|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
18.5.2012 15:15:56   
limonca*
IZVIRNO SPOROČILO: sisi81

Aja še nekaj me zanima, koliko morajo biti veliki folikli prvič na ultrazvoku? Hvala za odgovor.

Ponavadi ti rečejo, da so še drobni ali pa so mogoče veliki ene 10-11 mm.. Nikar se ne sekiraj, če tudi do drugega UZja ne bodo zrastli..

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.5.2012 11:04:55   
k4pa0510
Punce, jaz vedno najdem kakšna vprašanja... Vsak začetek je težak, sej razumete :)
Prvo me zanima, kako na GK v Lj.poteka prvi UZ v dolgem ciklusu, to je tisti, ki pride na cca 15.dan jemanja Suprefacta? Kaj se potrebuje glede opreme- je potrebno imeti kaj s seboj, razen tistega evidenčnega lista?

Drugo vprašanje pa je sledeče... Sama si dajem Suprefact zvečer ob 22h. Kaj narediti v primeru, da veš, da boš takrat bodisi na večerji bodisi v kinu ali pa kje drugje? Kako ste ve rešile tak problem? Se skoči na toaleto in opravi to ali se lahko to opravi npr.z 1,5-urnim zamikom? Najbrž ne, ker vem, da se je fajn špikat ob istem času... Kaj bi ve naredile v takem primeru?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.5.2012 13:02:28   
sisi81

IZVIRNO SPOROČILO: k4pa0510

Punce, jaz vedno najdem kakšna vprašanja... Vsak začetek je težak, sej razumete :)
Prvo me zanima, kako na GK v Lj.poteka prvi UZ v dolgem ciklusu, to je tisti, ki pride na cca 15.dan jemanja Suprefacta? Kaj se potrebuje glede opreme- je potrebno imeti kaj s seboj, razen tistega evidenčnega lista?

Drugo vprašanje pa je sledeče... Sama si dajem Suprefact zvečer ob 22h. Kaj narediti v primeru, da veš, da boš takrat bodisi na večerji bodisi v kinu ali pa kje drugje? Kako ste ve rešile tak problem? Se skoči na toaleto in opravi to ali se lahko to opravi npr.z 1,5-urnim zamikom? Najbrž ne, ker vem, da se je fajn špikat ob istem času... Kaj bi ve naredile v takem primeru?

Za uz sem jaz videla, da je dovolj ta evidenčni list, sicer imam jaz kratki protokol, glede injekcije bi pa jaz šla na toaleto in je to to, ne moreš biti skoz doma, paše it mal med ljudi;)

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 203
19.5.2012 21:00:03   
gasilka
Ja res sem pridna že 3 poizkus in vedno pridelam 12 lepih celic.

sisi81 glede na to da imava doma že 2 user posted image sva se odločila še za enegauser posted image in je sestra andreja to napisala zraven user posted image Upam da bo dobitek na lotu user posted image če že pravi Tomaževič da sem zadela na lotuuser posted image

k4pa0510 tudi jaz sem imela tadolg postopek z suprefactom , ja nč vzemi s sabo vse potrebno in uredi v toaleti pa bo da neboš zato doma ostajala user posted image

SREČNO VSEM

< Sporočilo je popravil gasilka -- 19.5.2012 21:03:09 >

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 204
19.5.2012 21:07:08   
Tanja_Jes
Limonca....navijam še vedno!!! Upam na dobre novice.

Silva...počivaš?

S*...kdaj greš na krvnega? Boš kaj lulala?

Hany bany...kako se počutiš?

Gasilka...boli? Imaš varstvo za dvojčka?

Jaz sem pa danes dobila svoja dva user posted image user posted image , eden 5-celični, eden 6-celični user posted image user posted image Test imam 6.6.

