|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
26.5.2012 18:35:13   
limonca*
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

Tanja, kako si?? user posted image

Mene bolj zanima kako si ti? Upam da skoz bolje!
Sicer se skoz butam v joške, pa me še zmer bolijouser posted image , zaspana, belina user posted image user posted image user posted image . Drugač pa mož prav da sem noseča, ker skoz visim na računalniku, tako kot prvičuser posted image user posted image user posted image Do srede počakam, če ne bo user posted image , lulam!

Bravo za belino!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Držim pesti!!!!! Jaz delam plane za naprej.. študiram prehrano, količino vitaminov..

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.5.2012 22:35:30   
sisi81
Jona Klara ja zmenjena sem s prof. dons je prišel že mal čez 7, sem bila 1 na vrsti:) Tako da bo tebi tudi najbrž on, ane? Joj prov boga si, samo a ni, če imaš preveč napihnjen trebuh narobe, kaj pa če bi se šla mal pokazat? Jaz pa še malo pa si dam injekcijo:) pol pa spančkat, mirno noč vsem in jutri eno lepo sončno nedeljouser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 277
27.5.2012 8:57:19   
k4pa0510
A bi meni lahko lepo prosim ena punca na kratko opisala kako izgleda prvi UZ po jemanju Suprefacta in predvsem to, kako izpeljati pot od kabine do mize, če imaš dan z najbolj obilno user posted image ? Prideš v čakalnico, vprašaš katera je zadnja, potem pa ne vem. Je pred tem potrebna kje kakšna prijava?

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 278
27.5.2012 10:31:38   
Anonimen
EmaS. hvala. Močno držim pesti da se vas čimveč poslovi od te teme in prekvalificira v nosečke user posted image user posted image user posted image

A.user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
27.5.2012 12:46:44   
ninon
eto mene :) danes spet delala test in je bla tut zlo rahla roza črtica...ka mislte da je res to to?sploh mi ne gre u glavo...pa še če sta se oba prjela bi blo supr...nimam čist nobenga znaka da bi zanosla zato ne vem če lahk vrjamem testu... držim pesti za vse...pozitivno naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
27.5.2012 13:44:42   
Anonimen
k4pa0510, ne, za UZ se ti ni potrebno vpisati, prijaviti, nič, tvoji papirji bodo že not. Prideš, vprašaš, katera je zadnja in ko si na vrsti, greš v kabino. S sabo imej vlažne robčke, da se boš uredila pred pregledom, oz., da boš z njimi šla do mize (in potem nazaj do kabine). Dr., ki bo delal UZ, bo pogledal, če je endometrij primerno tanek in ti določil nadaljnjo stimulacijo. To boš potem prevzela tam, kjer si dobila Suprefact.

Punce, držim pesti za vse, ki že trepetate in tiste, ki še boste. Tudi jaz sem trenutno v postopku, zato vas pridno berem, ne zamerite pa mi, ker pišem kot anonimna. Pod mojim nickom me namreč pozna nekaj ljudi, za katere ne bi rada, da bi vedeli, da spet poskušam...

Eno user posted image vsem za srečo!!!

(odgovor članu k4pa0510)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
27.5.2012 15:02:43   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

k4pa0510, ne, za UZ se ti ni potrebno vpisati, prijaviti, nič, tvoji papirji bodo že not. Prideš, vprašaš, katera je zadnja in ko si na vrsti, greš v kabino. S sabo imej vlažne robčke, da se boš uredila pred pregledom, oz., da boš z njimi šla do mize (in potem nazaj do kabine). Dr., ki bo delal UZ, bo pogledal, če je endometrij primerno tanek in ti določil nadaljnjo stimulacijo. To boš potem prevzela tam, kjer si dobila Suprefact.

Punce, držim pesti za vse, ki že trepetate in tiste, ki še boste. Tudi jaz sem trenutno v postopku, zato vas pridno berem, ne zamerite pa mi, ker pišem kot anonimna. Pod mojim nickom me namreč pozna nekaj ljudi, za katere ne bi rada, da bi vedeli, da spet poskušam...

Eno user posted image vsem za srečo!!!

