia šla na obisk k spodnji T.-jevi sestrični, ker sta imele to celi dan v planu, jaz pa sem se lahko posvetila Luki, sva norela in se podila in skrivala po stanovanju, da je bil revček tak utrujen, da je komaj polovico flaške spil in že zakinkal vmes.user posted image Potem sem še šibnila na trening, prišla domov ob 22h in se kr nestuširana sesedla na tla pred TV in se mi ni dalo več NIČ. HB za reklame, ki so me pregnale pod tuš in v posteljo.user posted image
Danes pa spet norišnica v službi.user posted image Raaaaaaabim dopust!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
30.5.2012 10:48:00   
Tulipan12

Nika user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
30.5.2012 12:17:45   
KOKICA32
Julija je sprejeta v vrtec! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
30.5.2012 12:24:00   
KOKICA32
Tulipan user posted image user posted image user posted image

Kaj pa o Sparovi restavraciji si kaj razmišljala, da bi tam hrano jemala?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
30.5.2012 13:27:34   
PERSIDA
tulipanček - v domu lizike jančar lahko kupiš kosilo na bone .Od kar ni več moje mami tam se je marsikaj spremenilo ,ampak za pojest še je user posted image

Seveda ,če si za taki način prehranjevanja.

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 30.5.2012 13:28:32 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
30.5.2012 13:39:38   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tulipanček - v domu lizike jančar lahko kupiš kosilo na bone .Od kar ni več moje mami tam se je marsikaj spremenilo ,ampak za pojest še je user posted image

Seveda ,če si za taki način prehranjevanja.

Joj, ja, saj to si mi enkrat že napisala. Podabla.user posted image Moram si ogledat to zadevo, ja! Hvala!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
30.5.2012 13:42:22   
Tulipan12

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
30.5.2012 13:43:38   
Tulipan12

Kaj pa o Sparovi restavraciji si kaj razmišljala, da bi tam hrano jemala?user posted image

V Sparovi restavraciji sem jedla recimo 5x v življenju, pa mi nikoli ni bilo dobro za najest se.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
30.5.2012 13:46:38   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

V Sparovi restavraciji sem jedla recimo 5x v življenju, pa mi nikoli ni bilo dobro za najest se.user posted image

se strinjam....pač sem predlagala, ker se o okusih ne razglablja....

Neposredna povezava do sporočila: 4616
30.5.2012 13:47:20   
KOKICA32
Julija je prestala kolesarski krst. Ful je uživala, vriskala in me vlekla za rit ter majico.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
30.5.2012 14:32:17   
Natka23

Kdo je rekel, da me ne bo?user posted image
Naja poznaš kak fajn apartma al hotel v Izoli? Še vedno iščem nekaj blizu za par dni v juniju...user posted image
Tak, jaz v večnem iskanju dopusta... da se o glavnem sploh ne menimo!!!

Natka kaj delaš v šoli, da si si to zrihtala al lahko to vsak? Sem že razmišljala o taki varianti vsaj parkrat na teden, ker res ne vem kak bom.

Včeraj sem šla direkt iz službe k zobarju, imela sem ga ob 16h, gužva, čakanje, potem sem bila še jaz 50 min na stolu in domov sem prišla ob 18.20.user posted image L&L sta se spravila na mene kot ceka.user posted image Potem je Lia šla na obisk k spodnji T.-jevi sestrični, ker sta imele to celi dan v planu, jaz pa sem se lahko posvetila Luki, sva norela in se podila in skrivala po stanovanju, da je bil revček tak utrujen, da je komaj polovico flaške spil in že zakinkal vmes.user posted image Potem sem še šibnila na trening, prišla domov ob 22h in se kr nestuširana sesedla na tla pred TV in se mi ni dalo več NIČ. HB za reklame, ki so me pregnale pod tuš in v posteljo.user posted image
Danes pa spet norišnica v službi.user posted image Raaaaaaabim dopust!!!user posted image

ne ne delam v šoli, lahko vsak vzame, pzanimaj se ker ima velik šol to varijanto!!!!Jaz jih dost poznam, ko tak jemlje.

Neposredna povezava do sporočila: 4618
30.5.2012 14:40:33   
Tulipan12

Julija je prestala kolesarski krst. Ful je uživala, vriskala in me vlekla za rit ter majico.user posted image

user posted image user posted image user posted image super!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
30.5.2012 15:09:14   
Nina00
user posted image  user posted image  user posted image  Julija! Sta obe uživali na kolesu user posted image

Natka, tole s kosili v šoli je super! Škoda, da ne kuhajo tudi za vikend, bi tudi nam prav prišlo user posted image

Tulipan, saj bo kmalu junij in dopust. Boste že kaj našli!

user posted image  za Niko!

Naš veliki je sedaj že ok, tako da je danes že v vrtcu. Je komaj čakal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4620
30.5.2012 18:59:36   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan in tasa, zdej sem tule prebrala, da lahko otroke prijavite tudi na dan prireditve, več pa tule preberita:
http://www.tekzazenske.si/7DM_TEK,,prijava/Oskarjev_tek

Jaz sem jo že prejšnji teden prijavila, ampak zdaj gledam vreme... tak kot kaže, nas sploh ne bo... čeprav je Lia danes, ko je odprla oči takoj vprašala, če je že sobota, da gremo tečt!?
Ja vreme ga pa fajn biksa! user posted image
Upam, da nebo deža, ker če bo tud mi ne gremo nikamor, ker mi je pol brezveze da hodimo v Lj. ker v dežu pa res nebom hodla oz tekala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4621
30.5.2012 19:03:50   
tasa_m
Čer.
Moram se pohvalit. Moj otok spi že od 18h. Prosla je če lahko gre spat ker je utrujena user posted image pa sem prvo mislila da me heca, ol pa je rekla, da jo naj kar preoblečem. Upam, da nebo zbolela, ker šmrka že full.
Naslednji teden še naj vzdrži user posted image

Drugače pa sva danes bile z Lijico doma in sma se imele super user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
30.5.2012 19:43:17   
Najaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
30.5.2012 19:52:32   
Najaa
Čer.

Hvala za pikepoke, so pomagale ker jo boli že dosti manj. user posted image

Tulipan in tasa brez skrbi, v dežju tudi jaz ne bom skakala po Tivoliju. tasa pokliči me v soboto zjutraj, pa ti povem, kako kaže. Če bo vreme tako kot že cel teden, bo dopoldan sončno in toplo, popoldan se bo pa pooblačilo... pol smo zmagal. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.5.2012 19:53:36 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
30.5.2012 20:07:13   
KOKICA32
Čer!user posted image

Z Valentinom sva bila na izletu v gozdu v okviru vrtca. Tam so dobili naloge in vsi so pridno sodelovali, potem je pričelo grmeti in bliskati, nam pa se ni nikamor mudilo, ker je bilo tako fajn.user posted image Našli so tudi zaklad, kjer so bile nagrade ob uspešno zaključenem zlatem sončku.user posted image Priznanja pa dobijo v vrtcu. user posted image

Julija že spi, Valentin pa bo kmalu. Jutri zjutraj imava še psihologa v okviru sistematskega, ker sem ga zadnjič zaradi koz prestavila. Jaz pa si grem sedaj depilirati noge z mojo mašinco.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......