Sem pa danes čisto čustveno "down"...veliko jih je bilo na punkciji, pa smo s puncami čvekale...koliko postopkov in kaj vse so dale skozi, res kapo dol vsem borkam in naj se vsaki uresniči tista želja za katero se bori!!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.5.2012 22:20:24   
S*
Tanja_Jes user posted image za user posted image user posted image zdej ju pa lepo grej.
Jaz sem pri Rešu nimamo nič krvnega, tako da bo enkrat na sredi drugega tedna tedt padu. Ma nimam nič kaj dobrega občutka, znakov nobenih, tako da...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.5.2012 23:12:56   
Anem
Pozdravljene punce!

Naj se vam še jaz pridružim saj grejem že 8 dni dve pikici in upam na pozitiven rezultat. Imela sem dolgi postopek Suprefakt/Puregon. Pridelali smo 16 celic, od tega 13 polnih, od tega 8 oplojenih, od tega sta se dve pravilno razvijali (Blastocista in morula), ki ju zaenkrat uspešno grejem. Živčna vojna se nadaljuje. Zaenkrat M še ni, imam pa krče kot pred M, bolijo me prsa in križ... Včasih sem obdana z optimizmom, včasih pa vse samo to ne. Včeraj, ko sem si vaginalno vstavljala tablete, sem za nohtom zasledila svetlo rdeče-roze barve izcedek, vendar samo za nohtom (nohti pa niso ostri), na vložku in papirju pa ničesar, danes pa nič več. Zaenkrat ostaja to skrivnost. Aja imela sva pa ICSI/IMSI (prvi postopek), punkcija je bila dne 7.5., ET pa 12.5.2012. Se pridružujem vašem nestrpnem pričakovanju in držim pesti, da bomo vse user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.5.2012 13:08:34   
Anonimen
Pozdravljene :)

Mene pa zanima kako veste kaj so vam vstavili na dan ET, morulo ali blastocisto, meni nič niso povedali jaz sem pa pozabila vprašat( na listu tudi nič ne piše ).

LP, user posted image

(odgovor članu Anem)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
20.5.2012 19:22:36   
HANYBANY
Zdravo dekleta, samo toliko da se javim, za vikend so me spustili domov, ker v soboto popoldne zaprejo oddelek pa me niso hotli selit v KC, jutri zjutraj pa grem nazaj, me kar hudo zdeluje, v petih dneh sem šla 6 kil gor, trebuh imam pa kot bi bila v 7 mesecu, da o bolečinah ne govorim user posted image grozno jei, ampak bom potrpela, vsaj to me tolaži da sem user posted image

Tanja_Jes bravo za pikici, pridno jih grej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.5.2012 21:25:31   
gasilka
Tanja lepo čuvaj svoji pikici da se vsaj ena razvije v lepega srčka , če pa dva pa toliko bolje user posted image varstva za dvojčka nimam na dan punkcije so me pustil počivat ker res drugega nisem mogla pol pa sej veš k neboli več tolk in si mal bol tut sam nemorš več ležat . bolel me je le na dan punkcija drugi dan zjutraj je blo že veliko bolje vsak dan se počutim boljle

hanybany naj bolečine čimprej izginejo in da nosečnost lepo napreduje naprej

Anem želim ti vso srečo da bo lep plusek il lepa beta

Anonimen ponavadi povejo vsaj v lj

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 210
21.5.2012 8:22:23   
SILVA
Tanja super za user posted image user posted image zdaj pa ju pridno čuvaj in lepo počivajuser posted image

S* držim pestke za močan plususer posted image

Anem dobrodošla, midve se poznava iz sosednjega forumauser posted image

Hanybany naj ti nevšečnosti čim preje minejo, da boš lahko začela uživati v nosečnostiuser posted image

Jaz pa lepo lenarim domauser posted image .Me pa stalno nekaj špika po jajčnikih, včasih me tako špikne, da se moram kar vsest, prsa boleča in napihnjena....samo kaj ko to nič ne pomeni, moram tele znake dat čisto na stranski tir in nič mislit na njihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
21.5.2012 14:25:23   
Anem
Silva res? Mogoče iz med.over.net? No potem sva že znanke hehehe... Aja srečno pri ignoriranju znakov. Meni to sploh ne gre. Tok sem živčna, da nimam nobenega apetita, samo še lulam, ker imam želodec vedno prazen. Bijiem živčno vojno, sama sebe presenečam user posted image

anonimen ti niso povedali? Meni so vse razložili in povedali, samo ne spomnim se, koliko celični so bili... Ampak vseeno, samo da bo user posted image Drugače pa na odpustnici vse piše, po ET. Ta list mora biti pri tebi, pa poglej, če kaj gor piše.