Anonimen, hvala ti! Je lažje, če veš, kako se druge pripravijo ob taki situaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
27.5.2012 16:42:21   
jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: sisi81

Jona Klara ja zmenjena sem s prof. dons je prišel že mal čez 7, sem bila 1 na vrsti:) Tako da bo tebi tudi najbrž on, ane? Joj prov boga si, samo a ni, če imaš preveč napihnjen trebuh narobe, kaj pa če bi se šla mal pokazat? Jaz pa še malo pa si dam injekcijo:) pol pa spančkat, mirno noč vsem in jutri eno lepo sončno nedeljouser posted image

ne saj nimam napihnjen trebuh preveč, da bi bilo nevarno, ne morem fajn na blato, pa nekaj od hormonov, vse bo ok, le da me počaka zarodek jutri, sem full na trnih.Pa ti, te je strah punkcije? vzemi danes apaurin, pa srečno jutri, se mogoč vidima.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 283
27.5.2012 19:52:45   
HANYBANY
jona klara držim pesti za jutri user posted image

Jaz pa imam spet probleme, danes zjutraj sem močno zakrvavela, en za noht velik kos mi je ven padel, tako da sem šla na urgenco, kjer mi je naredil dr. UZ, vendar so kljub krvavitvi še vidne dve GV, plodkov še ni, itak je prehitro, tako da jutri šibam še po dodaten Utrogestan pa upam na najboljše, da se izide vsaj z enim user posted image Ne morejo mi zaenkrat garantirat za kaj gre ali gre za začetek SS ali pa je morda le kaj drugega, bolj nedolžnega. Trenutno vse misli usmerjam v pozitivo, tako da se kar dobro držim.user posted image Če pa pride do najhujega pa ne vem kaj bom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
28.5.2012 8:46:37   
S*
Jona klara, pestkam mučo fejst na rokah in na nogah, da pride do transferja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HANYBANY, tudi tebi pošiljam en zvrhan koš user posted image , ti kar pozitivno. Jazs sem tudi krvavela 6,7 teden, pa se je na koncu vse srečno končalo.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.5.2012 10:13:27   
špica84
jona se pridružujem željam S*

Hanybaby upam da bo vse ok ;)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.5.2012 13:29:18   
Mamabear
ninon, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image Verjamem, da bo rahla črtica kmalu močno vidna!user posted image

hanybaby, držim pesti! user posted image Boš videla, da bo vse tako kot mora biti.

Navijam za čisto vse punce!!! Da bomo kmalu user posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.5.2012 15:06:07   
jona klara
S*: špica- najleša vama hvala in vsem ostalim

ni me nič pričakalo, domov sva odšla praznih rok, žalostna.Dober. da imamo doma majhnega čukeca, sicer je to, da še et ni, obupno hudo.

sisi 81- lepo, da sva se videli, srečno ti želim.Jaz trenutno ne morem videti več tiste stavbe, vonja in vsega skp

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.5.2012 15:06:53   
jona klara
počutim se kot, da bi kdo umrl

Neposredna povezava do sporočila: 289
28.5.2012 15:07:38   
jona klara
hanybany- tebi pa srečnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
28.5.2012 15:30:30   
sisi81
Ojli punkcija za mano, dobili smo 8 celic, transfer pa imava v soboto

Jona Klara zelo sem žalostna zate, lepo je bilo da sva se videli, samo škoda ker vaju ni pričakala celica, res mi je žal, žalujem s tabo in ti pošiljamuser posted image
Ne vem kaj naj ti svetujem, nimam s tem nič izkušenj, meni je pri vseh splavih pomagal pogovor, ampak pozabiš pa nikoli.
Mene je pa tud strah, do sobote je še dolga...

pa naj nam user posted image prinese srečo

Neposredna povezava do sporočila: 291
28.5.2012 15:57:24   
jona klara
sisi81- bravo za 8 celic, to je idealno število- to bo uspeh.
hvala za želje, se kaj slišiva, tebi pa želim, da ti do sobote čimprej mine in na koncuuser posted image .Res vso srečo!!!!!!!!!ne vem kaj je z mano, da tako slabo reagiram na hormone.ti pošljem mojo tel nA ZS.

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.5.2012 16:14:56   
Tanja_Jes
Jona user posted image user posted image user posted image težko je kaj vzpodbudnega reči...tudi jaz sem žalostna, ker te ni pričakala pikica user posted image user posted image user posted image ...samo ne obupaj, je pa res malo lažje, ker imaš doma user posted image , naj ti bo to v tolažbo.

