Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 14:53:21
|
|
|
|
SILVA
|
Danes so me klicali iz klinike in imam že jutri transfer, od 5 celic je bila ena nezrela, dve pa sta se lepo oplodili in se lepo razvijata naprej in ker sta samo dve bi jih radi čim prej vrnili v naravno okolje.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 17:23:18
|
|
|
|
limonca*
|
silva, nič hudega. Baje, da jim je boljše v maternici. Srečno!!! Tanja, kako je šlo danes na punkciji??
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 18:28:55
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Mi smo pridelali 7 celic in imam transfer 3. dan. Najprej so napisali 5. dan, pa so se biologinje premislile in dale transfer na 3.dan. Verjetno zaradi tega, ker sva v prejšnjih dveh postopkih imela malo zarodkov in zgleda da res prakticirajo transferje 3. dan, da jih čimprej vrnejo v naravno okolje, zato ker imajo večje možnosti za preživetje. Zdej pa samo upam, da me kakšen počaka v soboto. Silva...upam na najboljše...lepo sprejmi svoje pikice Limonca...punkcija je bila čist neboleča...sem pa zdej ko stara mama pa nisem navajena počivat Ti si v redu? No, kakšnih znakcev od začetka tko ni...samo pozitivno razmišljanje, ležanje na desnem boku in pusti se razvajati S*...naša bo avgusta pihala drugo svečko...mislim, da je tudi tvoja tu nekje, pomoje da sem malo pred tabo rodila (no, kolikor se spomnim ) Punce srečno in naj bo vztrajnost poplačana!!
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 18:46:55
|
|
|
|
sonček33
|
Tanči, stiskam pesti.
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 18:51:50
|
|
|
|
limonca*
|
Tanja, super!!! Naj se jih čimveč lepo oplodi in naj te počakajo čez 3 dni!!!! Zanimivo - ko sem jaz hodila na GK so bili transferji samo 5 dan, sedaj pa očitno ful prakticirajo že 3 dan.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 19:01:25
|
|
|
|
lučka 25
|
Tanja_Jes, navijam kot nora limonca, saj veš...misli pozitivno SILVA, naj te ne skrbi. Transfer na 3. dan je super. hanybany, ful sem vesela. In naj se vse odvija kot je treba! Srečno do konca. S*, pridno grej. Tudi vsem ostalim želim vse dobro.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 21:14:36
|
|
|
|
k4pa0510
|
Punce, jaz imam še eno vprašanje, na katero odgovora ne najdem. A je full pomembno, kam v trebuh si daš ampulo Suprefacta? Mislim- vzporedno s popkom, mora biti nižje, višje, v isti višini?! Prvih nekaj je šlo gladko, včeraj sem pa mogla zelo špiknit, da je prodrla pod kožo pa še malce krvi se je prikazalo. Sej nočem paničarit, vendar mi ni nobeden povedal kako pomembno je to. Mislim si, da je dovoljeno območje špikanja dokaj razširjeno... No, upam, da se ne motim
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 21:42:57
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Punce hvala za navijanje k4pa....če priteče mal krvi ni nič hudega....jaz sem se špikala vzporedno s popkom, ker mam samo tam oziroma tam največ špehca , pa gre fajn iglca not, drugače pa mal pod kotom recimo pod koto 45 stopinj. Ne znam ti razložit, v glavnem primeš špehec, potisneš iglico malo pod kotom, spustiš špehec in počasi vbrizgaš, da ne peče preveč...jest nisem imela nobenega "lepotnega sončka" , se pravi bi bila kamot lahko medicinska sestra ha, ha... Pa mirno roko in prijetno špikanje
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 21:48:27
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Punce hvala za navijanje k4pa....če priteče mal krvi ni nič hudega....jaz sem se špikala vzporedno s popkom, ker mam samo tam oziroma tam največ špehca , pa gre fajn iglca not, drugače pa mal pod kotom recimo pod koto 45 stopinj. Ne znam ti razložit, v glavnem primeš špehec, potisneš iglico malo pod kotom, spustiš špehec in počasi vbrizgaš, da ne peče preveč...jest nisem imela nobenega "lepotnega sončka" , se pravi bi bila kamot lahko medicinska sestra ha, ha... Pa mirno roko in prijetno špikanje O, hvala za odgovor. Ja, sej grem po tem postopku in ni nič kaj neprijetno, uživam pa tudi ne, no :) Sem se samo hotela prepričat, če prav dajem :) Bomo preživele to, ja
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 16.5.2012 22:00:43
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k4pa0510 Bomo preživele to, ja ph, mačji kašelj za nas
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 17.5.2012 6:44:50
|
|
|
|
špica84
|
S*-pridno grej ta dva fižolčka Jona no upam da tokrat bo več uspeha in bo poletje prineslo lepe novičke Tanja-Jes naj se lepo oplodijo :)
