|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
23.5.2012 18:21:53   
Radenska_
Hojla :) LS, ali me lahko prestaviš med navijačice?
Se pridružujem v avgustu. Zdajle zaradi določenih reči ne, bom pa navijala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.5.2012 18:36:39   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.6.
anonimna user posted image

16.6
Sa.je (12. krog)

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)

x.6
tiana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 6

user posted image NOSEČKE:

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.5.2012 18:37:50   
LittleSun
rečeno, storjenouser posted image

imam samo prošnjo, da ena druga prevzame seznamček, jaz sem bolj na knap s časom, ko nisem na bolniški in to je od jutri naprej user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 28
23.5.2012 19:54:47   
monsy
pozdravljene!!

mene pa prosim med navijačice in na seznam tam nekje... 16.6. user posted image

lep dan še naprej..

Neposredna povezava do sporočila: 29
23.5.2012 20:55:44   
HeLenčica
Tudi jaz navijam, obvezno! user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.5.2012 22:29:30   
K_a_t_j_a
Tudi jaz še navijam user posted image user posted image za mesec junij, potem se vam pa že tudi jaz počasi pridružim na seznamu. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.5.2012 6:57:10   
niinii
Tudi mene lahko dodate na seznam za navijačke. Matr tale moja tečka me trenutno ubija. Ne pomnim, kdaj sem imela nazadnje take krče in bolečine v križu.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.5.2012 7:16:27   
Katte
Navijam, še posebej za vse stare borke user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.5.2012 7:37:14   
LittleSun

14.6.

16.6
Sa.je (12. krog)
monsy

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)

x.6
tiana

SKUPAJ NAS JE: 6

S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii

Neposredna povezava do sporočila: 34
24.5.2012 7:42:28   
LittleSun
Dobro jutro babike, moje razpoloženje malo boljše, ampak še vedno nosečke niso moje najljubše (z izjemo moje snahice in helenčice).

Ta mesec me je zajel val dvomov in upanje je na minimumu, bom potrebovala kak teden, da se malo poberem.

Upam, da vam sije sonček, tako kot trenutno tukaj.
Sedaj pa grem delat, imam 2 dni za nadoknadit.

Neposredna povezava do sporočila: 35
24.5.2012 14:30:01   
curly
LS, odženi stran negativne misli. Saj veš, da za dežjem vedno sonce posije. Saj te razumem, ampak vem, da boš prebrodila. Glavo dor in naprej v nove boje! user posted image

Tudi moja user posted image se je končno vlila. Ne vprašajte, kakšne bolečine je prinesla. user posted image user posted image , ampak mi je že bolje. Sem klicala v MB, da se naročim na UZ in dobila termin v ponedeljek ob 11.20 user posted image user posted image user posted image GREMO V NOVE BOJE! user posted image To bo moj 2. IUI. Prosim, če me date na seznam. user posted image
Za datum še ne morem nič konkretno rečt, recimo tam nekje 28.6. Bom pa točen datum izvedela, na dan postopka, tako da takrat javim. user posted image

Želim pa tudi, da me dodate med navijačice, bom močno navijala za vse vas, da vas čim več nalula user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 36
24.5.2012 14:32:20   
LittleSun

14.6.

16.6
Sa.je (12. krog)
monsy

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)

x.6
tiana
curly

SKUPAJ NAS JE: 7

Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 24.5.2012 14:33:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 37
24.5.2012 14:34:41   
LittleSun
Očitno so se gospe Tardeče ta mesec dogovorile, da nas bodo mučile. Meni še niti prav ne lije, pa me že tako boli da komaj sedim user posted image user posted image

curly ta mesec pa bo uspešen postopek!!

Neposredna povezava do sporočila: 38
24.5.2012 14:46:14   
curly
Joooj, pa kaj je ta mesec??? Mene je tudi že cel teden prej zvijalo in tudi ful krizo sem imela glede nosečnosti in zakaj nam še ni namenjeno. Izgleda, da je res vreme zakuhalo tole negativno razpoloženje...
Upam, da bo vsaj vikend lep in da nam prinese sončne in pozitivne energije!

LS, upam user posted image , čas bi že bil. Pa tudi na forumu bi že bil čas, da pripravimo en ROZA mesec! user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 24.5.2012 14:47:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 39
24.5.2012 14:50:30   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

LS, upam user posted image , čas bi že bil. Pa tudi na forumu bi že bil čas, da pripravimo en ROZA mesec! user posted image

Kaj je že to??user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.5.2012 15:10:18   
tiana
Pa kaj se zdej to doogaja?nobenih nosečk?
Jaz je ne pričakujem okoli 10.06.-tretji krog po klomifenu.Te dni naj bi imela ovulacijo ampak nobenih znakov, nobenih izcedkov...nimam pojma zakaj in kaj to pomen. Vse okrog mene pa same nosečke...pa marsikatera ne prvič, jaz pa še vedno čakam....

