Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 23.5.2012 20:38:13
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Tanja Jes kakšno je stanje? še nekaj plusa je...če misliš na TRR Ma ni nekega filinga ampak se vztrajno pogovarjam s trebuhom Sej bo šla ta voda ven iz tebe...ampak boš spet fuuul hitr kile nazaj dobila juhu
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 23.5.2012 21:01:18
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara no pri meni pa danes pade stopka ob 24 uri, punkcijA v petek 25.5pa bo kar bo, računa pa na samo en folikl ostali so drobni s*- stiskam pesti zate, komaj čakam na veselo novičko!dajmo Srečno v petek, pa kar pogumno, ni važno če je en sam, pomembno je da bo ZMAGOVALEN!!! Ja hvala za pestke, ma se bojim da bo en velik - jutri
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 23.5.2012 21:07:24
|
|
|
|
S*
|
gasilka pridno grej svojega zeuso in k4pa naj špikanje mine čim prej in naj bo foliklčkov polna skleda hanybany verjamem da je hudo, ampak nagrada za vse kar prestajaš je neprecenljive vrednosti Tanja_jes in ostale trepetalke, stiskam pestke mučo fejst za vse. Tanja ja pri Rešu ni krvnega tako da jutri delam test, do sedaj sem ga vedno 12 dan in je vedno prav pokazal. Sem pa skoraj 100% da bo ena žalost ker ni nobenega znaka, niti znakca
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 23.5.2012 21:45:14
|
|
|
|
anau
|
pozdravljene vse po dolgem času. ja jaz se že pridno špikam...31.5. imam prvi uz punkcijo pa 13.6. dajte mi povedat a ste bile vi tudi tako zaspane in brez volje po špikah no vsem borkam držim pestke, pa velik lepih trenutkov....so nepozabni lp
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 5:53:21
|
|
|
|
S*
|
Na žalost me občutek ni varal,saj je test negativen Zdej samo ne vem, ali bi šla junija še po 2 pingvinčka, ali bi si vzela 2 meseca pavze čez poletje, da se telo malo spuca od estrofema, glede na to da sem šla zdaj 2x po pingvinčke kar za povrstjo? Jutri bom poklicala Reša in ga vprašala kaj misli on.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 7:49:03
|
|
|
|
gasilka
|
S* žal mi je če bi si vzela 2 meseca nebi bilo nič narobe malo bi se razbremenila
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 8:48:06
|
|
|
|
SILVA
|
AKTUALNO jona klara PUNKCIJA 25.5 zeuso UZ 30.5 OBJEMČKI S* T R E P E T A L K E (beri TESTI) anem 28.5 SILVA 1.6 TANJA JES 6.6 gasilka 7.6 NOSEČKE šičko 7.5.2012 nosečka HANYBANY nosečka KANDIDATKE V POSTOPKU SILVA limonca sandra 74 sonček 13 spelcy3 zeuso barbi78 daga79 tamala8 daga79 S* lučka 25 šičko anem Ema S. K4pa0510 anau Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086 Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207 Lekarne na meji: http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php Naročanje na GK: narocanje.spec.gin.amb@kclj.si Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048 NOVE NOSEČKE FEBRUAR : MURI83,ANONIMEN NOVE NOSEČKE MAREC: MIŠKA26,KRISAM, NOVE NOSEČKE APRIL: CUKICA, Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana. Statiska uspešnost (borke ki sodelujejo na RR): Mesec Št. bork v pos. do testa Št. Nosečk Uspešnost JANUAR 5 0 0 % FEBRUAR 17 2 12 % MAREC 12 2 16 % APRIL
