|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
2.6.2012 15:18:45   
leychi
No tako. Prvi cilj v tem mesecu je odkljukan- DM tek na 10 km; drugo kljukico pa odkljukam proti koncu meseca, ko seveda upam, da zagledam plusek. user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 101
2.6.2012 16:21:17   
oreh
Tole me pa res zanima kaj boste pileuser posted image .

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 102
2.6.2012 21:36:10   
črtica1
mene tut na seznam..nisva bla sicer lih pridna ampak mogoče pa bo kj..ne pričakujem 15.6..me je pa novica o službi podrla ker mi noče podalšat s septembrom..in pol naj gre nataliteta gor če te iz službe mečejo..

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 103
2.6.2012 22:36:47   
Anonimen
mene tudi prav zanima kaj bo ta mesec....sva bila pridna na ta pravi dan, samo sva kao "pazla"...upam da je vseeno kakšen plavalček našel svojo pot user posted image sem čakala še kaj bo na pregledu po abraziji in glede na to, da je baje vse ok, kar upam na user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
4.6.2012 6:32:30   
Tippi
Znake imam taprave, ko bi jih še znala ločiti med PMS-jem in zanositvijo, pa bi bilo tudi super user posted image , in dan, ko naj je ne bi bilo, se res počasi bliža.

Maj je bil poln ljubezni, zato ne dvomim, da bo pluskov velikooooo!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 105
4.6.2012 8:14:14   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

9.6.
nova anonimna

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)
Tippi
žabica86 (7.krog)

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.
anonimna user posted image

15.6.
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)
monsy

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

30.6.
S*
rozi55

x.6
curly
inci
zaspančka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 21

user posted image NOSEČKE:

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana,
žabica86, *viva*, zaspančka

user posted image IZPITIuser posted image

x.6
witch
curly

Navijamo!!user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 106
4.6.2012 8:20:20   
zaspančka
Jutro, bodoče nosečke! user posted image

Danes sem tako dobre volje. Moj mali cukr praznuje že 3 leta. user posted image Pa malo si tudi jaz lastim njegov praznik, ker sem se le morala malo pomatrat, da je prišel na svet. user posted image

Drugače pri meni nič novega. user posted image se me na daleč izogiba. V soboto je dan, ko bi morala priti že naslednja M pa še te nisem dobila. user posted image Verjetno bi bilo prav, da še kakšen test naredim, kajne?

Lep ponedeljek vsem pa 3 škafe roza barve za vse vas!

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

Neposredna povezava do sporočila: 107
4.6.2012 9:55:33   
Lorna4
hej punce!!

Pa dajte še mene na seznam, sem sodelovala že v aprilu,v maju pa ni bilo nič časa, se pa zdaj spet prijavljam. user posted image ne pričakujem 12.6., je pa to 4 krog user posted image

Navijam za vse, da bo ta mesec maj poln roza barve user posted image user posted image user posted image

Mi smo bli drugače pridni, smo bli na morju par dni, tko da sva mela z mojim čas za user posted image pa bomo kmalu vidli če se je kaj prijelo.

Neposredna povezava do sporočila: 108
4.6.2012 10:32:22   
LittleSun

9.6.
nova anonimna

10.6.
Tippi
žabica86 (7.krog)

12.6
lorna4 (k.rog)

13.6.

14.6.

15.6.
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)
monsy

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

30.6.
S*
rozi55

x.6
curly
inci
zaspančka

SKUPAJ NAS JE: 22

user posted image NOSEČKE:

x.6
witch
curly

Neposredna povezava do sporočila: 109
4.6.2012 11:29:26   
Anonimen
srčno upam da bomo mele ta mesec veliko lepši user posted image že nestrpno pričakujem dan D k bom u rokah držala test user posted image upajmo na najbolše user posted image že dober teden me skos špika u desnem jajčniku pa ko vstanem se mi obupno vrti, no mogoče se pa nam pridruži nova štorkljica user posted image tako k se je štorkljam, ki je le streljaj od mojega okna, ma so srčkane user posted image pravijo, da tm k priletijo štorklje se vedno zgodi user posted image user posted image lep dan vsem, ki že nestrpno pričakujemo dan D, in hvala k ste me dodale na seznam.