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 17.5.2012 8:53:04
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 S*-pridno grej ta dva fižolčka Jona no upam da tokrat bo več uspeha in bo poletje prineslo lepe novičke Tanja-Jes naj se lepo oplodijo :) Hvala za lepe želje. Joj kako čas beži, vidim da si že čez polovico
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 17.5.2012 8:59:13
|
|
|
|
S*
|
SILVA lepo sprejmi pikice danes. Tanja bravo za 7 celic, navijam da te jih jutri pričaka čim več. Lučka hvala, kako si drugače? tamala 86 še malo pa se bo akcija začela, naj bo uspešna že prvič. Jaz sem v službi in nimam neke volje za delat . Znakov nobenih,čakam,čakam in mi gre zelo počasi.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 17.5.2012 12:02:29
|
|
|
|
jona klara
|
S*- upam, da ti uspe, držim pesti, komaj čakam novičk.Čas pa vem, da takrat ne gre nikamur- srečno. špica- hvala za lepe želje, oiprosti, ker te še nisem poklicala, sem čist v gužvi s tamalim, te pokličem kmalu.kako si ti? lepo nosečnost tanja- bravo, sedaj pa srečno hanybany- čestitam in vso srečo, v prvem postopku smo bile istočasno, če se spomniš
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 17.5.2012 12:48:51
|
|
|
|
SILVA
|
Tanja bravo za celice , naj se vse lepo oplodijo. Jaz sem danes dobila v varstvo dve pikici in upam, da jima bo pri meni všeč Test pa imam 1.6.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 17.5.2012 13:58:58
|
|
|
|
špica84
|
jona nič hudga,sem misla že da si kaj huda name :). Evo jaz sem super,buši primerno raste.Mala je super pridna,.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 17.5.2012 15:49:47
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Silva za pikici. Veš, ko so meni rekli, da je ena ful lepa in so mi dve vstavili, se je ta ena prijela Zdej pa počivat in ležat na desnem boku
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 18.5.2012 11:45:53
|
|
|
|
gasilka
|
Bravo punce vesela za vas, naj poteka vse lepo in prav SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem danes na punkciji pridelala 12 celic je rekel tomaževič da sem zadela na lotu 23.5. imam transfer s partnerjem sva se zmenila za samo eno celico in naj bo tista ena najboljša
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 18.5.2012 11:53:58
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka Bravo punce vesela za vas, naj poteka vse lepo in prav SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem danes na punkciji pridelala 12 celic je rekel tomaževič da sem zadela na lotu 23.5. imam transfer s partnerjem sva se zmenila za samo eno celico in naj bo tista ena najboljša O, zelo lepo, super!!! Naj gre do konca po takem planu
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 18.5.2012 11:58:53
|
|
|
|
k4pa0510
|
A se je katera punca po nekaj dneh uporabe Suprefacta že počutila drugače? Jaz ga jemljem komaj 6 dni pa sem ves ta čas zelo tečna, brezvoljna. Ne vem, morda je krivo vreme, vendar takih izpadov običajno nimam. In- je možno, da je že po nekaj špikah trebuh trši? Prve tri injekcije so šle kar same v trebuh, od četrte dalje pa res težje špiknem. Gre pa za daljši postopek.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 18.5.2012 12:09:16
|
|
|
|
sisi81
|
Ojli! čestitam, jaz sem imela pa prvi uz pri Tomaževiču;) A so te vprašali, koliko bi rada da ti jih vstavijo? Držim pesti
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 18.5.2012 12:10:14
|
|
|
|
S*
|
gasilka pridna kokoška k4pa0510 Name špike na srečo niso vplivale, suprefact sem imela v spreju in ni deloval name. je pa veliko punc tukaj, ki ima kar precej negativnih vplivov
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 18.5.2012 12:12:27
|
|
|
|
sisi81
|
Aja še nekaj me zanima, koliko morajo biti veliki folikli prvič na ultrazvoku? Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 18.5.2012 12:22:17
|
|
|
|
SILVA
|
gasilka bravo, dobra kokica si bila , zdaj pa naj se vse lepo oplodijo
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 18.5.2012 12:55:21
|
|
|
|
zeuso
|
gasilka super za tolko celic k4pa0510, jaz imam še tri inekcije superfakta in edini stranski učinki so izpuščaji po obrazu ki tako grozno srbijo, se pa tudi jaz že kaka teden mučim da najdem kak plac da lepo zdrsne igla not, se mi zdi da imam kožo kot konj trdo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?