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 8:53:23
|
|
|
|
SILVA
|
S* žal mi je ampak mogoče vseeno opraviš še en test čez dva dni. gasilka bravo za pikico, sedaj pa jo lepo grej, da ji bo pri tebi zelo lepo jona držim pesti, da bo dobro opravila punkcijo, čim manj boleče Pri meni je stanje še vedno isto, občutki kot da bo glih kar pritekla, pa prsa me bolijo tako, zelo, da sploh ne smem bit brez nedrčka, ker preveč boli, če visijo po svoje
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 8:57:19
|
|
|
|
SILVA
|
AKTUALNO jona klara PUNKCIJA 25.5 zeuso UZ 30.5 anau UZ 31.5 OBJEMČKI S* limonca T R E P E T A L K E (beri TESTI) anem 28.5 SILVA 1.6 TANJA JES 6.6 gasilka 7.6 NOSEČKE šičko 7.5.2012 nosečka HANYBANY nosečka KANDIDATKE V POSTOPKU SILVA limonca sandra 74 sonček 13 spelcy3 zeuso barbi78 daga79 tamala8 daga79 S* lučka 25 šičko anem Ema S. K4pa0510 anau Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086 Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207 Lekarne na meji: http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php Naročanje na GK: narocanje.spec.gin.amb@kclj.si Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048 NOVE NOSEČKE FEBRUAR : MURI83,ANONIMEN NOVE NOSEČKE MAREC: MIŠKA26,KRISAM, NOVE NOSEČKE APRIL: CUKICA, Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana. Statiska uspešnost (borke ki sodelujejo na RR): Mesec Št. bork v pos. do testa Št. Nosečk Uspešnost JANUAR 5 0 0 % FEBRUAR 17 2 12 % MAREC 12 2 16 % APRIL
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 8:58:02
|
|
|
|
SILVA
|
Če sem katero izpustila na seznamčku se opravičujem
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 9:26:29
|
|
|
|
pupika83
|
Punce, pozdravljene! Po nekaj mesecih pavze se vam zopet pridružujem. Z nekaterimi od vami smo skupaj trepetale januarja oz. februarja, če se me katera še spomni. Čeprav sem mislila, da sem šla takrat v postopek sproščena, me je čist potrlo in sem rabila pavzo od foruma in vsega ostalega. Vsake toliko časa sem prišla pogledat, kako ste, ampak za pisat nisem imela energije. Bila sem vesela za vsako, ki ji je uspelo, in žalostna za vsako, ki ji ni. Se mi zdi, da letošnje leto do sedaj ni bilo ravno spodbudno s in , ampak verjamem, da je sedaj prišel naš čas in bomo kmalu vse . Zdej sem tudi jaz ponovno v postopku, in sicer imam dolg postopek pri Rešu. Tokrat imam še večjo dozo zdravil, tko da si dam vsako jutro 3 inekcije - ne vprašte, koliko časa to traja. Me že kar pošteno špika v jajčnikih, tako da upam, da foliklčki pridno rastejo. Mam pa zadnje dni oz. tedne precej gužvo na šihtu, kar mi čist paše, saj tako čisto pozabim na postopek. Držim pesti za vse in za vsako posebej! Naj bo tokrat uspešno! Silva, zelo lepo si uredila seznamček. Prosim, če dodaš še mene na seznamček: 27. 5. - UZ.