nova anonimna

Neposredna povezava do sporočila: 110
4.6.2012 11:37:08   
curly
Helou!
Nov teden, novi izzivi... Malo smo jih že siti. user posted image
Pri nama je tako... Enkrat jaz neustavljivo jokam, drugič moj neustavljivo joka! Neprestano se sprašujeva KDAJ BO??? če bo???
Vse skupaj nama je že preveč, čas pa tako neusmiljeno teče! Kljub temu sva se odločila, da dava ta dva IUI-ja še skoz, potem pa malo možgane na OFF, dopust, morje, v hribe... skratka, malo zbeživa stran od skrbi in vprašanj, ki se nama v zadnjih dveh tednih neprestano porajajo... Morava zbežat, ker drugače se nama bo user posted image user posted image user posted image ...
Na tej neplodnostni je TAKA GUŽVA, da si človek predstavljati ne more. V aprilu sem dobila datum za razgovor-> v SEPTEMBRU (razgovor po IUI-ju) user posted image Že tako je vsak cikel, ko nisva v postopku, izgubljen za naju, ker v zanositev po naravni poti ne verjemeva več. Sploh ne vem, če imam O, ko nisem na kakšnih tabletah ali inekcijah... user posted image
Jutri grem spet v neplodnostno, kjer imam že 3. UZ za IUI. Precej me špika v jajčnikih, tako da mislim, da Klomifen dobro deluje. user posted image Vsaj to. user posted image . Če bo tako, ko sem si izračunala, gremo ta vikend ali v začetku naslednjega tedna na IUI. Potem pa dolgih 14 dni čakanja. Upam, da mi uspe prebrodit brez namišljenih znakcov in brez PMS-ja! Skjratka, držite pesti, da sem pridelala enega ali dva folikla, ki se bosta želela oplodit, da bo te agonije končno konec in da lahko začnemo ŽIVET, ker trenutno ne znamo več, kako naprej...
Kljub mojmu negativno naravnanemu post-u, vam želim vsem prečudovit začetek tedna, naj vas sočnek greje in obdaja s pozitivno energijo! Veliko user posted image si privoščite, da bosta junij in julij polna user posted image user posted image user posted image user posted image , kot se za poletje spodobi! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 111
4.6.2012 20:06:59   
witch
Tudi jaz bi pijaco :D

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 112
4.6.2012 21:52:55   
*viva*
Evo me. Kar lepo me dajte prosim pod x.6. (če sene bom slučajno direkt selila v julij), ker se je zgleda začelo moji user posted image malo fertajčkat...

Bomo videli kaj bo 15., ko imam UZ...

Drugače pa, sklicujem izredno sejo starin iz Štajerske... LS, Helenčica,Witch pa še kakšna starungla je dobrodošla. Predlagam, da se dobimo kak popoldan, najbolje v Europarku ali...? Kaj pravite LS, Helenčica the Quinn in Witch??user posted image

Za vse nas tokrat spet odpiram pipico z roza barvo, lahko si jo tudi shranite v karnistre, če bo kaka suša user posted image
user posted image user posted image

Lp

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 113
4.6.2012 21:54:48   
*viva*
Se opravičujem, kake mladiče po moje tudi sprejmemo, samo morejo dat za rundo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 114
5.6.2012 9:03:52   
oreh
user posted image user posted image ja, ja tole je pa res najlažji način, kako se losat ljubljančank in primork!!! organizirat izredno sejo na štajerskem!user posted image user posted image
Tudi na našem koncu bo enkrat ena oddajala O teste...

Jaz se prav moram prisilit, da razmišljam tu pa tam o zanositvi, preveč je ostalega dela in sploh nimam časa za kaj drugega, no, upam, da sem na pravi poti... jutri pa bo sonce, končnoooo...

se mi zdi, da je tale forum čist zgubil svoje bistvo, saj nobena več ne poroča, da je nalulala. user posted image

(odgovor članu leychi)
Neposredna povezava do sporočila: 115
5.6.2012 9:48:22   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: *viva*

Evo me. Kar lepo me dajte prosim pod x.6. (če sene bom slučajno direkt selila v julij), ker se je zgleda začelo moji user posted image malo fertajčkat...

Bomo videli kaj bo 15., ko imam UZ...

Drugače pa, sklicujem izredno sejo starin iz Štajerske... LS, Helenčica,Witch pa še kakšna starungla je dobrodošla. Predlagam, da se dobimo kak popoldan, najbolje v Europarku ali...? Kaj pravite LS, Helenčica the Quinn in Witch??user posted image

Za vse nas tokrat spet odpiram pipico z roza barvo, lahko si jo tudi shranite v karnistre, če bo kaka suša user posted image
user posted image user posted image

Lp

Ti ti Viva....preberi ZS! :) Sva te včeraj z LS čakali in te ni bilo user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
5.6.2012 13:55:05   
LittleSun
Drage moje...jaz bom en dan sama sebe na hodniku srečala user posted image user posted image
ma še lulat nimam časauser posted image user posted image zdaj sem pa morala malo odklopit, ker več ne ločim šestke od enke user posted image

moja O se približuje (hvala Helenčicauser posted image ) tak da bo akcija danes user posted image user posted image

orešek ti boš pa častna gostja, a prav?? samo pol se pri meni dobimo, ti dam kar krpo v roke user posted image user posted image

grem še na eno palčko, pol pa dalje v številke....user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 117
5.6.2012 17:38:18   
*viva*
user posted image user posted image user posted image user posted image

če pa nimam ZS.... ???? Sta sigurno poslali meni?

Sej je vseeno, izredna še vedno velja... Torej, kdaj?? Predlagam četrtek....če ne pa drug teden petek user posted image

Vam bom z witch poslala ZS z mojim mailom, da ne bo se še kaki ZS izgubil.

