|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
16.5.2012 14:53:21   
SILVA
Danes so me klicali iz klinike in imam že jutri transfer, od 5 celic je bila ena nezrela, dve pa sta se lepo oplodili in se lepo razvijata naprej in ker sta samo dve bi jih radi čim prej vrnili v naravno okolje.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 176
16.5.2012 17:23:18   
limonca*
silva, nič hudega. user posted image Baje, da jim je boljše v maternici.  Srečno!!!

Tanja, kako je šlo danes na punkciji??

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 177
16.5.2012 18:28:55   
Tanja_Jes
Mi smo pridelali 7 celic in imam transfer 3. dan. Najprej so napisali 5. dan, pa so se biologinje premislile in dale transfer na 3.dan. Verjetno zaradi tega, ker sva v prejšnjih dveh postopkih imela malo zarodkov in zgleda da res prakticirajo transferje 3. dan, da jih čimprej vrnejo v naravno okolje, zato ker imajo večje možnosti za preživetje. Zdej pa samo upam, da me kakšen počaka v soboto.

Silva...upam na najboljše...lepo sprejmi svoje pikiceuser posted image

Limonca...punkcija je bila čist neboleča...sem pa zdej ko stara mamauser posted image pa nisem navajena počivatuser posted image Ti si v redu? No, kakšnih znakcev od začetka tko ni...samo pozitivno razmišljanje, ležanje na desnem boku in pusti se razvajati user posted image

S*...naša user posted image bo avgusta pihala drugo svečko...mislim, da je tudi tvoja tu nekje, pomoje da sem malo pred tabo rodila (no, kolikor se spomnimuser posted image )

Punce srečno in naj bo vztrajnost poplačana!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 178
16.5.2012 18:46:55   
sonček33
Tanči, stiskam pesti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 179
16.5.2012 18:51:50   
limonca*
Tanja, super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se jih čimveč lepo oplodi in naj te počakajo čez 3 dni!!!! Zanimivo - ko sem jaz hodila na GK so bili transferji samo 5 dan, sedaj pa očitno ful prakticirajo že 3 dan. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 180
16.5.2012 19:01:25   
lučka 25
Tanja_Jes, navijam kot nora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

limonca, saj veš...misli pozitivno user posted image

SILVA, naj te ne skrbi. Transfer na 3. dan je super.

hanybany, ful sem vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In naj se vse odvija kot je treba! Srečno do konca.

S*, pridno grej. user posted image

Tudi vsem ostalim želim vse dobro.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 181
16.5.2012 21:14:36   
k4pa0510
Punce, jaz imam še eno vprašanje, na katero odgovora ne najdem. A je full pomembno, kam v trebuh si daš ampulo Suprefacta? Mislim- vzporedno s popkom, mora biti nižje, višje, v isti višini?!
Prvih nekaj je šlo gladko, včeraj sem pa mogla zelo špiknit, da je prodrla pod kožo pa še malce krvi se je prikazalo. Sej nočem paničarit, vendar mi ni nobeden povedal kako pomembno je to. Mislim si, da je dovoljeno območje špikanja dokaj razširjeno... No, upam, da se ne motim user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 182
16.5.2012 21:42:57   
Tanja_Jes
Punce hvala za navijanje user posted image user posted image user posted image

k4pa....če priteče mal krvi ni nič hudega....jaz sem se špikala vzporedno s popkom, ker mam samo tamuser posted image user posted image user posted image oziroma tam največ špehcauser posted image , pa gre fajn iglca not, drugače pa mal pod kotom recimo pod koto 45 stopinj. Ne znam ti razložit, v glavnem primeš špehec, potisneš iglico malo pod kotom, spustiš špehec in počasi vbrizgaš, da ne peče preveč...jest nisem imela nobenega "lepotnega sončka"user posted image , se pravi bi bila kamot lahko medicinska sestra user posted image user posted image user posted image user posted image ha, ha... Pa mirno roko in prijetno špikanje user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 183
16.5.2012 21:48:27   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Punce hvala za navijanje user posted image user posted image user posted image

k4pa....če priteče mal krvi ni nič hudega....jaz sem se špikala vzporedno s popkom, ker mam samo tamuser posted image user posted image user posted image oziroma tam največ špehcauser posted image , pa gre fajn iglca not, drugače pa mal pod kotom recimo pod koto 45 stopinj. Ne znam ti razložit, v glavnem primeš špehec, potisneš iglico malo pod kotom, spustiš špehec in počasi vbrizgaš, da ne peče preveč...jest nisem imela nobenega "lepotnega sončka"user posted image , se pravi bi bila kamot lahko medicinska sestra user posted image user posted image user posted image user posted image ha, ha... Pa mirno roko in prijetno špikanje user posted image

O, hvala za odgovor. Ja, sej grem po tem postopku in ni nič kaj neprijetno, uživam pa tudi ne, no :) Sem se samo hotela prepričat, če prav dajem :)
Bomo preživele to, jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 184
16.5.2012 22:00:43   
Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: k4pa0510