< Sporočilo je popravil pupika83 -- 24.5.2012 9:28:02 >
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 10:46:15
|
|
|
|
zeuso
|
S. res mi je žau , ampak po moje dokler ne priteče je še nekaj upanja, imaš še zmeraj moje pestke.Silva kar naj ostane belina še vsaj 8 mesecev.Pupika in anau srečno obema. Anau tebe pa bi uprašala kako veš kdaj boš imela punkcijo, ker meni se sploh ne sanja pa na gin. mi tega niso znali povedat
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 10:50:54
|
|
|
|
SILVA
|
AKTUALNO jona klara PUNKCIJA 25.5 pupika83 UZ 27.5 zeuso UZ 30.5 anau UZ 31.5 OBJEMČKI S* limonca T R E P E T A L K E (beri TESTI) anem 28.5 SILVA 1.6 TANJA JES 6.6 gasilka 7.6 NOSEČKE šičko 7.5.2012 nosečka HANYBANY nosečka KANDIDATKE V POSTOPKU SILVA limonca sandra 74 sonček 13 spelcy3 zeuso barbi78 daga79 tamala8 daga79 S* pupika83 lučka 25 šičko anem Ema S. K4pa0510 anau Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086 Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207 Lekarne na meji: http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php Naročanje na GK: narocanje.spec.gin.amb@kclj.si Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048 NOVE NOSEČKE FEBRUAR : MURI83,ANONIMEN NOVE NOSEČKE MAREC: MIŠKA26,KRISAM, NOVE NOSEČKE APRIL: CUKICA, Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana. Statiska uspešnost (borke ki sodelujejo na RR): Mesec Št. bork v pos. do testa Št. Nosečk Uspešnost JANUAR 5 0 0 % FEBRUAR 17 2 12 % MAREC 12 2 16 % APRIL
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 10:51:36
|
|
|
|
Anem
|
Ojla punce S* žal mi je... Vsekakor ti pošiljam en objemček, tolažilnih besed pa ne najdem saj sem kmalu lahko v tvojih koži... Silva kdaj si pa imela ET? Koliko časa imaš že ta občutek? No pri meni še vedno ni, spodbudno glede na to, da je bil ET 12.5. ali pa tudi ne... Zavedam se svojih možnosti, testa me je strah delat, zato bom kar počakala do ponedeljka, če prej sama ne pride. Sem pa porajtala, da nimam čisto nič apetita, včasih se prav silim, da kaj pojem. Ne vem, ali so v igri živčki ali kaj. Joške me pa zdaj skoraj nič ne bolijo, samo bradavice so občutljive tako da... ne vem pri čem sem. Če bi iskala znakce, jih je polno ampak ne vem znakci česa Občutki, da bo ravnokar pritekla so že skoraj en teden, včasih me boli, kot da bi že bila, seveda tu pripisujem tudi to, da hodim redno gledati perilo, če se kaj naflekalo ampak HB Belina je še vedno. Hvala ker držite pesti jaz bom pa še teh par dni trepetala in upala na najboljše!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 11:00:27
|
|
|
|
SILVA
|
Jaz sem imela ET 17.5, me je pa kmalu po transferju vse začelo dol tiščat, kot pri menstruaciji.Prsa so bila tudi na dotik boleča ampak od včeraj so pa ful boleča. Dobra si da ne boš delala testa, jaz bi ga že zdaj pa vem, da je prezgodi ampak v ponedeljek pa sigurno naredim enega
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 11:03:23
|
|
|
|
Anem
|
Silva saj bi ga naredila ampak se tako bojim poraza... Rajši sem še v stanju nevednosti saj sem sita teh minusov. Enostavno bojim se Tolikokrat sem bila že razočarana, toliko blizu še nikoli nisem bila. Se pravi si danes 7. dan?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 11:05:12
|
|
|
|
anau
|
zeuso midva sva dobila rumen list s številko 21 in na njem je vse zapisano. sicer piše predviden datum punkcije 13.6. pa mi je sestra povedala da ta datum bo po vsej verjetnosti držal kot pri vsaki.a ti si v lj ali v mb?jaz sem v mb. silva hvala za lep seznamček s*zate pa
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 11:33:17