Hany bany
....upam na najboljše. Probaj čim več ležat!!!!

Sisi user posted image user posted image user posted image za celice, naj hitro dobijo družbo in se razvijejo v lepe morule in blastociste!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.5.2012 17:02:39   
S*
Joj Jona user posted image user posted image user posted image En velik virtualni objem. Nimam besed s katerimi bi te potolažila, jokam s teboj.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 294
28.5.2012 17:57:15   
špica84
Jona nimam te s čim potolažit.Lepo objami malega čmrla in zjoči se.Full mi je hudo :(((

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.5.2012 20:39:15   
HANYBANY
jona tako mi je žal zate user posted image user posted image user posted image
drži se

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.5.2012 22:12:39   
lučka 25
jona, nikar ne obupaj. Poglej mene. Za sabo imam 5 postopkov in od tega le 2 ET. 3x pa sem ostala brez ET. Poglej mene, v 1.postopku ni bilo nobene celice. V 2.postopku sem imela 5 celic in 2 tarodka od katerih se je 1 obdržal in imava sedaj skoraj 3 letno punčko. Potem pa 3. postopek z eno celico, ki je bila nezrela, pa 4. postopek ko so bile 4 celice od tega na ET 1 zarodek in + test, a se je vse končalo v 10. tednu, ko je nehal biti srček. Pred 4 tedni pa sem doživela podobno kot ti, ko sem imela 2 clici, od tega so eno polodili sedaj z ICSI, a se ni razvijala in zopet sem ostala brez ET. Je težko, ko si brez ET in si še bolj v dvomih in ves na tleh. Ampka mogoče se jaz čudežno hitro poberem in vrjamem v to, da se dogajajo čudeži, kot je to tudi moja hčerka.
Sedaj si vzami čas za sebe, uredi si misli in ne razmišljaj samo o tem, kako se ti je vse podrlo, ampak kako bosta vse to sestavila nazaj. Jaz še vedno vrjamem, da nama bo pa uspelo v zadnjem postopku, včasih celo, da nama uspe naravno. Sem pač velik optimist, ampka še zdaleč ne tako velik kot moj dragi. user posted image
Res, zjokaj se, daj ven iz sebe žalost, razočaranje, jezo,...karkoli.

In za konec nešteto objemov.user posted image user posted image user posted image ..............user posted image .

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 297
29.5.2012 7:20:44   
limonca*
jonaklara, tudi jaz sem bila prvič brez ETja, pa sem imela 7 celic in tega res nisem pričakovala.. in boli, ful. Mene je bolj bolelo kot katerikoli minus na testu. user posted image user posted image ampak bo, boš videla.

tanja, kako je? Še belina? Testek?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 298
29.5.2012 9:10:31   
jona klara
lučka 25- najlepša ti hvala, da si se mi tako posvetila, veliko si dala skozi, res si močna in upam, da ti v zadnjem postoku res uspe.Ampak človeku res ni jasno kako je možno, da enkrat uspe pol pa sploh ne več.Res me zanima od česa je odvisno, da imaš celice ali ne.Enkrat ja drugič ne.No samo, da imaš doma eno punčko....res pa jet o ko si že bila noseča in pol abrazija- katasrofa za živce.V glavnem srečno in plusek ti želim.Pri meni je grozno, ker ne vem, če bom dobila v službi sploh še možnosti iti, več kot eno že ne...pol se pa še to sekiram, brez službe ostati pa spet....začaran krog.bo že nenako, z vsakim padcem smo bolj močne.

limonca, tanja jes, S, špica, sissi 81, hanybany upam, da nisem katere pozabila- hvala vam te besede veliko pomenijo!!!!!

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 299
29.5.2012 9:13:01   
jona klara
za vas pa navijam, da štartate v poletje z bušekom in, da se konča ta pot.
včasih se vprašam zakaj se mi vs evrti okoli kdaj bo M, KDAJ o, KDAJ BO IVF, ZAKAJ NE ? bla bla, to imaš lahko 10 let uničenih, najlepših zaradi te borbe, ko bi lahko človek odmislil in ne razmišljal.

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?