Neposredna povezava do sporočila: 118
6.6.2012 7:36:07   
zaspančka
Hej, punce, a vam povem eno skrivnost? user posted image Včeraj sem nalulala dve črtici. user posted image Sploh ne morem verjet... Malo se mi je čudno zdelo, ker še kar ni bilo user posted image pa še po jajčnikih me je dva dni nekaj trgalo. Pol sem pa čist za foro naredila test, prepričana, da bo ena črtica. Ampak sem se zmotila, ker se je v sekundi narisala tista črtica za nosečnost in to celo močnejša od testne. user posted image

Tako da, punce, otvorila sem roza junij, zdaj pa hitro vse za mano, da bomo čvekale na nosečnosti. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
6.6.2012 7:37:11   
LittleSun

9.6.
nova anonimna

10.6.
Tippi
žabica86 (7.krog)

12.6
lorna4 (k.rog)

13.6.

14.6.

15.6.
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)
monsy

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

30.6.
S*
rozi55

x.6
curly
inci
zaspančkauser posted image

SKUPAJ NAS JE: 22

user posted image NOSEČKE:1

x.6
witch
curly

Neposredna povezava do sporočila: 120
6.6.2012 7:39:43   
LittleSun
zaspančka to je pa krasna novica in super otvoritev junija. ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image

jaz pa imam čudo z O testi, predvčerajšnjim je bila rahla črtica, včeraj pa je sploh ni bilo user posted image user posted image   zgleda, da sem že imela O, ali kako user posted image itak lubija ni bilo, pa nisva bila kaj preveč pridna potem ko se je vrnil, ker je bilo toliko stvari za naredit user posted image tako da smo zgleda zamudili ta mesec. Je pa druga prednost tega, da bo vse bolj na izi user posted image user posted image

še maloooo in gremo na morje.KOMAJ ČAKAMuser posted image user posted image

lep sredek vam želim, naj hitro mine

Neposredna povezava do sporočila: 121
6.6.2012 8:21:39   
Sa.je
OOOO Zaspančka bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, končno spet ena user posted image , je bil že skrajni čas, da spet ena otvori obdobje roza barve!
Sem prav veselauser posted image

Jaz imam pa tako gužvo v službi, da se imam komaj kaj časa oglasit tule gor.
No pa vsaj nimam toliko časa mislit na vse skupaj, kar je pa tudi v redu.
Moj pregled pri G se bliža, imam ga danes teden, samo upam, da ne dobim user posted image prej, ker bi ravno takrat enkrat naj bila.
No upam, da se mogoče odloči pa je sploh ne bo več - za naslednjih min. 9 mesecevuser posted image

Dajmo zdaj punce! Roza je odprta, zdaj pa samo naprej!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čakamo na magični + :)

Neposredna povezava do sporočila: 122
6.6.2012 8:38:00   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: *viva*

user posted image user posted image user posted image user posted image

če pa nimam ZS.... ???? Sta sigurno poslali meni?

Sej je vseeno, izredna še vedno velja... Torej, kdaj?? Predlagam četrtek....če ne pa drug teden petek user posted image

Vam bom z witch poslala ZS z mojim mailom, da ne bo se še kaki ZS izgubil.

Hm, mogoče je pa na RR še kaka viva brez zvezdice poleg. To pa je čist možno user posted image . Ajde, zdaj pa usklajevanje datumov user posted image . Oreh, boš organizirala kako pivo (nekje kjer imajo tudi brezalkoholno) tudi v LJ?

Zaspančka ijeeeeeeeeeeej, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image No, mogoče pa se je začelo bolj roza obdobje tukaj gor.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 123
6.6.2012 14:01:56   
K_a_t_j_a
zaspančka user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!
Držim pesti, da bo tale mesec bolj vesel in predvsem ROZA!!! Močno navijam!!
Jaz sem se že naročila na prvi pregled, ki ga imam šele 28.6. Upam, da bo tokrat vse ok.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 124
6.6.2012 14:06:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Hej, punce, a vam povem eno skrivnost? user posted image Včeraj sem nalulala dve črtici. user posted image Sploh ne morem verjet... Malo se mi je čudno zdelo, ker še kar ni bilo user posted image pa še po jajčnikih me je dva dni nekaj trgalo. Pol sem pa čist za foro naredila test, prepričana, da bo ena črtica. Ampak sem se zmotila, ker se je v sekundi narisala tista črtica za nosečnost in to celo močnejša od testne. user posted image

Tako da, punce, otvorila sem roza junij, zdaj pa hitro vse za mano, da bomo čvekale na nosečnosti. user posted image

čestitam!
upam, da pridemo ta tesec vse za tabo user posted image a nebi blo super če ta mesec sploh nebi rabile modre barve?
user posted image

mene pa par dni malo zvija v spodnjem delu trebuha, me pa prsi čisto nič ne bolijo, tako da ne vem, če je kaj dosti za pričakovat...pustimo se presenetit user posted image

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?