Hanybany pa so ti povedali morebiten vzrok za te bolečine?

Danes 10. dan, naslednji teden pa krvni test, če prej user posted image ne pride!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 212
22.5.2012 9:26:32   
zeuso
Vse punce ki čakate na plusek imate moje trde pestke. Haniybany, hudič je tale hiperca, drži se . Anem tudi tukaj ti sporočam da mislim na tvoji pikici in nate. No jaz sem včeraj imela prvi uz in nadaljujemo z postopkom po planu. Dobila še menopur s katerim imam pou ure posla dokler vse te ampulce in praške spravim v tisto konjsko brizgo. Mi pa dela probleme brizga od menopurje ker je batek tako trd za pritiskat. user posted image Naslednji uz imam 30.05. Vreme je pa turobno in jaz z njim 

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 213
22.5.2012 9:57:56   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: zeuso

Vse punce ki čakate na plusek imate moje trde pestke. Haniybany, hudič je tale hiperca, drži se . Anem tudi tukaj ti sporočam da mislim na tvoji pikici in nate. No jaz sem včeraj imela prvi uz in nadaljujemo z postopkom po planu. Dobila še menopur s katerim imam pou ure posla dokler vse te ampulce in praške spravim v tisto konjsko brizgo. Mi pa dela probleme brizga od menopurje ker je batek tako trd za pritiskat. user posted image Naslednji uz imam 30.05. Vreme je pa turobno in jaz z njim 

Oh, to mene še vse čaka. Verjamem, da ni prijetno. Za začetek pa mene zafrkava že M, ker je še vedno ni. Redno jo imam na 27 dni, danes je že 31.dan pa je ni... Je bilo za pričakovat pa vendar to psihira, ker to pomeni podaljševanje terapije s Suprefactom. Pa že tako se mi iz dneva v dan bolj upira, ker noče tako lepo notri kot na začetku... V ponedeljek imam prvi UZ, upam da vseeno pride do takrat.

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 214
22.5.2012 20:39:21   
jona klara
S*-
kako si? kako znakci? so ti dolgi dnevi?

jaz imam jutri spet uz, pa da vidmo kako je kaj zrastlo, v ponedeljek sem imela 5 foliklov, dobila že centrotide.Upajmo, da bo kak šampion notri...

vsem držim pesti

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 215
22.5.2012 20:54:55   
S*
user posted image user posted image user posted image jona za folikle, še kakšno pivičko in par jajčk pa bo dobitna kombinacijauser posted image .

Jaz nimam niti enega znaka in sem prepričana da nam ni uspelo. 2 x ko sem prišla do + sem imela herpes, pa glavobol, slabosti že 7 dan po etju, sedaj pa nič od tega, tako da...
Test bom delala v četrtek, ko bo 12 dan do sedaj sem ga vedno delal 12 dan in je vedno prav pokazal.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 216
22.5.2012 21:08:51   
jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image user posted image user posted image jona za folikle, še kakšno pivičko in par jajčk pa bo dobitna kombinacijauser posted image .