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Na žalost me občutek ni varal,saj je test negativen Zdej samo ne vem, ali bi šla junija še po 2 pingvinčka, ali bi si vzela 2 meseca pavze čez poletje, da se telo malo spuca od estrofema, glede na to da sem šla zdaj 2x po pingvinčke kar za povrstjo? Jutri bom poklicala Reša in ga vprašala kaj misli on. žal mi je, vem kako se počutiš, sem to doživela februarja in je res grozen občutek.mogoče res bolje, da malo počakaš, da ne bo telo preveč nakopičeno z hormoni, ne vem kako je to pri zamrznjenčkih.Kakorkoli se boš odločila, upam, da kmalu postaneš .mislim nate- drži se silva- držim pesti hanybany- kako si srečka nosečka? pupa 83- jaz se te spomnim, držim pesti. jaz sem kr slabe volje, samo 1 folikl, ne vem če lahko kaj pametnega obetam, samo, da ne bo prazen
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 11:35:19
|
|
|
|
jona klara
|
tanja jes, anem, gasilka in ostale- držim pesti za vse, ada vidimo čimprej en gasilka- a ti si pri Tomaževiču? jaz tudi, upam,da boi imel srečno roko
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 24.5.2012 15:53:24
|
|
|
|
sisi81
|
Ojli! Kako ste? Nimam časa, začela sem hodit v službo, in sem ful zmatrana popoldne, najbrž me tele injekcije tolk zdelajo, da grem kar spat. Končno sem dobila Cetrotide:) Imam pa samo 6 foliklov, je rekel, da so ponavadi boljše kvalitete, če jih je manj? Silva prosim, če me daš lahko na seznam za kandidatke v postopku. Osredotočli se bomo na 3, ki so enaki in lepši? Upam, da kmalu pridem do punkcije, govorili so, da mogoče v nedeljo, koliko časa po cetrotidu ponavadi dobiš stopko, a si jo tudi daš sam? Se opravičujem za taka vprašanja, ampak res ne vem. Za vse, ki grejete in tudi ostale držim pestke in mislim na vas, uživajte;)
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 9:03:49
|
|
|
|
S*
|
Jona klara naj ti dan mladosti prinese eno dobro zmagovalno celico. Močno pestkam zate. Punce hvala vam vsem za objemčke. Je blo hudo, ma se mi zdi da je lažje prenest poraz sedaj ko imam eno žabico že doma. Sem se pa odločila da grem po zadnje dva pingvinčka po dopustih, poletje bom raje posvetila moji mali žabici in mojemu , ja pa sebi seveda . Vsem skupaj želim, da bi se vam želja po oz čim prej uresničila. Navijam za vse skupej in za vsako posebej.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 9:46:47
|
|
|
|
mala Tara
|
Živjo, tudi jaz sem v 2. postopku IVF. Danes je 4 dan ciklusa, špikam se prav tako 4 dni, 1xDiphereline+od drugega dneva 100enot puregona. Mal me skrbi, ker še čisto nič ne čutim, nič me ni napihnilo...skratka nič...Malo sem pozabila kako je bilo prvič, ampak a ni to malo čudno? Kako pa ve prenašate? Mene malo skrbi, da slabo reagiram?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 9:51:31
|
|
|
|
EmaS.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara ema s- srečno!se mi zdi, da sva medve bili skupaj februarja v postopku? no pri meni pa danes pade stopka ob 24 uri, punkcijA v petek 25.5pa bo kar bo, računa pa na samo en folikl ostali so drobni s*- stiskam pesti zate, komaj čakam na veselo novičko!dajmo POGREŠAM PA športnico!!!!!!!kdaj začneš? joana klara- hvala :9 res sva bile skupaj februarja, upajmo, da bova imele več sreče sedaj, in da bo naš zadnji postopek :) jaz čakam na zdravila sem dobila, puregon 200, kratki postopek srečno vsem
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 10:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
pupika 83, jona klara, EmaS., tudi jaz sem z vami trepetala že v februarju. Sem tista anonimna, ki ji je takrat uspelo in sedaj že čakam prve brcike ,..nikakor pa ne morem nehati brati te teme in močno držim pesti za vas in seveda za vse ostale borke. Upam da bo pomald prinesla veliko pluskov in zdravih nosečk. Mislim na vas.... A.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 14:37:47
|
|
|
|
k4pa0510
|
Pri meni je pa že 13.dan špikanja s Suprefactom, pa od nikoder. V ponedeljek imam UZ in bomo videli kaj bodo povedali. Sicer imam pa res redne, v veliki večini je to na 27 dni. Zdaj je pa že 1 teden zamude. Test je seveda negativen. O zaspanosti, neenergičnosti in slabi volji pa ne bom izgubljala besed. In špikanje je vsak dan težje. Upam, da ste ostale dobro, da se lepo špikate oziroma da že lepo grejete svoje pikice. Srečno vsem!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?