curly
|
Helou! Nov teden, novi izzivi... Malo smo jih že siti. Pri nama je tako... Enkrat jaz neustavljivo jokam, drugič moj neustavljivo joka! Neprestano se sprašujeva KDAJ BO??? če bo??? Vse skupaj nama je že preveč, čas pa tako neusmiljeno teče! Kljub temu sva se odločila, da dava ta dva IUI-ja še skoz, potem pa malo možgane na OFF, dopust, morje, v hribe... skratka, malo zbeživa stran od skrbi in vprašanj, ki se nama v zadnjih dveh tednih neprestano porajajo... Morava zbežat, ker drugače se nama bo ... Na tej neplodnostni je TAKA GUŽVA, da si človek predstavljati ne more. V aprilu sem dobila datum za razgovor-> v SEPTEMBRU (razgovor po IUI-ju) Že tako je vsak cikel, ko nisva v postopku, izgubljen za naju, ker v zanositev po naravni poti ne verjemeva več. Sploh ne vem, če imam O, ko nisem na kakšnih tabletah ali inekcijah... Jutri grem spet v neplodnostno, kjer imam že 3. UZ za IUI. Precej me špika v jajčnikih, tako da mislim, da Klomifen dobro deluje. Vsaj to. . Če bo tako, ko sem si izračunala, gremo ta vikend ali v začetku naslednjega tedna na IUI. Potem pa dolgih 14 dni čakanja. Upam, da mi uspe prebrodit brez namišljenih znakcov in brez PMS-ja! Skjratka, držite pesti, da sem pridelala enega ali dva folikla, ki se bosta želela oplodit, da bo te agonije končno konec in da lahko začnemo ŽIVET, ker trenutno ne znamo več, kako naprej... Kljub mojmu negativno naravnanemu post-u, vam želim vsem prečudovit začetek tedna, naj vas sočnek greje in obdaja s pozitivno energijo! Veliko si privoščite, da bosta junij in julij polna , kot se za poletje spodobi!
|