Jaz nimam niti enega znaka in sem prepričana da nam ni uspelo. 2 x ko sem prišla do + sem imela herpes, pa glavobol, slabosti že 7 dan po etju, sedaj pa nič od tega, tako da...
Test bom delala v četrtek, ko bo 12 dan do sedaj sem ga vedno delal 12 dan in je vedno prav pokazal.

držim pesti, da bi te vseeno presenetilo.Meni ko prejšnjič ni uspelo, se mi je že 6 dan po et vlila.upanje umre zadnje, sedaj me je pa full strah, da ne bi prišla do blastociste spet....Pol pa slišim, od ljudi saj kr v prvo pa spet ne mora ratati,,,dobra spodbuda ane???bi take poslala mal v postopek, da bi vidl ekak užitrek je hoditi v to in se matrati in psihično in fizično, pojma nimajo ko jim kr rata v postelji.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.5.2012 12:50:09   
EmaS.
Pozdravljene :),

sem dobila puregon, sedaj pa čakam na user posted image in 2. dan se začnem user posted image

Nov dan, nova sreća :)

Neposredna povezava do sporočila: 218
23.5.2012 14:29:19   
jona klara
ema s- srečno!se mi zdi, da sva medve bili skupaj februarja v postopku?

no pri meni pa danes pade stopka ob 24 uri, punkcijA v petek 25.5pa bo kar bo, računa pa na samo en folikl ostali so drobniuser posted image user posted image

s*- stiskam pesti zate, komaj čakam na veselo novičko!dajmouser posted image

POGREŠAM PA športnico!!!!!!!kdaj začneš?

Neposredna povezava do sporočila: 219
23.5.2012 14:44:26   
gasilka
Evo dobila enega user posted image v varstvo[/i], razvila sta se dva en 8 celični in morula ki naj bi se danes razvila v blastocisto tko da smo se odločili za najboljšega user posted image
7.6. test bomo videli kaj bo

jona klara , Emas SREČNO!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 220
23.5.2012 15:15:15   
zeuso
jona klara srečno v petekuser posted image , gasilka držim pesti za tvojouser posted image da se bo lepo primla in tam ostala do konca.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.5.2012 15:30:03   
Mamabear
Mi lahko prosim poveste, kako izgleda test nosečnosti in vse skupaj po transferju?
Ali naredijo UZ ali samo krvne preiskave? Takrat bo nekje 6 tednov od zadnje menstruacije, zanima me koliko se bo že kaj videlo na UZ?

Ali ste ve delale prej same test nosečnosti, kdaj ga lahko napravim?

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.5.2012 16:51:40   
limonca*
14 dni po ET imaš krvni test. Če je pozitiven imaš potem čez 14 dni UZ, kjer se naj bi videl že srček.

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.5.2012 18:59:16   
Tanja_Jes
zeuso in k4pa....prijetno špikanje user posted image naj folikli lepo rastejo

S* nisem vedela da nimaš krvnega...a bomo pestkal sred drugega tedna user posted image user posted image navijam za belino

gasilka user posted image user posted image user posted image user posted image srečno, božaj pikico, pa da nam čez 14 dni nalulaš + user posted image user posted image

hanybany...še mal pa bo mimo...boš kmal uživala v user posted image user posted image user posted image user posted image

Silva....kako kaže? Moje počutje približno tako kot pri tebi...upam da so to dobri znakciuser posted image

Anem...naj bo belina še naprej!!! user posted image user posted image user posted image

Limonca....objemček...tak iz user posted image

Jona...čimmanj bolečo punkcijo in tudi če bo ena...naj bo tista prava user posted image
user posted image

Kaj ko bi katera obnovila mal seznamček, da vidimo kje smo user posted image , jaz bi, pa ne znamuser posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.5.2012 19:44:58   
HANYBANY
Živjo dekleta, evo mene so spet spustili domov, ker imam dobre krvne izvide, sam sem spet pridelala vodenih 2,5 kg user posted image ne vem kaj bo, v enem tednu že 8,5 kg.

jona klara seveda se te spomnim, spomnim se tudi da si takrat zanosila, želim ti vso srečo na punkciji in naj bo čimveč celic user posted image

Tanja Jes kakšno je stanje?

Nisem vas neki za nazaj brala tako da tiste ki grejete držim pesti in tiste ki še čakate na punkcijo naj zraste čimveč foliklov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?