Dajmo punce na bo ta mesec seznamček obarvanuser posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

Neposredna povezava do sporočila: 41
24.5.2012 15:47:15   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Po dveh letih po pol lahko tudi jaz rečem, da ni vse v sproščenoti in ne računanju. Sem se sekirala, računala, slončkala po programu. Pa ni šlo. Sem se sprositla. Nisem vedela kdaj je O, kdaj naj čakam M, slončala takrat ko nama je pasalo. Pa ni šlo. Enostavno če so težave ne pomaga nič. Noben čajček, noben program, nobeno sporščanje, nič. Zato sem vesela da sem takoj po enem letu šla do svoje G. Da ta ni oklevala ampak je takoj še isti mesec stvar premaknila naprej. Ker zdaj, se pa v neplodnostni pač toliko dlje čaka.
Itak pa vsaki želim, da ne gre skozi to kar moramo me. Da vam uspe že v prvo, da ni vsakomesečnega upanja, čakanja, jokanja, razočaranja, bolečine. In ja čeprav sem močna, se pred drugimi kažen močno me boli. Hudo me je. Čeprav se sporostim, zvečer ko sem sama s svojimi mislimi spet pride vprašanje zakaj. Vprašanj je tisoč, odgovorov ni. Ampak vse se zgodi z razlogom. In že mora biti tako. So mi pa namenili drugačno usodo. V tem času ko čakam, probam živeti kar se da polno. Z dragim uživava, veliko potujeva, čas izkoriščava za naju, posvečava se en drugemu. Z otrokom bo vse to težje. Uživam v spancu ponoči, uživam v prostem času, uživam v delu. Zaposlila sem se z drugimi stvarmi. Otrok bo še prišel, do takrat pa bom uživala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.5.2012 17:29:53   
klopek
Mene tut na seznam, če katera zna...

NE pričakujem je okrog 13.6. Pa recimo, da je to prvi krog po laparo in histero (mogoče bo pa to nucal, da je prvi krog user posted image )

Stare borke močnooooooo navijam za vas !

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.5.2012 18:00:29   
inci
tudi jaz se vam pridružim v juniju :( danes se kažejo rdeči znakiuser posted image upajmo, da bodo poletni meseci pozitivnejši :) morje, sonček, uživancija..to je to :P

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.5.2012 7:44:15   
srečki
LittleSun - lep seznamček si nardila, navijačice so res hude :) Lajkam.

K_a_t_j_a jaaaaa še malo, pa se jim pridružive še medve....že komaj čakam :)

GO, GO, GO, GO girls držim pesti, čaram, polivam ROZA barvo.

(odgovor članu inci)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.5.2012 8:11:33   
LittleSun

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.

16.6
Sa.je (12. krog)
monsy

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)

x.6
curly
inci

SKUPAJ NAS JE: 9

Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek

Neposredna povezava do sporočila: 46
25.5.2012 8:16:20   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

LittleSun - lep seznamček si nardila, navijačice so res hude :) Lajkam.

user posted image hvala, med drugim so takšni in drugačni seznami del mojega dela, tako da... user posted image user posted image user posted image zaenkrat še folgam tega tukaj, ko ga pa par dni ne bom več....pa bo res morala ena druga user posted image user posted image

jaz sem danes ZELO slabo, če povem po pravici, imam TOLIKO skrbi, nisem že 2 dni nič prav jedla, kaj šele spala (včeraj zaspala ob 1h in o 5ih sem že gledala ko čuk)...ni čudno da sem zadnje čase toliko bolna. AMPAK danes se ne dam, zunaj je krasno vreme in vikend pred mano...popoln odklop od vsega bo ta vikend.

tiste, ki ste že okoli O bodite pridne in veeelikooo slončkajte, porkaduš, zadnji čas je, da popravimo to porazno statistiko zadnjih mesecev!!!!! Če ne pa naslednji krog vsi resitiramo glave in kroge in gremo znova user posted image user posted image

lep sončen petek vam želimuser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.5.2012 9:08:33   
S*
Moje user posted image še ni in očitno bom junij kar preskočila glede na to da so moji ciklusi dolgi od 33-38 dni. Bomo videli kaj bo.
Po neuspelem ETZju v maju sem se odločila da si dam čez poletje malo miru in se bom raje posvetila moji mali žabici in mojemu user posted image , pa nase tudi ne bom pozabila user posted image .
Še vedno pa navijam za vse skupaj in seveda za vsako posebej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wenzi)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.5.2012 13:49:04   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

K_a_t_j_a jaaaaa še malo, pa se jim pridružive še medve....že komaj čakam :)

GO, GO, GO, GO girls držim pesti, čaram, polivam ROZA barvo.

Ja tudi jaz že komaj čakam! In upam, da se skupaj selima naprej!user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.5.2012 13:53:13   
K_a_t_j_a
Tudi jaz držim pesti in navijam za ROZA barvo in user posted image !!! Jaz imam pa občutek, da bo pa zdajle čez poletje več user posted image , saj so dopusti, morje, sonce... user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?