Bomo preživele to, jauser posted image

ph, mačji kašelj za nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 185
17.5.2012 6:44:50   
špica84
S*-pridno grej ta dva fižolčka

Jona no upam da tokrat bo več uspeha in bo poletje prineslo lepe novičke

Tanja-Jes naj se lepo oplodijo :)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 186
17.5.2012 8:53:04   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

S*-pridno grej ta dva fižolčka

Jona no upam da tokrat bo več uspeha in bo poletje prineslo lepe novičke

Tanja-Jes naj se lepo oplodijo :)

Hvala za lepe želje. Joj kako čas beži, vidim da si že čez polovico user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 187
17.5.2012 8:59:13   
S*
SILVA lepo sprejmi pikice danes.

Tanja bravo za 7 celic, navijam da te jih jutri pričaka čim več.

Lučka hvala, kako si drugače?

tamala 86 še malo pa se bo akcija začela, naj bo uspešna že prvič.

Jaz sem v službi in nimam neke volje za delat user posted image . Znakov nobenih,čakam,čakam in mi gre zelo počasi.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 188
17.5.2012 12:02:29   
jona klara
S*- upam, da ti uspe, držim pesti, komaj čakam novičk.Čas pa vem, da takrat ne gre nikamur- srečno.

špica- hvala za lepe želje, oiprosti, ker te še nisem poklicala, sem čist v gužvi s tamalim, te pokličem kmalu.kako si ti? lepo nosečnost

tanja- bravo, sedaj pa srečno
hanybany- čestitam in vso srečo, v prvem postopku smo bile istočasno, če se spomniš

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 189
17.5.2012 12:48:51   
SILVA
Tanja bravo za celiceuser posted image , naj se vse lepo oplodijo.

Jaz sem danes dobila v varstvo dve pikici in upam, da jima bo pri meni všečuser posted image
Test pa imam 1.6.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 190
17.5.2012 13:58:58   
špica84
jona nič hudga,sem misla že da si kaj huda name :).
Evo jaz sem super,buši primerno raste.Mala je super pridna,.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 191
17.5.2012 15:49:47   
Tanja_Jes
Silva user posted image user posted image user posted image za pikici. Veš, ko so meni rekli, da je ena ful lepa in so mi dve vstavili, se je ta ena prijela user posted image Zdej pa počivat in ležat na desnem boku user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 192
18.5.2012 11:45:53   
gasilka
Bravo punce vesela za vas, naj poteka vse lepo in prav SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem danes na punkciji pridelala 12 celic je rekel tomaževič da sem zadela na lotu user posted image

23.5. imam transfer s partnerjem sva se zmenila za samo eno celico in naj bo tista ena najboljšauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 193
18.5.2012 11:53:58   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: gasilka

Bravo punce vesela za vas, naj poteka vse lepo in prav SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem danes na punkciji pridelala 12 celic je rekel tomaževič da sem zadela na lotu user posted image

23.5. imam transfer s partnerjem sva se zmenila za samo eno celico in naj bo tista ena najboljšauser posted image

O, zelo lepo, super!!! Naj gre do konca po takem planu user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
18.5.2012 11:58:53   
k4pa0510
A se je katera punca po nekaj dneh uporabe Suprefacta že počutila drugače? Jaz ga jemljem komaj 6 dni pa sem ves ta čas zelo tečna, brezvoljna. Ne vem, morda je krivo vreme, vendar takih izpadov običajno nimam.
In- je možno, da je že po nekaj špikah trebuh trši? Prve tri injekcije so šle kar same v trebuh, od četrte dalje pa res težje špiknem. Gre pa za daljši postopek.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 195
18.5.2012 12:09:16   
sisi81
Ojli! čestitam, jaz sem imela pa prvi uz pri Tomaževiču;) A so te vprašali, koliko bi rada da ti jih vstavijo? Držim pestiuser posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
18.5.2012 12:10:14   
S*
gasilka user posted image user posted image user posted image pridna kokoška

k4pa0510 Name špike na srečo niso vplivale, suprefact sem imela v spreju in ni deloval name. je pa veliko punc tukaj, ki ima kar precej negativnih vplivov user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 197
18.5.2012 12:12:27   
sisi81
Aja še nekaj me zanima, koliko morajo biti veliki folikli prvič na ultrazvoku? Hvala za odgovor.

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 198
18.5.2012 12:22:17   
SILVA
gasilka bravo, dobra kokica si bila user posted image , zdaj pa naj se vse lepo oplodijouser posted image

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 199
18.5.2012 12:55:21   
zeuso
gasilka super za tolko celicuser posted image k4pa0510, jaz imam še tri inekcije superfakta in edini stranski učinki so izpuščaji po obrazu ki tako grozno srbijo, se pa tudi jaz že kaka teden mučim da najdem kak plac da lepo zdrsne igla not, se mi zdi da imam kožo kot konj trdouser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?